Stablehost: Достъпно решение за уеб хостинг и експерт

Когато дойде време за избор на a уеб хостинг компания за вашия блог, личния ви уебсайт, вашия бизнес или вашия сайт за електронна търговия, има буквално хиляди опции, от които да избирате.


С милиардите сайтове, които се появиха онлайн, откакто потребителите започнаха да обикалят интернет преди 20 години, полето стана препълнено с доставчици на уеб хостинг. Не е изненадващо, че тази конкурентна арена означава, че има всички нива на цена и стойност.

Наред с разходите на вашата хостинг компания, трябва да имате предвид следното:

 • скорост
 • Сигурност
 • Обслужване
 • мащаб

Ще ги разгледаме едно по едно и след това ще поговорим малко за това, което Stablehost може да предложи.

Какво да търсите в уеб хостинг решение

Глобус с процесор

скорост

Скоростта на вашия сайт е пряко обвързана с широчината на честотната лента, което е мярка за това колко поток от данни може да се справи. Когато потребител осъществява достъп до вашия сайт с браузър, сървърът на доставчика на хостинг услуги получава заявка и след това отговаря, като буквално обслужва съдържанието на вашия сайт. Тъй като трафикът към вашия сайт се набира, ще ви трябва повече честотна лента, за да можете да предоставяте повече данни и да се справите с търсенето.

Сигурност

Сигурността е от изключително значение във всеки бизнес или сайт за електронна търговия, разбира се. Вашите посетители и клиенти трябва да са сигурни, че информацията им е защитена, особено в днешната среда на данни в социалните медии и електронната търговия.

Асоциацията за кредитни карти Northn създаде набор от стандарти за сайтове за уеб сигурност и електронна търговия, както и за сайтовете SSL сертификат е от ключово значение за тези стандарти. Ако някога сте забелязали малка икона на катинар в секцията за уеб адреси на вашия браузър, това означава, че сайтът има SSL сертификат – това е криптирана връзка между браузъра и уеб сървъра на хоста. Това криптиране е гаранция, че всяка информация, предавана между двете системи, ще бъде сигурна и поверителна. SSL сертификатите също повишават SEO класациите за електронната търговия и бизнес сайтовете.

Обслужване

Услугата, разбира се, също е голяма грижа за всеки уебсайт. Ако търсите компания за уеб хостинг, ще трябва да попитате какъв вид обслужване и поддръжка на клиентите могат да предоставят. Има ли денонощна телефонна поддръжка? Поддръжката се осъществява чрез имейл или чат? Доставчикът предлага ли система за помощни билети? Ако е така, колко бързо е времето на оборотите? Има ли някаква гаранция за ъптайм?

В светлината на тези притеснения, нека да поговорим Stablehost те трябва да предложат.

Защо не Stablehost?

Лого на Stablehost

В Stablehost можете да избирате от няколко различни опции и нива, в зависимост от вашия сайт и вашите нужди.

 • WordPress: WordPress е далеч и най-популярната опция за блогъри, като над 70 милиона потребители по целия свят използват тази лесна за използване платформа. За потребителите на WordPress, Stablehost предлага повече от 10 000 безплатни теми, които са идеални за използване в мобилни устройства, таблети или компютър. Той е перфектен инструмент за блогъри, може да бъде инсталиран с едно щракване и е напълно адаптивен с HTML или код.
 • Споделен хостинг: Ако имате по-малък сайт, споделеният хостинг е отлична опция. Споделен хостинг просто означава, че редица отделни уебсайтове се обработват през един и същ сървър. Мислете за сървъра като за жилищна сграда и за всеки уебсайт като за апартамент. Споделеният хостинг може да има ограничения, що се отнася до пространство за съхранение и ресурси, но е рентабилен. Споделените хостинг решения на Stablehost включват неограничено пространство на диска, неограничена честотна лента, неограничен уебсайт (с планове за Pro или Platinum), поддръжка на 24/7/365 имейл (имейл и телефон с Pro план), отстраняване на проблеми със скриптове и защита на DDoS.
 • Корпоративен уеб хостинг: Дори и да сте начинаещ или стартиращ, без опит, Stablehost улеснява преминаването с корпоративни уеб хостинг опции. Можете да се насладите на пълно спокойствие и сигурност с неограничено пространство на диска, неограничена честотна лента, неограничен уебсайт (на нива Pro и Platinum), 500 акаунта на сървър (50 на ниво Platinum), отстраняване на проблеми със скриптове, поддръжка по имейл 24/7/365 (имейл и телефон на ниво Platinum) и 2 Gbit / s DDoS защита.

Виртуализирани частни сървъри

Много собственици на уебсайтове намират виртуализираните частни сървъри (VPS) за добър компромис между споделени сървъри и специализиран хостинг, където всеки сайт има свой собствен сървър. VPS включва софтуер за виртуализация, който позволява на всеки уебсайт да работи така, сякаш се намира на специален сървър. VPS е гъвкав и самостоятелен, с разпределен брой ресурси, които могат да работят като самостоятелна изолирана микросистема.

Ако мислите, че VPS ще бъде добра опция за вашия бизнес, разгледайте някои от плановете и функциите на VPS, които Stablehost може да предложи, включително неща като:

 • Хардуер на корпоративно ниво с 96 гига RAM, твърди SSD твърди дискове и двоен хардуер E5-2620 – всички актуални и стабилни.
 • Експертна поддръжка на индустрията с техници от ниво 3, които знаят всичко, което трябва да знаят за своите системи и сървъри. Без забавяне, без размирици, без разочароващи неотговори – просто солидна подкрепа от техници, които знаят за какво говорят.
 • Virtuozzo и KVM технология
 • Банките на сървъри Phoenix, Chicago и Amsterdam

Всички VPS се подлагат на процес на скрининг за измама и след това се активират ръчно (което може да отнеме до 24 часа). VPS плановете предлагат скорост до гигабит, с изблици до 1000 Mit / s, ако е необходимо. Собствениците на уебсайтове имат контрол върху своите сайтове и всички планове на VPS са в комплект с root достъп и SSH за самостоятелност при решения и конфигурация. В крайна сметка, чийто уебсайт е, така или иначе?

Хостинг на кластер с висока наличност

Ако сте чели за клъстерирани мрежи за съхранение, но малко сте отложени от цената, Stablehost иска да поговори с вас. Техните клъстерирани хостинг решения следят здравето на всички SSD дискове веднъж на 60 секунди. Всеки път, когато файл се добави или промени в уебсайт, той автоматично се премества на най-добрия сървър, който е наличен в този конкретен момент от време.

Ако има претоварване или внезапен хардуерен проблем, уебсайтът ви автоматично се премества на друго устройство, така че нямате прекъсвания в обслужването и само най-добрата възможна производителност. Тази система на откази и резервни копия означава, че неуспешните възли се откриват автоматично и уебсайтовете се присвояват на различен сървър в рамките на 60 секунди за осигуряване на нулев престой. Клъстер хостинг е особено важен вариант за сайтове за електронна търговия, които буквално не могат да си позволят престой.

Специализиран хостинг

За някои сайтове, посветен хостинг е единственият начин да отида, че има смисъл. Ако предвиждате много трафик, необходимостта от голяма честотна лента или спокойствието, което идва с допълнителна сигурност, посветен хостинг е чудесна опция.

Ако това сте вие, Stablehost предлага специални сървърни решения, които са Linux-, Базирано на Unix или Windows, със сървъри, които са мащабирани така, че да отговарят на почти всеки специален хостинг бюджет или нужди. Можете да избирате от 4, 8 или 16 GB оперативна памет с персонализирани сървъри, ако имате нужда от повече, всички с феноменална производителност и надеждност. Хората в Stablehost дори ще мигрират безплатно всичко от текущите ви сървъри до техните специализирани сървъри.

Ето бърза разбивка на цените и пакетите за специализирани сървъри:


Случай 1

ПРОФЕСИОНАЛЕН

$

145

/ мес

 • Intel Pentium G3450 3.4GHz 2C

 • 4 GB RAM

 • Твърди дискове 2 х 300 GB SAS

 • 2 TB трафик


Резервирайте сега

PREMIUM

$

165

/ мес

 • Intel Xeon E3-1250L 2.0Ghz 4C

 • 8 GB RAM

 • Твърди дискове 2 х 300 GB SAS

 • 2 TB трафик


РЕЗЕРВИРАЙТЕ СЕГА

ULTIMATE

$

245

/ мес

 • Intel Xeon E5-2603 v3 1.65GHz 6C

 • 16 GB RAM

 • Твърди дискове 2 х 300 GB SAS

 • 4 TB трафик


Резервирайте сега

Ако търсите име на домейн, хората в Stablehost също ви обхванаха. Всички нови домейни са достъпни с адреси .uk, .club, .xyz, .nyc или .bio, с безплатна WHOIS защита, за да защитите вашата самоличност онлайн. Всеки домейн има собствен имейл адрес, който може да бъде препратен към текущия ви Gmail или Outlook акаунт, с DNS редактор и поддръжка от най-високо ниво, за да ви помогне, когато имате нужда от помощ.

Характеристики на Sitebuilder

Един от аспектите на Stablehost, които потребителите наистина обичат, е подборът на инструменти и ресурси, достъпни за изграждане на уебсайтове отначало. Stablehost предлага стотици шаблони с теми като ресторант, бизнес, портфолио, персонал, блог и други, изградени с HTML5 и създадени от опитни, професионални дизайнери.

Техните инструменти на Sitebuilder са лесни за използване – толкова прости, колкото плъзгане и пускане на изображения (не се изисква кодиране). Можете да намерите видео ръководства и често задавани въпроси, които могат да ви преведат през процеса, с ресурси, които лесно могат да свържат вашия сайт със социални медии като Facebook и Twitter. Шаблоните са оптимизирани за уеб, мобилни устройства и таблети, а SEO инструментите са дори достъпни за подобряване на класирането в търсачката на вашия сайт само с няколко кликвания на мишката.

Реселърска система

Искате да добавите още поток от приходи? Плановете за хостинг на дистрибутори на Stablehost ви позволяват да донесете значителен доход, като служите като собствена де факто уеб хостинг компания за клиенти. За $ 9.95 на месец можете да получите Basic пакет от 20 GB дисково пространство и хост до десет клиенти, или да надстроите до Pro с 40 GB дисково пространство и до 50 клиента за $ 19.95 на месец. За продавачите от висок клас, които искат да вземат 50 клиенти или повече, има пакет Plus с 60 GB дисково пространство и до 100 клиента.

Всички те се предлагат с хардуер на SSD устройство, неограничена честотна лента, PHP кеширане на LiteSpeed ​​(до девет пъти по-бърза от повечето сървъри), стандартен софтуер за cPanel за управление на уебсайтове и R1 архивиране, което съхранява точки за възстановяване на седмици и архивира всички сайтове ежедневно. И разбира се, можете да разчитате на същата отлична поддръжка, която очаквате с помощния център на Stablehost. Можете също така да станете филиал на Stablehost, като печелите до $ 55 за всеки клиент, към когото се отнасяте към тях (всички платими чрез PayPal).

За Stablehost

Stablehost

Наред с фантастичния избор на услуги и функции на ниски цени, това са някои от нещата, които правят Stablehost такова чудесно място за бизнес:

 • Stablehost е добре сплетен екип от около 15 души, които са дълбоко ангажирани с това, което правят и които могат да привлекат лично внимание към вашите нужди. Това е далеч от огромните, безлични мега-маркови уеб хостинг компании, които имат хиляди служители и се отнасят с вас по-скоро като число (или сума по книга), отколкото от компания или физическо лице.
 • Контролните панели на Stablehost за уеб и VPS хостинг са стандарт за индустрията. Не е необходимо да изобретявате отново колелото и Stablehost иска да улесни клиентите да поддържат контрола върху своите уебсайтове и да не се налага да достигат скорост на изцяло нова система на контролния панел, когато превключват хостинг компании.
 • Въпреки че основната група на Stablehost може да е малка, те са частна собственост и са в постоянен възходящ път на растеж от създаването си през 2009 г. Те не носят дълг и прехвърлят всички приходи обратно в Stablehost за пъргавина и отзивчивост. Те са клиентска компания, която продължава да предлага нови функции и нови аванси на клиентите.

Това са само няколко от нещата, които правят Stablehost уникален избор от всички хиляди доставчици на уеб хостинг по целия свят. Те предлагат комбинация от сигурност, обслужване, гъвкавост и бързина на цени, които побеждават конкуренцията, когато сравнявате предлаганото в действителност и поставяте на масата в тази ценова точка.

Най-хубавото е, че техните услуги и опции са напълно мащабируеми и са готови да се разрастват, когато бизнесът ви излети или уебсайтът ви започне да носи повече трафик. Stablehost не вярва да ви свърже с услуги и цени, които са повече от това, от което се нуждаете, с надеждата, че евентуално можете да прераснете в него.

Ако търсите опции за уеб хостинг, със сигурност си струва да отделите време.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector