Κορυφαία 4 CDN για Blogger

Η βελτιστοποίηση είναι μια από τις βασικές ασκήσεις για τους ιδιοκτήτες ιστότοπων και τους bloggers.


Χωρίς τη σωστή βελτιστοποίηση, το περιεχόμενό σας δεν θα φτάσει ποτέ στο κοινό-στόχο, με αποτέλεσμα χαμηλά ποσοστά μετατροπών και επιτυχία. Μία από τις εργασίες που σχετίζονται με τη βελτιστοποίηση είναι η ταχύτητα και οι καθυστερημένες απαντήσεις σελίδας μεταφράζονται σε μειωμένες μετατροπές.

Ως κάτοχος ιστότοπου, ίσως έχετε δει άλλους bloggers να χρησιμοποιούν τον όρο CDN εδώ και εκεί. Εάν αναρωτιέστε τι είναι το CDN και γιατί οι bloggers το βρίσκουν χρήσιμο, βρίσκεστε στο σωστό μέρος. Ας μάθουμε για ένα CDN και γιατί πρέπει να το χρησιμοποιείτε.

Κατανόηση του CDN

Όταν ένα άτομο επισκέπτεται το ιστολόγιό σας, κατευθύνεται στον κεντρικό διακομιστή του ιστότοπού σας, ο οποίος βρίσκεται κάπου στον κόσμο. Η πρόσβαση σε αυτόν τον διακομιστή γίνεται από κάθε άτομο που βρίσκεται επί του παρόντος στον ιστότοπό σας. Αυτός ο υψηλός όγκος επισκεψιμότητας οδηγεί συχνά στο διακομιστή να υπερφορτώνεται, με αποτέλεσμα αργές απαντήσεις σε ιστοσελίδες.

Οι χρήστες δεν εντυπωσιάζονται από ιστότοπους με αργή απόκριση. Μπορεί να τους αναγκάσει να γίνουν ανυπόμονοι και απογοητευμένοι, αφήνοντας τελικά τον ιστότοπο αναζητώντας έναν που λειτουργεί καλύτερα και πιο γρήγορα. Αυτό μεταφράζεται σε μειωμένα ποσοστά μετατροπής για την επιχείρησή σας. Κατά τη διάρκεια των χειρότερων σεναρίων, ο κεντρικός διακομιστής μπορεί να παρουσιάσει σφάλμα, με αποτέλεσμα το ιστολόγιό σας να μην είναι προσβάσιμο.

Ένα CDN είναι μια εξαιρετική λύση για την αποτροπή αυτών των προβλημάτων, επειδή είναι ένα δίκτυο διακομιστών που διαδίδονται σε όλο τον κόσμο. Ένα CDN, το οποίο σημαίνει το Content Delivery Network, είναι ένα εργαλείο που παρέχει περιεχόμενο ιστότοπου σε χρήστες με βάση τις γεωγραφικές τους τοποθεσίες.

Μια καλή εικόνα του Cloudflare.

Όταν ένας ιστότοπος εφαρμόζει ένα CDN, το στατικό (και κάποιο δυναμικό) περιεχόμενο του ιστότοπού του αποθηκεύεται στην κρυφή μνήμη και αποθηκεύεται σε αυτούς τους διακομιστές σε όλο τον κόσμο. Το στατικό περιεχόμενο μπορεί να είναι οτιδήποτε όπως javascript, CSS, εικόνες, βίντεο, γραμματοσειρές κ.λπ..

Μόλις εφαρμοστεί, όταν ένα άτομο επισκέπτεται τον ιστότοπο, το CDN το ανακατευθύνει στον διακομιστή που βρίσκεται πιο κοντά στη γεωγραφική του θέση.

Για παράδειγμα, εάν ο κύριος διακομιστής του ιστότοπού σας βρίσκεται στην Καλιφόρνια και ένας χρήστης από το Κέιπ Τάουν προσπαθεί να αποκτήσει πρόσβαση σε αυτό, το CDN θα τους ανακατευθύνει αυτόματα στον πλησιέστερο διακομιστή, ο οποίος μπορεί να βρίσκεται στο Κέιπ Τάουν. Όσο πιο κοντά είναι ένας χρήστης στον κεντρικό υπολογιστή σας, τόσο περισσότερο επηρεάζει το χρόνο φόρτωσης του ιστότοπού σας.

Με τη διασπορά περιεχομένου σε διακομιστές σε όλο τον κόσμο, επιτρέπει στις σελίδες σας να φορτώνουν γρηγορότερα χωρίς να ασκείται υπερβολική πίεση στον κεντρικό διακομιστή. Όσο πιο κοντά είναι ένας χρήστης σε ένα CDN, τόσο πιο γρήγορη θα είναι η απάντησή σας στον ιστότοπό σας.

Το CDN έχει γίνει δημοφιλές τα τελευταία δύο χρόνια.

Η εμπειρία του χρήστη παίζει τεράστιο ρόλο στην επιτυχία μιας ιστοσελίδας, γι ‘αυτό είναι καλή ιδέα να επενδύσετε σε ένα CDN.

Γιατί ο ιστότοπός σας χρειάζεται CDN?

Όπως αναφέρθηκε, το CDN μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την επιτυχία ενός ιστότοπου. Χωρίς ένα, μπορεί να κινδυνεύετε να χάσετε δυνητικούς πελάτες. Εδώ είναι μερικά οφέλη.

Φόρτωση του ιστότοπου γρήγορα: Μόλις εφαρμοστεί το CDN, οι ιστοσελίδες θα ανοίξουν σε δευτερόλεπτα. Αυτό ισχύει και για μεγάλους ιστότοπους με πολύ περιεχόμενο βίντεο.

Προστασία από συντριβές: Ένα CDN σάς επιτρέπει να αναπτύξετε περιεχόμενο σε διακομιστές σε όλο τον κόσμο. Αυτό ανακουφίζει την πίεση από τον κεντρικό διακομιστή κεντρικού υπολογιστή σας, μειώνοντας τους κινδύνους να πνιγεί ή να καταρρεύσει.

Βελτιωμένο SEO: Οι ιστότοποι ταχείας απόκρισης έχουν συχνά καλύτερη κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης, σύμφωνα με το Google. Το CDN βοηθά στη βελτιστοποίηση ιστότοπων, δίνοντας στο blog σας ένα πλεονέκτημα έναντι των άλλων.

Καλύτερη εμπειρία χρήστη: Η χρήση CDN μπορεί να συμβάλει στη μείωση του ποσοστού εγκατάλειψης του ιστότοπού σας, κάτι που είναι καλό αν θέλετε να βελτιώσετε την εμπειρία χρήστη. Ένας κάτοχος ιστότοπου που χρησιμοποιεί CDN ανέφερε επίσης αύξηση της επισκεψιμότητας καθώς και προβολές σελίδων από μεμονωμένους χρήστες. Αυτό καταλήγει στο συμπέρασμα ότι οι γρήγοροι ιστότοποι οδηγούν σε μια πιο ικανοποιητική εμπειρία χρήστη.

Έτοιμο για χρήση CDN στον ιστότοπο ή το ιστολόγιό σας?

CDN77

CDN77 έχει χαρακτηριστεί πρωτοπόρος ανάμεσα στα μεγάλα ονόματα της αγοράς. Οι διακομιστές CDN77 βρίσκονται σε στρατηγική τοποθεσία σε περισσότερα από 30 κέντρα δεδομένων σε όλο τον κόσμο.

Παρέχει εξαιρετικά γρήγορη επεξεργασία και μεταφορά περιεχομένου και συνοδεύεται από μια ποικιλία χαρακτηριστικών κατάλληλων τόσο για μικρούς όσο και μεγάλους ιστότοπους.

HTTP / 2, TLS 1.3, συμπίεση Gzip / Brotli, προστασία DDoS / origin, ενσωμάτωση CMS και πολλά άλλα.

Cloudflare

Το δημοφιλές CDN για μικρούς έως γιγάντιους ιστότοπους και διατίθεται σε δωρεάν και επί πληρωμή εκδόσεις. Cloudflare είναι εύκολο να ενσωματωθεί μέσω μιας φιλικής προς το χρήστη διεπαφής.

Το μεγάλο πράγμα είναι η τιμολόγηση. Πληρώνετε ένα μηνιαίο πάγιο τέλος και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη χρήση του εύρους ζώνης. Το δίκτυό τους είναι διαθέσιμο σε περισσότερα από 180 κέντρα δεδομένων, ώστε να μπορείτε να φανταστείτε ότι οι χρήστες από οπουδήποτε θα λάβουν το περιεχόμενο πιο γρήγορα. Εκατοντάδες δυνατότητες απόδοσης και ασφάλειας προσφέρονται από το Cloudflare και θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα να δοκιμάσετε την πλατφόρμα τους.

Σουκούρι

Η Sucuri προσφέρει μια λύση all-in-one – απόδοση, προστασία, απόκριση, δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και παρακολούθηση.

Το Sucuri WAF είναι ενσωματωμένο στο CDN τους, οπότε η παράδοση περιεχομένου είναι ταχύτερη και, ταυτόχρονα, ο ιστότοπος προστατεύεται από διαδικτυακές απειλές και ευπάθειες. Εάν αναρωτιέστε πόσο γρήγορα είναι το SUCURI, τότε ελέγξτε αυτά τα αποτελέσματα της δοκιμής.

KeyCDN

Ξεκινήστε σε λίγα λεπτά με KeyCDN.

Το KeyCDN είναι γρήγορο, επεκτάσιμο και αξιόπιστο. Προσφέρουν όλες τις τελευταίες τεχνολογικές στοίβες όπως HTTP / 2, συμπίεση, προστασία από DDoS και κακό bots, λύση ζωντανής ροής κ.λπ. Ενσωματώνεται καλά με δημοφιλή CMS όπως WordPress, Joomla, Drupal, Magento, PrestaShop κ.λπ..

Εάν χρησιμοποιείτε το WordPress, τότε μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε το Kinsta, το οποίο πήρε δωρεάν CDN με την υποστήριξη του KeyCDN.

συμπέρασμα

Υπάρχουν πολλά άλλα CDN στην αγορά, αλλά βρήκα ότι τα παραπάνω είναι αξιόπιστα και αξιόπιστα από μεγάλο αριθμό ιστότοπων παγκοσμίως. Δεν θα κάνετε λάθος στην επιλογή μιας από τις παραπάνω λύσεις.

Ετικέτες:

  • Cloudflare

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

    Комментарии закрыты.

    Adblock
    detector