4 καλύτερες δυνατότητες Trustpilot για άψογη διαχείριση πελατών

Τι πρέπει να περιμένετε από την καλύτερη πλατφόρμα διαχείρισης κριτικών πελατών?


Εάν ανησυχείτε για τη διαχείριση επωνυμίας ή για την οικοδόμηση εμπιστοσύνης με τους πελάτες (που θα έπρεπε να είστε), τότε σίγουρα γνωρίζετε τη σημασία της διαχείρισης των σχολίων των καταναλωτών.

Λαμβάνοντας υπ ‘όψιν ότι 85% των αγοραστών εμπιστευτείτε τις διαδικτυακές κριτικές, όπως και μια πρόταση από έναν φίλο ή έναν φίλο, και 73% των καταναλωτών πιστεύετε ότι αυτά τα σχόλια επηρεάζουν τις αγοραστικές τους συνήθειες, οι κριτικές πελατών είναι μία από τις πιο κρίσιμοι παράγοντες στη λήψη αποφάσεων στο διαδίκτυο.

Χρησιμοποιώντας ένα εργαλείο που λειτουργεί για να αυξήσει τον αριθμό των αυθεντικών κριτικών που λαμβάνετε, η συνέπεια επηρεάζει το SEO σας και παρέχει αναφορές με δυνατότητα δράσης πρέπει να αποτελεί κορυφαίο μέλημα στο τρέχον επιχειρηματικό τοπίο.

Εάν αναζητάτε αυτό το είδος συστήματος, υπάρχουν τέσσερα βασικά χαρακτηριστικά που πρέπει να προσέξετε.

Ανίχνευση απάτης

Οι ψεύτικες ή μη αυθεντικές κριτικές μπορούν να είναι εξίσου επιβλαβείς με τις αρνητικές.

Όταν αναζητάτε ένα σύστημα διαχείρισης κριτικών πελατών, πρέπει να διαθέτει ένα αεροστεγές σύστημα για την ανίχνευση των ψεύτικων.

Το Trustpilot είναι γνωστό για τους έξυπνους λογισμικό εντοπισμού απάτης. Χρησιμοποιεί τεχνολογία μηχανικής εκμάθησης και αλγόριθμους για να αναλύσει κάθε κριτική και να προσδιορίσει μοτίβα που θα μπορούσαν να σηματοδοτήσουν απάτη.

Συγκρίνει επίσης κάθε κριτική με ένα ευρύ φάσμα δομών συμπεριφοράς, όπως η διεύθυνση IP και οι γλωσσικοί δείκτες για να προσδιορίσει εάν η ανατροφοδότηση είναι ψεύτικη ή όχι.

Επιπλέον, εάν μια επιχείρηση πιστεύει ότι μια κριτική μπορεί να είναι απάτη ή ακατάλληλη, μπορεί να σταλεί στο Ομάδα συμμόρφωσης για έρευνα.

Υπάρχουν 13 πιθανοί λόγοι Γιατί μια εταιρεία μπορεί να αναφέρει μια κριτική στην Trustpilot Compliance.

 1. Περιέχει προσβλητική γλώσσα.
 2. Περιέχει προσωπικά στοιχεία (αριθμός τηλεφώνου, email, στοιχεία πιστωτικής κάρτας κ.λπ.)
 3. Περιλαμβάνει διαφημιστικό περιεχόμενο που δεν σχετίζεται με την εμπειρία αγοράς ή εξυπηρέτησης του κριτικού.
 4. Παραβιάζει το απόρρητο, την εμπιστευτικότητα, την πνευματική ιδιοκτησία ή τα δικαιώματα ενός άλλου ατόμου.
 5. Αφορά μόνο φόρο ή πρόστιμο.
 6. Είναι μάρκετινγκ spam.
 7. Περιγράφει μόνο ένα προϊόν και δεν μιλά για την εμπειρία αγοράς ή εξυπηρέτησης.
 8. Βρίσκεται σε λάθος προφίλ εταιρείας.
 9. Δεν γράφτηκε μέσα σε ένα χρόνο από την εμπειρία.
 10. Είναι γραμμένο καθαρά για ηθικούς ή πολιτικούς λόγους.
 11. Ένας κριτικός είναι ανταγωνιστής.
 12. Ένας κριτικός έχει ελέγξει την εταιρεία πολλές φορές με διαφορετικά προφίλ.
 13. Ένας κριτικός δεν είχε πραγματική εμπειρία.

Μπορεί να σας ζητηθεί να εξηγήσετε γιατί αυτό παραβιάζει τις Οδηγίες χρήστη.

Από εδώ, θα λάβετε μια περίληψη που θα δείχνει τους λόγους για τους οποίους αναφέρατε την κριτική. Βεβαιωθείτε ότι είναι σωστά.

Μόλις υποβάλετε, η διαδικασία έρευνας διαρκεί συνήθως περίπου επτά ημέρες.

Συμβατότητα μηχανών αναζήτησης

Οι κριτικές πελατών παίζουν τεράστιο ρόλο στον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι βλέπουν τις επιχειρήσεις και οι μηχανές αναζήτησης το γνωρίζουν πλήρως.

στην πραγματικότητα, σύμφωνα με το MOZ, Οι κριτικές πελατών πιστεύεται ότι αποτελούν περίπου το 10% του τρόπου κατάταξης των ιστότοπων από την Google και άλλους κινητήρες. Για αυτόν τον λόγο, χρειάζεστε ένα εργαλείο διαχείρισης κριτικών πελατών που είναι συμβατό με τις κύριες μηχανές αναζήτησης.

Πηγή

Λάβετε υπόψη ότι, ενώ ορισμένα εργαλεία διαχείρισης κριτικών ενδέχεται να ισχυρίζονται ότι βοηθούν το SEO σας, οι πραγματικές κριτικές ενδέχεται να μην θεωρούνται “αξιόπιστες” από τις μηχανές αναζήτησης.

Στο Google, αυτό αναφέρεται ως TrustRank. Παρόλο που υπάρχουν πολλοί παράγοντες που χρησιμοποιεί αυτή η δυνατότητα για τον προσδιορισμό της αυθεντικότητας ενός ιστότοπου, οι επαληθευμένες κριτικές έχουν μεγάλο βάρος.

Η Trustpilot είναι συνεργάτης της Google. Δεδομένου ότι είναι μια ανοιχτή πλατφόρμα όπου όλοι μπορούν να αφήσουν μια κριτική και οι επιχειρήσεις δεν επιτρέπεται να διαγράφουν, να επεξεργάζονται ή να αποκρύπτουν κακές κριτικές, η Google βλέπει αυτό το περιεχόμενο ως αξιόπιστο. Με τη σειρά τους, οι κριτικές πελατών που απομένουν σε αυτήν την πλατφόρμα επηρεάζουν έντονα τον τρόπο κατάταξης των ιστότοπων από την Google.

Επιπλέον, το Trustpilot’s TrustBoxΤα es μπορούν να ρυθμιστούν έτσι ώστε να εμφανίζουν τα σχόλιά σας απευθείας στις ιστοσελίδες σας, τα οποία με την πάροδο του χρόνου, μπορούν να σας πληρούν τις προϋποθέσεις για τα πλούσια αποσπάσματα Stars στις αναζητήσεις Google.

Κατά τη ρύθμιση του TrustBox, φροντίστε να επιλέξετε το πλαίσιο Ενεργοποίηση εμπλουτισμένων αποσπασμάτων για SEO.

Στη συνέχεια, στο Google Search Console, ζητήστε από το Googlebot να ανιχνεύσει τις ιστοσελίδες σας με το TrustBox. Λάβετε υπόψη ότι η Trustpilot δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι θα λάβετε Rich Snippet Stars – οι οδηγίες της Google για τα Rich Snippet Stars είναι αυστηρές.

Πλήρες Analytics σχετικά με το συναίσθημα των πελατών  

Η σε βάθος αναφορά πρέπει να είναι το κύριο συστατικό του λογισμικού αναθεώρησης πελατών που επιλέγετε. Αυτές οι πληροφορίες θα πρέπει να αποτελέσουν τη βάση για την παρούσα και τη μελλοντική σας κατεύθυνση.

Το να συγκεντρώσετε έναν υγιή αριθμό σχολίων από επαληθευμένους πελάτες είναι το πρώτο βήμα, αλλά η κατανόηση του συναισθήματος και των βασικών συνόλων δεδομένων από τις κριτικές είναι εξίσου σημαντική. Αυτές οι κριτικές δεν επιτρέπουν μόνο σε άλλους να γνωρίζουν τι να περιμένουν ή πόσο καλά λειτουργεί ένα προϊόν / υπηρεσία.

Πρόκειται για ακατέργαστες μορφές ανατροφοδότησης που παρέχουν πληροφορίες σχετικά με το τι πιστεύουν οι καταναλωτές για την εταιρεία σας, ποιες βελτιώσεις πρέπει να γίνουν και αν πληροίτε τις προσδοκίες σας ή όχι.

Το Trustpilot το καθιστά αυτό απλό μετατρέποντας αυτόματα τα διαθέσιμα δεδομένα αξιολόγησης πελατών σε αναλυτικές αναφορές λεπτών προς λεπτό που καταγράφουν αλλαγές στις βαθμολογίες και το TrustScores.

ο ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ Η σελίδα παρέχει μια ματιά σε πόσες κριτικές έχετε συνολικά, πόσους μέσους όρους ανά ημέρα, πόσα άτομα αναζητούν το προφίλ σας στην αρχική σελίδα του Trustpilot κ.λπ..

Για να πάρετε λίγο πιο σε βάθος, στο Ανάλυση σελίδα, μπορείτε να δείτε ποιες μεθόδους συλλογής είναι πιο επιτυχημένες (και λιγότερο). Μπορείτε επίσης να δείτε τις κορυφαίες ετικέτες που ωθούν τους χρήστες να αφήσουν κριτικές, καθώς και τις ώρες αιχμής που το κάνουν.

ο δυνατότητα επισήμανσης στο Πληροφορίες η σελίδα τμηματοποιεί τα σχόλια σε διάφορα δημογραφικά στοιχεία, όπως η τοποθεσία ή το προϊόν, ώστε να μπορείτε να φιλτράρετε σχόλια για πιο εμπεριστατωμένη ανάλυση κοινού. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να παρακολουθείτε συγκεκριμένες λεπτομέρειες και να βλέπετε πώς οι διάφορες αλλαγές επηρεάζουν τις αξιολογήσεις.

Η γνώση αυτού του είδους πληροφοριών είναι απαραίτητη για μια επιχείρηση που στοχεύει στην ευχαρίστηση των πελατών. Το να βλέπεις τη γενική κατάταξή σου με αστέρια δεν προσφέρει απαραίτητα την πλήρη εικόνα του τι είναι πραγματικά το συνολικό σου συναίσθημα.

Είναι σημαντικό να σκάψουμε λίγο βαθύτερα και να δούμε τι λένε οι άνθρωποι και το νόημα πίσω από αυτό.

Ενσωματώσεις εφαρμογών

Φυσικά, θα ήταν απόλυτη σπατάλη χρόνου και χρημάτων για τη συνεργασία με ένα σύστημα λογισμικού εξυπηρέτησης πελατών που δεν είναι σε θέση να συνεργαστεί με τον ιστότοπό της επιχείρησής σας.

Η εμφάνιση κριτικών σε ολόκληρο τον ιστότοπό σας ηλεκτρονικού εμπορίου αποτελεί ουσιαστικό παράγοντα για την αύξηση των πωλήσεων, αλλά εάν το λογισμικό αναθεώρησης δεν έχει τη σωστή ενσωμάτωση, οι κριτικές σας δεν είναι τίποτα περισσότερο από εσωτερικά σύνολα δεδομένων.

Και πάλι, το Trustpilot είναι εξαιρετικά βολικό εδώ επειδή έχουν μια μεγάλη λίστα πλατφορμών ηλεκτρονικού εμπορίου με τις οποίες είναι συμβατές, συμπεριλαμβανομένων των μεγάλων όπως το Shopify, Magneto και WooCommerce.

Επιπλέον, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γίνονται γρήγορα μια αγαπημένη πηγή έρευνας επιχειρήσεων, όπως 45% των διαδικτυακών καταναλωτών δηλώστε ότι χρησιμοποιούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να τους βοηθήσουν να αποφασίσουν για μια αγορά.

Μπορείτε επίσης να μοιραστείτε εύκολα κριτικές από το Trustpilot σε όλους τους σημαντικούς ιστότοπους κοινωνικών μέσων. Επιπλέον, το πρόγραμμα Pro και Enterprise θα δημοσιεύσει αυτόματα σχόλια στο Facebook για εσάς.

συμπέρασμα

 Ενώ ορισμένες δυνατότητες μπορεί να είναι πιο κρίσιμες για τη μία επιχείρηση από την άλλη, υπάρχουν μερικά βασικά στοιχεία από τα οποία κάθε οργανισμός μπορεί να επωφεληθεί.

Βεβαιωθείτε ότι κάνετε την έρευνά σας καθώς αναζητάτε το εργαλείο διαχείρισης σχολίων πελατών που θα λειτουργεί καλύτερα για εσάς.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector