9 Καλό λογισμικό προστασίας από ιούς για μικρές έως μεσαίες επιχειρήσεις

Καθώς περνά κάθε χρόνο, η ανάγκη για ένα καλό antivirus συνεχίζει να αυξάνεται.


Ειδικά επί του παρόντος, η ζήτηση είναι υψηλή όλων των εποχών, επειδή οι περισσότεροι από εμάς εργάζονται από το σπίτι και χρησιμοποιούν ανοιχτό Διαδίκτυο. Κρατώντας αυτό στην άκρη, οι ιοί ήταν πάντα απειλή για οποιονδήποτε χρήστη του Διαδικτύου, οπότε η χρήση ενός προγράμματος προστασίας από ιούς μπορεί σίγουρα να βοηθήσει στη μείωση του κινδύνου σε μεγάλο βαθμό.

Μπορεί να αποτρέψει ορισμένες πραγματικά ενοχλητικές καταστάσεις όπως διαρροή δεδομένων, απώλεια πληροφοριών και ούτω καθεξής. Ίσως γνωρίζετε ήδη ότι το να είστε θύμα αυτών των άσχημων επιθέσεων μπορεί να επηρεάσει τη φήμη και τη συνολική σας επιχείρηση, επομένως η πρόληψη είναι πάντα καλύτερη από τη θεραπεία.

Αυτά τα παρακάτω προγράμματα προστασίας από ιούς θα σας βοηθήσουν να αποτρέψετε επικίνδυνες επιθέσεις και να καθαρίσετε το σύστημά σας με ευκολία. ��

Άβιρα

Μπορείτε να λάβετε προστασία από διάφορες απειλές, όπως ransomware, ιούς, χάκερ και ηλεκτρονικό ψάρεμα χρησιμοποιώντας Άβιρα. Είναι συμβατό με το GDPR και κάθε άτομο με λίγη έως καθόλου προηγούμενη γνώση μπορεί να συνηθίσει τις λειτουργίες που περιέχει.

Είναι εξοπλισμένο με το Avira Protection Cloud, το οποίο είναι ένας συνδυασμός διαφόρων τεχνολογιών, όπως AI, κινητήρας πολλαπλής σάρωσης, νοημοσύνη σμήνους και ανάλυση συμπεριφοράς. Όλα αυτά σε συνδυασμό σας προσφέρουν μια εντυπωσιακή εμπειρία ασφάλειας που θα σας κρατήσει σε ηρεμία ενώ περιηγείστε στο Διαδίκτυο.

Μπορείτε να ξεκινήσετε με τη δωρεάν δοκιμή προτού πραγματοποιήσετε αναβάθμιση σε πρόγραμμα premium που ξεκινά από 38 $.

BullGuard

Με τριπλή προστασία και πολλαπλά βραβεία κάτω από τη ζώνη τους, BullGuard είναι αρκετά ισχυρό όσον αφορά τον χειρισμό ιών και άλλων απειλών. Σας κρατά ασφαλείς χρησιμοποιώντας διάφορες τακτικές, όπως η αποτροπή της πρόσβασης σε ύποπτους ιστότοπους και η διακοπή του ransomware στα ίχνη του.

Επιπλέον, είναι απλό στη χρήση και μπορείτε να προστατεύσετε πολλές συσκευές με μία συνδρομή. Αξίζει να αναφερθεί και η ομάδα υποστήριξης 24/7. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους χρησιμοποιώντας τη λειτουργία ζωντανής συνομιλίας σε οποιοδήποτε στάδιο, όποτε συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα.

Για περιορισμένο χρονικό διάστημα, η BullGuard προσφέρει τρεις πλήρεις μήνες δωρεάν δοκιμής, η οποία περιλαμβάνει την προστασία 50 διαφορετικών συσκευών. Φροντίστε να το ελέγξετε.

Avast

Ένας βετεράνος στον χώρο προστασίας από ιούς, Avast σας παρέχει πλήρη προστασία έναντι διαφόρων απειλών. Έχει μια έξυπνη τεχνολογία που μπορεί να εντοπίσει απειλές προτού σας θέσει σε κίνδυνο. Όταν εντοπιστεί η απειλή, προχωράει και την αποκλείει όχι μόνο από τη συσκευή σας αλλά και από ολόκληρο το δίκτυό τους, έτσι ώστε όλοι να είναι ασφαλείς από αυτήν.

Ένα άλλο εξαιρετικό χαρακτηριστικό είναι ο κεντρικός έλεγχος. Χρησιμοποιώντας το, μπορείτε να αποκτήσετε μια κεντρική προβολή των στοιχείων πληροφορικής σας και να απαγορεύσετε στους χρήστες να απενεργοποιούν το λογισμικό προστασίας από ιούς για να βεβαιωθείτε ότι όλα προστατεύονται καλά.

Εγκαθιστώντας αυτό το λογισμικό, θα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε διάφορες συσκευές στο γραφείο σας και να λάβετε μια προβολή πίνακα ελέγχου all-in-one για να προσδιορίσετε τυχόν προβλήματα.

McAfee

Με υποστήριξη 24/7 και ολοκληρωμένη προστασία, McAfee είναι μια άλλη εξαιρετική επιλογή για την επιχείρησή σας. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε πολλές συσκευές και να απολαύσετε προστασία μέσω email, ιστού και τείχους προστασίας, όλα σε μία. Αυτή η εταιρεία λογισμικού προστασίας από ιούς λειτουργεί από το 1987 και έκτοτε βελτίωσε μόνο την υπηρεσία τους.

Κοστίζει μόλις 94,99 $ για το πρώτο έτος, αλλά αν είστε στο φράγμα για την υπηρεσία τους, τότε θα συνιστούσα να χρησιμοποιήσετε πρώτα τη δωρεάν δοκιμή τους. Λειτουργεί με Windows, Mac, Android και IOS.

AVG

Τιμή με μόλις 46,99 $, AVG προστατεύει την επιχείρησή σας από πολλές απειλές, όπως ιούς, ransomware, κακόβουλα προγράμματα, χάκερ κ.λπ. Χρησιμοποιεί μια ποικιλία τεχνικών για να σας κρατήσει ασφαλείς. Για παράδειγμα, σας ειδοποιεί εκ των προτέρων εάν η ιστοσελίδα που επισκέπτεστε είναι ασφαλής ή όχι. Ελέγχει επίσης εάν το αρχείο που κατεβάζετε περιέχει κάτι επικίνδυνο.

Χάρη στην ανίχνευση εστιών σε πραγματικό χρόνο που βασίζεται σε σύννεφο και την προληπτική ανίχνευση AI, τώρα μπορείτε ακόμη και να προστατευτείτε από το πιο πρόσφατο κακόβουλο λογισμικό.

Ακολουθούν ορισμένες άλλες λειτουργίες που θα λατρέψετε:

 • Τείχος προστασίας για προστασία από ανεπιθύμητα μηνύματα, ιούς, χάκερ κ.λπ..
 • Προστασία ταυτότητας από Spyware και Adware
 • Κρυπτογραφεί και αποθηκεύει τα αρχεία σας με ασφάλεια στον εικονικό δίσκο με κωδικό πρόσβασης
 • Διαγράφει ύποπτα αρχεία
 • Πλήρης σάρωση συστήματος για τον εντοπισμό απειλών
 • Απομακρυσμένη διαχείριση για τον διαχειριστή σας για τον έλεγχο του AVG σε διαφορετικές συσκευές

Υπάρχουν πολύ περισσότερες δυνατότητες και δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με αυτό το λογισμικό, γιατί επίσης, χρησιμοποιείται από περισσότερες από 600.000 επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο.

Bitdefender GravityZone

Συχνά κατατάσσεται # 1 σε ανεξάρτητες δοκιμές ασφαλείας, Bitdefender GravityZone κάνει καταπληκτική δουλειά διατηρώντας την ασφάλεια του συστήματος και των πληροφοριών σας. Χρησιμοποιεί AI και Machine Learning και έχει χαρακτηριστικά όπως:

 • Πολυεπίπεδη προστασία για τελικά σημεία
 • Άμυνα ενάντια σε επιθέσεις δικτύου, όπως ωμή βία
 • Καθολική περιοχή ελέγχου για όλες τις συνδεδεμένες συσκευές
 • Διαχείριση κινδύνου τελικού σημείου για να διατηρήσετε το τελικό σημείο ισχυρό και ασφαλές
 • Παρακολουθεί την εφαρμογή για σημάδια κακόβουλης συμπεριφοράς

Είναι εξαιρετικά εύκολο στην εγκατάσταση και τη διαχείριση και διαθέτει ένα αμφίδρομο τείχος προστασίας με ανίχνευση / πρόληψη εισβολής. Αυτό το λογισμικό κοστίζει 77,69 $ για τρεις συσκευές και έναν διακομιστή. Μπορείτε, ωστόσο, να αγοράσετε περισσότερες συσκευές και διακομιστές εάν θέλετε.

Υπάρχει επίσης μια δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 30 ημερών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

ESET Endpoint Antivirus

Παροχή προηγμένης προστασίας έναντι απειλών με μεγάλη ταχύτητα, ESET Endpoint Antivirus φέρνει την βραβευμένη του κατάσταση αρκετά καλά. Σε κάθε σχέδιο, μπορείτε να αποκλείσετε στοχευμένες επιθέσεις, να αποτρέψετε παραβιάσεις δεδομένων, να προστατεύσετε το σύστημά σας από ransomware και πολλά άλλα.

Παίρνετε την πολυεπίπεδη άμυνα σε ολόκληρο τον κύκλο κακόβουλου λογισμικού και όχι μόνο από τη μία πλευρά. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να εντοπίσει κακόβουλο λογισμικό πριν, μετά και κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης. Επίσης, το καλό για αυτό το λογισμικό είναι ότι δεν απαιτεί τεράστιες προδιαγραφές συστήματος. Ακόμα κι αν έχετε υπολογιστή χαμηλού επιπέδου, πιθανότατα θα λειτουργεί και σε αυτόν.

Εκτός από αυτό, έχετε απομακρυσμένη διαχείριση δικτύου για να ελέγχετε τα πάντα από ένα σημείο. Τα σχέδια τιμολόγησης του ESET Endpoint Antivirus ξεκινούν από 190 $.

Malwarebytes για ομάδες

Ελαφρύ, προσιτό και πολύ ισχυρό, Malwarebytes για ομάδες μπορεί να σας βοηθήσει να προστατεύσετε τον υπολογιστή, το smartphone και τις συσκευές tablet σας από διάφορες απειλές στον κυβερνοχώρο. Διατηρεί τη συσκευή σας ομαλή και απαλλαγμένη από δυσλειτουργίες.

Μπορεί να τροφοδοτήσει έως και 20 διαφορετικές συσκευές, οπότε αν έχετε μια ομάδα αυτού του μεγέθους, η διατήρηση των συστημάτων τους ασφαλής είναι ύψιστης προτεραιότητας. Πάνω από όλα αυτά, έχουν μια εντυπωσιακή ομάδα υποστήριξης διαθέσιμη 24/7 μέσω τηλεφώνου, συνομιλίας και email.

Εάν θέλετε να απλοποιήσετε την ασφάλειά σας, τότε το Malwarebytes for Teams είναι μια καλή επιλογή που πρέπει να λάβετε υπόψη. Μπορείτε να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε τη δωρεάν δοκιμή τους.

Ασφάλεια τελικού σημείου Vipre

Με την υποστήριξη της προηγμένης μηχανικής μάθησης, Ασφάλεια τελικού σημείου Vipre παρέχει προστασία από απειλές που υπάρχουν εδώ και πολύ καιρό, καθώς και για εκείνες που μόλις αρχίζουν να μπαίνουν. Έχει ανάλυση συμπεριφοράς σε πραγματικό χρόνο και δίκτυο πληροφοριών απειλής για να χτυπήσει οτιδήποτε ύποπτο που προκύπτει.

Αυτή η λύση έχει μερικά εκπληκτικά χαρακτηριστικά, όπως:

 • Προστασία τελικού σημείου πολλαπλών επιπέδων
 • Απλός και εύκολος πίνακας διαχείρισης για εξαιρετικό έλεγχο
 • Έλεγχος πρόσβασης στον Ιστό για παρακολούθηση πολιτικών χρήσης του Διαδικτύου
 • Λεπτομερής πίνακας εργαλείων για να δείτε τα πάντα σε βάθος

Εκτός από αυτό, λαμβάνετε επίσης αναφορές σε πραγματικό χρόνο και μια αποκριτική διεπαφή για κινητά για να παρακολουθείτε την ασφάλειά σας ανά πάσα στιγμή και οπουδήποτε. Εάν αυτό είναι κάτι που αναζητάτε, φροντίστε να χρησιμοποιήσετε τη δωρεάν δοκιμαστική έκδοση.

συμπέρασμα

Η ασφάλεια είναι πραγματικά απαραίτητη για οποιαδήποτε επιχείρηση, επομένως ελπίζω ότι οι παραπάνω λύσεις θα προστατεύσουν τις πληροφορίες και τα περιουσιακά σας στοιχεία.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector