7-те най-добри WordPress хостинг компании – пълно сравнение

WordPress е най-използваната система за управление на съдържанието (CMS), която съществува. Изчислено е, че 27% от всички уебсайтове онлайн днес. Платформата е преведена на над 40 различни езика.


Има над 30 000 различни плъгини за WordPress, и този брой продължава да расте с всеки изминал ден. В допълнение, разработчиците на WordPress могат да очакват да достигнат до $ 50 / час.

CNN, eBay, Mashable и The New York Times са само няколко известни имена, които използват WordPress за публикуване на своите блогове.

Тъй като има толкова голямо търсене на тази услуга, има много доставчици за най-добрия хостинг на WordPress. Но как можете да различите най-доброто от останалите?

При определяне на това, което прави най-добрата хостинг компания WordPress, има много променливи, които трябва да се вземат предвид. Няколко, върху които ще се съсредоточим тук, включват:

 • Осигурено количество дисково пространство и честотна лента
 • Гарантирано връщане на парите
 • Лесно инсталиране на WordPress
 • Месечни разходи
 • Разходи за SSL сертификати, домейни и адреси
 • Поддръжка на клиенти

За да получите най-много удара за вашия долар, ще искате максимално наличната честотна лента и дисково пространство. В края на краищата, колкото повече съдържание можете да хоствате на вашия сайт, толкова по-добре – вашият сървър ще има по-малка вероятност да се затъне и да се зарежда по-бавно (има и приставки, които да помогнат за компресиране на файлове в опит да се зареди по-бързо страницата ви, като WP Smush).

Кой не обича гаранции за връщане на пари? Разбира се, ако изберете една от най-добрите компании за хостинг на WordPress, никога няма да се наложи да използвате тази гаранция.

В месечната цена на всеки хост на WordPress ще бъде определен брой домейни и адреси, заедно с потенциала за сертификат на защитен сложен слой (SSL cert за кратко). Някои доставчици таксуват допълнително за това, докато други го въвеждат безплатно.

И разбира се, лекотата на използване и монтаж е от първостепенно значение за повечето хора. Не всички сме специалисти програмисти.

За щастие, една от причините WordPress да се използва толкова широко е, че тя може да бъде разбрана от почти всеки с основни компютърни познания. Можете допълнително да персонализирате вашия сайт, ако знаете HTML и CSS, но не е нужно.

Преглед на 7-те най-добри хостинг компании в WordPress

Точният ред на този списък не е толкова важен, колкото споменатите имена. Ще имате трудности да намерите много съгласие по въпроса коя хостинг компания WordPress е номер едно. Много от тях се свеждат до потребителското изживяване, което е повече или по-малко субективно.

Като се има предвид, има няколко имена, които имат репутация на най-добрите хостинг компании в WordPress и предоставят на клиентите си всичко необходимо за изграждането на WordPress сайт.

Ето 7-те най-добри WordPress хостинг компании:

1. GreenGeeks

Уебсайт GreenGeeks

Създаден през 2008г, GreenGeeks екологично чист хостинг за WordPress сайтове. На сайта им пише, че предлагат „300% зелен хостинг.“

Наред с използването на чиста, възобновяема енергия, те предоставят страхотна услуга на изгодна цена. Техният план за Eco-Starter започва от $ 3,95 / месец с 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Тяхното инсталиране на WordPress с едно кликване казва всичко. Тази инсталация ще бъде полъх.

Едно голямо нещо за GreenGeeks е, че те автоматизират две основни характеристики на хостинг на уебсайт че някои от другите момчета ви карат да правите ръчно: архивиране и актуализации.

На всеки 24 часа вашият сайт ще архивира всички свои данни сами, а актуализациите на WordPress се инсталират автоматично веднага след като са налични. Това са две функции, които не само улесняват нещата, но повишават цялостната сигурност на вашия сайт, върху което GreenGeeks също се фокусира. Персонализирани правила за сигурност и корекции за уязвимост с нулев ден помагат да се защити сайтът ви.

На всичкото отгоре, техните хостинг планове включват безплатен шифрован SSL сертификат Let’s Encrypt Wildcat.

Имайки предвид, че е лесно да разберете защо GreenGeeks е една от най-добрите налични опции за хостинг на WordPress.

2. WP двигател

WP двигател

WP предоставя това, което се нарича управляван хостинг. Управляваният хостинг е основно посветен хостинг, който се управлява от професионален екип. Тя ви позволява да имате най-доброто от двата свята – цялата сигурност, надеждност и възможност за персонализиране на специализиран сървър, като същевременно имате опитен екип от технолози, готов да ви помогне.

Ако сте голяма компания или хоствате данни, които абсолютно трябва да се пазят на всяка цена, WP Engine може да е за вас.

Услугите им идват с по-висока цена – $ 35,00 / месец за начало, но това не е необичайно, що се отнася до управлявания хостинг.

WP Engine осигурява висококачествена денонощна поддръжка, използва най-добрата архитектура в своя клас и разполага с пълен работен екип от инженери, постоянно развиващи водещи технологии WordPress. С други думи, те са специализирани във всички неща WordPress.

3. хостинг на InMotion

InMotion хостинг

В движение съществува от 2001 г., когато самият интернет все още беше в училище.

Тази компания предлага хостинг на WordPress, започващ от $ 4,99 / месец за един сайт с техния WP-1000s план. Планът WP-1000s е идеален за малки блогове с по-малко от 20 000 посетители на месец.

Като се има предвид, че това включва 40 GB SSD хранилище с неограничена честотна лента и имейл акаунти, изглежда като доста добра сделка. Те също хвърлят в безплатен SLL сертификат.

InMotion също така осигурява безплатни автоматични архиви и пачове, заедно с безплатна защита от хак и злонамерен софтуер.

Едно нещо, на което InMotion Housing се гордее, е скоростта на своите сървъри. Използването на твърди дискове и разширено кеширане позволява на сайта ви да се зарежда бързо всеки път.

Скоростта е важен елемент на всеки сайт на WordPress. Изследванията показват, че уебсайтовете, които се зареждат повече от секунда или две, имат много по-високи разходи. Ние станахме нетърпеливи в тази цифрова епоха и не ни се иска да седим там, като губим ценното си време, докато уебстраницата се зарежда (по-скоро бихме я хабили да разглеждаме нашите емисии във Facebook).

Сайтовете в InMotion се предлагат с предварително инсталиран WordPress, така че можете да стартирате целия си сайт за по-малко от час.

С пълна поддръжка 24/7 и дизайн с плъзгане и пускане, създателите на уебсайтове от всички нива на опит ще намерят InMotion корпуса да бъде сред най-добрите WordPress хостинг опции.

4. BlueHost

BlueHost

Bluehost инсталация на WordPress с едно кликване, 30-дневна гаранция за връщане на парите и 24/7 поддръжка на клиенти.

Само за $ 2,95 / месец BlueHost осигурява ненадмината сделка с 50 GB дисково пространство, неограничена честотна лента, 5 имейл акаунта и безплатен сертификат за SLL.

Над 2 милиона уебсайтове избират BlueHost за своя хостинг компания. Само по себе си това предполага, че те са един от най-добрите решения за хостинг на WordPress.

Нещо, което не се предлага от много други услуги, BlueHost плановете идват с над $ 150 в рекламни оферти от Google и Bing. Този специален бонус прави плановете им особено привлекателни.

Може би най-забележителният аспект на BlueHost е, че WordPress.org ги препоръчва като # 1 уеб хостинг доставчик за WordPress сайтове. Техните сървъри са създадени да хостват сайтове на WordPress „като мечта“.

Има какво да се каже за хостинг компания WordPress, която получи такава висока оценка за самата WordPress. BlueHost определено е сред най-добрите WordPress хостинг компании там.

5.HostGator

HostGator

HostGator е планът за излюпване “започва от ниските $ 2,75 / месец.

Този има някои забележителни функции, които повечето други доставчици не предлагат.

Планът за излюпване включва немерна честотна лента, неограничено пространство на диска, неограничен имейл и инсталация с едно щракване. Това е много неограничено. В допълнение, HostGator предлага безплатен трансфер на сайтове – нещо, за което повечето конкуренти заплащат висока цена. На 45 дни гаранцията за връщане на HostGator е 50% по-добра от много от конкурентите му.

По отношение на предлаганите функции за ниска цена, HostGator е далеч и една от най-добрите налични опции за хостинг на WordPress.

6. iPage

Ipage

Ipage офертна цена от само 1,95 долара / месец.

Плановете им включват над 500 долара допълнителни функции, според тяхната начална страница. Тези екстри включват неща като оферти за $ 100 както за реклами в Google, така и за Bing, безплатни инструменти за изграждане на WordPress и безплатни инструменти за сигурност от Sitelock.

Неограниченото дисково пространство, мащабируемата честотна лента, неограничените имена на домейни и инсталацията с едно кликване правят iPage лесен избор. iPage плановете се предлагат с стандартната 30-дневна гаранция за връщане на парите.

iPage има страхотна поддръжка на клиенти. Ден или нощ можете да разговаряте с професионалист по поддръжката чрез телефон или онлайн чат. Те също имат онлайн център за помощ и система за издаване на билети за най-задълбочени проблеми.

Техните подобрени функции за сигурност и безпроблемна интеграция с PayPal правят iPage виден избор за всеки, който иска да започне сайт за електронна търговия.

В края на деня изглежда iPage е още една от най-добрите налични опции за хостинг на WordPress.

7. GoDaddy

GoDaddy

Поради широките им маркетингови кампании, GoDaddy е най-разпознаваемото име сред най-добрите хостинг компании WordPress.

В момента GoDaddy е най-достъпната опция в списъка. Само за един долар на месец можете да получите един домейн с автоматична инсталация на WordPress, ежедневно архивиране и актуализации на софтуера. Те включват и един безплатен имейл адрес за една година. С този план обаче получавате само 10 GB SSD дисково пространство.

Функциите за сигурност на уебсайта на GoDaddy са достъпни само за членове на последния план.

GoDaddy има вградена SEO функция за WordPress. Но като се има предвид безброй SEO плъгини за WordPress, това не е съвсем изгодното, с което се хвалят.

GoDaddy предлага SSL съртове, но не безплатно. За един уебсайт, SSL сертификат ще ви струва $ 59,99 / година за първата година.

Със 17 милиона клиенти и над 75 милиона домейни под управление, GoDaddy със сигурност е една от най-популярните опции за хостинг.

Няколко бележки за 7-те най-добри WordPress хостинг опции

Трябва да се отбележи, че посочените по-горе ставки са “започващи”. Много от тях се предлагат само за ограничено време, а повечето въвеждащи цени продължават само за първата година на хостинга. След това започва пълната цена.

Нещо, което трябва да имате предвид, когато пазарувате за дадена хостинг компания, е винаги да проверявате цената, обозначена като „оригинална“ или „при подновяване“ – това вероятно ще платите след първата година.

В допълнение, списъчната цена включва само най-много основни характеристики. Ще трябва да закупите доста допълнителни добавки, за да накарате вашия сайт да направи всичко, което искате. Цените винаги се променят, тъй като компаниите се конкурират помежду си за предлагане на временни отстъпки.

Имайте предвид, че с изключение на WP Engine, тук говорим за споделен хостинг – не за посветен хостинг, облачен хостинг или виртуални частни сървъри (VPS). Повечето, ако не всички, от горепосочените доставчици обаче предлагат и тези услуги.

Освен ако не сте голяма корпорация или имате високочувствителни данни за управление, вероятно нямате нужда от специализиран хостинг (който идва на много по-висока цена и изисква специализирани знания). VPS и хостинг в облак може да са подходящи за някои ситуации, но са по-скъпи и обикновено се нуждаят само от по-големи сайтове за електронна търговия или блогове с много големи количества трафик.

Споделеният хостинг е най-често използваната хостинг опция, точно както WordPress е най-често използваният CMS. Той осигурява най-голямата лекота на използване, като същевременно идва с най-ниска цена и има адекватни услуги за поддръжка на клиенти.

За повечето хора тези най-добри хостинг компании WordPress ще предоставят всички необходими услуги.

Изберете най-добрия хостинг на WordPress

Когато решавате най-добрия вариант за хостинг на WordPress, помислете за собствените си нужди. Започвате ли нов блог или сайт за електронна търговия? Дали този уебсайт ще бъде първа страница на вашия малък бизнес? Ако е така, най-основните характеристики на споделен хостинг доставчик на WordPress ще бъдат всичко, от което се нуждаете.

Ако мигрирате по-голям сайт или блог към нов доставчик, имате вече установен голям бизнес или управлявате чувствителни данни, ще трябва да разгледате по-задълбочени проблеми от тези, разгледани тук. И все пак, 7-те най-добри решения за хостинг на WordPress ще отговорят на всички въпроси, които имате и могат да предоставят нужните ви услуги.

Не можете да сбъркате с една от тези опции за хостинг на WordPress. Изберете този, който ви се струва подходящ, и преминете към него.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector