Topp 9 Smart Health Tracker for Better Life

Hvem vil ikke leve et sunt liv?


Alle gjør!

Men hvordan sikrer du at du er frisk og fin og lever et liv uten farlige medisinske tilstander? Spesielt når du er så opptatt med å løpe rundt og prøve å sjekke alle boksene i oppgavelisten din for dagen, som selvfølgelig gjentar seg i sin uendelige syklus.

Det er knapt mulig å finne tid til å se legen bekrefte kondisjonen din, med så travle planer som venter på deg hver dag.

Så hva er alternativet? Denne artikkelen handler om det.

I dag har vi en liste over enheter som kan holde helsen din overvåket. Disse helsesporerne er designet med den mest avanserte teknologien for å spore hvordan du har det i det daglige. Hver gang en feil oppdages, varsler den deg umiddelbart, slik at du kan se en utøver når det er nødvendig.

EKG-vakt

EKG-vakt er en bærbar hjerte- og helsemonitor som kontinuerlig holder øye med deg for å sikre at du har utmerket helse. Ved å bruke denne enheten på kroppen din, sikrer du ikke bare at du holder pulsen, kroppstemperaturen og søvnmønstrene overvåket, men får også sjansen til å styre stressnivået, kontrollere holdningen din og gjøre mye mer.

Health Trackers, EKG Guard

Bare legg enheten på hvilken som helst del av kroppen din, og fortsett med din daglige rutine. Det vil gi deg en detaljert innsikt i kroppen din etter å ha sporet aktivitetene dine, analysert den nøye for deg. Appen er tilgjengelig for nedlasting i iOs eller Android, og du kan bruke telefonskjermen til å sjekke resultatene.

Spire

Spire er en intelligent helse tracker som er tilgjengelig bare til $ 49. Hvis du tror det er en massiv enhet du trenger å ta med deg, tar du feil. Spire er en bitteliten liten helse-kode som kommer med en app som er tilgjengelig for nedlasting på smarttelefonen din.

Health Trackers

Alt du trenger å gjøre er å knytte koden til klærne du bruker mest og bruke klærne dine slik du pleier. Klærne dine er til og med klare til å vaske tøyet med etiketten festet til dem. Det vil fungere nøyaktig som det gjorde før du ble vasket. Disse kodene trenger heller ikke lades fordi du kan skifte ut batteriene gratis når de dør ut.

Når du bruker klærne med etiketten festet på den, fungerer den ved å overvåke hjerterytmen din, søvnmønsteret osv. Og iverksette tiltak før kroppen din skulle vise et symptom. Du kan da ha en detaljert innsikt i helsen din på skjermen der du har installert appen.  

Withings

Withings er en annen smart helsekamerat som du bør vurdere for en sunn og lykkeligere fremtid. Det er den perfekte partneren ved å la deg ta de rette tiltakene for å holde deg frisk. Fra sporing av vekten, sovemønster, hjertefrekvens og mye mer, Withings har så mange alternativer for å fortelle deg hver eneste detalj i kroppen din.

Sett deg mål hver uke og få Withings til å minne deg om det med mindre du oppnår det. Du har en gang gjort belønning deg selv for å holde deg motivert. Du kan også se etter inspirasjon ved å koble deg til vennene eller familien din gjennom appen.

Health Trackers

Ikke bare dette, det lar deg til og med spore ditt barns helse og tilbyr også å trene under graviditeten. Du kan også overvåke søvnmønstrene dine og sørge for at du bruker Withings for å våkne opp på et optimalt tidspunkt, slik at du er frisk til å starte dagen.

Det gir deg også annen viktig informasjon om kroppen din som temperatur, blodtrykk, etc. Dette er bare noen få funksjoner. Det er flere som det tilbyr.

Fitbit

Prøv ut Fitbit helse tracker og hold deg unna alle spenninger om helsen din. Denne bærbare trackeren har blitt kåret til Tracker of the Year 2018 av ‘Wearables.’ Dette betyr at det er et fantastisk apparat, og folk har elsket den for sine funksjoner og brukervennlighet.

Du kan bruke den som en vanlig klokke og få en omfattende innsikt i din kondisjon og helse. Klokken kan brukes opptil syv dager uten å lade batteriet på nytt. Med sin avanserte pulssensor og algoritme kan du også avdekke meningsfull innsikt i hjertet ditt.

Health Trackers

Den forteller deg også den nøyaktige mengden kalorier du forbrenner hver dag. Og selvfølgelig, som de fleste andre helsesporer, sporer denne også søvnmønsteret ditt, pulsen i sanntid og mye mer.

Hvis du er en FitBit-bruker for kvinner, har vi gode nyheter for deg. Du kan avinstallere alle feminine apper fordi det dekker alt. Fra å spore periodesyklusen til å estimere eggløsningen og fruktbarhetsvinduet, gjør smart FitBit alt for å gjøre livet ditt bedre.   

Moovnow

Moov nå er den neste på listen. Dette er et ekstremt lett og pålitelig skinnbånd som kan bæres rundt håndleddet eller foten din uansett hvor du er mer komfortabel.

Moov Now vil sørge for at du aldri trenger å stresse for mye for å holde deg i form. Så du kan bruke den til å få treninger i sanntid for en sunn og sunn kropp. Dette vannet og det støvsikre båndet har en batterilevetid på opptil seks måneder.

Health Trackers

Bandet holder stadig øye med hvilke øvelser du gjør. Men viktigst av alt, det overvåker holdningene. Fordi i følge teamet bak opprettelsen, er måten du trener viktigere enn øvelsene dine. Dette for å sikre at du ikke skader deg selv i prosessen.

Så snart en feil holdning blir oppdaget, varsler den deg gjennom appen du trenger å installere på smarttelefonen. Det hjelper deg også å lære de riktige stillingene mens du trener på handelsfabrikken eller under innendørs sykling, svømming osv.

Motivring

De Motivring er et annet strålende produkt som du bør vurdere å sjekke ut. Akkurat som nevnt i navnet, er dette produktet en enkel ring som du trenger å ha på fingeren for å vite hva som egentlig skjer med helsen din.

Det er en minimalistisk designet, smart, men allikevel enkel ring som er tilgjengelig i 7 forskjellige størrelser. Du kan bruke den hele tiden døgnet rundt, selv når du svømmer. Den er helt vanntett og leveres med 1 års garanti også.

Health Trackers, Motiv Ring

Ringen vil overvåke alle dine fysiske aktiviteter og gjenspeile resultatene i appen din. Hvis du er en person uten trening, vil du øyeblikkelig merke endringen i kroppen din, så snart du treffer treningsstudioet eller til og med tar gatene for en rask løpetur.  

Det sporer til og med tiden du sovner og tiden når du våkner. Dette gjøres automatisk, og du trenger ikke gjøre noen tiltak for at det skal begynne å fungere.

Total helse sett

De Total helse sett overvåker, registrerer, analyserer og gir biometrisk innsikt om helsen din ved å bruke pulsoksymeteret av klinisk kvalitet. Dataene blir deretter synkronisert og lastet ned til smarttelefonen din som du bruker appen som følger med.

Health Trackers

Settet leveres pakket med en USB-kabel, Shoepod, skoklips og tre bånd i forskjellige farger. Stroppene har en stor batterilevetid, og de kan raskt lades slik at de kan brukes igjen umiddelbart.

Settet er enkelt å bruke, og det hjelper deg å skreddersy treningsøktene dine slik at du får mest mulig utbytte av det. Den sporer søvnmønsteret ditt og alle andre aktiviteter også for å sikre at du vet nøyaktig hvordan det går med helsen din.

Leaf Chakra

De Leaf Chakra er et vakkert smykke, designet spesielt for kvinner som ønsker å ta vare på seg selv på den mest fasjonable måten. Dette er mer enn bare smarte smykker som forbedrer utseendet ditt umiddelbart.

Den kommer i to forskjellige stiler – en med Rose Quartz steinen som er ment å fremme et positivt syn på deg selv og andre. Den andre er designet med Oxyn, som beskytter deg mot all negativitet og hjelper deg å holde deg fokusert og balansert.

Health Trackers

Du kan bruke dette som et kjede eller et klipp og la det fungere for deg som velværesnekker for å bruke den naturlige energien for å få deg til å føle deg positiv og lykkelig. Batteriene er oppladbare og kan brukes opptil 6 måneder uten å bytte dem ut. Den er vannavstøtende, og appen er kompatibel med både iOer og Android.

Garmin Fitness klokker

Med over 20 fitnessklokker i samlingen, Garmin har vært i bransjen en stund nå, og de har ennå ikke skuffet. Klokkene deres kommer i forskjellige trendy stiler, og funksjonene til hver og en lar oss være helt forferdelige.

For eksempel het deres siste utgivelse Venu har funksjoner som:

 • GPS-aktivert
 • Over 20 forhåndsladede sportsapper
 • Overvåk energinivåene dine
 • Sporer stressnivået og foreslår forbedringer som rolig pust om nødvendig
 • Sporer menstruasjonssykluser
 • Minner deg om å holde deg hydrert
 • Hjelper med å forbedre pustemønsteret ditt
 • Overvåker søvnen din for forbedringer i fremtiden
 • Overvåker pulsen
 • Fullt sett med treningsøkter i morsom animasjonsstil
 • Varer opptil 5 dager etter full lading

Med alle disse flotte funksjonene, ville jeg lyve hvis jeg sier at de ikke er dyre. Ja, det er de, men funksjonene utgjør det totalt. Kort sagt får du tilgang til hver eneste helse- og livsstilsinformasjon på klokken.

Konklusjon

Dette var noen av sporingsenhetene for helse og fitness som du kanskje vil bruke for å holde deg sterk og sunn. Den største fordelen ved å bruke disse enhetene er at du blir kjent med den minste komplikasjonen i kroppen din selv før kroppen begynner å vise symptomene.

Så du ikke bare holder deg overvåket til enhver tid, men også blir kvitt all lidelsen som ellers ville dukket opp. Fordi med riktig enhet ved din side, kan du alltid fokusere på helsen din og ta forholdsregler rett når det er nødvendig.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map