Πώς μπορεί μια συσκευή εγγραφής οθόνης να βοηθήσει την επιχείρησή σας;

Έχετε μοντέλο B2B και ψάχνετε να αποκτήσετε περισσότερους πελάτες?


Αν θέλετε να κάνετε περισσότερα με την επιχείρησή σας, πρέπει να κατανοήσετε τις προτιμήσεις και τις ανάγκες των πελατών. Παρόλο που όλα έχουν σημασία από τα επιχειρηματικά εργαλεία ανάλυσης που χρησιμοποιείτε έως τις στρατηγικές μάρκετινγκ, γνωρίζετε ότι μια συσκευή εγγραφής οθόνης μπορεί επίσης να βοηθήσει?

Η απόκτηση επιχειρήσεων και η διατήρηση συμβάσεων γίνεται ευκολότερη

Δεν μπορείτε πάντα να έχετε πρόσωπο με πρόσωπο συνάντηση με τον πελάτη; Εάν ο πελάτης σας είναι στο εξωτερικό, θα χρειαστεί να πραγματοποιήσετε μια τηλεδιάσκεψη.

Ωστόσο, μπορείτε να θυμάστε όλα όσα είπε ο πελάτης σας; Το ανθρώπινο μυαλό είναι επιρρεπές να ξεχνά πολλά πράγματα όταν είναι γεμάτο. Παρόλο που έχετε μιλήσει με τον πελάτη σας και έχετε σημειώσει τα βασικά σημεία, ίσως να θέλετε να επιστρέψετε σε αυτήν τη συνάντηση και να αναφερθείτε σε ορισμένες πτυχές της σημασίας.

Αυτό είναι όπου a συσκευή εγγραφής οθόνης όπως ο Movavi μπαίνει στην εικόνα.

Πώς μπορεί να βοηθήσει μια συσκευή εγγραφής οθόνης?

Η συσκευή εγγραφής οθόνης είναι ένα λογισμικό που σας βοηθά να εγγράψετε ήχο και βίντεο από την τρέχουσα οθόνη σας. Το Movavi Screen Recorder Studio, για παράδειγμα, σας βοηθά να τραβάτε βίντεο στο διαδίκτυο, να καταγράφετε τη δραστηριότητα του προγράμματος και επίσης να δημιουργείτε τα βίντεό σας. Αυτό το λογισμικό μπορεί να αποδειχθεί χρήσιμο και για πολλούς δημιουργούς περιεχομένου.

Εδώ είναι αυτό που θα λατρέψετε για αυτό.

Μοιραστείτε πληροφορίες σε ένα ευρύ κοινό

Οι επιχειρήσεις πρέπει να μοιράζονται πληροφορίες με ένα ευρύ φάσμα ενδιαφερομένων, όπως εργαζόμενοι, πελάτες και μέτοχοι. Θα ήταν δύσκολο να το κάνουμε όταν βρίσκονται σε διαφορετικά μέρη του κόσμου.

Μια συσκευή εγγραφής οθόνης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την καταγραφή παρουσιάσεων και ζωντανών συναντήσεων. Βοηθά στην κοινή χρήση πληροφοριών μεταξύ εκείνων που τις χρειάζονται.

Χρήσιμο για εκπαιδευτικούς

Οι εκπαιδευτικοί ή τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μπορούν να κάνουν χρήση μιας συσκευής καταγραφής οθόνης για την καταγραφή βίντεο και πληροφοριών που θεωρούν ότι σχετίζονται με το διδακτικό θέμα.

Αυτές οι πληροφορίες μπορούν στη συνέχεια να μεταδοθούν στους μαθητές τους, καθιστώντας την τάξη ελκυστική και διαδραστική ταυτόχρονα.

Σφάλματα ελέγχου στο σύστημα

Μερικές φορές μπορεί να συμβεί το σύστημά σας να μην λειτουργεί μέχρι το σημάδι λόγω συγκεκριμένων σφαλμάτων στον υπολογιστή ή στο λογισμικό. Μια εφαρμογή καταγραφής οθόνης θα είναι χρήσιμη σε αυτήν την περίπτωση. Το πρόβλημα μπορεί να είναι τόσο ευρύ που μπορεί να είναι δύσκολο να εντοπιστεί η αιτία.

Η καταγραφή του σφάλματος βοηθά τους τεχνικούς να έχουν σαφή κατανόηση του προβλήματος. Ως εκ τούτου, το πρόβλημα επιλύεται εύκολα.

Χρήσιμο για προγραμματιστές εφαρμογών

Οι προγραμματιστές εφαρμογών μπορούν να χρησιμοποιήσουν ένα λογισμικό καταγραφής οθόνης για να παρακολουθούν τα σφάλματα. Είναι πολύτιμο για τα στάδια ανάπτυξης / δημιουργίας και τα τελικά στάδια.

Μόλις αναπτυχθεί η εφαρμογή, ο προγραμματιστής μπορεί στη συνέχεια να καταγράψει τη λειτουργία του στην οθόνη και να το μοιραστεί με πιθανούς πελάτες. Βοηθά τους πελάτες να κατανοήσουν τη λειτουργία της εφαρμογής με ένα βήμα προς βήμα εκπαιδευτικό πρόγραμμα.

Κατανοήστε τις ανάγκες των πελατών

Είναι ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους οι επιχειρήσεις επιλέγουν ένα λογισμικό καταγραφής οθόνης. Τους βοηθά να εντοπίσουν τι θέλει ένας πελάτης. Ένα σημαντικό πλεονέκτημα αυτού του λογισμικού είναι ότι μπορείτε πάντα να επιστρέψετε στις ηχογραφήσεις και να ελέγξετε αν δεν έχετε χάσει λεπτομέρειες.

Θα βοηθήσει επίσης την ανώτερη διοίκηση να παρακολουθεί τους αντιπροσώπους τους εάν δεν έχουν χάσει σημαντικές πληροφορίες ή έρευνες. Έτσι, είναι μια win-win για όλους.

Βοηθά στην εγγραφή ήχου

Δεν καταλαβαίνετε τι θέλει ο πελάτης στην πρώτη προσπάθεια; Μην ανησυχείτε! Υπάρχει μια συσκευή εγγραφής οθόνης για να σας σώσει.

Διασφαλίζει ότι δεν θα χάσετε σχετικές πληροφορίες. Φυσικά, η ποιότητα ήχου παίζει επίσης σημαντικό ρόλο. Ωστόσο, με το Movavi Screen Recorder Studio, βεβαιωθείτε ότι θα έχετε τον καλύτερο ήχο με πλάνα οθόνης υψηλής ποιότητας.

Βοηθά στην επιβράβευση των εργαζομένων με καλή απόδοση

Με το λογισμικό καταγραφής οθόνης, μπορείτε να παρακολουθείτε αυτούς τους παράγοντες που έχουν καλή απόδοση. Μπορεί να υπάρχουν μερικοί που ίσως να μην είναι αντίθετοι με την ιδέα να παρακολουθείται πάντα η εργασία τους. Ωστόσο, αυτοί που έχουν καλή απόδοση δεν έχουν τίποτα να κρύψουν.

Η ανώτερη διοίκηση αναζητά συνέπεια, και όσοι το κάνουν δεν έχουν καμία ανησυχία.

Εάν εξακολουθείτε να είστε αμφίβολοι, θα μπορούσατε πάντα να χρησιμοποιείτε μόνοι σας ένα λογισμικό καταγραφής οθόνης. Παρόλο που στην αγορά υπάρχουν αρκετά προγράμματα επί πληρωμή και απλήρωτα, εάν είστε σοβαροί για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας, είναι καλή ιδέα να αναζητήσετε μια έκδοση επί πληρωμή.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

    Комментарии закрыты.

    Adblock
    detector