Πού να βρείτε εξαιρετικές προσφορές προϊόντων SaaS για εκκίνηση και ιστολόγιο;

Εάν μόλις ξεκινήσατε με τη νέα σας επιχείρηση, θα γνωρίζετε πόσο δύσκολο είναι να διαχειριστείτε όλες τις επιχειρηματικές εργασίες χωρίς να χρησιμοποιήσετε τα σωστά εργαλεία.


Υπάρχουν εκατοντάδες εργαλεία και δεν είναι όλα ΔΩΡΕΑΝ. Τα περισσότερα από τα ποιοτικά εργαλεία πληρώνονται και θα καταλήξετε μερικές εκατοντάδες ή χιλιάδες δολάρια για την αγορά τους. Αυτή η κατάσταση είναι γνωστή. κάθε επιχειρηματίας το αντιμετωπίζει. Τουλάχιστον μέχρι το χρόνο, η επιχείρησή τους κάνει αρκετά καλά για να είναι σε θέση να πληρώσει για αυτό.

Ποια είναι λοιπόν η λύση?

Η καλύτερη απάντηση είναι πιθανώς να βρείτε τα απαιτούμενα προϊόντα σε προσφορές. Χρησιμοποιήστε το προϊόν SaaS, έτσι πληρώνετε για αυτό που χρησιμοποιείτε.

Τι είναι το Saas?

Το SaaS (Λογισμικό ως υπηρεσία) είναι ένα μοντέλο που επιτρέπει στους χρήστες του να συνδέονται και να χρησιμοποιούν εφαρμογές που βασίζονται σε σύννεφο και οι οποίες είναι προσβάσιμες μέσω του Διαδικτύου. Είτε πρόκειται για εκτέλεση επεξεργασίας κειμένου, διαχείριση email, διαχείριση περιεχομένου και συνεργασία, λογιστικές λειτουργίες ή οτιδήποτε άλλο, το SaaS έχει μια λύση για όλα αυτά.

Έτσι, ανάλογα με τις απαιτήσεις σας, μπορείτε να αγοράσετε τις υπηρεσίες της σε συνδρομή. Σε αντίθεση με το παραδοσιακό επιχειρηματικό λογισμικό, ένας πάροχος υπηρεσιών θα φιλοξενήσει την υπηρεσία στο κέντρο δεδομένων τους και μπορείτε να έχετε απευθείας πρόσβαση χρησιμοποιώντας ένα τυπικό πρόγραμμα περιήγησης ιστού.

Εάν υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση για την υπηρεσία, εφαρμόζεται αυτόματα για να απολαμβάνετε τα οφέλη.

Ο λόγος για τον οποίο αυξάνεται η δημοτικότητα του SaaS είναι ότι απελευθερώνει τους χρήστες από την περίπλοκη και κουραστική διαδικασία διαχείρισης λογισμικού και υλικού. Μπορείτε επίσης να έχετε πρόσβαση σε αυτό από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου. Το μόνο που χρειάζεστε είναι η σύνδεση στο Διαδίκτυο και ένα πρόγραμμα περιήγησης.

Διαφορά μεταξύ Saas και παραδοσιακού λογισμικού

Πολλοί άλλοι παράγοντες διακρίνουν τον ένα από τον άλλο. Ας ρίξουμε μια γρήγορη ματιά σε μερικά από αυτά.

SaaS Παραδοσιακό λογισμικό
Ποσό συνδρομήςΕφάπαξ χρέωση
Δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε και να διαμορφώσετε το βασικό λογισμικόΑπαιτείται εγκατάσταση και διαμόρφωση
Προγνωστικό κόστοςΜπορεί να είναι ακριβό
Μην ανησυχείτε για διόρθωση. ενημερώσεις λογισμικούΠρογραμματίστε τακτική ενημέρωση κώδικα και αναβαθμίσεις
Ελευθερία να κλείσετε το πρόγραμμα και να μεταβείτε σε άλλο προμηθευτήΚλειδωμένος έξω

Συνολικά, εάν συγκρίνετε τα δύο, το SaaS διαθέτει αναμφίβολα περισσότερα πλεονεκτήματα, καθιστώντας το την αγαπημένη επιλογή πολλών καθιερωμένων επιχειρήσεων καθώς και κόμβων εκκίνησης. Και γιατί όχι? Εξάλλου, είναι οικονομικά αποδοτικό, αξιόπιστο και χρειάζεται λιγότερη συντήρηση σε σύγκριση με το παραδοσιακό λογισμικό.

Προσφορές προϊόντων SaaS για την εκκίνηση και το ιστολόγιό σας

Η απόκτηση του SaaS σε μια συμφωνία θα σας εξοικονομήσει μερικές εκατοντάδες δολάρια. Ας ρίξουμε μια ματιά σε κάποιο από τα διαδικτυακά καταστήματα για να βρούμε ένα.

Χαρτοφύλακας

Όπως υποδηλώνει το όνομα, Χαρτοφύλακας είναι ένα πλήρες πακέτο που προσφέρει δεκάδες εργαλεία λογισμικού για τη δημιουργία, ανάπτυξη και κλιμάκωση της επιχείρησής σας. Αυτή η πλατφόρμα έχει κατασκευαστεί από την AppSumo για να προσφέρει επιμελημένη δέσμη συνδρομών από premium επιχειρηματικό λογισμικό.

Υπάρχουν πολλά προϊόντα από πολλές κατηγορίες.

 • Λογιστική
 • Δημιουργία μολύβδου
 • Σχέδιο
 • Παραγωγικότητα
 • Αυτοματισμός κοινωνικών μέσων
 • Εκπτώσεις
 • Διαφήμιση
 • και πολλα ΑΚΟΜΑ…

Φανταστείτε να λαμβάνετε κάθε λογισμικό με ελάχιστο μηνιαίο κόστος, μόλις 45 $ το μήνα. Πολύ καλή!

Μερικά από τα αγαπημένα προϊόντα που περιλαμβάνονται στο πακέτο είναι:

Εάν τα αγοράσετε μεμονωμένα, πρέπει να ξοδεύετε μερικές εκατοντάδες δολάρια μηνιαίως, με το Χαρτοφύλακα να πληρώνετε 45 $.

StackSocial

Βρείτε εξαιρετικές προσφορές σε εφαρμογές για κινητά, λογισμικό, gadget, διαδικτυακά μαθήματα και τρόπο ζωής. Υπάρχουν πολλές προσφορές για την αύξηση της παραγωγικότητας και τη διαχείριση της επιχείρησής σας αποτελεσματικά.

Προσφορές Saas, Προϊόν SaaS, Stacksocial

Ειδικά για το SaaS, θα βρείτε μια προσφορά για λογισμικό SEO, VPN, σχεδιασμό, διαχείριση κωδικών πρόσβασης, πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο κ.λπ. Μερικά από τα δημοφιλή προϊόντα:

 • Upmetrics
 • SEOPop
 • Animatron
 • Αφεντικό κωδικού πρόσβασης
 • ProtonVPN
 • Wave.video

Οι προσφορές ενημερώνονται τακτικά. StackSocial προσφέρει επίσης φανταστικά δώρα και δωρεάν. Ελέγξτε λοιπόν τον ιστότοπο για να πάρετε την καλύτερη προσφορά.

Διαδικασία

Οι περισσότερες από τις προσφορές στοχεύουν σε hacking ανάπτυξης, η οποία είναι απαραίτητη για την ανάπτυξη startup.

Εξοικονομήστε έως και 90%. Το καλύτερο είναι ότι ακόμα και σε τόσο χαμηλές τιμές, έχετε τα ίδια χαρακτηριστικά που προσφέρει το προϊόν στην αρχική του τιμή. Μπορείτε επίσης να επιτρέψετε Διαδικασία για να σας στέλνω ειδοποίηση ειδοποίησης κάθε φορά που υπάρχει μεγάλη προσφορά για εσάς.

AppSumo

AppSumo είναι ένας διάσημος ιστότοπος για να βρείτε μια ελκυστική συμφωνία για την πρόωρη εκκίνηση. Οι περισσότερες από τις προσφορές είναι ~ 50 $, που συνήθως κοστίζουν 300-500 $. Το AppSumo ξεκίνησε από Νώε Κάγκαν έχει βοηθήσει χιλιάδες επιχειρήσεις να βρουν ένα τέλειο προϊόν με το χαμηλότερο κόστος.

Οι περισσότερες από αυτές είναι προσφορές διάρκειας ζωής, επομένως δεν χρειάζεται να τις ανανεώσετε. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για όσο διάστημα θέλετε.

Μερικές από τις ακόλουθες προσφορές στο παρελθόν ήταν διαθέσιμες με λιγότερα από 50 $.

Αυτό θα σας δώσει μια ιδέα για την εξοικονόμηση κόστους.

Σε σένα

Οι παραπάνω πλατφόρμες έχουν βοηθήσει αρκετές κορυφαίες επιχειρήσεις να εφαρμόσουν τη στρατηγική ανάπτυξης και κλίμακας με θετικά αποτελέσματα. Είμαι βέβαιος ότι η επιχείρησή σας μπορεί επίσης να επωφεληθεί από αυτήν.

Συνεχίστε λοιπόν και επιλέξτε τις καλύτερες προσφορές για την επιχείρησή σας και δείτε πώς σας βοηθά. Εν τω μεταξύ, μην ξεχάσετε να επιστρέψετε και να μας δώσετε τα σχόλιά σας. Θα θέλαμε πολύ να ακούσουμε από εσάς.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map