14 Καταπληκτικά εργαλεία σχεδίασης που σας επιτρέπουν να εξάγετε κώδικα

Η μετατροπή του σχεδιασμού σε κώδικα, γνωστή και ως μεταβίβαση συμβαίνει όταν ένα σχέδιο έχει φτάσει σε ένα στάδιο στο οποίο οι προγραμματιστές πρόκειται να εφαρμόσουν το σχέδιο.


Υπάρχουν εργαλεία που θα επιβαρύνουν τη διαδικασία μετατροπής αυτών των σχεδίων σε ανάπτυξη εύκολα χωρίς χρονοβόρα ροή εργασίας.

Σε αυτό το άρθρο, θα μάθετε για αυτά τα σύνολα εργαλείων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να μετατρέψετε το σχέδιό σας σε κώδικα έτοιμο για παραγωγή για το επόμενο έργο σας.

Φιγκμά & Πλαίσιο Χ

Η ενσωμάτωση της Figma στο Framer Web σας επιτρέπει να εισαγάγετε το σχέδιο σχεδίασης στο Figma στο Framer, το οποίο σας δίνει τη δυνατότητα να αντικαταστήσετε στατικά στοιχεία με διαδραστικά στοιχεία, να προσθέσετε απρόσκοπτα κινούμενα σχέδια με το Framer Magic Motion και να κάνετε εξαγωγή έτοιμη από τη σχεδίαση.

Anima

Εφαρμογή Anima σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε πρωτότυπα υψηλής πιστότητας στα αγαπημένα σας εργαλεία σχεδίασης όπως το Sketch, το Adobe XD, το Figma μέσω της προσθήκης Anima και να εξάγετε πλήρως ανταποκριτικούς και διαδραστικούς ιστότοπους από τα πρωτότυπα υψηλής πιστότητάς σας.

Επίσης, καθιστά δυνατή την προσθήκη πραγματικών πεδίων εισαγωγής, βίντεο, εφέ κατάστασης αιωρημάτων, συνδέσμων και προσαρμοσμένου κώδικα στα πρωτότυπα σας.

Οπτικά

Οπτικά είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο που έχει δημιουργηθεί για προγραμματιστές / σχεδιαστές για τη δημιουργία οπτικών στοιχείων React, τα οποία μπορούν να ενσωματωθούν απρόσκοπτα στη βάση κώδικα σας. Είναι εύκολο να ρυθμιστεί με οποιοδήποτε έργο React / NextJS, να προσθέσετε αλληλεπιδράσεις και επίσης σας επιτρέπει να μεταβιβάζετε δεδομένα ως στηρίγματα χωρίς καμία πολυπλοκότητα.

https://visly.app/static/landing/hero-animation.mp4

Μην αγγίζετε

Μην αγγίζετε σάς επιτρέπει να σχεδιάζετε όπως οποιοδήποτε εργαλείο σχεδίασης με βάση το διάνυσμα, αλλά σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργείτε επαναχρησιμοποιήσιμα στοιχεία, να διαχειρίζεστε στοιχεία του συστήματος σχεδίασης και να εξάγετε καθαρό κώδικα έτοιμο για παραγωγή με το πάτημα ενός κουμπιού.

Σχετίζομαι

Σχετίζομαι είναι ένα οπτικό περιβάλλον ανάπτυξης για το σχεδιασμό ψηφιακών προϊόντων οπτικά. Εξάγει όμορφο, σημασιολογικό κώδικα και παρέχει μια μοναδική πηγή αλήθειας για ομάδες σχεδιασμού και ανάπτυξης.

Το Relate σας επιτρέπει επίσης να ορίσετε τη λογική πίσω από το σχεδιασμό της διεπαφής σας και να διαχειριστείτε τα πάντα οπτικά, με συνέπεια και συστηματικά με υποστήριξη για κώδικα HTML, CSS, JS και React.

Modulz

Modulz είναι ένας επεξεργαστής οπτικού κώδικα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το σχεδιασμό, την ανάπτυξη, την τεκμηρίωση και την ανάπτυξη του συστήματος σχεδίασης χωρίς να γράφετε κώδικα. Έχει σχεδιαστεί για να δημιουργεί έναν προσβάσιμο, υψηλής απόδοσης και έτοιμο για παραγωγή σχεδιασμό για το έργο σας.

Ζέπλιν

Ζέπλιν σας επιτρέπει να μοιραστείτε, να οργανώσετε και να συνεργαστείτε σε έργα σχεδίασης. Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε οδηγούς στυλ, βιβλιοθήκες στοιχείων και να εξάγετε στοιχεία κώδικα.

Το Zeplin ενσωματώνεται με τα αγαπημένα σας εργαλεία σχεδίασης όπως το Spectrum, το Figma, το Adobe XD, το Photoshop και εφαρμογές συνεργασίας όπως το Slack, το Trello και το Jira για να κάνουν τη δουλειά της ομάδας σας πιο γρήγορη και ευκολότερη.

Συμπλέκτης

Συμπλέκτης επιτρέπει στους σχεδιαστές και τους μηχανικούς front-end να συνεργαστούν σε πραγματικό χρόνο για να δημιουργήσουν οπτικά εφαρμογές React με ζωντανά δεδομένα, κινούμενα σχέδια, λογική και κατάσταση. Διευκολύνει επίσης τη δημιουργία επαναχρησιμοποιήσιμων στοιχείων με ομαλή εμφάνιση παραλλαγών στυλ και επεξεργασίας περιεχομένου εντός εφαρμογής.

Με το Clutch, σας παρέχεται συνεργασία σε πραγματικό χρόνο, η δυνατότητα δημιουργίας επαναχρησιμοποιήσιμων στοιχείων, η πρόσβαση σε δωρεάν βιβλιοθήκες από το NPM και από προεπιλογή είναι φιλική προς το περιβάλλον..

Κωδικός

Κωδικός Σας επιτρέπει να μοιράζεστε αρχεία σχεδίασης, να κάνετε αλλαγές που θα ενημερώνονται αυτόματα και να δημιουργείτε όλα τα στοιχεία και τα στυλ κώδικα για τα έργα σχεδίασης.

Το Avocado σάς βοηθά να δημιουργήσετε εφαρμογές ιστού, iOS και Android με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που έχουν σχεδιαστεί χωρίς να αφήσετε καμία μικρή λεπτομέρεια. Επιτρέπει επίσης τη δημιουργία κώδικα έτοιμου για παραγωγή που κυμαίνεται από CSS, SCSS, CSS σε JS, Sass, Stylus, Styled Components, Swift, Android to React Native code.

TeleportHQ

Teleport είναι μια πλατφόρμα που σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε οπτικά πρωτότυπα υψηλής πιστότητας, να δημιουργήσετε τον κώδικα σε πραγματικό χρόνο με βάση τις προτιμώμενες πλατφόρμες στόχου σας και να αναπτύξετε τη διεπαφή χρήστη σας με ένα κλικ ενός κουμπιού.

https://presentation-website-assets.teleporthq.io/teleport-video.mp4

Άδρον

Άδρον είναι ένα εργαλείο που στοχεύει στο να κάνει τον σχεδιασμό μέσω κώδικα οπτικής, γρήγορης και εύκολης αγκαλιάζοντας την διαδικτυακή πλατφόρμα. Σας παρέχει ένα ευέλικτο πλαίσιο για καλύτερες ευθυγραμμίσεις, CSS Grid για εύκολη δημιουργία διατάξεων πλέγματος και δημιουργία αποκριτικών σχεδίων που λειτουργούν σε οποιαδήποτε συσκευή.

https://hadron.app/0.14.6/images/homepage/design-profile.mp4

Ουίζαρντ

Ουίζαρντ είναι ένα γρήγορο εργαλείο πρωτοτύπων που χρησιμοποιείται για τη αυτόματη μετατροπή των καλωδίων σας σε πρωτότυπο, τη δημιουργία ενός προσαρμοσμένου οδηγού στυλ, την εξαγωγή ως αρχείο Sketch, τη λήψη κώδικα frontend και την επανάληψη όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Μετατρέπει τα χειροποίητα wireframes σας σε ένα αρχείο Sketch, δημιουργεί κώδικα frontend από τα wireframes, τα οποία συνοδεύονται από τρεις πλατφόρμες στόχους, όπως HTML & CSS, React και Android.

Επιθεωρήστε από την InVision

Ελέγχω απλοποιεί τη διαδικασία μετατροπής των σχεδίων σε κώδικα. Επιτρέπει στην ομάδα σας να έχει πρόσβαση σε σχεδιαστικές μετρήσεις, χρώματα και στοιχεία για πρωτότυπα επιτραπέζιου και κινητού.

Το Inspect καθιστά επίσης δυνατή τη λήψη συστατικών με τέλεια pixel, την εξαγωγή στοιχείων, τη δημιουργία πραγματικού κώδικα για τυχόν στοιχεία σχεδίασης στο αρχείο και τη συνεργασία με τα σχέδια σχεδίασης Sketch, Photoshop μέσω του Craft Sync plugin και επίσης αρχεία σχεδιασμού InVision Studio που έχουν συγχρονιστεί με Σύννεφο InVision.

Σούπερνοβα Στούντιο

Σουπερνόβα είναι μια πλατφόρμα για σχεδιαστές, προγραμματιστές και ομάδες που τους παρέχουν ένα σύνολο εργαλείων που αποσκοπούν στο να κάνουν τη ζωή ευκολότερη από το πρωτότυπο έως τη συνομιλία σε κώδικα έτοιμο για παραγωγή. Παίρνει σχέδια από εργαλεία σχεδίασης όπως Sketch ή AdobeXD αρχεία και τα μετατρέπει σε εγγενή κώδικα frontend για Flutter, iOS, Android και React Native.

συμπέρασμα

Ελπίζω να έχετε μάθει για τα εργαλεία που θα διευκολύνουν τη διαδικασία μετατροπής των σχεδίων σε κώδικα για να κάνουν τη δουλειά της ομάδας σας ευκολότερη και ταχύτερη.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

    Комментарии закрыты.

    Adblock
    detector