Shqyrtime Hosting A2 – Më e shpejtë dhe unike në mesin e të tjerëve

Ofruesi i web hosting A2 Hosting premton një pritje të shpejtë në internet – deri në 20 herë më shpejt se kompanitë e tjera.


Shtë një pretendim i guximshëm dhe shpejtësia e sitit është thelbësore për kompanitë që bëjnë biznes në internet. Shpejtësia e shpejtë e faqes do të përmirësojë renditjen tuaj të SEO, do të zvogëlojë nivelin e fryrjes, do të rrisë nivelin e konvertimit dhe do t’i mbajë klientët tuaj të lumtur. 20x më shumë shpejtësi site është një kërkesë e guximshme. Ne do të gërmojmë pak më thellë në të.

A2 Hosting filloi në 2002 nga CEO Bryan Muthig. Ai ishte një administrator i sistemit UNIX i cili nisi kompaninë fillimisht e njohur si Iniquinet në Ann Arbor, Michigan. Sfondi në UNIX tregon akoma në mjete të fuqishme për zhvilluesit dhe përqendrim në teknologji në kompani.

Me kaq shumë opsione atje për kompanitë që kërkojnë ofruesit e pritjes së faqeve në internet, gjetja e kompanisë së duhur mund të jetë e vështirë. Pavarësisht nga nevoja juaj, ajo varet nga veçoritë, mbështetja dhe vlera.

Me një përqëndrim në teknologji dhe shpejtësi, A2 Hosting vjen me një mori karakteristikash dhe opsionesh. Do të zhyten në atë që e bën kompaninë unike në treg dhe do të shikojmë se çfarë thonë njerëzit e tjerë për kompaninë. Shpresojmë, me këto rishikime të Hosting A2, ne do t’ju japim atë që ju nevojitet për të marrë një vendim të informuar.

Le të shohim se çfarë duhet të ofrojë A2 Hosting.

Mfarë e bën Unike Hosting A2?

Fokusi i shërbimeve A2 Hosting është teknologjia dhe shpejtësia, dhe kjo tregon. Edhe me planet e nivelit më të ulët, A2 Hosting ofron një mori karakteristikash dhe funksionaliteti. Shpejtësia më e lartë dhe teknologjia më mbresëlënëse është në dispozicion vetëm me planet më të shtrenjta.

Le të shohim disa nga veçoritë e ofruara në këto komente të Hosting A2.

1. Bandwidth i pakufizuar dhe Magazinimi me A2 Hosting

A2 faqe pritëse

Me një bandë të pakufizuar dhe ruajtje përmes A2 Hosting, edhe për klientët që përdorin programe të përbashkëta pritjeje, nuk do të duhet të shqetësoheni për zvarritje drejt ose tejkalimit të kufijve mujorë arbitrarë. Kjo ju jep paqe mendore dhe një çmim të garantuar edhe gjatë muajve të zënë për faqen tuaj.

Mbani në mend, A2 Hosting do të monitorojë përdorimin për të siguruar performancën optimale. Ata do t’u drejtohen klientëve me përdorim të tepërt të faqes nëse është e nevojshme. Përdorimi i tepërt do të ndikojë në shpejtësinë e klientëve të tjerë që përdorin sitin. Shumica e kohës, ky nuk është problem, por ata mund të kërkojnë nga ju që të azhurnoni nëse problemet vazhdojnë.

2. Shqyrtime për hostimin A2 – Migrim dhe Konfigurim falas i Uebfaqit

Siti i mbajtjes në internet

A2 Hosting ofron migrim falas në uebfaqe nga ofruesi juaj i vjetër i hostimit në A2 Hosting. Ju do të duhet të arrini tek GuruCrew (A2 Mbështetja e klientëve në Hosting) për të mësuar më shumë, dhe mund të ketë një tarifë në varësi të detajeve të migracionit.

A2 Hosting gjithashtu ofron mjete të shumta për ndërtimin e faqeve për projektuesit dhe zhvilluesit. Këtu përfshihet ndërtuesi i faqes në internet, A2. Ndërtuesi i faqeve në internet A2 përfshin modele, një redaktues teksti, forma kontakti dhe imazhe të personalizueshme.

Mjete të tjera të ndërtimit të faqeve të internetit të ofruara nga A2 përfshijnë RapidWeaver, Sandvox, Microweber, BoldGrid, Dreamweaver, Bluefish, Freeway, Live Composer, Kopage dhe më shumë. Ju lutemi vini re, ka një tarifë shtesë mujore për mjetet e projektimit në internet të ofruara nga A2 Hosting.

3. Kopje rezervë në internet

Rikthim në internet

A2 Hosting ofron backup falas me Dropmysite, një shërbim rezervë i mbështetur në ueb me bazë në cloud. Klientët Swift dhe Turbo, nivelet e sipërme në A2 Hosting, kanë qasje në një shërbim të rivendosjes përmes cPanel të tyre, një ndërfaqe grafike për kontrollin e faqes së tyre të internetit. Ky është një opsion i shkëlqyeshëm për momentet kur fshini aksidentalisht një skedar ose keni nevojë për të rivendosur faqen tuaj të internetit.

4. Instalimi i Aplikimit me A2 Hosting

Instalimi i Aplikimit me A2 Hosting

A2 Hosting e bën të lehtë ngarkimin e aplikacioneve dhe widget në faqen tuaj me mjete të shumta, të gjitha të arritshme me kontrollin cPanel. Këto përfshijnë mjete si Softaculous, një mjet i ngarkimit të një aplikacioni me 1 klikim, Easy Setup Apps i Google dhe Cloudflare, një mjet i ofrimit të përmbajtjes.

5. Mjetet e zhvilluesit me një host A2

A2 Hosting mbështet një numër mjetesh për zhvilluesit dhe e bën të lehtë për administratorët e sistemit dhe zhvilluesit që të përshtatin faqen për nevojat e tyre. Këto përfshijnë bazat e të dhënave MySQL, phpMyAdmin të instaluar paraprakisht dhe phpPgAdmin, Ruby, Perl, Python, Apache 2.2 dhe më shumë.

6. Siguria e sitit

Siguria e sitit

A2 Hosting ofron siguri të zgjeruar të faqes përmes nismës së tyre të vazhdueshme të sigurisë. Kjo fillon me mbrojtjen e malware me HackScan me drejtime 24/7 për të mbrojtur sitin. Shumica e ofruesve të web hosting ofrojnë vetëm një skanim të përditshëm të faqes për malware.

Përveç HackScan, A2 Hosting përdor shërbimin Patchman për të izoluar dhe karantinë skedarë të infektuar. Patchman monitoron gjithashtu aplikimet tuaja për të siguruar që ato janë të azhurnuara me versionin e fundit dhe veçoritë e sigurisë. Sistemi do t’ju njoftojë për çdo dobësi në aplikacionet tuaja.

7. Karakteristika të tjera

WordPress

A2 pretendon të ofrojë 20x më shumë shpejtësi sesa kompanitë e krahasueshme të mbajtjes në internet. Ata kanë disa mjete dhe karakteristika për të rritur shpejtësinë e faqeve që ata presin.

E para është opsioni i Serverit Turbo që ata ofrojnë. Me serverin Turbo, A2 Hosting siguron më pak përdorues në secilin server. Të gjithë serverët janë optimizuar duke përdorur APC / OPcache dhe Turbo Cache, të cilat përdorin më pak CPU dhe memorje për të dhënë të njëjtat rezultate si një server Apache. A2 Hosting përdor vetëm disqet e ngurta të shtetit (SSD) për serverat, duke rritur gjithashtu shpejtësinë.

Më në fund, A2 Hosting do të zgjedh faqen për klientët e nivelit më të lartë, gjë që lejon që faqet të ngarkohen më shpejt. Në kohën e pikut të trafikut, A2 do të dyfishojë bërthamat e CPU dhe do të shtojë RAM për vendet që të rriten më tej.

A do të thotë kjo 20x më shumë shpejtësi? Jo çdo herë, por do të rrisë në mënyrë drastike kohën mesatare të ngarkesës për faqen tuaj.

Mimet për A2 Hosting

Ekzistojnë tre nivele me A2 Hosting hosting të përbashkët. Të gjitha nivelet vijnë me shërbime dhe karakteristika themelore, por me nivelet më të larta keni akses në shpejtësi më të shpejtë dhe më shumë teknologji.

A2 Hosting gjithashtu ofron çmime të ndryshme për serverat bazuar në Linux dhe Windows. Ne kemi përfshirë çmimin për të dy këtu.

 • Lite: 9,99 $ / muaj (7,99 $ / muaj për Linux) për një faqe në internet, 5 baza të të dhënave dhe 25 email. Vjen me ruajtje dhe bandë të pakufizuar.

 • Swift: $ 11.99 / muaj (9,99 $ / muaj për Linux) për faqe të pakufizuara, hapësirë ​​të pakufizuar në disk dhe postë elektronike të pakufizuar. Swift gjithashtu siguron bërthama shtesë (2 me 2.1 Ghz) dhe memorje fizike (1 GB), plus rezervë automatik dhe restaurim të sitit.

 • Turbo: 21,99 $ / muaj (18,99 $ / muaj për Linux) për faqe të pakufizuara, hapësirë ​​të pakufizuar në disk dhe email të pakufizuar. Turbo siguron bërthama shtesë (2 me 2.1 Ghz) dhe memorje fizike (2 GB), plus rezervë automatik dhe restaurim. Turbo rrit shpejtësinë e uebit për të siguruar performancën optimale për sitin.

Shqyrtime Hosting A2

Për faqet e internetit që kërkojnë më shumë performancë dhe fuqi, A2 Hosting ofron një larmi serverash të dedikuar. Planet më poshtë janë për serverët bazuar në Linux.

 • Server gjysmë i përkushtuar: 18,99 $ / muaj me ruajtje dhe gjerësi të pakufizuar. Me kërkesa më të ulëta në server, kjo mundësi ofron deri në 20x shpejtësi më të shpejtë sesa opsionet e përbashkëta të pritjes.

 • Server i pa menaxhuar Flex: 119,99 $ / muaj me ruajtje 2×500 GB, gjerësi bandë 10 TB, 8 GB Ram dhe 2 bërthamë. Ky opsion është për zhvilluesit ose administratorët e sistemit që punojnë me lehtësi me vijën komanduese të serverit dhe sigurojnë qasje rrënjësore në sistem.

 • Server Flex i menaxhuar: 169,99 $ / muaj me ruajtje 2×500 GB, gjerësi bandë 10 TB, 8 GB Ram dhe 2 bërthamë. Ky opsion ofron një server të dedikuar dhe detyrat e pritjes të trajtuara nga A2 Hosting.

 • Server kryesor Flex: 169,99 $ / muaj me ruajtje 2×500 GB, gjerësi bandë 10 TB, 8 GB Ram dhe 2 bërthamë. Ky opsion është për bizneset që duan një zgjidhje të menaxhuar të dedikuar të serverit, por gjithashtu dëshirojnë qasjen rrënjësore në sistem.

Për faqet e internetit që kërkojnë më shumë performancë dhe fuqi, A2 Hosting ofron një larmi serverash të dedikuar. Të gjitha planet përfshijnë një cPanel dhe SSL falas. Planet më poshtë janë për serverat e bazuar në Windows.

 • Fuqia +: $ 54.99 / month. Përfshinë 75 GB ruajtje, 4 GB RAM, 2 TB bandwidth dhe 4 CPU.

 • Prestige +: $ 74,99 / muaj. Përfshinë 100 GB ruajtje, 6 GB RAM, 3 TB bandwidth dhe 6 CPU.

 • Pinnacle +: $ 104,99 / muaj. Përfshinë 150 GB ruajtje, 8 GB RAM, 4 TB bandwidth dhe 8 vCPU.

 • A2 Hosting ofron tre produkte virtuale të serverit privat (VPS) për klientët.
 • VPS pa menaxhim: $ 5,00 / muaj, dhe përfshin 20 GB depo, transferim 2 TB, 512 MB Ram dhe 1 thelb. Ky produkt është për një zhvillues ose administrator të sistemit që kërkon një instalim të personalizueshëm, barebones VPS.
 • Menaxhuar VPS: 32,99 $ / muaj, dhe përfshin 75 GB depo, transferim 2 TB, 4 GB Ram dhe 4 vCPU, si dhe një kontroll cPanel dhe menaxhim Hostguard. Kjo është ndërtuar në platformën e mbajtjes së faqes në internet, por me aftësinë e një VPS.
 • VPS kryesore: 32,99 $ / muaj, dhe përfshin 75 GB depo, transferim 2 TB, 4 GB Ram dhe 4 vCPU, si dhe një kontroll cPanel dhe menaxhim Hostguard. Gjithashtu ofron qasje rrënjësore, duke siguruar opsionet e personalizueshme të disponueshme në VPS të Pa Menaxhuar me platformën e VPS-së të Menaxhuar.
 • A2Hosting përfshin disa nivele çmimesh të shitësit. Rishitësit do të përdorin A2Hosting për të pritur një sit të shitur një klienti tjetër përmes shitësit. Të gjitha llogaritë e shitësit përfshijnë një cPanel. Këtu kemi përfshirë çmimet e Linux dhe Windows.
 • Bronze: 21,99 $ / muaj (19,99 $ / muaj për Linux) për 30 GB ruajtje, 40 llogari emaili dhe 400 GB bandwidth në muaj.
 • Silver: 29.99 $ / muaj (27,99 $ / muaj për Linux) për 75 GB ruajtje, 60 llogari emaili dhe 600 GB gjerësi bandë në muaj.
 • Gold: 38,99 $ / muaj (36,99 $ / muaj për Linux) për 150 GB ruajtje, 80 llogari emaili dhe 1 TB të bandës së gjerë në muaj.
 • Platinum: 63,99 $ / muaj (61,99 $ / muaj per Linux) per 200 GB ruajtje, 100 llogari emaili dhe 2 TB bandwidth ne muaj.
 • Përveç këtyre shërbimeve standarde, A2 Hosting gjithashtu ofron produkte shtesë për një tarifë. Kjo përfshin SiteBuilder që pret për dizajnuesit e internetit dhe zhvilluesit që kërkojnë të ndërtojnë faqen e tyre, një optimizues për kohën më të shpejtë të ngarkesës HTML dhe një adresë IP të dedikuar.
 • Të gjitha nivelet e produkteve A2Hosting përfshijnë zbritje për blerjet vjetore.

Perceptimi Publik i Hosting A2

Për shumicën e klientëve dhe recensentëve, teknologjia mbresëlënëse, karakteristikat, paketat e mbajtjes në internet dhe përqëndrimi në shpejtësinë dhe performancën e ndihmojnë A2 Hosting të dalë nga turma. Shqyrtimet e hostimit A2 janë jashtëzakonisht pozitive.

Shumë recensues tregojnë për pasurinë e opsioneve të optimizuara për faqen tuaj të internetit me A2 Hosting, veçanërisht për zhvilluesit dhe administratorët e sistemit. Zgjedhjet dhe tiparet në A2 Hosting janë një ëndërr për këdo që kërkon të punojë dhe të ndërtojë një faqe në internet. Ju merrni në krye të teknologjisë së linjës me një fokus në atë që zhvilluesi do të ketë nevojë.

Karakteristikat janë të këndshme, por a është me të vërtetë kaq e shpejtë? Shumica e klientëve interesojnë për shpejtësinë e ngarkesës dhe besueshmërinë e A2 Hosting.

E vetmja fushë ku recensentët dhe publiku janë kritikë për A2 Hosting është përqendrimi i tyre në Linux. Ka disa karakteristika (dhe çmime më të ulëta) të disponueshme vetëm për përdoruesit e Linux. Kjo është një kritikë e vogël, duke marrë parasysh që A2 Hosting gëzon një vlerësim A + nga BBB.

Shqyrtime për hostimin A2 – Si krahasohet me pjesën tjetër të tregut

Burrë e grua duke menduar

Do të paguani një çmim premium për A2 Hosting, por ju keni qasje në një shërbim premium të mbajtjes së internetit për koston. Isshtë një nga ofruesit më të shpejtë dhe më të besueshëm të mbajtjes në internet në treg.

A eshte me i shpejti? Ndoshta jo, por është dukshëm më shpejt se mesatarja e industrisë sipas testeve më të fundit të bëra nga recensentët e tjerë.

Mbështetja e klientit është gjithashtu një forcë e A2 Hosting. Nëse keni nevojë për mbështetje, GuruCrew është në dispozicion 24/7/365 përmes telefonit, bisedës, emailit ose sistemit të biletave. Përfaqësuesit e mbështetjes janë shumë të ditur dhe mund të përgjigjen në shumë pyetje shpejt dhe me lehtësi. Kur ka një problem që ata nuk mund të përgjigjen, ata zakonisht mund t’ju dërgojnë te dikush që mund të ndihmojë.

Ju paguani një çmim premium për A2 Hosting, por me atë vjen edhe shërbimi premium.

Farë mendojmë për hostimin A2

Njeriu duke treguar gishtin

A2 Hosting është përqendruar në klientët e nivelit të lartë për mbajtjen e faqeve në internet. Zhvilluesit, administratorët e sistemit ose bizneset që mbështeten në shpejtësinë dhe performancën për sitin e tyre do të gjejnë pothuajse gjithçka që u nevojitet me A2 Hosting.

Për të tjerët, çmimi mund të jetë problem. Ju merrni shumë karakteristika, funksionalitet dhe teknologji për para. Pyetja është – sa do të përdorni? A ka një kthim për shpejtësinë e shpejtë të flakëruar në faqen tuaj, ose do të funksionojnë edhe opsione të tjera me vlerë të lartë dhe me kosto të ulët?

Nëse keni nevojë për atë shpejtësi dhe teknologji, atëherë A2 Hosting është zgjidhja perfekte. Nëse jo, ofruesit e tjerë mund të japin atë që ju nevojitet për më pak para.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector