Weebly-gennemgang: Let at bruge løsning til dit websted bygningsbehov

Det ser ud til, at alle har deres eget websted i disse dage, hvad enten det drejer sig om deres forretning, kunst eller endda bare en personlig blog. Du spekulerer måske på, hvordan så mange mennesker kan sammensætte et flot websted uden at bruge år på at lære at kode alt fra bunden af. Heldigvis er der specialiserede værktøjer derude, der gør det nemt at designe dit eget professionelle websted. Denne Weebly-gennemgang vil hjælpe med at kaste lys over et af de mest populære værktøjer, du kan bruge til at oprette et stellar udseende websted.


Hvad er en Web Builder?

Før vi går ind i Weebly-gennemgangen, ønsker vi at tale om webbyggere generelt. Der er mange forskellige måder at opbygge et websted eller blog på, men det mest populære værktøj for begyndere er en webbygger. Dette er en type software, der kører i din browser og gør al kodning og konstruktion af hver side automatisk. Dette er ofte træk-og-slip-værktøjer, der deler hver side i individuelle redigerbare dele. Dette vender fokuset væk fra den komplicerede kodning og kodning, der kræves for at placere alt, hvor du vil have det på siden.

Til denne Weebly-gennemgang sammenligner vi de mest populære webbyggere af begyndere-niveau, der i øjeblikket er tilgængelige. Mens nogle af disse bygherrer er udstyret med en hostingindstilling, vil vi fokusere på de faktiske designerværktøjer, der bruges til at konstruere siderne snarere end selve webhosteværktøjerne..

Hvad er Weebly?

Til denne Weebly-gennemgang så vi på den gratis version af platformen, der er tilgængelig for alle med deres eget domæne eller hosting-service. Weebly er fokuseret på handelswebsteder, der inkluderer enhver form for service eller produkt-centreret sted, hvor besøgende kan foretage et køb. Der er mange webbyggere tilgængelige online, men som vi opdagede til denne Weebly-gennemgang, er ingen af ​​dem rettet mod e-handel som denne. Powered by Square, et betroet betalingsforarbejdningsfirma, har Weebly et skarpt fokus på salg gennem sin specialiserede platform.

Weebly Web Builder Specs

mand, der tager notater

Billede af StartupStockPhotos fra Pixabay

Vi kiggede på den fulde pakke med funktioner til denne Weebly-gennemgang, startende med den grundlæggende brugergrænseflade. Denne platform fungerer med et intuitivt træk-og-slip-værktøjssæt, hvilket betyder, at du bogstaveligt talt kan gribe elementer fra bygningspanelet og placere dem på siden nøjagtigt, hvor du har brug for dem. Du starter med en grundlæggende skabelon og tilpasser dine titler og tekst et trin ad gangen. Der er en indbygget strøm, der gør det nemt at navigere på dine nye sider og sørger for, at du ikke går glip af vigtige poster.

Weebly-grænsefladen

Træk-og-slip-interface er designet til den begyndende webdesigner, så der er ikke noget pres for at lære kompliceret kodning for at holde alt kørende uden problemer. Et tilbagevendende tema, vi fandt, mens vi undersøgte efter denne Weebly-gennemgang fra mange nuværende kunder, er, hvor lette og intuitive værktøjerne var. En helt ny webudvikler kan komme ind på Weebly-platformen og have et nyt, sikkert, fungerende websted op og køre i løbet af få minutter.

Weebly App Center

Det integrerede appcenter giver dig adgang til avancerede funktioner som integration af sociale medier, videoindlejring og endda tredjeparts-reklamer widgets. Der er også flere foruddesignede e-handelsværktøjer, der kan hjælpe med at tage betalinger, udstede fakturaer eller underrette kunder om salg og forfremmelser. Disse typer tilføjelser er vanskelige at integrere fra bunden af, men Weebly appcenter gør det nemt at tilføje dem til din skabelon.

Eksklusive weebly-skabeloner

Weebly har meget at tilbyde, men skabelonvalgene kan være den bedste del. Vi kiggede på mange forskellige designs til denne Weebly-gennemgang, og alle af dem så fantastiske ud. Træk-og-slip-grænsefladen fungerer godt med skabeloner, hvilket gør det nemt at tilpasse teksten og overskrifterne til dine behov. De foruddefinerede skabeloner så professionelle og glatte ud, og vi kom ud af denne Weebly-anmeldelse og følte, at vi kunne designe næsten hvad som helst gennem denne platform.

Prisfastsættelse

Prisfastsættelsen for denne platform sammen med de tre andre, vi kiggede på til denne Weebly-gennemgang, er ikke så enkel som et enkelt dollartal. Hver af disse platforme tilbyder lagdefinerede pakker til deres tjenester, som kan blive vanskelige, når de tilføjer webhosting, handelsbeskyttelse og andre premium-type tjenester.Webly er gratis at bruge, hvis du allerede har en webhostingtjeneste, så det gør det til billigste lige fra flagermus. De priser, vi fandt for premium-tjenesterne for alle fire udbydere, startede omkring fem dollars om måneden og steg op til fyrre dollars om måneden.

Hvordan Weebly sammenligner

bærbar computer, noter, mobiltelefon og kaffe på bordet

Billede af Kevin Phillips fra Pixabay

For at se, hvordan denne webbygger sammenligner med konkurrencen, så vi på tre alternative webbygningsplatforme, der ligner den ene og den anden. Til denne Weebly-gennemgang sammenlignede vi de grundlæggende funktioner, tilgængelige skabeloner, brugervenlighed, browserkompatibilitet og kundeservicekvaliteten for hver af de fire udbydere.

Hvad vi gennemgik

 • Weebly
 • Wix
 • Squarespace
 • Gator Website Builder

Weebly

Brugervenlighed

Hvis der var noget, vi fjernede fra denne Weebly-gennemgang, var det hvor let det var at arbejde med. Grænsefladen er ren og intuitiv, da den blev designet specifikt til første gang webdesignere. Uden tvivl var Weebly den nemmeste at lære af de fire værktøjer, vi kiggede på.

Kunde support

Weebly-kundesupportteamet havde nogle gode kunderefeedback, og vi har ingen grund til at være uenige. Der er et dedikeret kundeserviceteam klar til at besvare dine e-mails og hjælpe med at løse de problemer, du måtte opleve. De er en stor ressource til at hjælpe dig med at guide dig gennem din første webopbygning og få alt til at fungere problemfrit.

Funktioner

Weebly-interface og værktøjssæt er ikke det mest dynamiske, vi kiggede på, men for en førstegangsdesigner tjener det sit formål. Der er rene funktionssæt, du kan implementere, afhængigt af hvilken type websted, du opretter. Funktionerne afhænger af det produkt eller den service, du tilbyder, som alle informeres om den oprindelige skabelon, du vælger.

Skabeloner

Der er i øjeblikket over halvfjerds skabeloner tilgængelige via Weebly med flere tilføjet hele tiden. Der er meget variation mellem skabeloner, og de, vi kiggede på for denne Weebly-anmeldelse, blev let redigeret med en lydhør bevægelse og et rent look.

Browserkompatibilitet

Weebly-systemet fungerer i de fleste browsere uden rapporter om indlæsning eller formatering af problemer fra tidligere brugere. Platformen fungerer med et modificeret Java-sprog, så selv ældre browsere og operativsystemer skal kunne indlæse værktøjssættet til redigering.

Hvor du kan lære mere

Du kan lære mere om Weebly-bygherren og deres hostmuligheder på følgende link: Weebly.com

Wix

Dette er en platform for de mere kreative sindede, da du har fuld kontrol over det endelige udseende på dit websted. Der er ikke mange valgmuligheder for mellemjordens design, så det er dejligt at have en mulighed, hvor du kan starte med en tom skifer. Wix er den mest tilpasselige platform, vi kiggede på for denne Weebly-gennemgang, og den eneste, der tilbyder en ren startside, der kan redigeres uden viden om CSS eller Java-sprog.

Brugervenlighed

Wix webdesignplatformen er let at bruge til at begynde med, men bliver lidt grumset, hvis du har brug for mere avancerede funktioner. De forskellige programmeringsmuligheder er gode for nogen med lidt mere viden end den gennemsnitlige bruger, men er ikke for nogen, der lige er startet. Det er i det væsentlige kun så svært at bruge, som du har brug for det, især hvis du beslutter at integrere nyere apps eller sociale forbindelser.

Kunde support

Der var ikke meget positiv feedback til Wix kundesupport, og det skiller sig ud i denne Weebly-anmeldelse. Der er et netværk af kundeservicerepræsentanter til rådighed for at markere dine e-mails, men ingen mulighed for straks at kontakte nogen via telefon eller på anden måde. Platformen arbejder på at forbedre denne side af tingene ved at tilføje automatisk assistance til deres premiumkunder.

Funktioner

Vores yndlingsfunktioner, som vi fandt fra Wix, var de let integrerede mediagallerier, det optimerede mobildesign og den totale frihed for tilpassede layout. De har også et stort sæt værktøjer til SEO-integration med specialiserede planer, der hjælper dig med at guide dig til toppen af ​​online-søgeresultater.

Skabeloner

Wix har over fem hundrede skabeloner at vælge imellem, hvilket gør det nemt at finde noget forudbygget til din specifikke vision. Med den ekstra frihed til dynamisk redigering kan du tilpasse hver af skabelonerne til at se og indlæse nøjagtigt, som du har brug for det. Hver skabelon er designet af en professionel inden for branchen og er klar til at indlæse med et tryk på en knap.

Browserkompatibilitet

Wix-platformen er let med hensyn til programmeringssprog, så der er ikke noget reelt problem med browserstøtte. Nogle brugere har rapporteret problemer med tilføjelsesfunktioner, men dette var ikke den typiske oplevelse rapporteret af erfarne designere. Dette værktøjssæt er programmeret til at arbejde med alle større browsere.

Hvor du kan lære mere

Du kan lære om de tilgængelige Wix-pakker og prøve deres webbygningsværktøjer på følgende link: Wix.com

Squarespace

Dette er den mest genkendelige af de fire platforme, vi kiggede på for denne Weebly-gennemgang, og der er en god grund til det. Squarespace har bombarderet verden med reklame og forsøgt at få deres navn ud på webområdet for alle at se. De betragtes som de mere sofistikerede af designplatforme, og prisen afspejler den ekstra skimmer. Det er let at bruge, men har en stejl indlæringskurve, når du vender dig til at designe et handelsfokuseret websted.

Brugervenlighed

Hvis du kan finde en skabelon, der ikke har brug for meget redigering, er denne platform let at bruge. Hvis du har brug for nogle CSS- eller HTML-redigering, har du måske en hårdere tid. Dette er ideelt til nogen på deres anden eller tredje webdesign, så indlæringskurven kan være stejl for en første gang bruger.

Kunde support

Dette var det stærkeste kundesupportnetværk, vi fandt til denne Weebly-anmeldelse. Den døgnåbne support er bemandet af levende mennesker, og der er ingen automatiserede systemer mellem dig og en faktisk person. Nuværende kunder sværger ved supportteamet, og det var let den bedst tilladte blandt de fire webværktøjer, vi kiggede på i denne forbindelse.

Funktioner

Squarespace har alle funktioner, du har brug for, men mangler design-out-of-box design. Dette betyder, at du er temmelig låst inde i skabelonparametrene, medmindre du ved, hvordan man går under hætten og redigerer HTML- eller CSS-koder. Dette er ikke en umulig ting at komme rundt på, men det begrænser de ting, du kan gøre, når det kommer til sikrede handelswebsider alvorligt.

Skabeloner

Dette er de mest dynamiske og smukke skabeloner, vi kiggede på til denne anmeldelse. Der blev vist en masse ekspertise i skabelongalleriet, hvilket bestemt afspejles i den endelige pris, du betaler for at bruge disse skabeloner. Hvis du har brug for et handelsfokuseret websted, har dette et par muligheder at vælge imellem; dog ikke så mange som Wix eller Weebly.

Browserkompatibilitet

Squarespace var det mest dynamiske værktøjssæt, vi kiggede på, hvilket fører til problemer med ældre browsere. Dette er et værktøjssæt, der er beregnet til mere avancerede websteder, og selvom det kan prale af universel adgang, var der nogle rapporterede problemer med ældre browsere og operativsystemer.

Hvor du kan lære mere

Du kan lære mere om Squarespace-programmet og deres webbygningsværktøjer på følgende link: Squarespace.com Gator Website Builder er det interne designværktøj til det populære hostingsite, HostGator. Det er et meget simpelt, meget brugervenligt værktøj til en person, der har brug for et hurtigt og enkelt sted at vise deres varer. Det er ikke ideelt for nogen, der har brug for handelsværktøjer, men det er godt nok som en reference eller porteføljetype af websted. Dette er virkelig en fantastisk mulighed, hvis du kombinerer det med deres hosting-tjenester.

Gator Website Builder

Brugervenlighed

Hele systemet er træk og slip uden en masse tilpassede redigeringsværktøjer, hvilket gør det rent og ekstremt let at forstå. Dette var den enkleste blandt webbyggerne, vi kiggede på for denne Weebly-gennemgang, der tilbyder let adgang med få dikkedarer.

Kunde support

Gennemgangen fra nuværende og tidligere kunder er for det meste positive, med mange mennesker, der bemærkede, hvor venlige og hurtige deres svar var. Da dette ikke er et sted for avancerede handelswebsteder, er der ikke behov for at dykke dybt ned i CSS eller sikkerhedsrelaterede problemer. Dette hjælper med at strømline deres kundesupportsystem og holder responstiden til et minimum.

Funktioner

Der er ikke rigtig mange funktioner til rådighed for deres grundlæggende planer, så hvis du har brug for noget dynamisk eller handelsrelateret, så vil vi anbefale at intensivere det til Squarespace, eller ideelt set, Weebly. Hvis du har brug for et simpelt websted med lav påvirkning, skal du overveje den funktionsbelastede avancerede plan fra HostGator.

Skabeloner 2 stjerner

Der er et par hundrede skabeloner at vælge imellem med nye indstillinger tilføjet i et jævnt tempo. Da alt er træk og slip, er der en masse gentagelse og fælles temaer i de tilgængelige skabeloner.

Browserkompatibilitet 3 stjerner

Der var lidt feedback fra tidligere kunder, så vi kunne ikke finde nogen problemer fra den side af kompatibilitet. Værktøjssættet, der tilbydes via Gator-webudviklingsteamet, er designet til alle de mest populære browsere og er kompatibelt med nogle betaklare browsere som Chrome eller Firefox.

Hvor du kan lære mere

Du kan lære mere om Gator-webstedsbyggeren på følgende link: Hostgator.c about

Den endelige dom

Der er ingen mangel på gode muligheder for brugervenlige webbygere, men vi er nødt til at vælge en favorit til denne Weebly-anmeldelse. Mens Squarespace har en masse avancerede indstillinger, vi elsker, kan det stadig ikke sammenlignes med det fulde funktionssæt, der er tilgængeligt fra Weebly. Grænsefladen er intuitiv, skarp og let at forstå. Vi anbefaler stærkt Weebly-platformen til at oprette din egen personlige webside eller blog.

Udvalgt billede: Billede af StartupStockPhotos fra Pixabay

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map