8.5 Μεγάλες επενδυτικές επιλογές για τον ιστότοπό σας

Το περιεχόμενό μου υποστηρίζεται από αναγνώστες από φοβερούς ανθρώπους όπως εσείς. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούσα να κερδίσω προμήθεια. Μάθετε περισσότερα εδώ!


Γνωρίζω ότι αυτό το άρθρο δεν καλύπτει καμία σχέση με έναν δημιουργό ιστότοπων για οποιαδήποτε από τις επιχειρήσεις σας, αλλά προσωπικά βρήκα αυτά τα υπέροχα μέρη για να επενδύσω τα κέρδη σας ή να κρατήσω τα χρήματά σας επίσης !!!! γι ‘αυτό ήθελα να τα μοιραστώ μαζί σας και να σας δώσω την ευκαιρία να ανοίξετε έναν λογαριασμό μόνοι σας, ώστε να έχετε επενδυτικές επιλογές όταν χρειαστεί.

Νομίζω ότι γενικά θα είστε πραγματικά ευχαριστημένοι με αυτούς τους ιστότοπους και θα τους βρείτε πολύτιμους για το συνολικό επιχειρηματικό σας σχέδιο είτε στο παρόν είτε στο μέλλον της επιχείρησής σας στον ιστότοπο. Εντάξει, ας πάμε και ρίξτε μια ματιά.

Όταν αναζητάτε έναν κορυφαίο διαδικτυακό μεσίτη, οι προτάσεις φαίνεται να είναι παντού. Οι μεσίτες πρέπει να έχουν μερικά πράγματα για να αξίζουν τον χρόνο ενός επενδυτή. Διαφορετικές διαδικτυακές εταιρείες μεσιτών συχνά διαφέρουν μεταξύ υψηλών και χαμηλών τελών, διαφορετικών συμβουλών λογαριασμού, εύρους εκπαιδευτικών χαρακτηριστικών και εργαλείων έρευνας αποθεμάτων που κάνουν το ένα καλύτερο από το άλλο. Αυτοί είναι οκτώ από τους ιστότοπους διαπραγμάτευσης μετοχών που οι επενδυτές αγαπούν πραγματικά και έχουν συστήσει όλα αυτά τα χρόνια.

Πανό με λέξεις

1. TD Ameritrade

Η TD Ameritrade έχει γίνει ένας από τους πιο καυτούς διαδικτυακούς μεσίτες επενδύσεων στην Αμερική. Η εταιρεία διαθέτει πάνω από 5,8 εκατομμύρια κατόχους λογαριασμών και 480 δισεκατομμύρια δολάρια σε περιουσιακά στοιχεία. Υπάρχει μια ελάχιστη αρχική κατάθεση 500 $ για να ξεκινήσετε και μπορείτε να βρείτε χρηματιστηριακές συναλλαγές για 9,99 $ ανά συναλλαγή. Επιλογές ανταλλαγής 9,99 $ ανά συναλλαγή με 0,75 $ ανά συμβόλαιο. Υπάρχουν επίσης δωρεάν εργαλεία έρευνας, δωρεάν δυνατότητες δεδομένων και δωρεάν πλατφόρμες συναλλαγών.

Το TD Ameritrade έχει επίσης μερικές προσφορές που το κάνουν ιδανικό για νέους και έμπειρους επενδυτές. Για παράδειγμα, μπορείτε να κάνετε συναλλαγές δωρεάν για 60 ημέρες και να λάβετε μπόνους μετρητών 600 $. Η εξυπηρέτηση πελατών τους έχει επίσης λάβει πολλά θετικά σχόλια και έχουν ζωντανή συνομιλία, τηλεφωνική και ηλεκτρονική υποστήριξη για τα μέλη τους. Η Barron’s έχει απονείμει στην TD Ameritrade μερικές διαφορετικές διακρίσεις όπως το # 1 για μακροπρόθεσμες επενδύσεις και το # 1 για επιλογές.

2. ShareBuilder

Τα τέλη διαπραγμάτευσης μετοχών μειώνονται στο ShareBuilder με μόλις 4 $ εάν επιλέξετε αυτόματη επένδυση. Υπάρχει επίσης μια δωρεάν δοκιμαστική προσφορά και δεν χρειάζεται να έχετε ελάχιστο λογαριασμό για να εγγραφείτε. Η διάρθρωση των τιμών και των χρεώσεων στο ShareBuilder είναι αρκετά απλή. Μπορείτε να ρυθμίσετε επαναλαμβανόμενες προγραμματισμένες επενδύσεις για να κάνετε τις επενδύσεις ευκολότερες και λιγότερο χρονοβόρες. Για συναλλαγές ορίου, επιλογών και αγοράς, θα πληρώσετε μόλις 6,95 $.

Υπάρχουν επίσης πολλά ερευνητικά εργαλεία για χρήση στο ShareBuilder, συμπεριλαμβανομένων εργαλείων αποθεμάτων βάσει κριτηρίων, αναφορών στρατηγικής και λιστών παρακολούθησης. Μπορείτε επίσης να δείτε διαγράμματα που σημειώνουν τις ιστορικές αλλαγές τιμών ορισμένων μετοχών. Αν θέλετε μια απρόσκοπτη πλατφόρμα επενδύσεων που έχει δημιουργηθεί για αρχάριους, το ShareBuilder είναι ακριβώς η σωστή πλατφόρμα για εσάς.

3. Scottrade

Με αποθέματα, ομόλογα, αμοιβαία κεφάλαια, ETF και επιλογές, η Scottrade προσφέρει μια ποικιλία εργαλείων έρευνας και δεδομένων με εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών για 30% λιγότερο από τους περισσότερους άλλους διαδικτυακούς μεσίτες. Έχουν επίσης φυσικές τοποθεσίες για να βοηθήσουν τους επενδυτές που χρειάζονται καθοδήγηση αυτοπροσώπως.

Ωστόσο, ένα μειονέκτημα είναι ότι η πλατφόρμα συναλλαγών δεν είναι τόσο σύγχρονη όσο άλλες όπως το eTrade ή το Sharebuiilder. Αυτό μειώνει επίσης την τιμή στα 7 $ ανά εμπόριο με προσθήκη 1,25 $ για τους εργολάβους συναλλαγών επιλογών. Η Scottrade διαθέτει επίσης αρκετά εργαλεία διαπραγμάτευσης δωρεάν, αλλά λείπει μερικά από τα ερευνητικά εργαλεία και γραφήματα που βρίσκετε στο TD Ameritrade ή στο eTrade.

Ωστόσο, μπορείτε να προσαρμόσετε πλήρως τις προσφορές ροής και υπάρχουν ακόμα λίστες παρακολούθησης και ορισμένα εργαλεία χαρτογράφησης που θα ικανοποιούν τις βασικές ανάγκες για τους περισσότερους επενδυτές. Εάν αποφασίσετε να πραγματοποιήσετε αναβάθμιση με το Scottrade, θα λάβετε επίσης μια χρεωστική κάρτα, δωρεάν αναλήψεις ATM, απεριόριστες δωρεάν επιταγές, πρόσβαση σε κινητά και 24/7 υποστήριξη πελατών.

4. eTrade

Με τις εύχρηστες δυνατότητες τοποθέτησης παραγγελιών, το eTrade διαθέτει επίσης επιλογές για αρχάριους και έμπειρους επαγγελματίες εμπόρους. Για παράδειγμα, υπάρχουν πολύπλοκες παραγγελίες για στρατηγικές condor, straddle, strange και butterfly. Εάν είστε ενεργός έμπορος, το eTrade είναι το καλύτερο. Διαθέτει ανταγωνιστικά μοντέλα τιμολόγησης και δυνατότητες για συγκεκριμένες επιλογές που θα εκτιμήσουν οι ενεργοί έμποροι.

Τα αποθέματα και οι επιλογές είναι 7,99 $ ανά συμβόλαιο αρκεί να κάνετε τουλάχιστον 150 συναλλαγές ανά τρίμηνο. Εάν δεν κάνετε πολύ εμπόριο, οι χρεώσεις φτάνουν τα 9,99 $, τα οποία εξακολουθούν να είναι σχετικά χαμηλά. Τα ερευνητικά εργαλεία είναι απίστευτα για τους εμπόρους στο eTrade. Διαθέτουν ολοκληρωμένα εργαλεία ανταλλαγής επιλογών, ώστε να μπορείτε εύκολα να κάνετε spread, buy-write, butterfly, condor και βασικούς τύπους παραγγελιών, συμπεριλαμβανομένου του σιδήρου-condor. Τα διαγράμματα επιλογών είναι επίσης εξαιρετικά βολικά για έρευνα.

Μπορείτε επίσης να αναπτύξετε διαφορετικές στρατηγικές με βάση το ποσό της επένδυσής σας, το χρονικό πλαίσιο, την αστάθεια, την τιμή-στόχο και τις προοπτικές της αγοράς. Εάν έχετε πολύπλοκες παραγγελίες, το eTrade είναι σίγουρα το σωστό μέρος για να κάνετε τις συναλλαγές σας με πολλές πρόσθετες δυνατότητες και συμβουλές συμβουλών για να κάνετε τις συναλλαγές σας πιο προβλέψιμες και ασφαλείς.

5. TradeKing

Το TradeKing προσφέρει βασικά εργαλεία για τους επενδυτές και είναι γνωστά για την προσεκτική εξυπηρέτηση πελατών και το χαμηλό κόστος. Επί του παρόντος, το TradeKing προσφέρει 4,95 $ ανά συναλλαγή. Επιπλέον, αυτός ο διαδικτυακός μεσίτης κατατάσσεται σταθερά στην κορυφή των διαδικτυακών εταιρειών. Το TradeKing συνεργάστηκε επίσης με τη Zecco και τώρα προσφέρει έναν τόνο νέων εργαλείων έρευνας ως μέρος του ταμπλό του. Μπορείτε να επωφεληθείτε από την προσαρμόσιμη και προηγμένη χαρτογράφηση. Είναι επίσης οπτικά ελκυστικά και φιλικά προς το χρήστη. Κάθε μέλος μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσει αυτά τα εργαλεία δωρεάν.

Τα χρηματοοικονομικά προϊόντα κοστίζουν επιπλέον, συμπεριλαμβανομένων των συναλλαγών συναλλάγματος. Ωστόσο, έχει δωρεάν IRA και DRIP, αλλά υπάρχει ένα μειονέκτημα. Το TradeKing έχει τέλος αδράνειας 50 $ για λογαριασμούς που έχουν λιγότερα από 2.500 $ και δεν έχουν διαπραγματευτεί εντός ενός έτους. Αυτό δεν ισχύει συνήθως για τους περισσότερους ενεργούς εμπόρους, αλλά θα πρέπει να σημειωθεί σε περίπτωση που μόλις ξεκινήσετε και ενδέχεται να μην γνωρίζετε εάν θα πραγματοποιείτε συναλλαγές σε ένα χρόνο.

6. TradeMonster

Για όσους ασχολούνται συγκεκριμένα με επιλογές, το TradeMonster είναι η επιλογή για εσάς. Μπορείτε να λάβετε συναλλαγές επιλογών με μόλις 0,10 $ ανά συμβόλαιο. Οι έμποροι τακτικών επιλογών πρέπει να πληρώνουν μόνο 0,50 $ ανά συμβόλαιο. Ως μεσίτης επιλογών έκπτωσης, το TradeMonster είναι πολύ ανταγωνιστικό και προσφέρει πολλές δυνατότητες στους χρήστες που τους κάνουν να ξεχωρίζουν. Οι επενδυτές υποστηρίζουν πάντα αυτήν την πλατφόρμα συναλλαγών, επειδή έχει τις χαμηλότερες χρεώσεις και θα βρείτε σταθερές συναλλαγματικές ισοτιμίες μόλις 7,50 $.

Επιπλέον, ο μεσίτης δεν διστάζει να παρέχει εκπτώσεις όγκου και χαμηλά ποσοστά περιθωρίου. Εάν πραγματοποιείτε ενεργά συναλλαγές κάθε μέρα, χρειάζεστε μια βελτιωμένη πλατφόρμα συναλλαγών που μπορεί να σας προσφέρει όλες τις βασικές εμπορικές λειτουργίες με μερικά προηγμένα ερευνητικά εργαλεία. Τα εργαλεία φασματικής ανάλυσης σάς επιτρέπουν να παίζετε με μεταβλητότητα, κάτι που είναι μοναδικό για το TradeMonster. Τα αποτελέσματα εμφανίζονται σε χάρτη και όχι μόνο σε γράφημα. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε άλλα εργαλεία όπως δυνατότητες στρατηγικής επιλογών, ανάλυση τι γίνεται αν, διαχείριση παραγγελιών ομάδας, παρακολούθηση απόδοσης και πολλά άλλα.

7. ΕπιλογέςΣπίτι

Το OptionsHouse είναι μια αξιόπιστη χρηματιστηριακή εταιρεία για να σκεφτείτε εάν θέλετε έναν μεσίτη χαμηλού κόστους με μια πιο παραδοσιακή πλατφόρμα συναλλαγών. Για ενεργούς εμπόρους, το OptionsHouse έχει μερικές φθηνές επιλογές. Το λογισμικό διαθέτει εισαγωγικά ροής, τα οποία δεν είναι πάντα δωρεάν σε ορισμένους από τους άλλους μεσίτες, αλλά το OptionsHouse κάνει καλή δουλειά κάνοντας τα βασικά εργαλεία δωρεάν για τους χρήστες του. Αυτές είναι δωρεάν προσφορές σε πραγματικό χρόνο, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε τον παλμό ενός συγκεκριμένου αποθέματος ή απλώς να βλέπετε το χρηματιστήριο γενικά.

Η πλατφόρμα συναλλαγών για το OptionsHouse δεν είναι τόσο διαισθητική όσο μερικές από τις άλλες, αλλά είναι ακόμα απλή στην πλοήγηση. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε χρηματιστηριακές συναλλαγές για ένα επίπεδο 4,75 $ μέσω του OptionsHouse και προσφέρει επίσης δωρεάν εικονική συναλλαγή. Αυτό είναι ιδανικό για όσους έχουν στρατηγικές μετοχών που θέλουν να δοκιμάσουν, αλλά δεν θέλουν να επενδύσουν χρήματα αμέσως. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον δωρεάν εικονικό λογαριασμό 5.000 $ για να δοκιμάσετε ορισμένες από τις νέες στρατηγικές σας και να δείτε τι λειτουργεί.

8. ΕπιλογέςXpress

Το OptionsXpress είναι μια εταιρεία που εδρεύει στο κοινό και εδρεύει στο Σικάγο. Είναι κυρίως γνωστό για τα ETF, τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης, τα ομόλογα, τα αμοιβαία κεφάλαια και τις επιλογές μετοχών σε απευθείας σύνδεση. Η πλατφόρμα διαθέτει πολλά πολύτιμα και εξελιγμένα διαδικτυακά εργαλεία. Μπορείτε να ανοίξετε ατομικούς λογαριασμούς ή λογαριασμούς ενοικιαστών, λογαριασμούς εμπιστοσύνης, επαγγελματικούς λογαριασμούς και ατομικούς λογαριασμούς συνταξιοδότησης. Δεν απαιτείται επίσης ελάχιστη κατάθεση για να ανοίξετε λογαριασμό σε μετρητά και δεν χρειάζεται να διατηρήσετε ένα ελάχιστο υπόλοιπο για να παραμείνει ανοιχτός ο λογαριασμός σας.

Μπορείτε επίσης να κάνετε συναλλαγές ασύρματα στο smartphone σας και να επωφεληθείτε από μερικά διαφορετικά ισχυρά διαδικτυακά εργαλεία συναλλαγών όπως το The Screener. Το Screener σαρώνει την αγορά για πιθανά αμοιβαία κεφάλαια, επιλογές, μετοχές και ETF που θα ήταν καλές ευκαιρίες. Μπορείτε να δείτε όλες τις πληροφορίες σε ένα απόθεμα προτού λάβετε επίσης αποφάσεις.

Ένα πρόσωπο ενός ανθρώπου με ένα ρητό

Ο λόγος που πρόσθεσα το .5 ήταν να τραβήξω την προσοχή σας και επίσης αντιπροσωπεύει τη δράση κατά τη χρήση ενός από αυτά. Γνωρίζω τον κόρνερ, σωστά; Αλλά ταυτόχρονα αν σε έκανε να αναρωτιέμαι ότι έκανα τη δουλειά μου για να σε κάνω περίεργο και να το ελέγξω, τώρα ο μόνος στόχος είναι να ΔΡΑΣΗ.

Ελπίζω να βρήκατε αυτά τα υπέροχα και ενημερωτικά στοιχεία και να ταιριάζει στις προσδοκίες σας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την ιστοσελίδα σας: -). Εάν όχι, μπορεί να είναι ένα εξαιρετικό σημείο για να βάλεις τα χρήματά σου, ξέρω ότι με βοήθησε πραγματικά.

Συντάχθηκε και δημοσιεύτηκε από τον Christopher Pontine & Cynthia Adams
Πιστωτική εικόνα: Δημιουργία ιστότοπου σήμερα
 

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map