Conèixer les vostres extensions bàsiques de domini

El meu contingut és compatible amb els lectors per persones fantàstiques com tu. El que significa que podria guanyar una comissió. Més informació aquí!


Extensions de domini
Coneix les extensions de domini

Molts de nosaltres anem a llocs de la WWW (World Wide Web) i al final normalment entrem en un .com al final, l’extensió més coneguda que hi ha. Però, estic segur que trobareu altres com ara .org o .net i heu pensat per què n’hi ha tants. Doncs he pensat que estaria bé fer un desglossament del que signifiquen perquè entengueu millor la utilització de cadascú..

El Formatge Gran – .COM

No és estrany que tothom vulgui tastar el boom .COM. Si teniu una extensió .COM, és probable que tingueu més trànsit. L’extensió .COM és la més coneguda. Fins i tot les persones que no estiguin molt familiaritzades amb les extensions d’Internet entendran què significa un .COM. La majoria de les persones pagaran molt per tenir un nom .COM de luxe, però què significa realment? L’extensió .COM és realment comercial. La majoria de les empreses volen un .COM per aquest mateix motiu. És una part de la vostra presència web i una de les millors maneres de dirigir la gent directament al vostre lloc. Per descomptat, hi ha alternatives, però la gent fins i tot canviarà el nom del seu negoci per tenir un bon domini .COM.

El Petit Formatge – .NET

Una de les alternatives més comunes a .COM és .NET, que és la xarxa. La majoria dels proveïdors de serveis d’Internet utilitzen .NET com a alternativa. També hi ha moltes empreses d’allotjament web i Internet que utilitzen .NET. Tot i això, .COM encara és preferit perquè és l’extensió més coneguda. Tanmateix, si teniu una empresa directament afiliada a un servei d’Internet, .NET és una opció valuosa.

L’alternativa preferida – .ORG

En alguns casos, .ORG és una alternativa d’extensió excel·lent per utilitzar si no podeu obtenir un .COM. Tanmateix, si el vostre lloc és per a una empresa, .ORG sembla una mica de peix. Això és perquè .ORG és curt per organitzar-se. La majoria de llocs que utilitzen .ORG són per a grups sense ànim de lucre i comercials, però aquest domini també pot funcionar per a llocs personals, llocs informatius, clubs i equips esportius..

Una font autoritària – .EDU

Per obtenir una extensió .EDU, heu de ser una institució educativa acreditada. El fet és que .EDU és un nom de domini restringit. La resta d’extensions, com ara .COM, .NET, .ORG i .BIZ són noms de domini no patrocinats i sense restriccions, cosa que significa comparteix l’aplicació que fins i tot si sou una empresa amb ànim de lucre, podeu tenir un nom de domini .ORG. No és el cas d’una extensió .EDU. A més, .EDU s’adreça principalment a institucions d’educació postsecundària com ara col·legis comunitaris i universitats. La majoria de llocs .EDU es consideren recursos autoritaris.

No hi ha res erroni – .BIZ

Amb la majoria de noms de domini .COM ja capturats, .BIZ es va desenvolupar com una altra extensió comercial per a empreses. Tot i això, s’ha associat a llocs web falsos o poc delicats. Tot i així, encara hi ha alguns llocs web fantàstics .BIZ que ofereixen serveis i productes legítims sense virus adjunts. La majoria de persones encara aniran al vostre lloc web si té una extensió .BIZ, però idealment, necessiteu un .COM per a una empresa.

El comandant – .GOV

L’extensió .GOV només l’utilitzen les entitats governamentals dels Estats Units. Ningú no pot registrar una extensió .GOV tret que es qualifiqui com a entitat governamental dels Estats Units. .GOV també es considera un recurs autoritari i prou valuós per citar articles i revistes que es troben al web..

De què es tracta – .MOBI

La majoria de les empreses tenen un lloc .MOBI. Aquesta extensió és específicament per a llocs optimitzats per a accés a dispositius mòbils. Quan els telèfons intel·ligents no podien accedir als navegadors web, la vostra empresa necessitava una extensió .MOBI perquè els telèfons accedeixin al vostre lloc. Tot i això, Internet ha superat la necessitat de .MOBI en la majoria dels casos. Si teniu una empresa important, no us pot fer mal tenir un lloc .MOBI separat.

Curt, dolç i en directe – .TV

Tot i que l’extensió pot ser .TV, en realitat és per a qualsevol contingut d’entreteniment ric o multimèdia que contingui moltes imatges, vídeos i fluxos en directe. La majoria de les empreses de la indústria de l’entreteniment i la música poden fer servir una extensió .TV i ser molt populars. De fet, és gairebé preferible si esteu dins d’aquest negoci que tingueu una extensió .TV en lloc de .COM perquè vol dir que oferiu més vídeos i transmissions en directe..

Alguna idea?

Escrit per Christopher Pontine i Cynthia Adams
Crèdit d’imatge: ivanpw

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    latest articles
    Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

    Комментарии закрыты.

    Adblock
    detector