Το Amazon eCommerce Store Website Builder

Το περιεχόμενό μου υποστηρίζεται από αναγνώστες από φοβερούς ανθρώπους όπως εσείς. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούσα να κερδίσω προμήθεια. Μάθετε περισσότερα εδώ!


Σημείωση: Το Amazon eCommerce Store Builder έχει τερματιστεί. Συνιστούν το Shopify. Προτείνω όμως να ρίξετε μια ματιά σε αυτήν τη σελίδα για να ξεκινήσετε.

Η ανάπτυξη μιας επιχείρησης στο διαδίκτυο χρειάστηκε μερικές εταιρείες δεκαετίες να κάνουν σωστά. Στη συνέχεια, υπάρχει το Amazon Webstore, το οποίο σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου με το κλειδί στο χέρι σε λίγα λεπτά.

Αμαζόνα Εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων της AmazonΤο Webstore είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα καταστήματος με πολλές δυνατότητες και διαισθητική διεπαφή κτιρίου που σας επιτρέπει να φέρνετε εύκολα το κατάστημά σας στο διαδίκτυο και να αρχίσετε να πουλά.

Η υπηρεσία έχει σχεδιαστεί για μικρές, μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις.

Με τη δοκιμή 30 ημερών, μπορείτε να δοκιμάσετε την υπηρεσία και να χρησιμοποιήσετε όλες τις δυνατότητες, συμπεριλαμβανομένων χιλιάδων προτύπων και φορμών.

Σίγουρα δεν είναι δωρεάν, αλλά το Webstore σας επιτρέπει πραγματικά να δημιουργήσετε μια ασφαλή διαδικτυακή αγορά που να φαίνεται επαγγελματική και μοναδική για την επωνυμία σας.

Υπάρχουν μερικά βασικά βήματα για να αποκτήσετε το κατάστημά σας εντελώς online στο Amazon Webstore.

Ξεκινώντας με το Amazon

Οι ιδιοκτήτες καταστημάτων μπορούν να πουλήσουν από καταστήματα στο Webstore και στο Amazon Marketplace.

Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με κανένα από αυτά, θα πρέπει να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να δείτε το Amazon Webstore και να πουλήσετε στο Amazon Marketplace για να πάρετε μια καλύτερη ιδέα για αυτό που μπαίνετε.

Παρόλο που μπορεί να ακούγεται σαν μια εξαιρετική ιδέα να γίνετε μέρος του Amazon Marketplace, υπάρχουν ορισμένα μειονεκτήματα.

Πρώτον, δεν μπορούν όλοι να πουλήσουν αυτό που θέλουν στο Amazon, και υπάρχουν πολλοί περιορισμοί.

Ωστόσο, εάν επιλέξετε να πουλήσετε στο Webstore και στο Marketplace, έχετε χαμηλότερο τέλος συναλλαγής, καθώς η Amazon παίρνει ένα μικρό ποσοστό των κερδών σας. Επί του παρόντος, είναι 2 τοις εκατό.

Εξαρτάται από τα προϊόντα σας εάν θα έχετε έναν πιο δύσκολο χρόνο πώλησης στο Amazon.

Ωστόσο, εάν έχετε ήδη πουλήσει στο Amazon Marketplace ή γνωρίζετε ότι τα προϊόντα σας δεν θα περιοριστούν, τότε η πώληση και στα δύο κανάλια μπορεί να είναι επωφελής..

Δημιουργία λογαριασμού Amazon

Για να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό, θα μεταβείτε στη σελίδα προϊόντων Amazon Webstore και κάντε κλικ στην επιλογή “Έναρξη”. Θα πρέπει να δημιουργήσετε λογαριασμό πωλητή στο Amazon.com εάν δεν έχετε ήδη.

Μόλις δημιουργήσετε έναν λογαριασμό, θα μπορείτε να επιλέξετε προϊόντα Webstore από τον πίνακα ελέγχου και να αγοράσετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

Το Amazon Webstore απαιτεί μια διεύθυνση email για να συμπληρώσει την πρώτη φόρμα. Ζητά επίσης το όνομά σας και έναν κωδικό πρόσβασης.

Αφού δημιουργήσετε έναν κωδικό πρόσβασης, το Webstore θα σας ζητήσει ορισμένες βασικές πληροφορίες.

Θα χρειαστείτε τα στοιχεία επικοινωνίας για την επιχείρησή σας, καθώς και τα στοιχεία πληρωμής, για να αγοράσετε το λογισμικό ηλεκτρονικού εμπορίου και να ξεκινήσετε τη δημιουργία.

Επιπλέον, το Amazon Webstore έχει μια διαδικασία επαλήθευσης. Η Amazon επαληθεύει την επιχείρησή σας καλώντας τον αριθμό επιχείρησης που παρέχετε ή έναν εναλλακτικό αριθμό που θα χρησιμοποιήσετε με το Webstore σας.

Είναι πολύ σημαντικό να χρησιμοποιείτε τον σωστό αριθμό για την επιχείρησή σας κατά τη δημιουργία του λογαριασμού σας, προκειμένου να επαληθευτεί και να ξεκινήσει η πώληση.

Στο τελικό βήμα επιβεβαίωσης, πρέπει να αποδεχτείτε τους όρους και τις προϋποθέσεις του Amazon. Μόλις γίνει αυτό, κάντε κλικ στην επιλογή “Ολοκλήρωση εγγραφής” στη δεξιά πλευρική γραμμή. Μετά από αυτό, χρειάζονται αρκετά λεπτά για να ολοκληρωθεί η εγγραφή και να ρυθμιστεί ο λογαριασμός σας.

Προετοιμάστε το σχεδιασμό του καταστήματός σας

Ο πίνακας ελέγχου του πωλητή Central Amazon είναι όπου μπορείτε να ξεκινήσετε τη διαχείριση του νέου σας διαδικτυακού καταστήματος.

Ωστόσο, προτού καταδυθείτε και αρχίσετε να δημοσιεύετε τις πληροφορίες του προϊόντος σας, χρειάζεστε εικόνες προϊόντων, λογότυπα καταστημάτων, προωθητικές εικόνες και άλλα γραφικά για να βοηθήσετε τον ιστότοπό σας να έχει επώνυμη εμφάνιση.

Αυτά είναι πράγματα που το Amazon Webstore δεν θα δημιουργήσει για εσάς. Θα πρέπει επίσης να έχετε γράψει τις περιγραφές των προϊόντων σας και τους κωδικούς UPC για να κάνετε τη ρύθμιση το συντομότερο δυνατό.

Δημιουργήστε το απόθεμα προϊόντων σας

Η ομορφιά του Amazon Webstore είναι ότι μπορείτε να ανεβάσετε ένα ολόκληρο απόθεμα προϊόντων αμέσως.

Ωστόσο, χρειάζεστε ένα UPC για κάθε προϊόν που αναγράφετε, αλλά μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το όνομα του προϊόντος. Το πεδίο θα λειτουργήσει επίσης εάν έχετε τον τυπικό αριθμό αναγνώρισης Amazon (ASIN).

Εάν τα προϊόντα που προσθέτετε μπορούν να βρεθούν ήδη στο Amazon, τότε απλώς δοκιμάστε να το αναζητήσετε για να βρείτε το ASIN ή το UPC όταν ρυθμίζετε το απόθεμα προϊόντων.

Μετά από αυτό, μπορείτε να εισαγάγετε τις πληροφορίες προϊόντος, όπως SKU, τιμή, διαθέσιμη ποσότητα και κατάσταση, οι οποίες πρέπει να είναι «νέες», καθώς το Amazon Webstore δεν σας επιτρέπει να πουλάτε μεταχειρισμένα προϊόντα. Στο επόμενο βήμα προσθήκης του αποθέματός σας, θα ανεβάσετε εικόνες και θα προσθέσετε περιγραφές προϊόντων στην επόμενη ενότητα.

Προσθήκη κατηγοριών

Κάθε ηλεκτρονικό κατάστημα διευκολύνει την εύρεση ενός προϊόντος προσθέτοντας ορισμένες κατηγορίες. Αυτές οι κατηγορίες σάς επιτρέπουν να οργανώνετε προϊόντα, τα οποία επιτρέπουν στους χρήστες να περιηγούνται στο κατάστημά σας και να αναζητούν αντικείμενα γρήγορα πληκτρολογώντας λέξεις-κλειδιά.

Η μέθοδος δημιουργίας κατηγοριών στο Amazon Webstore είναι απλή.

Για να δημιουργήσετε μια νέα κατηγορία, θα κάνετε κλικ στο “Κατηγορίες” κάτω από την καρτέλα “Σχεδιασμός καταστήματος” και στη συνέχεια κάντε κλικ στο χρυσό κουμπί “Νέο”.

Ένα κουμπί σε αυτήν τη σελίδα σας επιτρέπει επίσης να αντιστοιχίσετε προϊόντα για κάθε κατηγορία που δημιουργείτε.

Προσαρμογή του καταστήματός σας

Το Amazon Webstore προορίζεται να είναι πολύ απλό και γρήγορο, το οποίο βοηθά τους αρχάριους να δημιουργήσουν ένα κατάστημα και να λειτουργήσει σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Εάν έχετε περισσότερη εμπειρία, μπορείτε να κάνετε λίγο περισσότερο με το σχεδιασμό προτύπων και να προσαρμόσετε το κατάστημά σας.

Ωστόσο, μπορείτε να προσαρμόσετε το κατάστημά σας χρησιμοποιώντας τα βασικά εργαλεία, εάν δεν είστε προχωρημένος χρήστης.

Μπορείτε να προσαρμόσετε το Webstore σας χρησιμοποιώντας διάφορα διαφορετικά θέματα. Αυτά τα θέματα έχουν διαφορετικά χρώματα και διατάξεις.

Υπάρχουν περιορισμένες επιλογές θέματος, αλλά μπορείτε να προσαρμόσετε κάθε θέμα χρησιμοποιώντας τα εργαλεία στο Amazon Seller Central.

Αυτό σας επιτρέπει να αλλάξετε το χρώμα του κειμένου, το χρώμα του συνδέσμου, τα χρώματα του καλαθιού και άλλα μέρη του ιστότοπού σας.

Διορθώστε τον τομέα σας

Το URL του διαδικτυακού καταστήματος Amazon είναι αρκετά μεγάλο και έχει ενωτικά. Δεν το θέλετε για την ηλεκτρονική διεύθυνση του καταστήματός σας.

Τα περισσότερα καταστήματα χρειάζονται έναν μοναδικό τομέα. Υπάρχει ένας σύνδεσμος στην κύρια σελίδα του Seller Central στην ενότητα “Ξεκινώντας” που θα σας επιτρέψει να προσαρμόσετε τη διεύθυνση URL ή τη διεύθυνση ιστού του καταστήματός σας.

Πρώτα θα πρέπει να έχετε καταχωρίσει έναν τομέα μέσω GoDaddy, Network Solutions, Register.com ή NameCheap.com.

Στη συνέχεια, μπορείτε να επιστρέψετε στη σελίδα προσαρμογής διευθύνσεων URL και να προσθέσετε τη μοναδική διεύθυνση URL του τομέα σας. Αυτό σημαίνει ότι η διεύθυνση του καταστήματός σας θα μεταβεί από το πολύ μεγάλο URL της Amazon στο “www.yourstore.com”, το οποίο θα είναι πολύ λιγότερο συγκεχυμένο για τους επισκέπτες και τον εαυτό σας.

Κερδίστε πολλά χρήματα

Αφού διορθώσετε τον τομέα σας, είστε έτοιμοι να δημοσιεύσετε το κατάστημά σας και να ξεκινήσετε την πώληση.

Ανάλογα με την επιλογή που επιλέξατε στο πρώτο βήμα, τα προϊόντα σας θα δημοσιεύονται τώρα στο διαδίκτυο και στο Amazon Marketplace.

Μπορεί να αρχίσετε αμέσως να λαμβάνετε παραγγελίες, αλλά μπορεί να χρειαστεί λίγη ώρα για να παρατηρήσετε το κατάστημά σας εάν δεν έχετε ήδη πουλήσει στο Amazon.

Σε αυτήν την περίπτωση, η δημιουργία ενός σχεδίου μάρκετινγκ για το κατάστημά σας στο Amazon θα ήταν το επόμενο βήμα για να γίνει πιο επιτυχημένο.

Το Amazon Webstore είναι μια εξαιρετική υπηρεσία για χρήση εάν θέλετε να δημιουργήσετε ένα γρήγορο κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου. Είναι εντελώς διαδικτυακό, προσιτό και αξιοποιεί πολύτιμα τον χρόνο σας, ώστε να μην χρειάζεται να περάσετε εβδομάδες προσπαθώντας να δημιουργήσετε ένα απλό ηλεκτρονικό κατάστημα.

Το καλύτερο απ ‘όλα, ενσωματώνεται απρόσκοπτα στο Amazon Marketplace εάν θέλετε να πουλήσετε απευθείας σε πελάτες της Amazon.

Σημείωση: Το Amazon eCommerce Store Builder έχει τερματιστεί. Συνιστούν το Shopify. Προτείνω όμως να ρίξετε μια ματιά σε αυτήν τη σελίδα για να ξεκινήσετε.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  latest articles
  Οδηγός φιλοξενίας εφαρμογών (App)
  Φτηνές Web Hosting
  Χωρίς κατηγορία
  30
  Προτεινόμενοι πόροι
  Χωρίς κατηγορία
  32
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector