12 καλύτερες διαδικτυακές υπηρεσίες για την παρακολούθηση των τοποθεσιών

Λάβετε ειδοποιήσεις όταν ο ιστότοπός σας πέφτει, επιβραδύνεται ή παρουσιάζεται σφάλμα.


Η διαθεσιμότητα του ιστότοπου αποτελεί κρίσιμο μέρος μιας επιχείρησης. δεν μπορούμε να κοιτάμε την οθόνη όλη την ώρα.

Η δημιουργία ενός κέντρου διοίκησης και μιας ομάδας παρακολούθησης είναι εφικτή για έναν μεγάλο οργανισμό να παρακολουθεί τις εφαρμογές ιστού τους, αλλά όχι για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό ή έναν προσωπικό blogger. Ο ιστότοπός σας μπορεί να κατεβεί για διάφορους λόγους, όπως η βάση δεδομένων ή η παραβίαση.

Ένας άλλος κοινός λόγος για τον ιστότοπο είναι ο πάροχος φιλοξενίας και αυτός είναι ο λόγος που πρέπει πάντα να φιλοξενείτε τον ιστότοπό σας με έναν αξιόπιστο πάροχο φιλοξενίας. Οποιοσδήποτε κάτοχος ή διαχειριστής ιστότοπου πρέπει να διασφαλίσει ότι υπάρχει σωστή ειδοποίηση, έτσι κι εσείς ειδοποιηθείτε όταν ο ιστότοπος δεν είναι διαθέσιμος.

Έχω αναφέρει τα ακόλουθα εργαλεία, τα οποία θα σας βοηθήσουν να ειδοποιηθείτε σε περίπτωση που η διεύθυνση URL ιστού σας έχει μειωθεί. Τα περισσότερα προσφέρουν ΔΩΡΕΑΝ πακέτο, οπότε επιλέξτε αυτό που σας αρέσει.

Ωστόσο, εάν αναζητάτε μια εσωτερική λύση, μπορείτε να δοκιμάσετε έναν ανοιχτό κώδικα PHP Server Monitor.

Επικρατεί

Επικρατεί παρακολουθείτε τον ιστότοπό σας από πολλές τοποθεσίες και θα σας ειδοποιούμε μέσω email όταν είναι κατεστραμμένος.

Έχει έναν όμορφο πίνακα ελέγχου όπου μπορείτε να δείτε διάφορες βασικές μετρήσεις του ιστότοπού σας.

 • Διάγραμμα διαθεσιμότητας
 • Ανάλυση σφάλματος κατά τύπους
 • Απαιτείται συνολικός χρόνος για τη φόρτωση του γραφήματος

Μπορείτε να προσαρμόσετε τον πίνακα ελέγχου με τον τρόπο που θέλετε και σας δίνει τη δυνατότητα εξαγωγής των δεδομένων σε μορφή PDF ή excel. Το σπουδαίο είναι ότι μπορείτε να το ξεκινήσετε ΔΩΡΕΑΝ.

Dotcom-Monitor

Το Dotcom-Monitor διευκολύνει τη διασφάλιση της απόδοσης, της λειτουργικότητας και του χρόνου λειτουργίας ιστότοπων, εφαρμογών ιστού, διακομιστών, API & περισσότερο!

Με μια πλήρη σειρά εργαλείων εταιρικής ποιότητας και 25+ παγκόσμιες τοποθεσίες παρακολούθησης, το Dotcom-Monitor σάς βοηθά να εντοπίσετε γρήγορα από πού προέρχονται τα ζητήματα απόδοσης. Λάβετε γρήγορα ειδοποιήσεις μέσω ειδοποιήσεων κειμένου, email ή τηλεφώνου με παρακολούθηση τόσο συχνά όσο 1 λεπτό! Δοκιμάστε το δωρεάν για 30 ημέρες!

Ρομπότ Uptime

Ρομπότ Uptime σας επιτρέπει να παρακολουθείτε έως και 50 ιστότοπους με διάστημα ελέγχου 5 λεπτών, ΔΩΡΕΑΝ. Μπορείτε επίσης να εκτελέσετε ένα βασικό επίπεδο παρακολούθησης της αντικατάστασης παρακολουθώντας τη λέξη-κλειδί σε μια σελίδα για να ειδοποιήσετε εάν υπάρχει ή όχι.

Το Uptime Robot σάς βοηθά επίσης να παρακολουθείτε τη θύρα που σημαίνει ότι μπορείτε να λαμβάνετε ειδοποίηση όταν η υπηρεσία όπως FTP, SMTP, POP3 και IMAP ή προσαρμοσμένη θύρα πέσει.

uptime-ρομπότ

Ώρα

Ώρα, Μια διαθεσιμότητα ιστότοπου έτοιμη για επιχειρήσεις και παρακολούθηση απόδοσης με τόνους χαρακτηριστικών.

Το Uptime παρέχει λεπτομερή αναφορά χρόνου απόκρισης από περισσότερες από 30 τοποθεσίες παγκοσμίως. Μην σταματάτε απλώς στο χρόνο λειτουργίας, αλλά εκτελείτε ουσιαστικούς ελέγχους ασφαλείας και λαμβάνετε ειδοποίηση αμέσως.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι λήψης ειδοποιήσεων.

 • ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
 • γραπτό μήνυμα
 • Ειδοποίηση push
 • Webhooks
 • Κελάδημα
 • Ευκολώς καταβαλλόμενος
 • κι αλλα.

Το Uptime είναι επίσης ικανό να παρακολουθεί SSH, DNS, Ping, POP, IMAP κ.λπ..

ΟΠΤΥΜΙΑ

Οφθαλμία προσφέρει ελέγχους χρόνου λειτουργίας ιστότοπου σε διαστήματα 5 λεπτών από 5 κέντρα δεδομένων και σας ειδοποιεί μέσω email στον δωρεάν λογαριασμό.

uptima

Μου αρέσουν οι αναφορές τους σε ένα όμορφο γράφημα. Δείχνει επίσης τον μέσο χρόνο απόκρισης με κάθε τεχνικό έλεγχο όπως DNS, Connections, Send, Wait και Receive.

uptime-responstime

Δυαδικό Κανάριο

Δυαδικό Κανάριο σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε τον ιστότοπο σε συχνότητα 15 λεπτών και να ενημερώνεστε όταν ο ιστότοπός σας δεν είναι προσβάσιμος. Μπορείτε να παρακολουθείτε HTTP, HTTPS, FTP, SMTP, POP3 κ.λπ..

AppBeat

Παρακολούθηση σε διάστημα 5 λεπτών και δεδομένα ιστορικού αποθηκευμένα για ένα μήνα. AppBeat σας ειδοποιεί 100 φορές το μήνα κάτω από το ΔΩΡΕΑΝ λογαριασμό και μπορείτε να ενσωματώσετε το Slack ή το pager duty.

appbeat

Καλές εφαρμογές

Διατηρήστε τις εφαρμογές σας ευχαριστημένες με παρακολούθηση χρόνου λειτουργίας έως HappyApps. Μπορείτε να προσθέσετε ελέγχους όπως web, Redis, MongoDB, ελαστική αναζήτηση, ping, υποδοχή κ.λπ. και ακόμη και αν προστατεύεται με κωδικό πρόσβασης.

Η αναφορά είναι δροσερή όπου μπορείτε να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα, το χρόνο απόκρισης, μια αναφορά περιστατικού.

apps-happy

Φρέσκο

Παλαιότερα γνωστό ως Insping.

Φρέσκο από την Freshworks σας επιτρέπει να παρακολουθείτε 50 URL από 10 τοποθεσίες παγκοσμίως με ένα λεπτό εσωτερικό ΔΩΡΕΑΝ.

Το Freshping είναι μια ολοκληρωμένη λύση παρακολούθησης διαθεσιμότητας ιστότοπου με τις ακόλουθες δυνατότητες.

 • Πολυκαναλική ειδοποίηση
 • Σελίδα κατάστασης για να ανακοινώσετε την κατάσταση συμβάντος σε πραγματικό χρόνο στους χρήστες και τους πελάτες σας
 • Σύνδεση πολλαπλών χρηστών
 • Ενσωματώστε με άλλες υπηρεσίες όπως Slack, Twilio, Freshdesk, Zaiper κ.λπ. για να ειδοποιηθείτε

Σύμφωνα με το ΔΩΡΕΑΝ πρόγραμμα, τα δεδομένα παρακολούθησης είναι διαθέσιμα για έξι μήνες.

Pingbreak

Τόσα πολλά ονόματα υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένου του ping. Είναι λογικό!

Pingbreak είναι μια σχετικά νέα υπηρεσία και μπορεί να ειδοποιήσει στο Twitter, Discord, Mattermost και πολλά άλλα.

ΔΩΡΕΑΝ, μπορείτε να παρακολουθείτε έως και 20 διευθύνσεις URL με διάστημα ενός λεπτού.

WebGazer

Προσφέρετε ένα API και θέλετε επίσης να το παρακολουθείτε; Με WebGazer, μπορείς να τα καταφέρεις.

Με όλες τις τυπικές δυνατότητες παρακολούθησης ιστότοπου, έχετε επίσης μια όμορφη σελίδα κατάστασης.

Και όχι μόνο ο ιστότοπος, αλλά μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε την εργασία cron, τις συσκευές IoT και τις προγραμματισμένες εργασίες, για να λαμβάνετε άμεση ειδοποίηση εκτός λειτουργίας.

Pingdom

Αυτή η λίστα δεν θα ολοκληρωθεί χωρίς Pingdom.

Δυστυχώς, δεν υπάρχει ΔΩΡΕΑΝ Πακέτο τώρα.

συμπέρασμα

Ελπίζω τα παραπάνω εργαλεία να σας βοηθήσουν να παρακολουθείτε τον ιστότοπό σας, ώστε να μπορείτε να ειδοποιείτε όταν πέφτει.

Και, αν ψάχνετε για υπηρεσίες all-in-one, όπως επιτάχυνση απόδοσης, cloud WAF, σαρωτή κακόβουλου λογισμικού, παρακολούθηση ιστότοπων και δοκιμάστε SUCURI.

Ετικέτες:

 • Παρακολούθηση

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector