11 Πόρος για να μάθετε Python για αρχάριους

Η αναζήτηση μιας νέας γλώσσας σκοτώνει το χρόνο των αρχάριων. Ακούσαμε τη φωνή σας και εδώ είναι η επιμελημένη λίστα με τους καλύτερους πόρους για να μάθετε την Python.


Αυτό το άρθρο σάς βοηθά να βρείτε πόρους φιλικούς για αρχάριους για να μάθετε την πιο δημοφιλή γλώσσα προγραμματισμού – Πύθων.

Γιατί πρέπει να μάθουμε την Python?

Πολλοί άνθρωποι θέλουν τώρα να μάθουν την καυτή γλώσσα προγραμματισμού, δηλαδή., Πύθων. Μερικοί από αυτούς έχουν λόγο και άλλοι όχι.

Πριν πάτε να μάθετε οποιαδήποτε γλώσσα προγραμματισμού, αναρωτηθείτε αυτό γιατί θα το μάθετε? Αυτή η ερώτηση σας δίνει κάποια σαφήνεια. Και ξέρετε τι μπορείτε να κάνετε αν διδάξετε στον εαυτό σας τη γλώσσα προγραμματισμού. Πιθανότατα, αυτές οι δύο ερωτήσεις παρέχουν μια σαφή ιδέα για τα σχέδια για την εκμάθησή της.

Είναι καλή πρακτική να γνωρίζετε τα χαρακτηριστικά της γλώσσας προγραμματισμού που σας ενδιαφέρει να μάθετε. Και τι λειτουργεί μπορεί να κάνει για εσάς; Θα τα δούμε όλα αυτά.

Τι είναι η Python?

Πύθων είναι μια γλώσσα υψηλού επιπέδου, ερμηνευμένη και ανοιχτού κώδικα. Η Python υποστηρίζει παραδείγματα αντικειμενοστραφής και διαδικαστικού προγραμματισμού.

Γιατί η Python είναι τόσο δημοφιλής?

Ας δούμε τις δυνατότητες του Python, που το καθιστούν μία από τις κορυφαίες γλώσσες προγραμματισμού.

Αγγλικά όπως το Syntax

Η σύνταξη του Python είναι τόσο άνετη για αρχάριους. Εάν διαβάσετε τον κωδικό Python, θα έχετε την αίσθηση ότι διαβάζετε αγγλικά. Μείωσε το άγχος για να θυμόμαστε τη σύνταξη. Αν δεν με πιστεύετε, δείτε το παρακάτω απόσπασμα κώδικα.

α = 1
b = 1
αν το a είναι b:
Τυπώνω("γεια")
α = 2000
Τυπώνω("ναι!") εάν μια% 2 == 0 άλλη εκτύπωση ("Οχι!")

Θα γνωρίσετε το μεγαλείο του Python μόλις μπείτε σε αυτό.

Βιβλιοθήκες

Το Python διαθέτει μεγάλο αριθμό ενσωματωμένων ενοτήτων και βιβλιοθηκών. Υπάρχει ένας ωκεανός βιβλιοθηκών για τη γλώσσα προγραμματισμού Python. Οι ενότητες και οι βιβλιοθήκες διευκολύνουν τη ζωή ενός προγραμματιστή. Συμβάλλουν στην επίλυση προβλημάτων που δεν μπορούν να επιλυθούν με τα τυπικά χαρακτηριστικά του Python.

Δυναμικά δακτυλογραφημένα

Είναι μια δυναμικά δακτυλογραφημένη γλώσσα. Δεν χρειάζεται να ανησυχούμε για τις δηλώσεις των μεταβλητών στην κωδικοποίηση. Εάν βλέπετε άλλες γλώσσες προγραμματισμού όπως C, C ++, Java κ.λπ…, Πρέπει να δηλώσουμε τις μεταβλητές χρησιμοποιώντας οποιονδήποτε από τους τύπους δεδομένων που υποστηρίζονται από αυτήν τη γλώσσα προγραμματισμού. Δείτε το παράδειγμα κώδικα στο ντο Γλώσσα.

#περιλαμβάνω

int main () {
int a = 1;
εκτύπωση ("%ρε", ένα);
επιστροφή 0;
}

Ας δούμε τον ίδιο κωδικό Πύθων.

α = 1
εκτύπωση (α)

Η Python θα πάρει αυτόματα τον τύπο της μεταβλητής με βάση την τιμή. Μείωσε πολύ χρόνο για προγραμματιστές. Δεν χρειάζεται να ανησυχούμε για το είδος των δεδομένων. Απλώς εκχωρήστε το.

Φορητότητα

Η Python ακολουθεί την παροιμία προγραμματισμού, δηλ., Κωδικός Μόλις εκτελεστεί οπουδήποτε. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το Python σε οποιαδήποτε πλατφόρμα. Χρειάζεστε μόνο Πύθων για να εκτελέσετε οποιονδήποτε κώδικα Python. Η Python δεν ενδιαφέρεται για την πλατφόρμα σας.

Αυτά είναι τα πιο δημοφιλή χαρακτηριστικά του Python. Έχει πολλά άλλα χαρακτηριστικά που θα βοηθήσουν στην επίτευξη των στόχων σας στην ανάπτυξη.

Τι μπορούμε να κάνουμε με την Python?

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το Python στα περισσότερα πεδία λογισμικού. Ας δούμε τις τυπικές και τις πιο χρησιμοποιούμενες περιοχές του Python.

Μηχανική εκμάθηση και επιστήμη δεδομένων

Προτιμάται η Python μηχανική εκμάθηση και επιστημονικά δεδομένα.

Μπορούμε να υπολογίσουμε τις περίπλοκες μαθηματικές εξισώσεις χρησιμοποιώντας Python με αβίαστο. Έχουμε βιβλιοθήκες σαν pandas, numpy, matplotlib, κ.λπ…, που βοηθά μηχανικούς μηχανικής μάθησης και επιστήμονες δεδομένων.

Ανάπτυξη διαδικτύου

Υπάρχουν πλαίσια για ανάπτυξη ιστοσελίδων στο Python.

Τα πιο δημοφιλή πλαίσια ιστού για την Python είναι Τζάνγκο και Φλάσκα. Τζάνγκο είναι ένα πιο στιβαρό πλαίσιο από το Flask. Μπορείτε να αναπτύξετε έναν απλό ιστότοπο σε σύνθετη εφαρμογή ιστού χρησιμοποιώντας αυτά τα πλαίσια. Και τα δύο πλαίσια είναι φιλικά προς τους αρχάριους και είναι εύκολο να μάθουν με την τεκμηρίωση.

Διαγραφή Ιστού

Το web scraping είναι ένας από τους κύριους τομείς της Python.

Μπορούμε να δημιουργήσουμε προγράμματα ανίχνευσης ιστού στην Python με μια βιβλιοθήκη που ονομάζεται scrapy, BeautifulSoup4 και πολλά άλλα για τη συλλογή δεδομένων.

Σενάριο

Μπορείτε να κάνετε κυριολεκτικά οτιδήποτε για να αυτοματοποιήσετε επαναλαμβανόμενες εργασίες sysadmin.

 • Αλληλεπίδραση με λειτουργικό σύστημα (Windows, UNIX κ.λπ.)
 • Εκτέλεση συντήρησης
 • Ανάπτυξη εφαρμογής
 • Δοκιμή ιστότοπου
 • Λήψη δεδομένων

Μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε το Python για GUI (Γραφικό περιβάλλον χρήστη) ανάπτυξη, Παιχνίδια ανάπτυξη με PyGameΔίκτυο προγραμματισμός, κ.λπ .., Μπορείτε να εξερευνήσετε τον κόσμο της Python μόλις ξεκινήσετε.

Ελπίζω να πάρετε μια ιδέα για το γιατί η Python έχει τόσο μεγάλη δημοτικότητα. Για μια αναπτυσσόμενη γλώσσα όπως η Python θα έχει πολλούς πόρους (επί πληρωμή και δωρεάν) για να μάθει. Αυτό είναι πρόβλημα για αρχάριους σαν εμένα (μία φορά). Έχουμε πολλές επιλογές για να μάθουμε την Python. Αυτό είναι τόσο συγκεχυμένο.

Αλλά μην ανησυχείτε, τα ακόλουθα έχουν επιμεληθεί προσεκτικά.

Μαθήματα βίντεο

Έχουμε πολλούς ιστότοπους που παρέχουν μαθήματα βίντεο δωρεάν και με χρέωση. Ας δούμε τα καλύτερα μαθήματα από αυτά.

Ούντεμι

Το Udemy είναι ένας ιστότοπος που παρέχει διαδικτυακά μαθήματα βίντεο σε ονομαστική τιμή.

Θα βρείτε πολλά μαθήματα διαθέσιμα για να μάθετε την Python. Το πιο δημοφιλές που είναι φιλικό για αρχάριους και λιγότερο κόστος είναι Πλήρης Bootcamp Python: Μετάβαση από το μηδέν στον ήρωα στο Python 3.

Μάθημα Udemy Python

Θα λάβετε ένα πιστοποιητικό ολοκλήρωσης μετά την ολοκλήρωση. Ωστόσο, δεν προσθέτει καμία αξία στο βιογραφικό σας. Η γνώση που αποκτάτε από το μάθημα έχει σημασία, όχι τα πιστοποιητικά.

Πηγαίνετε στο μάθημα και ελέγξτε το περιεχόμενο και τι μαθαίνετε από το μάθημα. Εάν είστε ικανοποιημένοι με τη δομή των μαθημάτων και τα βίντεο προεπισκόπησης, αναζητήστε το.

edX

Το edX παρέχει δωρεάν μαθήματα, αλλά αν σας ενδιαφέρει να λάβετε πιστοποιητικά ολοκλήρωσης, τότε πρέπει να πληρώσετε κάποιο ποσό. Παρέχουν ένα εξαιρετικό μάθημα για αρχάριους για να ξεκινήσουν με την Python. Το μάθημα είναι Εισαγωγή στο Python: Απόλυτος αρχάριος.

Πηγαίνετε στο μάθημα και ρίξτε μια γρήγορη ματιά στο περιεχόμενο του μαθήματος για να αποφασίσετε αν είναι κατάλληλο για εσάς ή όχι. Μην ανησυχείτε εάν δεν ικανοποιείτε με το περιεχόμενο των μαθημάτων.

Εκπαίδευση TalkPython

Η εκπαίδευση TalkPython είναι ένα μάθημα που διδάσκει την Python με την κατασκευή έργων.

Μπορείτε να μάθετε πώς να κάνετε έργα στο Python μαζί με τη σύνταξη του Python. Μετά την ολοκλήρωση αυτού του μαθήματος, μπορείτε να εργαστείτε στα έργα σας στο Python. Το μάθημα είναι Python Jumpstart δημιουργώντας 10 εφαρμογές. Το κόστος του μαθήματος 69 $ για πρόσβαση σε όλη τη ζωή.

Εκπαίδευση Python

Πριν ξεκινήσετε να παρακολουθείτε κάποιο πρόγραμμα επί πληρωμή, ελέγξτε το περίγραμμα και το περιεχόμενο του μαθήματος.

Κανάλι YouTube από τον Corey Schafer

Φιλικό για αρχάριους Σεμινάρια Python είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.

Corey Scharef

Ιστοσελίδες

Μερικοί από εσάς μπορεί να μην σας αρέσουν τα μαθήματα βίντεο. Αν σας αρέσει να διαβάζετε, τότε αυτή η ενότητα είναι για εσάς.

W3Schools

Το W3Schools είναι διάσημο για την ανάπτυξη διαδικτύου. Αλλά τα τελευταία χρόνια, πρόσθεσαν νέα σεμινάρια όπως Python, Java, C ++, C #, κ.λπ…, Μπορείτε να βρείτε τα σεμινάρια εδώ. Τα σεμινάρια είναι εντελώς δωρεάν και σας βοηθούν να μάθετε το Python χωρίς καμία προσπάθεια.

W3Schools

Προγραμματισμός

Τα μαθήματα στο Programiz είναι εύκολο να κατανοηθούν και να μάθουν. Θα βρούμε πολλά παραδείγματα για κάθε ιδέα στα μαθήματα. Παρέχει επίσης έναν διαδικτυακό διερμηνέα για συνεργασία με την Python. Μπορείτε να δείτε το μάθημα εδώ.

Προγραμματισμός

Εκπαιδευτικός

Το εκπαιδευτικό είναι μια κορυφαία πλατφόρμα μάθησης. Έχετε πρόσβαση στο μάθημα εδώ.

Θα μάθετε όλα τα βασικά του Python και θα αποκτήσετε αρκετές γνώσεις για να βελτιώσετε περαιτέρω τις δεξιότητές σας στο Python.

Εκπαιδευτικός

Μετά την ολοκλήρωση των βασικών στοιχείων στο εκπαιδευτικός, θα βρείτε πολλά άλλα μαθήματα για να μεταφέρετε τις δεξιότητές σας στο Python στο επόμενο.

Βιβλία

Αν θέλετε να διαβάσετε βιβλία, τότε αυτή η ενότητα είναι για εσάς. Θα δούμε τα πιο δημοφιλή βιβλία για να μάθουμε την Python.

Μάθημα Python Crash

Το βιβλίο του Python Crash Course σας διδάσκει φυσικά Python. Μπορείτε επίσης να εργαστείτε σε ορισμένα έργα του βιβλίου. Eric Matthes, ο συγγραφέας σας καθοδηγεί σε διάφορους τύπους έργων όπως ανάπτυξη παιχνιδιών, οπτικοποίηση δεδομένων κ.λπ., Μπορείτε να το βρείτε στο Αμαζόνα.

Βιβλίο μαθημάτων Python Crash

Επικεφαλής Πύθωνα

Το Head First Python είναι ένα βιβλίο που διδάσκει την Python χωρίς να βαρεθεί. Όπως υποδηλώνει το όνομα, είναι ένα βιβλίο φιλικό προς τον εγκέφαλο για την εκμάθηση του Python. Μπορείτε να πάρετε το βιβλίο από Αμαζόνα.

Επικεφαλής Πύθωνα

Αυτοματοποιήστε την βαρετή ουσία με Python

Εάν θέλετε να μάθετε πρακτικά πράγματα χρησιμοποιώντας το Python, τότε αυτό είναι το καλύτερο βιβλίο για εσάς. Το βιβλίο περιγράφει τις έννοιες του Python χρησιμοποιώντας πρακτικά παραδείγματα. Στο τέλος αυτού, μπορείτε να δημιουργήσετε τα έργα σας με τις γνώσεις που έχετε από το βιβλίο. Μπορείτε να παραγγείλετε αυτό το βιβλίο από Αμαζόνα.

Αυτοματοποιήστε βαρετό υλικό με Python

Αυτό το βιβλίο είναι επίσης διαθέσιμο στο Σαφάρι.

Μαθαίνοντας Python

Learning Python, 5η Έκδοση, είναι ένα από τα πιο δημοφιλή βιβλία Python από το O’Reilly δημοσιεύσεις. Θα έχετε σε βάθος γνώση χρησιμοποιώντας αυτό το βιβλίο. Μπορείτε να αγοράσετε το βιβλίο από Αμαζόνα.

Μάθετε Python

συμπέρασμα

Πραγματοποιήστε τις προεπισκοπήσεις οποιωνδήποτε μαθημάτων πριν ξεκινήσετε. Βοηθά πολύ. Εάν σας αρέσει ο τρόπος που ο συγγραφέας εξηγεί τα πράγματα, τότε αναζητήστε το. Έχουμε πολλές επιλογές για να μάθουμε την Python.

Μπορείτε επίσης να ανατρέξετε στον επίσημο έγγραφα. Ως αρχάριος, μπορεί να νιώθετε δύσκολο να ξεκινήσετε με την επίσημη τεκμηρίωση. Προτείνω λοιπόν να πάρετε οποιονδήποτε από την αναφερόμενη λίστα στο άρθρο.

Ελπίζω να βρείτε χρήσιμους πόρους για να ξεκινήσετε το ταξίδι σας ως προγραμματιστής Python.

Καλή μάθηση ��

Ετικέτες:

 • Πύθων

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector