5 Bästa Cloud CMS för småföretag

Behöver snabb hastighet på din fullstaplade CMS-plattform men har en svår tid?


Att anpassa en öppen källkodsplattform kan vara svårt. Detta tvingar organisationen att tänka på bättre lösningar. Cloud CMS-plattformar finns för att tillhandahålla en sådan lösning.

Att bygga en anpassad plattform från grunden kan vara en kostsam investering, särskilt för små och medelstora företag. Att skapa och underhålla ett pålitligt backend-system kan visa sig vara dyrt. Det är här Cloud-plattformen som erbjuder headless CMS kommer in i bilden.

I den här artikeln förstår vi Cloud CMS och detaljerar några utmärkta plattformar som är klara att använda på bara några minuter.

Förstå Cloud CMS

Cloud CMS-plattformar är förbyggda färdiga att använda system som låter dig hantera ditt innehåll säkert över molnet. Till ett rimligt månatligt pris ger det dig en förbyggd administrativ panel för att hantera kategorier, taggar och artiklar online. Det hjälper dig att fokusera på den primära aspekten av att bygga en snabb snabb webbsajt genom att använda Cloud CMS som backend för innehållshantering.

Detta arkitektoniska tillvägagångssätt gör att du inte bara kan bygga en helt serverlös webbplats utan också befriar dig från eventuella utmaningar när det gäller att bibehålla drifttiden för backend-tjänsterna. De flesta plattformar är byggda för att skala snabbt när du behöver det. Du betalar endast de relevanta månadsavgifterna utan någon investering i förväg.

Låt oss utforska dem …

Cloud CMS

Cloud CMS är en plattform i företagsklass som har utmärkta funktioner som Git-versionering, flera miljöer och enkelt teamsamarbete. Det prissätts till en premie jämfört med andra CMS som diskuteras vidare. Prissättningen kommer dock med de fördelar som den har att erbjuda.

Den främsta fördelen är möjligheten till obegränsat innehåll! Nedan följer några av dess exceptionella funktioner.

Projektmässig innehållshantering

Cloud CMS Project Dashboard

Cloud CMS tillåter användare att organisera innehåll i separata projekt. Detta gör det möjligt för företag att hantera innehåll för sina olika webbplatser eller olika moduler inom samma plattform. Detta säkerställer att en gemensam standard för API: er följs på alla webbplatser eller moduler. Inom ett projekt får du skapa obegränsade kategorier, taggar och det faktiska innehållet.

Formbyggare för innehållstyp

Innehållstyp Form Builder

I ett företag kan det finnas en mängd olika innehåll som kan publiceras som bloggartiklar, webbsidor, whitepapers, nyheter & evenemang såväl som medier. Med Cloud CMS kan du definiera varje innehållstyp och de fält som krävs för innehållstypen. Detta säkerställer att all relevant information samlas in för respektive innehållstyp. Den GUI-baserade formbyggaren gör det lättare att lägga till valideringar och information om vad som förväntas.

Och mer…

 • Stöd för att ansluta olika applikationer som Apache Kafka, ActiveMQ, Slack, Okta för Auth och andra
 • Stöder MFA, OAuth, SSO-stöd i premiumversioner
 • Stöder arbetsflöden för att hantera innehåll i olika miljöer
 • Enkel integration med NLP-motorer för snabbare översättning till flera språk
 • Redo att använda SDK: er på de flesta vanliga språk
 • Supportversion av innehåll

Prissättning: från $ 200 varje månad

Contentstack

Innehållsstapel Headless CMS

Contentstack är en av premiumplattformarna, lämplig för medelstora till stora organisationer. Det ger en komplett svit med verktyg för att hantera innehåll, skapa vackra sidor med en visuell byggare, skriva innehåll med en rik textredigerare och samarbeta och publicera i olika miljöer.

De är kända för sin skalbarhet, säkerhet och pålitlighet i företagsklass. Några av de exceptionella funktionerna du får med Contentstack inkluderar:

 • Fullfjädrad visuell byggare för att skapa hela sidor med block och ingen kodning
 • Integration med flera populära appar som IBM Watson, Shopify, Optimizely, Youtube, Google Analytics och andra
 • Support för att integrera alla nya applikationer som har relevanta API: er
 • Stödjer statisk webbplatsgenerering för din frontend till skillnad från andra CMS
 • Backend av CDN för snabbare leverans av statisk innehåll
 • Automatisk skalningsberäkning inställd för att hantera tunga trafikspikar.
 • Optimerar automatiskt innehåll som bilder och annan grafik för mobiltelefoner och surfplattor
 • Premium upptid SLA för företag som inte har råd att gå ner

Prissättning: Från $ 3500 per månad

ButterCMS

ButterCMS admin skärm

ButterCMS är en av de mest prisvärda lösningarna för små och medelstora företag. Trots att det är det mest prisvärda, stöder det 20+ olika programmeringsspråk och ramverk. Det fokuserar på att få alla storlekar på företag som startar med SEO-optimerade bloggar.

Några unika funktioner inkluderar:

SDK för flera ramar

Klar att använda npm-moduler och maven-plugins för ramar som Angular, React, Java, PHP, .NET och andra. Med dessa moduler kan du skriva en enkel kod i två rader för att få en paginerad lista över inlägg.

butter.post.list ({sida: 1, sidstorlek: 10}). sedan (funktion (svar) {
console.log (respons)
})

Gratis för utvecklare

Gratis utvecklings- och utvärderingsversion för utvecklare. Det finns absolut ingen begränsning i utvecklarversionen, och den är tillgänglig på begäran.

Sidformatsbyggare

GUI-baserad redigerare för sidtyp

Det låter dig skapa anpassade sidtyper för att hantera olika block av innehåll. Till exempel kan en hemsida innehålla information om företaget, om klienten och dess produkter. Detta innehåll kan delas upp i olika typer som om, produkt och kunder. Varje typ kan konfigureras med relevanta fält med den GUI-baserade redigeraren som visas ovan. Detta gör det snabbt och enkelt för en affärsperson att skapa innehåll.

Dessutom har den några funktioner som:

 • Snabb och enkel installation – Snabbinloggning med Google eller Github och komma igång.
 • Utmärkt dokumentation och stöd för utveckling med deras SDK
 • Förbyggda fält för SEO för att säkerställa att alla dina bloggar är SEO-optimerade innan de publiceras.
 • Inbyggt stöd för kategorier och tagghanteringar
 • Stöd för migrering från WordPress-bloggar

Prissättning: Börjar på $ 50 per månad

CosmicJS

CosmicJS Cloud CMS

CosmicJS är en användarvänlig, förenklad CMS som tillhandahåller en fullständig plattform för innehållshantering med en redo att starta kod för flera ramverk. Med CosmicJS kan du importera lite förbyggt innehåll för användning eller för att börja från början. Det har sitt unika sätt att hantera innehåll i form av hinkar. Varje hink kan idealiskt vara en miljö som utveckling, iscensättning och produktion.

Nedanstående koncept och funktioner görs annorlunda än de andra på marknaden.

Objekt typ

Objektsvis innehållshantering

Du kan skapa olika objekttyper som författare, kategorier, taggar, inlägg, sidor och andra för att hantera innehåll för varje ändamål. Dessa objekttyper innehåller i sin tur en lista med objekt av den specifika typen. Bilden ovan visar objekttypskärmen för Cosmic JS.

Kodavsnitt

kodavsnitt

Som framgår av bilden ovan tillhandahåller CosmicJS ett kodavsnitt för varje innehåll direkt. Detta gör din utveckling snabbt och enkelt med det förbyggda NPM-paketet eller genom att utnyttja REST-API: er eller GraphQL API: er efter behov.

Andra funktioner inkluderar:

 • Migrera enkelt innehåll från en hink till en annan.
 • Blockbaserat användargränssnitt – Lätt att navigera och bygga innehåll
 • Förhandsgranska innehållet live med dess förbyggda demonstrationsapplikationslayout
 • Stöd för flera lokaliseringskonfiguration för varje objekttyp
 • Support GraphQL API: er som blir allt mer populära i dag
 • Ger dig kodavsnitt som är klart att använda precis där du skapar ditt innehåll

Prissättning: Börjar på $ 99 per månad

dotCMS

dotCMS är ett helt annat erbjudande jämfört med andra CMS-plattformar på marknaden. Det ger dig full flexibilitet när du är värd för plattformen på din server, över ditt moln eller på ett hanterat moln av DotCMS. Detta gör det möjligt för företag att se till att deras säkerhetsbegränsningar uppfylls trots att de väljer en plattform som en tjänst. Några av plattformens framstående funktioner inkluderar:

Alternativ för molendistribution

DotCMS är tillgängligt som ett WAR-paket (webbapplikationsarkiv) som en körbar för att distribuera över molnet såväl som i form av en Docker-bild. Företagen kan välja konfigurations- och distributionsbegränsningar för CMS att köra. Hela informationen hanteras i en dedikerad databas, vilket säkerställer att dina CMS-data är isolerade och säkra.

Säkerhets- och efterlevnadsstandarder

Till skillnad från den vanliga prenumerationsbaserade CMS är DotCMS enbart byggd för företag. Den konstaterar att de nödvändiga säkerhetsstandarderna i allmänhet följs vid utvecklingen av applikationen. Den tar hand om huvuddelen av efterlevnads- och säkerhetsaspekterna som GDPR-efterlevnad, CSRF-filtrering, sessionssäkerhet, övervaka användningen av kakor och andra.

Utdragbar med OSGI-plugins

DotCMS körs på JVM. Detta innebär att den kan stödja tillägg enligt OSGi-standarderna. Detta innebär att du enkelt kan utöka DotCMS förmåga ytterligare genom att lägga till plugins. Dessa plugins tillåter dig att integrera direkta gateways till dina data med minimala problem.

Några andra fördelar som följer inkluderar:

 • API: s första design låter dig interagera med REST-API: er såväl som GraphQL-API: er
 • Stöder innehållsmallar för att göra helt anpassade sidor
 • Genererar automatiskt en komplett webbplatskarta baserat på innehållet skapat i CMS
 • Stöd SaSS-sammanställning som gör styling av innehållet förenklat

Slutsats

Cloud CMS är ett snabbt sätt att få en framgång i utvecklingen av din innehållsbaserade webbplats. Med backendens ansvar helt rakade gör det möjligt för dig att fokusera på att utforma och utveckla frontenden elegant. Dessutom får du med några av plattformarna till och med pannplattans frontkod för att snabbt utvecklas ovanpå den.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map