8 tips for bedre mobil applikasjonssikkerhet

Når tiden går, er det en eksponentiell økning i bruken av mobilapplikasjoner. Det er flere internettkoblede mobile enheter nå enn det er enkeltpersoner på jorden.


Mobilapper er generelt tilgjengelige via nettbaserte appdistributører som Google Play Store, Apple App Store, Windows Store, etc., og er hovedformen for å gi innhold og utgifter til mobiltelefonbrukere rundt om i provinsen. Organisasjoner og globale selskaper har også omfavnet mobilapper for å øke ansattes produktivitet mens de knytter seg til en yngre, mer tilkoblet arbeidsstyrke.

Mobil applikasjonssikkerhet & Det er behov for det

De fleste individer tenker ikke på sikkerhetsappene for mobilenheter når de øver på telefonen sin for å betale for en cappuccino på Starbucks, eller idrettsutøver det siste spillet mens de forkortes, eller også mens de utfører aktiviteter på nettet på mobilbanken sin. Derfor, som en applikasjonsbygger, bør det største spørsmålet du trenger å løse før du bestemmer deg for å publisere appen være – Hvordan beskytter jeg appen min mot ondsinnet forsett?

En mobilapp blir en god bit å utforske for å få den til å gå: det er selve programkoden, problemlogikken på baksiden og klientsiden, databaser, APIer som overfører data mellom de to, enheten og operativsystemet, og brukeren. Hver spiller en viktig rolle i appens sikkerhet. For selskaper med mobilapper i et sump, konkurranseutsatt marked, kan det å hente robust sikkerhet være en verdifull differensierer.

App-produsenter kan ta noen få skritt for å løse appsikkerhetsproblemer riktig. Se dem nedenfor:

for et sikkerhetsteam

8 trinn for bedre mobil applikasjonssikkerhet

Hvis du elsker appens sikkerhet, er det en flott løsning å integrere sikkerhetsteamet fra første periode. Gjør det klart å sette av tilstrekkelige ressurser til sikkerhet. Begynn å planlegge sikkerhetsmetodene du vil ha med et tildelt team. Hver dag er det et skifte å gjøre på appen eller en betydelig revisjon for å planlegge, gjør det klart å vurdere sikkerhetsteamet, slik at de identifiserer hva de skal gjøre hvis noe uforutsett finner sted.

Vær bekymret for APIer

Et applikasjonsprogrammeringsgrensesnitt, eller du kan si API, er en vesentlig del av utviklingen av backend, og støtter applikasjoner for å kommunisere med hverandre. Men siden de er tilsynelatende varige, kan de være sikkerhetsproblemer. Her er detaljert informasjon om hvorfor og hvordan sikre API.

Vær sikker med back-end

En betydelig mengde back-end APIer forutsetter at knapt en app som er rapportert for å få tilgang til den kan nå ut med den. Faktum, selv om det er mye langt fra det. Back-end-servere bør ha sikkerhetssystemer på plass for å beskytte mot ondsinnede angrep. Derfor må du sikre at alle API-er er autentisert basert på den mobile plattformen du forventer å kode for, siden transportprosesser og API-godkjenning kan variere fra plattform til plattform.

Gå for tokens håndtering av økter

Et token er en “liten maskinvareenhet drevet av en tilpasset for å autorisere oppføring til en systemkonto.” I den nåværende appverden bruker utviklere symboler for å håndtere brukerøkter mer effektivt. Du kan ganske enkelt reversere et symbol.

Godkjenning på høyt nivå er må

Som diskutert over skyldes mange sikkerhetsbrudd svak autentisering. Derfor blir det mer viktig å bruke sterkere autentisering. Autentisering knytter seg ofte til passord. Det er din plikt som applikasjonsprodusent å støtte brukerne dine til å være opptatt av passord. For å illustrere kan du opprette appen din slik at den bare godtar sterke alfanumeriske passord som kan gjenopprettes hver tredje måned.

8 trinn for bedre mobil applikasjonssikkerhet

Dobbeltfaktorautentisering er også en god ide å sikre en mobilapp. Hvis appen din tillater dobbelfaktorautentisering, vil brukeren tidligere bli bedt om å legge inn en kode som er levert til tekstene eller e-posten hans ved innlogging. Hvis vi snakker mer om moderne autentiseringsmetoder, inkluderer den biometri som retina-skanning og fingeravtrykk.

Kjør de beste krypteringsverktøyene og teknikkene

Den viktigste jobben som skal gjøres for sterkere kryptering er å velge nøkkelhåndtering. Oppbevar nøklene i sikre containere. Legg dem aldri lokalt på serveren.

Innfør tilgangspolitikk

For å kutte ned appens angrepflate, gjør det sterkt å bare bruke sikre biblioteker og rammer. Appen du lager, bør samsvare med felles retningslinjer implementert av organisasjonens IT-ledere eller av Google Play og Apples App Store.

Testing av programmet

Sjokkerende nok sjekker ikke mange utviklere koden. Det er en nødvendig del av å utvikle kvalitetskode. Det er derfor bare applikasjonssikkerhetsdelen av prosessen blir styrt til å lage en flott mobilapp.

For å ha en sikker app, bør teamet evaluere koden regelmessig og analysere sikkerhetsmåler som kan oppstå i brudd på data.

Konklusjon

Mobilbruk øker ofte der hackere lurer for å prøve å stjele sensitiv informasjon og kompromittere appsikkerhet. Med en robust mobilsikkerhetsstrategi og en topp mobilutvikler på muligheten til å støtte deg med å svare raskt på trusler og feil, vil appen din være et sikrere, mer pålitelig sted for brukere – og beskytte deres lojalitet (og dine hjelpemidler) for framtid.

Appprodusenter må omfavne risikoen gitt av trusler mot nettsikkerhet og brudd på data mens de lager sine apper. Ved å utføre ovennevnte sikkerhetsmetoder for mobile apper, vil de være i stand til å sikre både appene og dataene innenfor. Disse metodene er ikke utfordrende å gjennomføre. Appprodusenter og utviklere krever å innta en global tilnærming til å utvikle apper og bør håndtere alle omstendighetene som påvirker appsikkerhet.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

    Комментарии закрыты.

    Adblock
    detector