Η σημασία της εξεύρεσης θέσης για τον ιστότοπό σας

Το περιεχόμενό μου υποστηρίζεται από αναγνώστες από φοβερούς ανθρώπους όπως εσείς. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούσα να κερδίσω προμήθεια. Μάθετε περισσότερα εδώ!


Niche Σχετικό Περιεχόμενο Bulls Eye
Σχετικό περιεχόμενο

Οι εξειδικευμένοι ιστότοποι κατασκευάζονται με γνώμονα έναν στόχο. Συνήθως, αυτός ο στόχος είναι να κερδίσετε χρήματα.

Δουλεύοντας μέσα σε ένα σύνολο λέξεων-κλειδιών, οι εξειδικευμένοι ιστότοποι στοχεύουν σε μια αρκετά μικρή αγορά που αφορούν μια πιο εστιασμένη ομάδα επισκεπτών.

Οι εξειδικευμένοι ιστότοποι δημιουργούνται γύρω από το να κερδίσουν την προσοχή για ένα προϊόν, μια υπηρεσία, μια σκέψη ή μια ιδέα που θα γίνουν πιο έγκυρες επειδή είναι γνωστοί ως ιστότοποι «ειδικών» ή «μετάβασης» για συγκεκριμένο υλικό. Η δημιουργία ενός εξειδικευμένου ιστότοπου είναι εύκολη, αν γνωρίζετε τι κάνετε. Για ένα, όλα ξεκινούν με μια λέξη-κλειδί.

Βρίσκοντας μια τέλεια θέση

Πρώτον, καμία θέση δεν είναι τέλεια και εξαρτάται από εσάς πόσο επιτυχημένη είναι πραγματικά μια θέση. Ένας τρόπος με τον οποίο ξεκινούν οι χρήστες είναι να δημιουργήσουν μια λίστα με αυτά που τους αρέσουν και να δοκιμάσουν τις λέξεις-κλειδιά που σχετίζονται με αυτές τις αρέσει κάνοντας αναζητήσεις στο Google.

Ωστόσο, πρόκειται για περισσότερα από ό, τι σας αρέσει. Θα πρέπει επίσης να δημιουργήσετε μια λίστα με προβλήματα που αντιμετωπίζετε ή τι αφορά τους φόβους που έχετε.

Οι άνθρωποι ανταποκρίνονται σε εξειδικευμένες αγορές με βάση αυτό που χρειάζονται ή θέλουν να διαβάσουν, οπότε ξεκινώντας με παθιασμένες ιδέες που σας μεταφέρουν θα σας βοηθήσουν να βρείτε τη σωστή θέση.

Μόλις λάβετε μια λίστα, περιορίστε τις αγορές που ξεχωρίζουν πραγματικά για εσάς και πραγματοποιήστε μερικές ακόμη αναζητήσεις.

Υπάρχουν ιστότοποι αγοράς υπηρεσιών και προϊόντων, καθώς και ιστολόγια. Εάν ο στόχος σας είναι να είστε ο πρώτος στην Google, βεβαιωθείτε ότι οι λέξεις-κλειδιά και ο τομέας σας είναι συγκεκριμένες και αρκετά μοναδικές για να ξεχωρίζουν στα αποτελέσματα της Google.

Δημιουργία ενός δυναμικού ιστότοπου εξειδικευμένων

Το επόμενο πράγμα είναι να δημιουργήσετε τον εξειδικευμένο ιστότοπό σας, ώστε να είναι ελκυστικός και έγκυρος για να θεωρείται καλή πηγή περιεχομένου.

Πρώτον, πρέπει να έχετε καλή γνώση του περιεχομένου ή τουλάχιστον να κατανοήσετε πώς να αναθέσετε σε τρίτους περιεχόμενο.

Ωστόσο, πρώτα πράγματα πρώτα: επιλέξτε το σωστό σχεδιασμό ιστοσελίδων. Το WordPress είναι ένας δημοφιλής τρόπος δημιουργίας εξειδικευμένων ιστότοπων και είναι επίσης εξαιρετικός για υπεύθυνη σχεδίαση, επιτρέποντάς σας να προσαρμόζετε εύκολα τον ιστότοπο για όσους περιηγούνται εν κινήσει ή σε tablet.

Είναι σημαντικό ο ιστότοπός σας να είναι καθαρός, προσβάσιμος αλλά και ενδιαφέροντος.

Το WordPress παρέχει πολλά διαφορετικά θέματα, αλλά υπάρχουν επίσης πολλά δωρεάν θέματα που έχουν δημιουργηθεί για συγκεκριμένους εξειδικευμένους ιστότοπους, είτε πρόκειται για φωτογραφία, επαγγελματίες, συμβουλές για γνωριμίες, ειδήσεις περιοδικών ή άλλους τύπους ιστότοπων και πολλά από αυτά τα θέματα είναι τροποποιήσιμα.

Μπορείτε να προσθέσετε το δικό σας λογότυπο, εικόνες, κείμενο και συνδέσμους. Είναι επίσης σχετικά φθηνό να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο χρησιμοποιώντας μια υπηρεσία δημιουργίας ιστότοπων όπως 1&1 ή Πάμε μπαμπά.

Αναπτύξτε εξειδικευμένο περιεχόμενο

Οι εξειδικευμένοι ιστότοποι μπορεί πραγματικά να υποφέρουν από υπερβολική εμφάνιση αν το περιεχόμενό σας δεν είναι φυσικό και οργανικό. Η σύνταξη οργανικών αναρτήσεων και η καταγραφή του περιεχομένου σας απαιτεί χρόνο και είναι ιδιαίτερα δύσκολο εάν δεν θέλετε να γράψετε.

Ωστόσο, μόλις επιλέξετε μια θέση από τη λίστα “μου αρέσει”, των προβλημάτων και των φόβων, δημιουργήστε μια άλλη λίστα για τα προβλήματα, τους φόβους και τις επισημάνσεις “μου αρέσει” από το θέμα σας.

Αυτές είναι ερωτήσεις, απαντήσεις, προϊόντα, υπηρεσίες και άλλες δυνατότητες λέξεων-κλειδιών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να οδηγήσετε το περιεχόμενό σας και να δημιουργήσετε συνδέσμους.

Μόλις αποκτήσετε θέματα για τα άρθρα περιεχομένου σας, μπορείτε να αφιερώσετε χρόνο να γράψετε το περιεχόμενο μόνοι σας ή να αναζητήσετε άρθρα σε έναν από τους πολλούς μοναδικούς ιστότοπους δημιουργίας περιεχομένου όπως το Σταθερό περιεχόμενο.

Ωστόσο, υπάρχουν δύο κανόνες που πρέπει να ακολουθήσετε:

1. Το περιεχόμενο πρέπει να παρέχει χρήσιμες και χρήσιμες πληροφορίες.
2. Ερευνήστε περιεχόμενο που θα σας κάνει να παρατηρήσετε και να κατατάξετε υψηλότερα στις μηχανές αναζήτησης.

Επιπλέον, μάθετε τι ψάχνουν και γράφουν οι άνθρωποι έχοντας υπόψη αυτές τις λέξεις-κλειδιά.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εργαλεία όπως Αγορά Σαμουράι ή το Εργαλείο λέξεων-κλειδιών Google Adwords για να καταλάβετε λέξεις-κλειδιά ή να δείτε βίντεο σχετικά με την έρευνα λέξεων-κλειδιών εάν δεν είστε σίγουροι πώς να βρείτε τις καλύτερες λέξεις-κλειδιά για την εξειδικευμένη αγορά σας.

Επιπλέον, ένα άλλο κόλπο για την εύρεση σχετικών λέξεων-κλειδιών είναι να πληκτρολογήσετε το σύμβολο tilde ή “~” πριν από μια τυπική λέξη-κλειδί και η Google αναζητά συνώνυμες λέξεις-κλειδιά που θα εμφανίζονται με έντονη γραφή στα αποτελέσματα.

Επιπλέον, χρησιμοποιήστε αγκύλες “[]” έξω από την τυπική λέξη-κλειδί ή φράση για να βρείτε συνώνυμα για την ακριβή φράση. Για παράδειγμα, το [~ animal ~ photography] “θα σας βοηθήσει να βρείτε όλα τα συνώνυμα που σχετίζονται με αυτήν τη φράση και να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε καλύτερο εξειδικευμένο περιεχόμενο.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  latest articles
  Οδηγός φιλοξενίας εφαρμογών (App)
  Φτηνές Web Hosting
  Χωρίς κατηγορία
  30
  Προτεινόμενοι πόροι
  Χωρίς κατηγορία
  32
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector