15 Εντυπωσιακός διαδικτυακός δημιουργός βίντεο για την επιχείρησή σας

Αν αφήσετε βίντεο για την επιχείρησή σας, αφήνετε πολλά χρήματα στο τραπέζι. Κερδίστε το Διαδίκτυο δημιουργώντας βίντεο παγκόσμιας κλάσης για το ψηφιακό σας μάρκετινγκ.


Δεν το κάνω απλώς. Οι μελέτες δείχνουν ότι 79% των ανθρώπων ας πούμε ότι το βίντεο μιας επωνυμίας τους έπεισε να αγοράσουν ένα λογισμικό ή μια εφαρμογή. Εάν δεν έχετε ακόμα βίντεο για την επιχείρησή σας, τώρα είναι η ώρα να δημιουργήσετε ένα.

Όχι πολλοί άνθρωποι προτιμούν την ανάγνωση περιεχομένου που βασίζεται σε κείμενο για διάφορους λόγους, ο κυριότερος είναι ο χρόνος. Οι πληροφορίες μέσω βίντεο μπορούν να παραδοθούν γρήγορα χωρίς να χτυπηθούν γύρω από τον θάμνο. Εκτός αυτού, έχει πολλά οφέλη για την επιχείρησή σας, όπως:

 • Αυξάνει τις πωλήσεις
 • Αυξάνει την κυκλοφορία
 • Προσελκύστε το κοινό
 • Χτίζω εμπιστοσύνη

Και πολλά άλλα…

Με αυτά τα λόγια, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η δημιουργία σχεδόν “οποιουδήποτε” βίντεο δεν θα κάνει το κόψιμο. Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το μήνυμά σας έχει άμεση σχέση με το κοινό και τις πωλήσεις σας. Θα μπορούσατε να το κάνετε με διάφορους τρόπους και μερικοί από αυτούς συζητούνται παρακάτω.

Γνωρίστε το κοινό-στόχο σας

Η δημιουργία βίντεο χωρίς να γνωρίζετε το κοινό-στόχο σας είναι σαν να τραβάτε ένα βέλος με τα μάτια. Είναι πολύ λιγότερο πιθανό να χτυπήσετε το σωστό σημείο. Για παράδειγμα, πουλάτε προϊόντα που προορίζονται για μεσήλικες άνδρες. Επομένως, θα ήταν καλό να δημιουργήσετε τα βίντεό σας, λαμβάνοντας υπόψη αυτό. Γενικά, η στόχευση “ανδρών” δεν θα βοηθήσει καθόλου.

Προφανώς, η απλή γνώση ότι οι «μεσήλικες άνδρες» θα ήθελαν να αγοράσουν τα προϊόντα σας δεν αρκεί. Θα πρέπει να σκάψετε βαθύτερα και να εντοπίσετε πράγματα όπως αυτό που συμβαίνει στο μυαλό τους και τι θα τους παρακινήσει να κάνουν την αγορά.

Δημιουργήστε ποιοτικό και πολύτιμο περιεχόμενο

Είναι ζωτικής σημασίας να καταλάβουμε τι κάνει ένα βίντεο «υψηλής ποιότητας». Μερικοί δείκτες μπορεί να περιλαμβάνουν:

 • Καλό σενάριο
 • Σύγχρονα γραφικά / επικαλύψεις
 • Κατάλληλα χρώματα για την επωνυμία σας
 • Δυνατός και καθαρός ήχος

Επίσης, είναι σημαντικό να δημιουργείτε βίντεο που εστιάζουν συνεχώς στα προβλήματα των θεατών και να παρέχουν μια λύση σε αυτά.

Κάντε το ακριβώς για το σωστό μήκος.

Το να κάνετε τα βίντεό σας πολύ καιρό δεν θα σας βοηθήσει γιατί η προσοχή των ανθρώπων είναι πολύ μικρότερη. Από την άλλη πλευρά, το να κάνεις τα βίντεό σου πολύ σύντομα δεν είναι καλή ιδέα, γιατί τότε το μήνυμα δεν θα παραδοθεί σωστά. Αν και ανάλογα με τον τύπο βίντεο, οτιδήποτε μεταξύ 1-2,5 λεπτών φαίνεται καλό.

Μην ξεχάσετε το CTA.

Φανταστείτε να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό βίντεο και στη συνέχεια να μην ενθαρρύνετε τους θεατές σας να αναλάβουν δράση?

Αυτό θα ήταν ανόητο.

Η παρότρυνση για δράση είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα σε οποιαδήποτε μορφή μάρκετινγκ και σίγουρα πρέπει να το χρησιμοποιήσετε και στα βίντεό σας. Την επόμενη φορά που θα δημιουργήσετε ένα νέο βίντεο, μην ξεχάσετε να συμπεριλάβετε ένα CTA.

Τώρα, ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικούς από τους παρακάτω κατασκευαστές βίντεο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την επιχείρησή σας. Τα καλά νέα είναι ότι δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε λογισμικό αντί για ό, τι μπορείτε να κάνετε στο διαδίκτυο μέσω του προγράμματος περιήγησης.

Προσφορά

Όλοι μπορούν να δημιουργήσουν επαγγελματικά βίντεο με την Προσφορά. Έχουν πάνω από 12 εκατομμύρια βίντεο κλιπ και πρότυπα με τα οποία μπορείτε να δημιουργήσετε:

 • Διαφημίσεις κοινωνικών μέσων όπως Facebook, YouTube, Twitter, LinkedIn, Instagram κ.λπ.
 • Προωθητικά βίντεο
 • Εμπορία

Τα κλιπ και τα πρότυπα είναι αφιερωμένα σε πολλές βιομηχανίες, όπως ακίνητα, ταξίδια, μάρκετινγκ, ηλεκτρονικό εμπόριο και άλλα. Υπάρχουν πολλά για κάθε τύπο επιχείρησης εδώ. Στην πραγματικότητα, έχουν ακόμη βίντεο για ειδικές ημερομηνίες όπως το Ραμαζάνι και το Πάσχα.

Πόσο λαμπρό είναι αυτό?

Τοποθέτησε το

Ένα εργαλείο για διάφορους σκοπούς, το Placeit (λαμβάνει το κοινό Geekflare 15% ΕΚΠΤΩΣΗ) έχει επίσης μια ενότητα “βίντεο” όπου μπορείτε να δημιουργήσετε ιστορίες Instagram, παρουσιάσεις διαφανειών, επιδείξεις προϊόντων και άλλα είδη βίντεο. Αυτή η εταιρεία είναι γνωστή για τη διευκόλυνση των μικρών επιχειρήσεων, και το να βλέπεις τον κατασκευαστή βίντεο το καθιστά αρκετά εμφανές.

Είναι απλό στη χρήση, αλλά προσφέρει πολλά, όπως:

 • Εκατοντάδες πρότυπα βίντεο
 • Τεράστια βιβλιοθήκη ήχου
 • Προεπισκόπηση καρέ για να στερεώσετε την επεξεργασία
 • Έμπνευση εισαγωγικά

Με μία μόνο συνδρομή, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις δυνατότητές τους απεριόριστα.

Animoto

Με ένα εξαιρετικά εύκολο πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο μεταφοράς και απόθεσης, Animoto μπορεί να σας βοηθήσει να αυξήσετε την επισκεψιμότητα, να αυξήσετε τις πωλήσεις και να ανεβάσετε την αφοσίωση σας. Τα πρότυπα βίντεο τους προορίζονται για την ανάδειξη του μηνύματος της επωνυμίας σας και την παράδοση μιας ακαταμάχητης οπτικής εμπειρίας που θα κάνει τους πελάτες σας να προκαλούν δέος.

Δείτε αυτό το βίντεο που δημιουργήθηκε με το Animoto:

https://d14pr3cu5atb0x.cloudfront.net/cms/Product-promo-video-testimonial-feddb31ba0.mp4

Μπορείτε να ξεκινήσετε επιλέγοντας ένα πρότυπο και στη συνέχεια να προσθέσετε περαιτέρω φωτογραφίες και βίντεο κλιπ για να δημιουργήσετε το βίντεό σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να προσαρμόσετε τα χρώματα, να προσθέσετε κείμενο, να προσθέσετε μουσική και άλλα για να το εξατομικεύσετε. Μόλις τελειώσετε, μπορείτε εύκολα να το μοιραστείτε με το κοινό σας.

Ματζίστο

Αξιόπιστη από μάρκες όπως η Samsung, η Mitsubishi και η NBC, Ματζίστο είναι ένας άλλος μεγάλος κατασκευαστής βίντεο. Μπορείτε να δημιουργήσετε απρόσκοπτα βίντεο, να τα μοιραστείτε και ακόμη και να δείτε τα αναλυτικά στοιχεία για να μετρήσετε την απόδοσή τους. Ήταν υπέροχα στο παρελθόν, αλλά πρόσφατα μόλις έγιναν πολύ καλύτερα μετά από συνεργασία με το iStock για να ανοίξει μια πληθώρα φωτογραφιών για να τα χρησιμοποιήσετε στα βίντεό σας.

Μπορείτε να δημιουργήσετε προσωπικά και εμπορικά βίντεο μαζί του σε οποιοδήποτε θέμα μπορείτε να φανταστείτε. Οι δυνατότητες είναι απεριόριστες.

Δαγκώσιμο

Μπορείτε να δημιουργήσετε ελκυστικά βίντεο κυριολεκτικά κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού διαλείμματος με Δαγκώσιμο. Είναι τόσο απλό και γιατί δεν θα ήταν όταν έχετε πάνω από 800.000+ πραγματικά βίντεο κλιπ και πραγματικές κινούμενες εικόνες. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε ένα πρότυπο για να κάνετε τα πράγματα πολύ πιο εύκολα.

Το Biteable σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε περισσότερους από 40 διαφορετικούς τύπους βίντεο, όπως:

 • Εξηγητής
 • Κινούμενα σχέδια
 • Ενα δ
 • Επίδειξη προϊόντων
 • Δημιουργικό κοινωνικών μέσων

Για να εξατομικεύσετε τα βίντεό σας με την επωνυμία σας, μπορείτε να επιλέξετε να προσθέσετε το λογότυπό σας και ακόμη και να προσαρμόσετε τα επιθυμητά χρώματα.

Moovly

Με ένα διαισθητικό πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο μεταφοράς και απόθεσης που αποτελείται από περισσότερα από ένα εκατομμύριο μετοχές, Moovly ταιριάζει σε όλα τα μεγέθη και τους τύπους επιχειρήσεων. Μπορείτε να προσθέσετε εικόνες, ήχους, κινούμενα σχέδια και να συγχρονίσετε τα πάντα σε ένα πλήρες βίντεο.

Το Moovly έχει έναν τόνο προτύπων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ως βάση σας και να δημιουργήσετε από εκεί. Τα σχέδια τιμολόγησης ξεκινούν από μόλις 24,92 $ / μήνα, αλλά μπορείτε να ξεκινήσετε δωρεάν.

FlexClip

FlexClips προσφέρει ένα ευρύ φάσμα κινούμενων στοιχείων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στα βίντεό σας αφού επιλέξετε ένα από τα πολλά πρότυπα τους. Από κείμενο, επικαλύψεις και widget έως λογότυπα και άλλα στοιχεία. Μαζί με αυτό, έχετε πάνω από ένα εκατομμύριο απόθεμα βίντεο, εικόνες και μουσική για να γεμίσετε τα πράγματα.

Ακολουθεί ένα παράδειγμα βίντεο που δημιουργήθηκε από το FlexClips:

https://www.flexclip.com/res/preview/226p/bookstore-promo.mp4

Μέσα στο πρόγραμμα επεξεργασίας, μπορείτε να εκτελέσετε μια ποικιλία εργασιών, όπως:

 • Γαρνίρισμα
 • Ρύθμιση
 • Αλλαγή αναλογίας διαστάσεων
 • Προσθήκη εφέ
 • Προσθήκη φωνής
 • Προσθήκη υδατογραφημάτων

Συνολικά, το πρόγραμμα επεξεργασίας είναι αρκετά εύκολο στη χρήση και μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα το αποκτήσετε σύντομα.

Fiverr

Αν δεν ζείτε κάτω από ένα βράχο, ξέρετε τι Fiverr είναι. Είναι μια αγορά για την πρόσληψη ελεύθερων επαγγελματιών για διαφορετικούς σκοπούς, και ένα από αυτά είναι βίντεο. Ακριβώς κάτω από το “Βίντεο & Animation “, έχετε αυτήν την τεράστια λίστα υποκατηγοριών όπως:

 • Πίνακας & Κινούμενοι εξηγητές
 • Επεξεργασία βίντεο
 • Σύντομες διαφημίσεις βίντεο
 • Κινούμενα GIF
 • Κινούμενα σχέδια λογότυπου
 • Εισαγωγές & Έξω

Και πολλά άλλα.

Μόλις επιλέξετε την επιθυμητή υποκατηγορία, θα εμφανιστεί μια οθόνη όπως αυτή όπου θα δείτε διάφορους ελεύθερους επαγγελματίες που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους ξεκινώντας από $ 5.

Παρόλο που δεν είναι όλοι εξαιρετικοί, εξακολουθείτε να είστε βέβαιοι ότι θα βρείτε πολλά εξαιρετικά για να ολοκληρώσετε τη δουλειά σας. Το καλύτερο μέρος είναι ότι μπορείτε να δείτε τις κριτικές τους πριν πραγματοποιήσετε την αγορά και ακόμη και αν απογοητεύσουν, μπορείτε πάντα να ζητήσετε αναθεωρήσεις.

Animaker

Μπορείτε να δημιουργήσετε κινούμενα και καθώς και βίντεο ζωντανής δράσης με Animaker. Έχουν ένα πρόγραμμα δημιουργίας βίντεο μεταφοράς και απόθεσης και ένα πολύ μοναδικό πρόγραμμα δημιουργίας χαρακτήρων για να δημιουργήσουν χιλιάδες χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων για να μεταβείτε στα βίντεό σας.

Για να μην αναφέρουμε, ξεκινούν πάνω από 100 εκατομμύρια μετοχές και περισσότερα από 1.000 πρότυπα. Μπορεί να γίνει πιο εύκολο από αυτό?

Επιπλέον, μπορείτε να ανεβάσετε και να επεξεργαστείτε βίντεο 4K και ακόμη και να αλλάξετε το μέγεθος του τελικού προϊόντος για διαφορετικές πλατφόρμες κοινωνικών μέσων. Αν όλα αυτά ακούγονται ενδιαφέροντα, μπορείτε να ξεκινήσετε εντελώς δωρεάν.

Explee

Αξιόπιστη από εταιρείες όπως η Google, η Apple και η IBM, Explee σας βοηθά να δημιουργήσετε εξηγητικά βίντεο και να παραδώσετε ένα σαφές μήνυμα στους πελάτες σας. Τα βίντεό τους ακολουθούν το στυλ “whiteboard”, το οποίο είναι αρκετά δημοφιλές μέσω του Διαδικτύου. Αυτός ο τύπος στυλ είναι ιδανικός για να εξηγήσετε στους μελλοντικούς πελάτες σας ένα έργο, ιδέα ή προϊόν.

Εδώ αναφέρομαι:

Το πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο έχει πάνω από 6.000 κινούμενα σχέδια που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και να τραβήξετε την προσοχή των ανθρώπων. Έχουν ακόμη και δροσερά κωμικά στοιχεία και τα απαιτούμενα εργαλεία για να μεταφέρουν το μήνυμά σας σωστά. Εάν προτιμάτε κινούμενα σχέδια από πίνακα, τότε πρέπει σίγουρα να το ελέγξετε.

Κάπινγκ

Ένας πολύ φιλικός για αρχάριους δημιουργός βίντεο, Κάπινγκ σάς επιτρέπει να δημιουργείτε εκπληκτικά βίντεο συνδυάζοντας GIF, εικόνες, κλιπ και άλλα μέσα. Μπορείτε ακόμη να προσδιορίσετε την αρχή και το τελικό σημείο κάθε στοιχείου και να βελτιστοποιήσετε το μέγεθος του βίντεο για διαφορετικούς ιστότοπους κοινωνικών μέσων.

Θα έλεγα ότι αυτή η υπηρεσία είναι μάλλον πολύ απλή και ιδανική για εκείνους που μόλις ξεκινούν. Έχουν ένα δωρεάν σχέδιο για πάντα που μπορείτε να δοκιμάσετε και να κάνετε τα πράγματα να κυλήσουν.

Vyond

Vyond σας επιτρέπει να δημιουργήσετε συναρπαστικά κινούμενα βίντεο με τη βοήθεια των προ-χτισμένων προτύπων και πόρων τους. Τα κινούμενα βίντεο είναι τώρα τεράστια και σχεδόν κάθε επιχείρηση επιλέγει να το κάνει αντί των παραδοσιακών ζωντανών βίντεο, επειδή δημιουργεί μια σκηνή σαν ιστορία που είναι δύσκολο να παραλείψετε να παρακολουθήσετε.

Κάθε ένα από τα στοιχεία του προγράμματος επεξεργασίας βίντεο είναι εξαιρετικά προσαρμόσιμο και μπορείτε να το κάνετε πλήρως δικό σας. Αντί να πληρώνετε ένα τεράστιο χρηματικό ποσό σε πρακτορεία βίντεο για τη δημιουργία κινούμενων βίντεο, μπορείτε να δημιουργήσετε απεριόριστα βίντεο με το Vyond χωρίς να κάψετε το πορτοφόλι σας.

Lumen5

Με όμορφες επικαλύψεις και εφέ κειμένου, Lumen5 μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε βίντεο σε κυριολεκτικά λίγα λεπτά. Μπορείτε να δημιουργήσετε κάτι από το μηδέν ή να μετατρέψετε την ανάρτηση ιστολογίου σας σε βίντεο. Οπως αυτό:

https://storage.googleapis.com/lumen5-site-images/landing-creator.webm

Το είδος των βίντεο με εικόνες και επικαλύψεις κειμένου στην κορυφή τους τείνει να γίνει viral γρήγορα στα κοινωνικά μέσα, οπότε θα πρέπει να το δοκιμάσετε αν θέλετε να δημιουργήσετε παρόμοια βίντεο.

Έχουν εκατομμύρια αποθέματα που μπορείτε να συνδυάσετε και να συνδυάσετε για να βρείτε κάτι μοναδικό και εντυπωσιακό. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε την επωνυμία σας σε αυτό για να φαίνεται επαγγελματική.

ClipChamp

Ζώντας το όνομά του, ClipChamp είναι ένας πολύπλευρος δημιουργός βίντεο που αποτελείται από:

 • Επεξεργαστής βίντεο
 • Συμπιεστής βίντεο
 • Μετατροπέας βίντεο
 • Συσκευή εγγραφής webcam

Έχουν εμπιστοσύνη από μάρκες όπως ComCast, Microsoft και Dell και έχουν συνολικά περισσότερους από 8 εκατομμύρια πελάτες. Από τα πρότυπα βίντεο έως τα αποθέματα βίντεο έως τους ήχους, έχουν υποστηρίξει την τέχνη της δημιουργίας ελκυστικών βίντεο.

Το ClipChamp διαθέτει σχεδόν κάθε δυνατότητα που σχετίζεται με βίντεο ενσωματωμένη, οπότε δεν χρειάζεται να πάτε αλλού για να εκτελέσετε συγκεκριμένες εργασίες. Μόλις ολοκληρώσετε την εξαγωγή του βίντεό σας, μπορείτε να αλλάξετε το μέγεθός του για κάθε κατάλληλη κοινωνική πλατφόρμα εκεί έξω.

Στο βίντεο

Το InVideo είναι σαν ένα μίνι κόσμο από μόνο του. Έχει διάφορες ενότητες για διαφορετικούς σκοπούς της δημιουργίας βίντεο, οπότε μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε αυτό που ψάχνετε. Θα βρείτε πληθώρα προτύπων βίντεο σε διαφορετικούς κλάδους και μπορείτε ακόμη και να μετατρέψετε απρόσκοπτα το άρθρο σας σε βίντεο.

Εάν δεν είστε λάτρεις της χρήσης προκατασκευασμένων αντικειμένων, μπορείτε να επιλέξετε να ξεκινήσετε από το μηδέν με ένα κενό πρότυπο. Εφόσον σχετίζεται με βίντεο, μπορείτε να δημιουργήσετε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ μπορείτε να φανταστείτε με το InVideo. Οι δυνατότητες είναι τόσο μεγάλες.

συμπέρασμα

Εάν δεν χρησιμοποιείτε βίντεο για την επιχείρησή σας, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να το κάνετε. Ελπίζω ότι οι παραπάνω συμβουλές και εργαλεία θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε οπτικά εκπληκτικά βίντεο σε χρόνο μηδέν.

Μόλις ολοκληρώσετε τη δημιουργία των βίντεο, θα χρειαστείτε κάτι για να τα φιλοξενήσετε για ενσωμάτωση στον ιστότοπό σας. Για αυτό, μπορείτε να ανακαλύψετε τις καλύτερες πλατφόρμες φιλοξενίας βίντεο.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector