Κόστος για τον ιστότοπό σας

Το περιεχόμενό μου υποστηρίζεται από αναγνώστες από φοβερούς ανθρώπους όπως εσείς. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούσα να κερδίσω προμήθεια. Μάθετε περισσότερα εδώ!


Οι περισσότερες αποφάσεις που λαμβάνουν οι άνθρωποι όταν ξεκινούν και δημιουργούν έναν ιστότοπο λαμβάνουν ή καταστρέφουν την επιτυχία ενός ιστότοπου.

Παρόλο που υπάρχουν τρόποι για να ξεκινήσετε και να δημιουργήσετε έναν νέο ιστότοπο δωρεάν, δεν συνιστάται ως ο καλύτερος τρόπος, επειδή μπορεί να περιορίσει τις δυνατότητες κέρδους σας ως δημιουργός και εκδότης ιστού.

Κατά τη λήψη αυτών των πρώτων αποφάσεων, το κόστος πρέπει να θεωρείται επένδυση.

Η πραγματοποίηση έξυπνων επενδύσεων δεν σημαίνει ότι πρέπει να ξοδέψετε πολλά χρήματα για να έχετε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Γενικά, μπορείτε να ξεκινήσετε έναν ιστότοπο με λιγότερα από 20 $.

Είστε έτοιμοι?

Επιλέξτε τον σωστό κεντρικό υπολογιστή

Ροζ κουμπαράς
Μάθετε τα κόστη σας για τον ιστότοπό σας

Εδώ ξεκινούν πολλοί άνθρωποι. Υπάρχει ένας πειρασμός να ξεκινήσετε με έναν δωρεάν ιστότοπο επειδή το κόστος φιλοξενίας φαίνεται πολύ υψηλό.

Υπάρχουν αρκετοί οικοδεσπότες εκεί έξω που χρεώνουν λιγότερο από $ 8 το μήνα για τη φιλοξενία.

Τώρα, ίσως να μην θέλετε να ξεκινήσετε με φθηνή φιλοξενία, επειδή θέλετε επίσης να βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει έναν οικοδεσπότη με υποστήριξη και πολλές επιλογές για την κατασκευή του ιστότοπού σας, αλλά για παράδειγμα, το GoDaddy προσφέρει ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων, όνομα τομέα, υποστήριξη και πολλά εύρους ζώνης για λιγότερο από 10 $ το μήνα.

Δεν χρειάζεται επίσης να πληρώσετε μέχρι το έτος. Με ορισμένους κεντρικούς υπολογιστές, μπορείτε να πληρώσετε ανά μήνα ή σε διαστήματα τριών μηνών.

Όταν επιλέγετε έναν οικοδεσπότη, ξεκινήστε κοιτάζοντας μερικούς από τους αγαπημένους σας ιστότοπους και ιστολόγια; Ποιοι οικοδεσπότες χρησιμοποιούν; Επιλέξτε έναν κεντρικό υπολογιστή που ταιριάζει στο εύρος τιμών σας, προσφέρει βοήθεια για την κατασκευή ιστότοπων και υποστήριξη πελατών.

Δημιουργήστε ένα όνομα τομέα επίσκεψης

Το άλλο λάθος είναι να ξεκινήσετε με έναν δωρεάν ιστότοπο ιστολογίου που δεν σας επιτρέπει να έχετε τη δική σας διεύθυνση URL.

Θέλετε να έχετε τη δική σας θέση στο Διαδίκτυο που είναι δικό σας. Τα άτομα θα σας γνωρίσουν με το όνομα τομέα σας, επομένως θέλετε να βεβαιωθείτε ότι είναι δημιουργικό.

Το τυπικό κόστος τομέα κυμαίνεται από 10 $ έως πάνω από 40 $ για εγγραφή, ανάλογα με τον πάροχο τομέα που χρησιμοποιείτε και τι περιλαμβάνεται.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, περιλαμβάνεται το απόρρητο και η εγγραφή επιχειρήσεων, κάνοντας την τιμή υψηλότερη.

Σε άλλους, θα πρέπει να τα αγοράσετε ξεχωριστά. Είναι σημαντικό να αποκτήσετε ιδιωτική εγγραφή εάν ξεκινάτε ένα προσωπικό ιστολόγιο ή δεν θέλετε τα στοιχεία σας σε μια εύχρηστη τοποθεσία.

Οι περισσότερες ιδιωτικές υπηρεσίες εγγραφής κοστίζουν περίπου 10 $.

Επιλογές σχεδίασης ιστότοπου και καταστήματος

Πολλοί οικοδεσπότες παρέχουν ένα απλό πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων. Αυτό είναι σημαντικό εάν δεν έχετε πολλή εμπειρία σχεδιασμού ιστού ή χρόνο για να δημιουργήσετε τη δική σας διεπαφή.

Υπάρχει μια ποικιλία υπηρεσιών εκεί έξω που θα σας επιτρέψουν να σχεδιάσετε τον ιστότοπό σας χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες τους, συμπεριλαμβανομένης της σχεδίασης ηλεκτρονικού καταστήματος και, στη συνέχεια, να μεταφέρετε στον τομέα σας.

Είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσετε ότι οι κατασκευαστές ιστότοπων έχουν συχνά μηνιαίο κόστος, ενώ ορισμένοι χρεώνουν επίσης χρεώσεις για διαδικτυακά καταστήματα.

Επιλέξτε το πακέτο που θα σας προσφέρει τη σωστή επιλογή και ένα που δεν έχει υπερβολικά τέλη για το κατάστημά σας.

Οι περισσότερες υπηρεσίες κυμαίνονται από 9,95 $ το μήνα έως πάνω από 100 $. Σε πολλές περιπτώσεις, αυτές περιλαμβάνουν επίσης την αποθήκευση στο cloud, μια εξαιρετική επιλογή αν εργάζεστε εν κινήσει.

Πληρώνουν για όλα τα υπόλοιπα

Πολλά άλλα κόστη μπορούν επίσης να μεταφερθούν σε έναν ιστότοπο. Εάν δεν θέλετε να διαχειριστείτε μόνοι σας όλο το περιεχόμενο, μπορείτε να προσλάβετε bloggers ή να αγοράσετε άρθρα.

Αν θέλετε να προσλάβετε μια ομάδα σχεδιασμού για τη βελτιστοποίηση του ιστότοπού σας για μηχανές αναζήτησης, τότε αυτό μπορεί επίσης να κοστίσει επιπλέον.

Ωστόσο, υπάρχουν δωρεάν τρόποι ή σχεδόν δωρεάν τρόποι για να το κάνετε αυτό. Για παράδειγμα, μπορείτε να αγοράσετε λογισμικό και εργαλεία SEO για να σας βοηθήσουν να διαλέξετε τις σωστές λέξεις-κλειδιά και να δείτε την απόδοση του ιστότοπού σας στην κίνηση μηχανών αναζήτησης με εφάπαξ χρέωση αγοράς.

Ωστόσο, εάν μόλις ξεκινήσετε, ρίξτε μια ματιά στις επιλογές δημιουργίας ιστότοπων all-in-one που θα προσφέρουν πρότυπα ιστότοπου, εικόνες, βελτιστοποίηση SEO και πολλά άλλα με μια μικρή χρέωση κάθε μήνα.

Εάν είστε πολύ λιτός, μπορείτε να βρείτε όλες αυτές τις πληροφορίες δωρεάν, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου βελτιστοποίησης του ιστότοπού σας, δημιουργίας περιεχομένου, χρήσης δωρεάν δημιουργών ιστότοπων και πολλά άλλα για να δαπανήσετε όσο το δυνατόν λιγότερο.

Ωστόσο, μην ξεχνάτε εάν σκοπεύετε να δημιουργήσετε έσοδα από τον ιστότοπό σας, μπορεί τελικά να πληρώσει για τον εαυτό του και τις μελλοντικές αναβαθμίσεις.

Το κόστος εκκίνησης ενός ιστότοπου δεν χρειάζεται να είναι μεγάλο. Ένας απλός ιστότοπος με όνομα τομέα, φιλοξενία και παρεχόμενη κατασκευή ιστότοπου κοστίζει περίπου 40 $ στο χαμηλό τέλος.

Διαλέξτε τις επιλογές σας με σύνεση και βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετό εύρος ζώνης για να υποστηρίξετε την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας.

Πιστωτική εικόνα 

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map