9 Cryptocurrency plånböcker för att lagra din Crypto säkert

Skydda vad du har.


Det finns många fall där människor har tappat sin krypto eftersom den inte var tillräckligt säkrad eftersom du kanske vet att kryptokurserna inte ens är registrerade enligt lagen i något land. Så du måste vara extremt försiktig när du väljer en plånbok för din digitala valuta.

Breadwallet

Breadwallet är en mobil applikationsbaserad plånbok som utvecklats av bröd 2015. Den är tillgänglig för både Android- och IOS-enheter. Det är säkert och erbjuder ett enkelt sätt att lagra bitcoin. Appen är väl optimerad, och den kan direkt koppla till deras respektive blockchains för att öka transaktionshastigheten.

Breadwallet är byggt för att skydda personlig information och integritet. Skicka och ta emot pengar när som helst, var som helst, med fullständig ekonomisk integritet med en knapptryckning. Bread Wallet erbjuder en unik funktion för den fristående klienten, ingen server att använda när användare skickar eller tar emot bitcoins i sina plånböcker.

Det bästa är att du inte behöver registrera ett konto för att använda. Den ansluts direkt till blockchain säkert.

copay

copay är en plånbok för flera signaturer (en enda plånbok kan ha mer än en användare). Den här funktionen gör den också användbar för affärsändamål. Den har både mobil- och stationär support. Copay har Bitcore Wallet Service (BWS) för nätverksgränssnitt och peer synkronisering också.

Copay är utvecklad som hanteras av BitPay och flera andra bidragsgivare eftersom det är en open-source plånbok. Den här plånboken ger användare flera alternativ för att komma åt sina egna plånböcker.

Följande är några av dess funktioner.

 • Detta är en HD-plånbok, så den är väldigt säker.
 • Alla privata nycklar (hemligheter) lagras lokalt, inte i molnet.
 • Det kommer med stöd av 150 valutaprisalternativ.
 • Det kommer också med stöd för Bitcoin testnet plånböcker.

Jaxx

Jaxx fick integrationen till ShapeShift, som stöder många kryptor som Bitcoin, Ethereum, Dash, DAO, Litecoin, REP, etc..

Den är utformad för att arbeta och synkronisera över alla olika enheter. Det har det utmärkta alternativet för säkerhetskopiering eftersom du kan säkerhetskopiera ditt konto genom enkla masterfrön, som är strängen av slumpmässiga ord som hjälper dig att återställa dina mynt snabbt.

Du kan snabbt konvertera valutor mellan bitcoin, Ethereum och DAO. Med Jaxx kan du också hålla regelbundna fiatvalutor. Jaxx är ett utmärkt val för användare som alltid kräver en plånbok i flera valutor. Det ger också utmärkt användarstöd.

Arsenal

Arsenal är en öppen källkod plånbok som har stöd för flera signaturer.

Den här plånboken ger användare full kontroll över skapandet och lagringen av kryptografiska nycklar. Genom konsolidering av kraftfulla säkerhetsfaktorer och ett användarvänligt gränssnitt utvecklas det på ett sådant sätt att tjäna individer och företag skydda och underhålla sina bitcoin-tokens.

Armory plånbok har stöd för kyllagring, och det innebär att det också gör det möjligt att hantera Bitcoin utan internetanslutningen. Det ger också alternativ för flera signaturer. Denna plånbok är perfekt för användare som alltid lägger större vikt vid säkerhet.

GreenAddress

GreenAddress är en hierarkisk deterministisk plånbok designad för att ha en stor balans mellan privat nyckelsäkerhet och användarnas tillgänglighet.

GreenAddress är en kraftfull Bitcoin plånbok med många funktioner, och några av dem finns nedan.

 • Flera tvåfaktors autentiseringsval
 • Erbjud API för att hantera Bitcoin programmatiskt
 • Du kan ställa in utgiftsgränser
 • Multi-plattform & enhet

MyEtherWallet

MyEtherWallet hjälper dig med Ethereums behov. Det har underlättat grunderna för Etherueum som att sätta upp en pappersplånbok, skicka eter, samla eter, generera ett frö och till och med mycket mer.

MyEtherWallet har en anslutning till Ethereum testnätverk som Ropsten. Det stöder majoriteten av hårdvaruplånböcker som Trezor, Ledger osv.

Electrum

Electrum är utvecklad på Python, och det fungerar på Windows, Mac och Linux. Electrum betraktas som en av de pålitliga plånböcker som finns tillgängliga idag, och det beror främst på de krypteringstekniker som den klarar av att säkra de privata nycklarna. Det är en lätt klientplånbok som tillåter användare att ansluta till externa servrar snarare än att ladda ner hela Bitcoin blockchain genom att köra en fullständig nod.

Electrum-servrar är decentraliserade och redundanta, så plånboken är aldrig nere.

Kant

Kant använder en speciell funktion för kryptering på klientsidan för att kryptera all privat data för att skydda dem.

Edge har ShapeShift-integration så att användaren omedelbart kan konvertera mellan mynt och tokens från detta. Det stöder både Android- och iOS-mobila enheter. Vissa funktioner i Edge inkluderar:

Coinbase

Coinbase är en av världens största kända kryptovalutamäklare. Användare kan enkelt köpa bitcoins med betalkort, bankkonto, SEPA-överföring och många fler metoder. Det erbjuder också ett utbyte och utvecklare API. Det ger en unik funktion för direktköp i vissa länder, vilket innebär att kredit- och betalkortköp direkt är tillgängliga för användarna.

Visste du att Coinbase fick en plånbok där du kan lagra alla digitala tillgångar säkert på ett ställe?

Du kan ladda ner en Coinbase-plånbok från Google Play och App Store.

Slutsats

Om du väljer fel plånbok för dina kryptokurser, kan du ge upp alla dina pengar. Det kommer att vara bättre att spendera din tid på att förstå och lära sig om olika Cryptocurrency plånböcker för att skydda dig från bedrägeri och bedrägerier som äger rum nuförtiden.

Om du vill investera men inte har någon aning, kolla in detta Cryptocurrency-investeringskurs för nybörjare.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector