6 Alat untuk Membantu Anda Menjana Lebih banyak Leads di Laman Web anda

Mengubah laman web anda menjadi alat penghasilan plumbum yang berjaya adalah tugas yang mencabar.


Namun, setelah anda memecahkan kodnya, perjalanan menjadi pelayaran yang lancar.

Pemilik perniagaan terus bereksperimen dengan yang paling banyak penyelesaian inovatif untuk menjebak sebanyak mungkin petunjuk ke corong penukaran yang mungkin.

Memerlukan masa untuk mencuba dan bereksperimen dengan alat emas yang berpotensi memberi perubahan pada penjualan anda.

Kami akan mempersembahkan alat tersebut kepada pasukan penjualan anda yang dapat sepenuhnya merevolusikan proses penjualan anda:

1. Kempen Aktif

Kejayaan strategi pemasaran digital anda banyak bergantung pada keberkesanan strategi pemasaran e-mel anda.

https://www.activecampaign.com/prototype/ac-hero.mp4

E-mel adalah salah satu medium yang paling popular untuk menghantar mesej kepada khalayak. Sekiranya anda tidak dapat membahagikan lalu lintas berdasarkan personas dan menggunakan pemasaran e-mel dengan sewajarnya, anda tidak menghadapi petunjuk anda dengan cara yang betul.

Orang suka menerima pemberitahuan yang diperibadikan dalam peti masuk mereka dan syarikat yang menghantar mereka pesanan khusus mempunyai peluang yang lebih tinggi untuk menarik perhatian mereka.

Anda boleh menukar petunjuk menjadi pelanggan berbayar dengan meletakkan ajakan bertindak yang sesuai di buletin e-mel anda.

Kempen Aktif adalah salah satu alat pemasaran e-mel terbaik yang pernah anda temui di internet. Ia mengurus proses segmentasi dan mengusahakan prinsip automasi.

Ini membolehkan pengguna mengesan setiap petunjuk di laman web dari saat ia sampai di halaman laman web.

Kemudian, laluan ini digunakan sebagai pencetus oleh alat untuk kempen pemasaran e-mel anda. Ini dapat mengirim pemberitahuan langsung kepada tim penjualan anda setelah petunjuk muncul di halaman laman web anda.

Alat ini akan membantu anda menindaklanjuti petunjuk ini dengan menghantarnya mesej tersegmentasi dan menjaga petunjuk berterusan dengan memeriksanya secara berkala.

Adalah baik untuk terus memeriksa pengguna yang tidak aktif dan terus mengirimi mereka pesan yang relevan untuk membawa mereka kembali ke laman web anda.

2. Rakan Jualan

Sekiranya anda mempunyai kehadiran dalam talian sebagai perniagaan, anda mesti menggunakan Rakan Jualan untuk semua keperluan CRM penjualan anda.

Dalam dunia teknologi yang serba pantas hari ini, anda sangat memerlukan alat yang dapat memperoleh petunjuk untuk perniagaan anda dan bekerja di latar belakang semasa anda memberi tumpuan kepada tugas perniagaan yang lebih kritikal.

Salesmate adalah alat penjualan pintar dengan pelbagai ciri untuk pasukan jualan masa kini. Anda boleh membawa petunjuk kepada perniagaan anda dengan menggunakan alat ini dan kemudian mengubahnya menjadi pelanggan berbayar.

Berikut adalah beberapa ciri terbaik Salesmate:

 • Pengurusan saluran paip
 • Menjejaki aktiviti pengguna di laman web
 • Penjejakan e-mel
 • Templat saluran penjualan
 • Templat e-mel
 • E-mel pintar
 • Perisian pengurusan hubungan
 • Perisikan penjualan
 • Ramalan penjualan supaya anda dapat menggunakan data yang kukuh dan bukannya tekaan
 • Integrasi dengan aplikasi yang paling popular
 • Integrasi aplikasi Google
 • Keselamatan dan kebolehpercayaan

3. Forensik Lead

Sekiranya anda mencari platform pintar yang dapat memperoleh perniagaan anda beberapa petunjuk berkualiti, Forensik utama adalah alat anda. Ratusan orang mungkin mengunjungi laman web anda setiap hari, tetapi hanya sedikit yang meluangkan masa untuk mengisi borang tersebut.

Walaupun anda menggunakan perisian untuk memastikan bahawa setiap pelawat mengisi borang, masih ada beberapa yang melewati celah-celah tersebut. Cara menarik petunjuk ini dan menjadikannya kekal?

Lead Forensics, salah satu alat penghasil plumbum yang paling hebat di pasaran. Alat ini menggunakan alamat IP pengguna untuk memeriksa syarikat dan orang mana yang menggunakan laman web anda, walaupun mereka tidak mengisi borang.

Anda boleh merangka rancangan pertempuran berdasarkan maklumat penting ini.

Seterusnya, pasukan penjualan anda dapat memimpin dan mengumpulkan data mengenai syarikat dan jenama yang mengunjungi laman web anda.

Bercakap dengan pengurus pemasaran atau kakitangan lain yang berkaitan dan bincangkan idea dengan mereka. Strategi ini mempunyai peluang tinggi untuk mendapatkan petunjuk yang kuat kerana orang yang anda hubungi mesti sudah mengetahui perniagaan anda.

4. Interkom

Interkom adalah impian pasukan jualan menjadi kenyataan.

Ia juga merupakan salah satu alat penghasil plumbum yang paling inovatif di luar sana. Alat ini membolehkan anda menghubungi dan berkomunikasi secara langsung dengan petunjuk anda semasa mereka melayari laman web anda.

Anda boleh mengurus proses komunikasi dengan menetapkan mesej yang akan dilihat oleh pengunjung apabila mereka memenuhi syarat tertentu di halaman.

Sebagai contoh, jika pelawat menghabiskan lebih dari 30 saat di halaman harga laman web anda, anda boleh menghantar pop timbul yang berbunyi seperti:

apa khabar di sana!

Berminat untuk mengetahui mengenai tawaran harga kami? Saya dengan senang hati akan membantu!

Mesej ini dapat menarik perhatian pengguna, dan dia akan membalas untuk mengetahui lebih lanjut mengenai perincian harga perniagaan anda.

Kuncinya di sini adalah relevan dan sesuai dengan pemikiran pengunjung anda. Anda boleh menyiapkan Interkom dengan cara terbaik dengan melakukan penyelidikan terhadap pelawat laman web anda dan destinasi mereka yang sering dikunjungi di laman web ini.

Setelah pelawat membalas mesej tersebut, mana-mana wakil pasukan jualan anda dapat berkomunikasi dengan mereka dan membimbing mereka lebih jauh.

Ini adalah strategi yang baik kerana petunjuknya akan melalui beberapa saluran tetapi tetap berada di jalan yang paling lancar untuk menukar dengan perniagaan anda.

Alat ini mempunyai potensi besar untuk mengumpulkan petunjuk dan maklum balas berharga dari pelanggan. Tetapi, anda harus memeriksanya terlebih dahulu untuk memahami potensinya sebelum anda memutuskan untuk menjadi pelanggan.

5. Trend Google

Google adalah platform hebat yang menempatkan pelbagai alat penjualan inovatif untuk pemilik perniagaan era digital.

Alat Google mempunyai kelebihan memberi pengguna apa yang mereka mahukan – lebih banyak petunjuk dan lebih banyak pendedahan pada salah satu enjin carian paling besar hari ini.

Pertama dalam senarai ini adalah Perancang Kata Kunci Google. Fasa perancangan kata kunci menyusahkan banyak pemilik laman web kerana mereka tidak tahu di mana hendak memulakan dan kata kunci apa yang harus dipertimbangkan untuk strategi pemasaran mereka.

Alat Google akan memberi anda kata kunci yang sesuai untuk perniagaan anda yang boleh anda masukkan ke dalam salinan laman web anda seluas mungkin.

Seterusnya adalah Trend Google. Alat ini penting untuk penjanaan petunjuk kerana anda dapat terus mengikuti perkembangan terkini tren di internet untuk membuat kandungan yang sesuai dengan pengguna internet setiap hari.

6. Tema Berjaya

Adakah anda menggunakan WordPress?

Thrive Themes hanya berfungsi dengan WordPress dan mempunyai ciri hebat untuk menghasilkan petunjuk. Tema Berjaya mendapat banyak plugin pemasaran dan penukaran.

Cth:

 • Menjana petunjuk
 • Membuat halaman arahan
 • Membina kuiz
 • Tema WordPress yang indah
 • Widget pintar
 • Mengoptimumkan tajuk utama
 • Pemasaran kekurangan
 • Testimoni

Sekiranya anda merancang untuk membina senarai e-mel dengan lebih pantas, maka daftarlah Berjaya Memimpin. Salah satu pemalam WordPress generasi peneraju terbaik di mana anda boleh membuat setiap jenis borang pilihan.

Saya harap alat di atas dapat membantu anda menjana lebih banyak petunjuk untuk perniagaan anda.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector