6 Επιχειρηματικές λύσεις ασφαλείας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για προστασία από επιθέσεις ανεπιθύμητων μηνυμάτων και ηλεκτρονικού ψαρέματος

Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της επιχειρηματικής διαδικασίας της εταιρείας σας, είτε θέλετε να αλληλεπιδράσετε με τους πελάτες, τις προοπτικές ή τους υπαλλήλους σας.


Το email σας είναι ένας επαγγελματικός τρόπος για να παρουσιάσετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της επωνυμίας σας, να ενημερώσετε τους πελάτες σας για προσφορές και προσφορές. Μπορεί επίσης να περιέχει ευαίσθητες πληροφορίες, όπως στοιχεία τραπεζικού λογαριασμού, αριθμούς πιστωτικών καρτών, εμπορικές συνομιλίες και πολλά άλλα.

Επομένως, δεν θα θέλατε ποτέ να διακινδυνεύσετε να χάσετε τις πληροφορίες email σας. Ωστόσο, τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι ο πρώτος στόχος των απατεώνων στον κυβερνοχώρο για πρόσβαση στα ιδιωτικά δεδομένα της εταιρείας σας μέσω επιθέσεων ηλεκτρονικού ψαρέματος και ανεπιθύμητων μηνυμάτων.

Οι καμπάνιες ηλεκτρονικού ψαρέματος (phishing) αυξάνονται τόσο ως προς την πολυπλοκότητα όσο και ως προς τον όγκο. Τέτοιες επιθέσεις είναι μια από τις κύριες αιτίες συμβάντων ασφαλείας και παραβιάσεων δεδομένων. ΕΝΑ κανω ΑΝΑΦΟΡΑ από τη Verizon λέει ότι σχεδόν το 1/3 όλων των παραβιάσεων δεδομένων το 2019 αφορούσε ηλεκτρονικό ψάρεμα.

Αυτές οι κυβερνοεπιθέσεις στοχεύουν στη χρήση συγκαλυμμένων email ως όπλο τους για να εξαπατήσουν τους παραλήπτες να θεωρήσουν ότι το μήνυμα είναι χρήσιμο για αυτούς. Για παράδειγμα, το μήνυμα μπορεί να διαβάσει το αίτημα της τράπεζάς του που σχετίζεται με τα διαπιστευτήρια της τράπεζάς του, ένα κλικ για λήψη ενός συνημμένου από την εταιρεία τους, το επείγον που επιβάλλεται και άλλα.

Ποιος είναι ο αντίκτυπος των απάτης ηλεκτρονικού ψαρέματος (phishing) σε μια επιχείρηση?

Οι επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο υφίστανται τεράστια απώλεια όσον αφορά τα χρήματα, τη φήμη, τα ρυθμιστικά πρόστιμα και πολλά άλλα. Ακόμα και οι μεγάλοι όπως το Facebook και το Google με άψογα μπαλώματα ασφαλείας έχουν διεισδύσει από τους εγκληματίες στον κυβερνοχώρο και έχουν χάσει εκατομμύρια δολάρια, ελέγξτε αυτήν την αναφορά.

Το κίνητρο πίσω από τέτοιες απάτες δεν περιορίζεται στην κλοπή μόνο χρημάτων, αλλά κάτι ακόμα πιο σημαντικό – τα δεδομένα.

Ας μάθουμε τις σοβαρές συνέπειές του στις επιχειρήσεις.

Βλάβη φήμης

Το θεμέλιο της επιχείρησής σας βασίζεται στην εμπιστοσύνη μεταξύ εσάς και των πελατών σας. Σας εμπιστεύονται τις πληροφορίες τους. Ωστόσο, όταν συμβαίνει μια απάτη ηλεκτρονικού ψαρέματος (phishing), όλα τα δεδομένα σας εκτίθενται, συμπεριλαμβανομένης της επωνυμίας και των πελατών σας.

Κατά συνέπεια, αμαυρώνει την εμπιστοσύνη τους στην εταιρεία σας. Επηρεάζει την αντίληψη της επωνυμίας σας στα μάτια των πελατών, των συνεργατών σας, ακόμη και των υπαλλήλων σας. Ως εκ τούτου, η αξία της επωνυμίας σας μειώνεται και το ίδιο ισχύει και για τα έσοδά σας.

Ρυθμιστικά πρόστιμα

Οι ρυθμιστικοί φορείς ενδέχεται να επιβάλλουν σοβαρές χρηματικές ποινές λόγω επιθέσεων ηλεκτρονικού ψαρέματος που εκθέτουν τα δεδομένα των πελατών και των υπαλλήλων σας σε περίπτωση παραβίασης του PCI ή του HIPAA.

Σε τέτοιες περιπτώσεις, οι οργανισμοί πρέπει να επιβαρύνουν εκατομμύρια για αποζημίωση πελατών και υπαλλήλων των οποίων τα δεδομένα έχουν κλαπεί. ΕΝΑ κανω ΑΝΑΦΟΡΑ λέει ότι οι επιχειρήσεις έχουν χάσει 26 δισεκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως από εγκλήματα ηλεκτρονικού ψαρέματος (phishing) από το 2016 έως το 2019.

Απώλεια πελατών

Οι παραβιάσεις δεδομένων επηρεάζουν ουσιαστικά τους καταναλωτές και τους κάνουν νευρικούς. Αρχίζουν να βρίσκουν άλλα προϊόντα ή υπηρεσίες που πιστεύουν ότι είναι ασφαλέστερα. Ως εκ τούτου, εκτός από τις χρηματικές απώλειες, η οργάνωση των θυμάτων χάνει μεγάλο αριθμό πελατών.

Τώρα, πρέπει να αρχίσουν να χτίζουν ξανά αυτή την εμπιστοσύνη, η οποία αποδεικνύεται ακόμη πιο δύσκολη από ό, τι νωρίτερα. Παρομοίως, επηρεάζει και την εμπιστοσύνη των επενδυτών σας, μειώνοντας την αξία της εταιρείας σας. Το 2018, όταν αντιμετώπισε το Facebook παραβίαση δεδομένων, η αξιολόγησή της μειώθηκε κατά 36 δισεκατομμύρια δολάρια.

Απώλεια πνευματικής ιδιοκτησίας

Υπάρχουν πολλά περισσότερα – η απώλεια πνευματικής ιδιοκτησίας είναι επίσης καταστροφική.

Οι διαδικτυακές απάτες και οι επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος περιλαμβάνουν πολλά εμπορικά μυστικά, λίστες πελατών, πολύτιμες έρευνες, δεδομένα ανάλυσης, την τεχνολογία που χρησιμοποιείται, το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ή το σχεδιασμό και πολλά άλλα. Τέτοιες ευαίσθητες πληροφορίες, εάν παγιδευτούν σε λάθος χέρια, μπορούν να επηρεάσουν σοβαρά μια εταιρεία με πολλούς τρόπους.

Έτσι, τι μπορείτε να κάνετε για αυτό?

Λοιπόν, για την αποφυγή καμπανιών ηλεκτρονικού ψαρέματος και άλλων διαδικτυακών απειλών, υπάρχουν ορισμένες διαθέσιμες επιλογές. Ένας τρόπος προστασίας των email σας είναι με τη χρήση αξιοπρεπούς λογισμικού ασφαλείας email. Στην πραγματικότητα, η πρώτη γραμμή άμυνας στην εταιρεία σας πρέπει να είναι λογισμικό ασφαλείας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μπορεί να προστατεύσει τα email σας από χάκερ, ιούς και spamming, ενώ σας επιτρέπει να διευθύνετε την επιχείρησή σας χωρίς φόβο.

Ας ρίξουμε μια ματιά στο παρακάτω λογισμικό για να προστατεύσουμε τα οργανωτικά σας email.

Σόφος

Κατασκευασμένο με αριστεία και έχοντας κατά νου τις διαδικτυακές απειλές του αύριο, Σόφος είναι ένα έξυπνο λογισμικό ασφάλειας email. Αξιοποιώντας την τεχνητή νοημοσύνη, μπορεί να παρέχει προγνωστική ασφάλεια για την προστασία των email σας.

Το email boxbox της Sophos χρησιμοποιεί τη βραβευμένη τεχνολογία του Intercept X, το οποίο είναι ένα νευρωνικό δίκτυο βαθιάς μάθησης. Είναι ικανό να αποκλείει ανεπιθύμητες εφαρμογές και κακόβουλο λογισμικό μηδενικής ημέρας. Χρησιμοποιώντας την προηγμένη τεχνολογία anti-ransomware και ανάλυση συμπεριφοράς, η Sophos μπορεί να σταματήσει τις επιθέσεις εκκίνησης και ακόμη και το νεότερο ransomware.

Η Sophos προσφέρει ασφάλεια URL Time-of-Click που μπορεί να ελέγξει τη φήμη του ιστότοπου των ληφθέντων συνδέσμων email πριν από την παράδοση. Με αυτόν τον τρόπο, μπλοκάρει μυστικές επιθέσεις, που είναι ένα μοναδικό χαρακτηριστικό που προσφέρει αυτό το λογισμικό.

Αποτρέπει επίσης τους απατεώνες ηλεκτρονικού ψαρέματος να σας προστατεύσουν από δόλιες διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χρησιμοποιώντας έναν συνδυασμό τεχνικών ελέγχου ταυτότητας DMARC, DKIM και SPF, παρόμοια ανάλυση τομέα, εμφάνιση του ονόματος και έλεγχο ανωμαλιών κεφαλίδων email. Το λογισμικό καραντίνες, μπλοκ και επισημαίνει ύποπτα μηνύματα με προειδοποίηση. Χρησιμοποιεί φίλτρα φήμης IP, μηχανές προστασίας από ιούς, anti-spam και φίλτρα email για την αντιμετώπιση απειλών στο διαδίκτυο.

Ενσωματώνεται με το Sophos Central, μια κονσόλα που βασίζεται σε σύννεφο, για να σας επιτρέπει να διαχειριστείτε την άμυνα σας από απειλές και να ανταποκριθείτε πιο γρήγορα. Το Sophos Endpoint Protection εντοπίζει αυτόματα και καθαρίζει μολυσμένους υπολογιστές.

Χρησιμοποιώντας κρυπτογράφηση email και εξελιγμένη ασφάλεια παραβίασης δεδομένων, αποτρέπει την απώλεια δεδομένων και σας επιτρέπει να ελέγχετε πλήρως τα δεδομένα σας. Σαρώνει μηνύματα και συνημμένα και ασφαλίζει τα email σας γρήγορα με ένα κουμπί πρόσθετου O365. Λειτουργεί αποτελεσματικά με διαφορετικά επαγγελματικά email και μπορεί να ενσωματωθεί εύκολα με το G Suite, το Office 365, το Exchange 2003+ κ.λπ..

Σφυραίνα

Προστατέψτε τα email σας, τα δεδομένα και τους χρήστες σας με Βασικά είδη Barracuda σταματώντας προηγμένες απειλές όπως ransomware και spear-phishing μαζί με ογκομετρικές απειλές, όπως spam και malware. Η αρχειοθέτηση απόδειξη παραβίασης συμμορφώνεται με τις πολιτικές που αφορούν τη διατήρηση email.

Με το αντίγραφο ασφαλείας του Cloud, μπορείτε να προστατεύσετε τα αρχεία σας από διαγραφή ή καταστροφή και να ανακτήσετε κάθε ένα από αυτά χωρίς προβλήματα. Η ισχυρή τεχνολογία κρυπτογράφησης και πρόληψης διαρροών διατηρεί τα ευαίσθητα δεδομένα σας απόλυτα ασφαλή. Τα εισερχόμενα φίλτρα εντοπίζουν και απολυμαίνουν κάθε email πριν από την παράδοση για προστασία από απειλές.

Η Barracuda αξιοποιεί τεχνικές όπως σάρωση ιών, ανάλυση σε πραγματικό χρόνο, βαθμολογία spam, ελέγχους φήμης, Πρόληψη συνδέσμων URL και πολλά άλλα για την καλύτερη δυνατή προστασία. Το 24/7 παγκόσμιο κέντρο απειλών – το Barracuda Central παρακολουθεί συνεχώς για νέες ευπάθειες και αναπτύσσει τεχνολογίες φίλτρων.

Το Advanced Threat Protection είναι η υπηρεσία που βασίζεται στο cloud της Barracuda για προστασία από κακόβουλα προγράμματα, επιθέσεις μηδενικής ημέρας, μαζί με άλλες απειλές. Χρησιμοποιεί αναλυτικούς κινητήρες πολλαπλών επιπέδων όπως στατική ανάλυση, ανάλυση συμπεριφοράς και sandboxing που μοιάζει με CPU για την ανίχνευση διαφυγόντων και άγνωστων απειλών.

Τα εξερχόμενα φίλτρα αποκλείουν τις εξερχόμενες επιθέσεις που προέρχονται από το δίκτυό σας για την προστασία των ευαίσθητων δεδομένων των πελατών, των υπαλλήλων και των συνεργατών σας. Οι ανώτεροι αριθμοί πιστωτικών καρτών ασφαλούς κρυπτογράφησης email, δεδομένα HIPAA, διαπιστευτήρια κοινωνικής ασφάλισης και άλλες ευαίσθητες πληροφορίες.

Παραμείνετε συνδεδεμένοι συνεχώς, ακόμη και κατά την απώλεια συνδεσιμότητας ή τη διακοπή λειτουργίας του διακομιστή, επειδή το Email Continuity of Barracuda σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε γραμματοκιβώτιο έκτακτης ανάγκης. Είναι απάντηση σε περιστατικά και η εγκληματολογία παρέχει πληροφορίες για απειλές, ώστε οι διαχειριστές να μπορούν να ειδοποιούν τους χρήστες να διαγράψουν κακόβουλα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αβανάν

Αβανάν μπορεί να αποκλείσει αποτελεσματικά τις απειλές προτού τις λάβει τα εισερχόμενά σας και λειτουργεί καλά με την υπάρχουσα ασφάλεια. Μπορεί να παρέχει πλήρη προστασία στο cloud email καθώς και σε συστήματα συνεργασίας.

Σαρώνει απειλές αφού ολοκληρωθεί η σάρωση του υπάρχοντος συστήματος ασφαλείας στον υπολογιστή σας. Προσφέρει υπεράσπιση ανώτερου επιπέδου έναντι παραβιάσεων επιχειρηματικών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, παραβιασμένων λογαριασμών και απειλών εσωτερικού.

Η τεχνητή νοημοσύνη δίνει τη δυνατότητα στον Avanan να μάθει από την περίπλοκη σχέση μεταξύ προτύπων επικοινωνίας, email και υπαλλήλων προκειμένου να δημιουργήσει ένα προφίλ απειλής. Με αυτόν τον τρόπο, το λογισμικό αποκλείει διαδικτυακές απειλές που αφορούν κάθε οργανισμό.

Χρησιμοποιώντας αυτό το λογισμικό, δεν συμβαίνει καμία αλλαγή στην εγγραφή MX, πράγμα που σημαίνει ότι οι εισβολείς δεν μπορούν να εντοπίσουν ποιο σύστημα ασφαλείας email χρησιμοποιείτε. Όσον αφορά την απόδοση, σας επιτρέπει να απολαύσετε μια αδιάκοπη εμπειρία κατά τη χρήση εφαρμογών cloud. Μπορεί να εντοπίσει απειλές που σχετίζονται με συνδεδεμένες εφαρμογές που βασίζονται σε σύννεφο, όπως το Google Drive, το Teams και το OneDrive.

Κανάλια αλληλογραφίας

Υπάρχουν δύο τύποι προϊόντων ασφαλείας email στο Κανάλια αλληλογραφίας – Φιλτράρισμα εξερχόμενων και φιλτράρισμα εισερχόμενων.

Το Εξερχόμενο φιλτράρισμα των MailChannels σάς επιτρέπει να σαρώσετε και να εξερχόμενα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και, στη συνέχεια, να τα στείλετε για να αποτρέψετε τη μαύρη λίστα IP ενώ επιτυγχάνετε καλύτερη παράδοση email.

Είναι ένα προϊόν αναμετάδοσης SMTP cloud που μπορεί να ανιχνεύσει και να αποκλείσει spammers. Χρησιμοποιώντας το, μπορείτε να καταργήσετε προβλήματα παράδοσης email λόγω μαύρης λίστας IP και κλείνει αυτόματα παραβιασμένα σενάρια και λογαριασμούς για καλύτερη ασφάλεια. Είναι δεμένο με τεχνολογία παγκόσμιας κλάσης ηλεκτρονικού ψαρέματος και ανίχνευσης ανεπιθύμητων μηνυμάτων, ειδοποιεί για τον εντοπισμό ανεπιθύμητων μηνυμάτων, προσφέρει υποστήριξη πολλαπλών κωδικών πρόσβασης, παρέχει αναζήτηση καταγραφής, επιτρέπει σε διαφορετικούς χρήστες κονσόλας και παρέχει πληροφορίες για τα συνολικά μηνύματα που αποστέλλονται.

Το εισερχόμενο φιλτράρισμα των καναλιών αλληλογραφίας σάς επιτρέπει να προστατεύετε τα εισερχόμενά σας από ηλεκτρονικό ψάρεμα, ανεπιθύμητο περιεχόμενο, κακόβουλο λογισμικό και άλλες διαδικτυακές απειλές. Είναι επίσης ένα φίλτρο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας που προσφέρει απλή ενσωμάτωση χρησιμοποιώντας το cPanel και προσφέρει προστασία πολλαπλών επιπέδων. Διαθέτει τα νεότερα πρότυπα ασφαλείας, όπως SSL / TLS, DMARC, DKIM, SPF και άλλα. Μπορείτε να καταφέρετε να αποκλείσετε απευθείας από τα εισερχόμενά σας χρησιμοποιώντας την Καραντίνα Digest, να προσθέσετε ανεπιθύμητες ετικέτες και να λάβετε λεπτομερή αρχεία καταγραφής.

Το MailChannels χρησιμοποιεί ένα απλό, διαισθητικό και ισχυρό περιβάλλον εργασίας χρήστη με σύγχρονες τεχνολογίες για να σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε τις επαφές σας αποτελεσματικά. Λειτουργώντας σε διαφορετικά συστήματα cloud, παρέχει 99,99% χρόνο λειτουργίας ενώ ελαχιστοποιεί λιγότερα σημεία αστοχίας.

Mimecast

Το σύστημα ασφαλείας βάσει cloud Mimecast προστατεύει την εταιρεία, τους πελάτες και τους υπαλλήλους σας, υπερασπιζόμενοι από εισερχόμενα κακόβουλα προγράμματα, ανεπιθύμητα μηνύματα, καμπάνιες ηλεκτρονικού ψαρέματος, επιθέσεις μηδενικής ημέρας και άλλα. Αξιοποιεί καινοτόμες τεχνολογίες, εφαρμογές και πολιτικές για τον εντοπισμό απειλών και τον αποκλεισμό τους πριν διεισδύσουν στα εισερχόμενά σας.

Το Mimecast προσφέρει ασφάλεια βάσει πολιτικής ικανή να ενσωματωθεί με το Secure Email Gateway. Περιλαμβάνει DLP, έλεγχο περιεχομένου και κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο μέσω του Mimecast Secure Messaging. Ελέγχει τις διευθύνσεις URL του ιστότοπου, κάνοντας κλικ σε οποιονδήποτε σύνδεσμο για την προστασία των δεδομένων σας.

Το λογισμικό ανιχνεύει όλα τα συνημμένα, εφαρμόζοντας αναλυτικές τεχνικές, sandboxing και προσαρμόσιμες προσεγγίσεις προκειμένου να αποκλείσει τυχόν πιθανές απειλές. Προστατεύει από μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου πλαστοπροσωπίας για την ασφάλειά σας.

Η εκπαίδευση ευαισθητοποίησης του Mimecast στοχεύει να βοηθήσει τους ανθρώπους να μειώσουν τους διαδικτυακούς κινδύνους που σχετίζονται με ανθρώπινα λάθη. Η ισχυρή ασφάλειά του μπορεί να ελέγξει τα εξερχόμενα email σας για να παρέχει προστασία 360 μοιρών μέσω email. Για κίνδυνο σχετικά με εισερχόμενα email, το λογισμικό σταματά την πλαστογράφηση τομέα για την προστασία της εταιρείας σας χρησιμοποιώντας το DMARC Analyzer.

Χρησιμοποιεί επίσης το Brand Exploit Protect για να εξουδετερώσει τη μίμηση της επωνυμίας σας στο Διαδίκτυο, προκειμένου να προστατεύσει τη φήμη της.

ΜΕΛΑΝΩΔΗΣ

Για να προστατεύσετε την επιχείρησή σας από επιθέσεις ηλεκτρονικού “ψαρέματος”, ΜΕΛΑΝΩΔΗΣ αποκλείει διαδικτυακές απειλές πολλών ειδών.

Αυτό το λογισμικό προστασίας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χρησιμοποιεί όραμα υπολογιστή και μηχανική εκμάθηση συγκεκριμένου τομέα για τον εντοπισμό και τον αποκλεισμό ηλεκτρονικών μηνυμάτων ηλεκτρονικού “ψαρέματος” που μπορούν να περάσουν ακόμη και από παλαιότερα προγράμματα email. Εάν χρησιμοποιείτε το G Suite, το Office 365 ή το Exchange, χρησιμοποιήστε το INKY και προστατεύστε τα email σας.

Κατά την ανίχνευση τυχόν ύποπτων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το λογισμικό δημιουργεί προειδοποιητικά πανό και τα αντανακλά απευθείας στο email σας. Με αυτόν τον τρόπο, καθοδηγεί την εμφάνιση τέτοιων μηνυμάτων και μπορείτε να αγνοήσετε παρόμοια μηνύματα στο μέλλον χωρίς να απαντήσετε σε αυτά.

Το INKY που βασίζεται σε σύννεφο είναι εύκολο να αναπτυχθεί. Μπορείτε επίσης να ενσωματώσετε εύκολα στο Office 365 μέσα σε λίγα λεπτά. Εμφανίζει φιλικές προς τον χρήστη προειδοποιήσεις – ασφαλές / κακόβουλο / ασυνήθιστο για να σας επιτρέψει να κατανοήσετε τη φύση των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και πώς να τα αντιμετωπίζετε με ασφάλεια. Η χρήση του λογισμικού είναι εύκολη και η διαχείριση δραστηριοτήτων είναι επίσης απλή, με τη χρήση ταμπλό.

Σας δίνει καλύτερη ορατότητα των email σας. Μπορείτε ακόμη και να παρακολουθήσετε πόσα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ανεπιθύμητης αλληλογραφίας ή ηλεκτρονικού ψαρέματος (phishing) λάβατε και το INKY τα απέκλεισε έξυπνα. Ένα άλλο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό που παρέχει είναι η επιλογή αναφοράς ενός συγκεκριμένου email με ένα κλικ χρησιμοποιώντας το smartphone, τον υπολογιστή ή το tablet σας.

Επιπλέον πόντοι

Εκτός από τη χρήση πυλών ασφαλείας email, μπορείτε να ακολουθήσετε μερικές συμβουλές για να παραμείνετε ασφαλείς και να λαμβάνετε λιγότερα μηνύματα spam.

 • Ρυθμίστε τουλάχιστον δύο διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου – ιδιωτικές και δημόσιες. Χρησιμοποιήστε ιδιωτικό ηλεκτρονικό ταχυδρομείο για την προσωπική σας αλληλογραφία και κάντε τη διεύθυνσή της λίγο δύσκολη για ανεπιθύμητη αλληλογραφία των κυβερνο-απατεώνων.
 • Ποτέ μην απαντάτε σε ανεπιθύμητα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
 • Μην κάνετε κλικ σε αυτό το κουμπί “κατάργηση εγγραφής”. Μπορεί να είναι μια προσπάθεια ανάκτησης της ενεργής διεύθυνσης email σας ή ενδέχεται να αυξηθούν τα ανεπιθύμητα email.
 • Χρησιμοποιήστε μια ενημερωμένη έκδοση ενός προγράμματος περιήγησης ιστού.
 • Χρησιμοποιήστε φίλτρα προστασίας από ιούς ή anti-spam.
 • Διατηρήστε πλήρως ενημερωμένο το λογισμικό του πελάτη σας, όπως το Adobe Reader και το Microsoft Office.
 • Χρησιμοποιήστε μια ασφαλή τεχνολογία anti-spoofing
 • Συνεχίστε να μαθαίνετε τις τάσεις στον κυβερνοχώρο και εκπαιδεύστε τους υπαλλήλους σας.

συμπέρασμα

Τα email είναι ένας επαγγελματικός τρόπος αλληλεπίδρασης με τους πελάτες και τους υπαλλήλους σας και ενδέχεται να περιέχουν συγκεκριμένες πληροφορίες που δεν θα θέλατε ποτέ να χάσετε. Αλλά μην ανησυχείς; υπάρχει τρόπος να τα προστατέψεις. Δεν μπορείτε να ελέγχετε τους εγκληματίες στον κυβερνοχώρο, αλλά μπορείτε να ελέγχετε τις απάτες ηλεκτρονικού ψαρέματος, τα ανεπιθύμητα μηνύματα, το κακόβουλο λογισμικό και άλλες διαδικτυακές απειλές. Ενσωματώστε τις προαναφερόμενες λύσεις ασφάλειας email για να παραμείνετε προστατευμένοι.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector