Πώς να αποκτήσετε ΔΩΡΕΑΝ πιστοποιητικό SSL για ιστότοπο (HTTPS);

Η ασφάλεια είναι απαραίτητη για κάθε ιστότοπο που παρέχει ασφάλεια, χτίζει την εμπιστοσύνη των επισκεπτών και για καλύτερη κατάταξη.


Είναι απαραίτητο για τον ιστότοπο συναλλαγών ή βάσει συνδρομής, οπότε κρυπτογραφείτε τα ευαίσθητα δεδομένα από έναν πελάτη σε έναν διακομιστή.

Βελτιώστε την ασφάλεια του ιστότοπού σας με πιστοποιητικό SSL / TLS.

Το HTTPS θα ενίσχυε επίσης το κατάταξη μηχανών αναζήτησης, οπότε μπορείτε να το κάνετε και για το ιστολόγιό σας.

Εάν θέλετε να εφαρμοστεί το πιστοποιητικό στον ιστότοπό σας χωρίς να ξοδέψετε $ $$, τότε εδώ είναι λίγοι οίκο έκδοσης πιστοποιητικών (πάροχοι SSL) για να σας βοηθήσουν με αυτό.

Τα παρακάτω ακρωνύμια χρησιμοποιούνται παρακάτω.

 • SSL – Secure Socket Layer
 • TLS – Ασφάλεια επιπέδου μεταφοράς
 • CDN – Δίκτυο παράδοσης περιεχομένου
 • DV – Επικυρωμένος τομέας
 • ACME – Αυτόματο περιβάλλον διαχείρισης πιστοποιητικών

Εάν ψάχνετε για κοινόχρηστη φιλοξενία που παρέχει δωρεάν πιστοποιητικό SSL, τότε μπορείτε να δοκιμάσετε SiteGround. αν αναρωτιέστε γιατί το SiteGround τότε, τα παρακάτω είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά.

 • Το SiteGround λειτουργεί στο Google Cloud για τη δημιουργία μιας ισχυρής και τεχνικά ανώτερης υπηρεσίας φιλοξενίας.
 • Η τελευταία έκδοση της PHP
 • Ασύγκριτη υποστήριξη πελατών διαθέσιμη 24/7 μέσω συνομιλίας, τηλεφώνου, εισιτηρίων. Ο χρόνος αναμονής είναι έως και 10 λεπτά, αν όχι καθόλου.
 • Μια καινοτόμος προσέγγιση στην απόδοση και την ασφάλεια
 • Τα προγράμματα φιλοξενίας συνοδεύονται από δωρεάν και χρήσιμες δυνατότητες
 • Δωρεάν SSL
 • Δωρεάν CDN Cloudflare
 • Δωρεάν και γρήγορη μετεγκατάσταση ιστότοπων από άλλους κεντρικούς υπολογιστές
 • Δωρεάν αυτοματοποιημένη καθημερινή δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά

Τώρα, ας ρίξουμε μια ματιά στα παρακάτω για να λάβουμε ένα πιστοποιητικό.

ZeroSSL

Μπορείτε να λάβετε το πιστοποιητικό SSL σας σε λίγα μόνο λεπτά με το ZeroSSL. Ξεκινάτε εισάγοντας τις απαιτούμενες λεπτομέρειες, περάστε από τη διαδικασία γρήγορης επαλήθευσης και BOOM, υπάρχει το πιστοποιητικό SSL σας έτοιμο.

Το δημιουργημένο πιστοποιητικό SSL είναι 100% δωρεάν για χρήση και διαρκεί 90 ημέρες, μετά την οποία μπορείτε να ανανεώσετε ξανά και ξανά χωρίς κόστος.

Δεν θέλετε να ανανεώσετε το πιστοποιητικό μη αυτόματα?

Κανένα πρόβλημα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Πιστοποιητικό ZeroSSL για αυτοματοποίηση της ανανέωσης. Ωραίο, έτσι δεν είναι?

Το ZeroSSL είναι αρχή έκδοσης πιστοποιητικών, επομένως εκδίδονται πιστοποιητικά από αυτούς. Μπορείτε να διαχειριστείτε όλα τα πιστοποιητικά σας με τον εύχρηστο πίνακα ελέγχου. Παίρνετε έως και 3 πιστοποιητικά ΔΩΡΕΑΝ. Ωστόσο, εάν χρειάζεστε περισσότερα, μπορείτε να προμηθευτείτε ένα πρόγραμμα επί πληρωμή που προσφέρει απεριόριστα πιστοποιητικά με πολλές άλλες premium δυνατότητες.

 • Μπαλαντέρ & πιστοποιητικό πολλαπλών τομέων
 • Πρόσβαση API REST
 • Τεχνική υποστήριξη

Προσφέρουν επίσης μια προσαρμοσμένη λύση, οπότε αν έχετε επιχειρηματική απαίτηση για έκδοση πιστοποιητικών για τους πελάτες σας, μιλήστε μαζί τους.

Ας κρυπτογραφήσουμε

Ας κρυπτογραφήσουμε είναι ένα συνεργατικό έργο με το Linux Foundation και μια νέα αρχή έκδοσης πιστοποιητικών που χρηματοδοτείται από τους Mozilla, Akamai, SiteGround, Cisco, Facebook κ.λπ. που προσφέρει ένα πιστοποιητικό SSL είναι δωρεάν.

Αυτό είναι υπέροχο για να εξοικονομήσετε κόστος για να το εφαρμόσετε σε περιβάλλον μη παραγωγής.

Είναι αυτοματοποιημένο, πράγμα που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να αφιερώσετε χρόνο για τη δημιουργία CSR και να στείλετε στην αρχή της ΑΑ για να την υπογράψετε. Όλα συμβαίνουν στο παρασκήνιο στους διακομιστές ιστού σας.

αφήνει κρυπτογράφηση

Το Let’s Encrypt έχει εκδώσει περισσότερα από ένα δισεκατομμύριο πιστοποιητικά μέχρι στιγμής. Ρίξτε μια ματιά στους οδηγούς για να εφαρμόσετε το Let’s Encrypt στο Apache HTTP ή το Nginx.

SSL δωρεάν

SSL δωρεάν χρησιμοποιήστε το Let’s Encrypt ACME server χρησιμοποιώντας επικύρωση τομέα για να σας παρέχουμε ένα πιστοποιητικό. Είναι 100% δωρεάν και τα πιστοποιητικά εκδίδονται μέσα σε λίγα λεπτά.

sslforfree

SSL

SSL.com προσφέρει δωρεάν SSL σε μηδενικό κόστος για 90 ημέρες. Αυτό είναι κατάλληλο αν ψάχνετε να παίξετε για να καταλάβετε πώς λειτουργεί το SSL ή ορισμένα βραχυπρόθεσμα έργα.

Λάβετε το δωρεάν πιστοποιητικό SSL που εκδίδεται σε λίγα λεπτά με την υψηλότερη ισχύ και κρυπτογράφηση bit. Όλα τα κύρια προγράμματα περιήγησης αναγνωρίζουν πιστοποιητικά που εκδίδονται από το SSL.com.

Cloudflare

Cloudflare είναι CDN & Εταιρεία Ασφαλείας. Κάνουν τον ιστότοπό σας πιο γρήγορο και ασφαλές — το Cloudflare τροφοδοτεί πολλούς δημοφιλείς ιστότοπους, όπως Reddit, yelp, Mozilla, StackOverflow κ.λπ..

cloudflare-markethare

Πρόσφατα, το Cloudflare ανακοίνωσε ότι το καθολικό SSL είναι δωρεάν για όλους τους χρήστες. Αυτό είναι σωστό, ακόμα κι αν βρίσκεστε στο δωρεάν πρόγραμμα. Εάν χρησιμοποιείτε το Cloud Flare και το SSL δεν είναι ακόμη ενεργοποιημένο, τότε μπορείτε να το κάνετε γρήγορα.

 • Συνδεθείτε στο Cloud Flare
 • Επιλέξτε τον ιστότοπο που θέλετε να ενεργοποιήσετε το SSL
 • Κάντε κλικ στο εικονίδιο Crypto
 • Βεβαιωθείτε ότι έχει διαμορφωθεί ως “Ευέλικτη” και η κατάσταση εμφανίζεται ως “ΕΝΕΡΓΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ”.

cloudflare-enabled-ssl

Μπορεί να χρειαστούν λίγα δευτερόλεπτα για να μεταδοθεί ζωντανά, μπορείτε να επαληθεύσετε μεταβαίνοντας στον ιστότοπό σας μέσω https.

30 ημέρες δωρεάν

Μπορείτε επίσης να λάβετε 30 ημέρες από τη δωρεάν δοκιμή από τον ακόλουθο πάροχο πιστοποιητικών.

Ελπίζω τα παραπάνω να σας βοηθήσουν να αποκτήσετε δωρεάν SSL για τον ιστότοπο / το ιστολόγιό σας. Αλλά αν θέλετε αγοράστε ένα πιστοποιητικό premium για επιχειρήσεις, τότε μπορείτε να δείτε το κατάστημα SSL.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector