Δημιουργήστε πολιτική αποποίησης ευθυνών, EULA, επιστροφής χρημάτων και επιστροφής χρημάτων για την επιχείρησή σας με αυτά τα εργαλεία

Εάν ο ιστότοπός σας φαίνεται ο καλύτερος στον κόσμο, αλλά δεν διαθέτει τις απαιτούμενες νομικές σελίδες, τότε θα θέλατε να ισιώσετε λίγο τα πράγματα.


Κατά τη δημιουργία ενός ιστότοπου, πολλοί άνθρωποι τείνουν να αγνοούν τη «νομική» πλευρά των πραγμάτων και να επικεντρώνονται μόνο σε ενδιαφέρουσες εργασίες. Συμφωνώ ότι η ρύθμιση του νομικού περιεχομένου είναι ένα από τα πιο βαρετά καθήκοντα, αλλά λάβετε υπόψη ότι είναι πιο σημαντικό από οτιδήποτε άλλο.

Θα μπορούσατε να έχετε τον καλύτερα σχεδιασμένο ιστότοπο, αλλά εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε προβλήματα εάν δεν ρυθμίσετε τις νόμιμες σελίδες. Για τη δική σας ευκολία, έχω αναφέρει μερικές από τις καλύτερες υπηρεσίες που σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε μια δήλωση αποποίησης ευθυνών, EULA και μια πολιτική επιστροφής και επιστροφής χρημάτων με ευκολία.

Ίσως θελήσετε επίσης να δείτε την προηγούμενη ανάρτησή μου σχετικά με τη δημιουργία πολιτικής απορρήτου, όρων και συναίνεσης cookie.

Αλλά πρώτα, εδώ πρέπει να γνωρίζετε για αυτά τα οφέλη πολιτικής.

Μειώνει την ευθύνη σας σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά

Εάν η επιχείρησή σας εμπλέκεται σε διαφημίσεις τρίτων, σε προϊόντα υγείας ή σε οποιεσδήποτε συμβουλές που υπόσχονται κάποιο όφελος, τότε είναι ζωτικής σημασίας να υπάρχει κατάλληλη δήλωση αποποίησης. Σας προστατεύει από τυχόν μελλοντικούς ισχυρισμούς σχετικά με το αποτέλεσμα των συμβουλών / προϊόντος / διαφήμισης.

Μια δήλωση αποποίησης ενημερώνει τον πελάτη ότι δεν θα είστε υπεύθυνοι εάν κάτι πάει στραβά.

Περιορίζει την κακή χρήση της εφαρμογής / λογισμικού σας

Η ύπαρξη EULA για την εφαρμογή ή το λογισμικό σας περιορίζει τον χρήστη σε οποιαδήποτε παράνομη ή ακατάλληλη χρήση του προϊόντος. Για παράδειγμα, δεδομένου ότι το λογισμικό σας προορίζεται για καλή χρήση, μπορείτε να περιορίσετε τους χρήστες στα ακόλουθα:

 • Spamming
 • Παραβίαση
 • Αντίστροφη μηχανική
 • Και άλλοι

Διαβεβαιώνει τους πελάτες σας

Μιλώντας για μια πολιτική επιστροφής χρημάτων και επιστροφής χρημάτων, έχοντας ένα άτομο μια αίσθηση βεβαιότητας στα κεφάλια των πελατών σας. Οι πελάτες σας γνωρίζουν ότι ό, τι αγοράζουν αντιπροσωπεύεται με τον τρόπο που είναι, και ενδέχεται να το επιστρέψουν / να το επιστρέψουν αν δεν είναι ικανοποιητικό.

Ας εξερευνήσουμε τα ακόλουθα εργαλεία και υπηρεσίες.

Όροι

Μπορείτε να δημιουργήσετε νομικές συμφωνίες εντελώς δωρεάν με Όροι. Ο μόνος χρόνος που πρέπει να πληρώσετε είναι όταν πρέπει να προσθέσετε μερικές επιπλέον ρήτρες κατάλληλες για την επιχείρησή σας, και αυτό είναι μια εφάπαξ χρέωση. Μπορείτε να δημιουργήσετε αυτές τις σελίδες για διάφορους σκοπούς, όπως:

 • Ιστοσελίδες
 • Εφαρμογές για κινητά
 • Εφαρμογές Facebook
 • SaaS

Περιέχει και τα τρία έγγραφα για τα οποία μιλάμε σε αυτό το άρθρο, πράγμα που σημαίνει ότι έχετε τα πάντα κάτω από μια στέγη δωρεάν.

Μερικά

Σας βοηθά να μείνετε ενημερωμένοι και συμμορφωμένοι με τη νομοθεσία, Μερικά είναι μια υπηρεσία στην οποία μπορείτε να βασιστείτε για την αντιμετώπιση των συνεχώς μεταβαλλόμενων νόμων περί απορρήτου. Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μια χούφτα σελίδων που περιλαμβάνουν:

 • Αποποίηση ευθυνών
 • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
 • Οροι χρήσης

Μπορείτε να ξεκινήσετε απλώς απαντώντας σε μερικές βασικές ερωτήσεις, επιλέγοντας τη διάταξη που προτιμάτε και, στη συνέχεια, ενσωματώστε την όπου θέλετε.

Τερματικά κοστίζει μόλις 10 $ / μήνα, αλλά μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη δωρεάν έκδοση με περιορισμένο όριο.

Πολιτικές ιστότοπου

Μια επαγγελματική πολιτική επιστροφής και επιστροφής χρημάτων μπορεί να οδηγήσει την επιχείρησή σας σε μεγάλο βαθμό και Πολιτικές ιστότοπου σας παρέχει ακριβώς αυτό. Το μόνο που κάνετε είναι να επιλέξετε την πλατφόρμα και τον σκοπό της πολιτικής, να την προσαρμόσετε στις ανάγκες σας και τελικά να τη δημοσιεύσετε. Τόσο απλό!

Κάθε πολιτική που δημιουργούν είναι μοναδική και προσαρμοσμένη για την επιχείρησή σας μόνο με τη βοήθεια των λεπτομερειών που παρέχετε. Μπορείτε να ξεκινήσετε και να το δοκιμάσετε δωρεάν.

Πρότυπο EULA

Πρότυπο EULA είναι μια φανταστική συλλογή προτύπων EULA που μπορείτε να προσαρμόσετε και να ταιριάξετε στις ανάγκες σας. Κάθε πρότυπο είναι γραμμένο επαγγελματικά και μπορείτε να δείτε τον αριθμό λέξεων πριν το κατεβάσετε.

Ως συνήθως, για κάθε πρότυπο, πρέπει να εισαγάγετε λεπτομερείς λεπτομέρειες σχετικά με το λογισμικό / την εφαρμογή σας και στη συνέχεια να συνεχίσετε να το προσαρμόζετε ώστε να χρησιμοποιείται στα έργα σας.

Fiverr Gig

Δεν γνωρίζουν πολλοί άνθρωποι αυτόν τον υπέροχο ιστότοπο που σας επιτρέπει να προσλάβετε ελεύθερους επαγγελματίες για κυριολεκτικά οποιαδήποτε εργασία. Αν και δεν θα πάω σε κάθε εργασία, μπορώ να σας πω ότι βρήκα μια όμορφη εντυπωσιακή συναυλία που θα σας γράψει μια προσαρμοσμένη πολιτική αποποίησης και επιστροφής χρημάτων / επιστροφών με μόλις 10 $.

Έχει μερικές εξαιρετικές κριτικές και αξιολογήσεις, οπότε αξίζει να δείτε.

Αγοράστε

Αγοράστε είναι γνωστό για το υπέροχο λογισμικό του ηλεκτρονικού εμπορίου, αλλά έχουν ακόμη και λίγα χρήσιμα εργαλεία στο πλάι που μπορούν να κάνουν τη μέρα σας πολύ πιο εύκολη. Ένα από αυτά είναι η γεννήτρια δωρεάν πολιτικής επιστροφής. Με λίγα μόνο κλικ και προσαρμογές, μπορείτε να δημιουργήσετε μια πλήρη πολιτική επιστροφής για την άμεση χρήση της επιχείρησής σας.

Εκτός αυτού, έχετε επίσης μια δωρεάν δοκιμή 14 ημερών από το Shopify που θα σας επιτρέψει να βγείτε έξω από το χώρο του e-com για μια πιθανή μελλοντική επιχείρηση.

Δημιουργία αποποίησης ευθυνών

Ένα εξαιρετικό και δωρεάν εργαλείο για τη δημιουργία αποποίησης ευθυνών, Δημιουργία αποποίησης ευθυνών είναι μια αρκετά απλή επιλογή σε αυτήν τη λίστα. Δεν χρεώνουν τίποτα επειδή γνωρίζουν ότι μια αποποίηση είναι απαραίτητη για κάθε επιχείρηση.

Πριν συμπληρώσετε ακόμη και τη φόρμα, θα δείτε την προεπισκόπηση του είδους της αποποίησης που θα λάβετε. Σας βοηθά να αποφασίσετε εάν θέλετε ή όχι κάτι τέτοιο. Εάν είστε εντάξει με αυτό, μπορείτε να συνεχίσετε και να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο. Θα λάβετε αμέσως την αποποίηση ευθυνών μέσω email.

Νομικά πρότυπα

Ένα άλλο δωρεάν και επαγγελματικό πρότυπο για την EULA, Νομικά πρότυπα, κάνει τη δουλειά του Θεού με αυτήν την υπηρεσία. Προσφέρουν λίγο πάρα πολύ χωρίς κόστος, κάτι που είναι υπέροχο. Λαμβάνετε ένα EULA σε επίπεδο δικηγόρου που θα σας προστατεύει απαγορεύοντας τη μεταπώληση και την κατάχρηση του λογισμικού σας.

Μπορείτε να κατεβάσετε αμέσως το πρότυπο EULA με τη μορφή MS Word και να το επεξεργαστείτε σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Έχουν επίσης χρήσιμες ενότητες γνώσεων στην αρχική σελίδα που θα εξηγήσουν περισσότερα για την EULA. Συνιστώ ανεπιφύλακτα να διαβάσετε και να διαβάσετε αυτές τις ενότητες για καλύτερη κατανόηση.

συμπέρασμα

Ελπίζω οι παραπάνω υπηρεσίες να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε αυτές τις νομικές σελίδες και να συμμορφωθείτε με το νόμο.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map