Πώς να παρέχετε συνεχή ασφάλεια για τον ιστότοπό σας χρησιμοποιώντας το AppTrana

Ολοκληρωμένη λύση πρόληψης και ασφάλειας για την εφαρμογή ιστού.


Σύμφωνα με την Έκθεση State of Cybercrime 2017, Οι επιθέσεις στον κυβερνοχώρο θα κόστιζαν στις επιχειρήσεις 6 τρισεκατομμύρια δολάρια ετησίως έως το 2021. Καθώς οι προσπάθειες πειρατείας γίνονται πιο εξελιγμένες, οι διαδικτυακές επιχειρήσεις χρειάζονται μια ολιστική προσέγγιση για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο.

Ας ρίξουμε μια γρήγορη ματιά στο κόστος παραβίασης δεδομένων ανά χώρα.

Οι ΗΠΑ έχουν υψηλό σκορ, αλλά ένα πράγμα είναι σαφές, τα δεδομένα παραβιάζουν παντού.

Εάν είστε ιδιοκτήτης διαδικτυακής επιχείρησης, τότε χρειάζεστε μια λύση ασφάλειας ιστότοπου που είναι εύκολο να αναπτυχθεί, παρέχει κατάλληλη άμεση προστασία με κανόνες σε λειτουργία μπλοκ και απαλλάσσει τον πόνο της συνεχούς διαχείρισης και ενημερώσεων.

Υπάρχουν πολλές λύσεις που βασίζονται σε σύννεφο για αυτό, αλλά σε αυτό το άρθρο, θα επικεντρωθώ AppTrana από Indusface.

AppTrana είναι μια πλήρως διαχειριζόμενη, αξιόπιστη και προσιτή λύση SaaS (λογισμικό ως υπηρεσία) για τη διασφάλιση των εφαρμογών σας στο διαδίκτυο.

Το AppTrana εμπιστεύεται χιλιάδες παγκόσμιες επιχειρήσεις στο διαδίκτυο, συμπεριλαμβανομένων των Reliance Insurance, National Stock Exchange, HDFC Life, Tata Motors κ.λπ..

Είναι μια σειρά λύσεων ασφαλείας που καλύπτουν τα ακόλουθα.

Σαρωτής ευπάθειας εφαρμογών

Η σάρωση είναι το πρώτο βήμα για τη διαχείριση μιας ασφαλούς επιχείρησης.

Γκάρτνερ εκτιμά ότι περισσότερο από 70% των παραβιάσεων συμβαίνει στο επίπεδο εφαρμογής. Οι χάκερ έχουν υψηλότερα κίνητρα στη στόχευση εφαρμογών για τη μείωση κρίσιμων επιχειρηματικών διαδικασιών.

Είναι σημαντικό να βρείτε όλα τα είδη τρωτών σημείων που θα μπορούσαν να εκμεταλλευτούν οι χάκερ. Με το AppTrana, έχετε έναν συνδυασμό αυτόματης και μη αυτόματης σάρωσης για να αναζητήσετε κοινά ζητήματα ασφαλείας, όπως SQLi, XSS, CSRF κ.λπ..

Είναι ικανό να εκτελεί αυτοματοποιημένη σάρωση και δοκιμή χειροκίνητης διείσδυσης για τον εντοπισμό κινδύνων εφαρμογής.

Τείχος προστασίας εφαρμογών Ιστού (WAF)

Το πιο σημαντικό εμπόδιο για τη σωστή χρήση του WAF είναι ότι απαιτεί δεξιότητες για τη συντήρηση και την αναβάθμιση που είναι χρονοβόρα συνεχώς. Ως ιδιοκτήτης επιχείρησης, προτιμάτε να εστιάζετε στο προϊόν και τις πωλήσεις σας.

Το γενικό WAF συνοδεύεται συνήθως από τυποποιημένους κανόνες εκτός πλαισίου χωρίς να κατανοεί συγκεκριμένες ανάγκες εφαρμογής. Οι κίνδυνοι τέτοιων προσεγγίσεων είναι:

 • Λίγη κατανόηση του περιεχομένου της εφαρμογής, οπότε οι ευπάθειες ιδιαίτερα στην εφαρμογή που μπορούν να εκμεταλλευτούν οι χάκερ αφήνονται απροστάτευτες.

Όπως λέει και το ρητό, η ασφάλεια είναι τόσο καλή όσο και ο πιο αδύναμος κρίκος

 • Οι περισσότεροι σαρωτές είναι αναποτελεσματικοί όταν πρόκειται για ιστότοπους με βαριά / δυναμική JavaScript.
 • Τα κενά στις ευπάθειες της λογικής των επιχειρήσεων μπορούν να βρεθούν μόνο μέσω δοκιμής στυλό. Τα αποτελέσματα που εισάγονται από τέτοιους σαρωτές είναι στην αρχή ανεπαρκή και συχνά η προστασία έναντι τέτοιων σημαντικών κινδύνων δεν πραγματοποιείται με ακρίβεια από τις περισσότερες μονάδες WAF.
 • Οι κανόνες out-of-the-box είναι λογικοί σε ένα ιδανικό σενάριο. Ωστόσο, οι εφαρμογές στον πραγματικό κόσμο δεν είναι καθόλου τέλειες, οδηγώντας σε πολλά ψευδώς θετικά & ψευδώς αρνητικά, καθιστώντας τη λύση αναποτελεσματική.
 • Η σωστή εφαρμογή του WAF απαιτεί τη βελτίωση των τυποποιημένων κανόνων για την κάλυψη αναγκών για συγκεκριμένες εφαρμογές, αλλά, δυστυχώς, αυτό απαιτεί πολλή εμπειρογνωμοσύνη και χρόνο.

AppTrana WAF προσεγγίζει το πρόβλημα για να αφαιρέσει τον πόνο της διαμόρφωσης και της διαχείρισης της ασφάλειας εφαρμογών από τον πελάτη. Είναι ικανό να μάθει την εφαρμογή της διορατικότητας για να παρέχει εξαιρετική προστασία.

Οι κίνδυνοι μετριάζονται μέσω εικονικής ενημέρωσης κώδικα WAF, πράγμα που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να επανεκκινήσετε την εφαρμογή. Έχει τις ακόλουθες επιλογές.

 • Σύνθετοι κανόνες – Κανόνες που έχουν συνταχθεί από ειδικούς ασφαλείας και που συνοδεύονται από μηδενική ψευδή θετική εγγύηση.
 • Κανόνες Premium – Πολύπλοκοι κανόνες για ενισχυμένη προστασία που μπορεί να δημιουργήσουν ορισμένα FP βάσει μεμονωμένου σχεδιασμού και συμπεριφοράς εφαρμογών. Αυτά εφαρμόζονται σε κατάσταση καταγραφής, παρακολουθούνται και συντονίζονται για να διασφαλιστεί το Zero FP για μια εφαρμογή πριν τεθεί σε λειτουργία μπλοκ.
 • Προσαρμοσμένοι κανόνες- Κανόνες για συγκεκριμένες εφαρμογές γραμμένους από ειδικούς ασφαλείας με μηδενική ψευδή θετική εγγύηση βάσει του αιτήματος του πελάτη.
 • Συνεχής μάθηση- Υπάρχει 24/7 ορατότητα των τρεχόντων κινδύνων μέσω του σαρωτή και της κατάστασης προστασίας μέσω του WAF.

Οι απόπειρες επιθέσεων που μπλοκαρίστηκαν μπορούν να αξιολογηθούν, συμπεριλαμβανομένων από πού προέρχονται και τι προσπάθησαν να κάνουν, το οποίο λειτουργεί ως νοημοσύνη για περαιτέρω ενημερώσεις για συνεχή βελτίωση.

Προστασία DDoS

Οι επιθέσεις DDoS είναι μια τεράστια απειλή για εταιρείες παγκοσμίως. Ανεξάρτητα από το πόσες ευπάθειες διορθώνετε, όλοι είναι ανοιχτοί σε επιθέσεις DDoS.

Το AppTrana παρέχει 24ωρη παρακολούθηση και υποστήριξη από ειδικούς για τον μετριασμό των εξελιγμένων επιθέσεων DDOS, διασφαλίζοντας τη διαθεσιμότητα του ιστότοπού σας.

Με τις αυστηρά ενσωματωμένες μονάδες WAF και Scanner, διασφαλίζει ότι υπάρχει συνεχής μάθηση που μοιράζεται και στα δύο, βελτιώνοντας την αποτελεσματικότητα της ανίχνευσης & προστασία για όλους τους τύπους επιθέσεων.

Και, μπορείτε πάντα να αποκλείσετε μια συγκεκριμένη περιοχή ή IP για να σταματήσετε αμέσως τις επιθέσεις.

Ελπίζω παραπάνω να σας δώσει μια ιδέα για την προσφορά υπηρεσιών AppTrana.

Εδώ είναι μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά που παρέχονται εκτός κουτιού.

 • Άμεση προστασία μέσα σε λίγα λεπτά, με μηδενικό χρόνο διακοπής καθ ‘όλη τη διάρκεια της μετάβασης
 • Υποδομή συμβατή με PCI για την ασφάλεια εφαρμογών ιστού, η οποία είναι επεκτάσιμη σε terabyte δεδομένων απρόσκοπτα
 • Προστασία ασφάλειας άμεσα μέσω εικονικών ενημερώσεων κώδικα που δημιουργήθηκαν από ειδικούς και 24ωρη ορατότητα κινδύνου

Ξεκινήστε με το AppTrana για να δείτε πώς λειτουργεί. Μπορείτε να ξεκινήσετε τη δοκιμή χωρίς να παρέχετε πιστωτική κάρτα.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map