Αναθεώρηση HostGator

Αναθεώρηση HostGator


Επισκεφτείτε το HostGator.com

Αναθεώρηση HostGator

HostGator είναι μία από τις μεγαλύτερες και πιο αναγνωρισμένες μάρκες φιλοξενίας ιστοσελίδων τόσο στην Αμερική όσο και παγκοσμίως. Γνωστή για το υψηλό επίπεδο υποστήριξης και το ευρύ φάσμα σχεδίων φιλοξενίας, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι πάνω από οκτώ εκατομμύρια ιστότοποι έχουν ανατεθεί στην HostGator.

Με μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων φιλοξενίας ιστοσελίδων που εκτείνονται από κοινόχρηστους διακομιστές έως και αποκλειστικούς διακομιστές, το HostGator προσφέρει προσιτά και γεμάτα χαρακτηριστικά πακέτα που ταιριάζουν σε κάθε ανάγκη. Όχι μόνο αυτό, μπορείτε να περιμένετε όλο το εικοσιτετράωρο υποστήριξη που δεν είναι καθόλου.

Χαρακτηριστικά HostGator

Ιδρύθηκε το 2002 και εδρεύει στο Χιούστον, η HostGator γνώρισε ταχεία ανάπτυξη και καθιερώθηκε ως ένας από τους ηγέτες στον κλάδο της.

Προσιτά σχέδια

Απεριόριστο εύρος ζώνης

Απεριόριστος χώρος στο δίσκο

Υποστήριξη 24/7

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών

Το HostGator βρίσκεται πάνω από τους άλλους παρόχους φιλοξενίας απλά μέσω του ευρέος φάσματος σχεδίων που έχουν κάτι που ταιριάζει σε όλους. Σε αντίθεση με άλλους παρόχους φιλοξενίας στον κλάδο, αντί να περιορίζουν τις υπηρεσίες τους σε βασικά κοινόχρηστα σχέδια φιλοξενίας για τον προϋπολογισμό, το HostGator δεσμεύεται να ανταποκριθεί στις πιο προηγμένες ανάγκες. Τα προσφερόμενα σχέδια φιλοξενίας του 2015 περιλαμβάνουν:

Βασικά κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας

Ειδικοί διακομιστές Linux και Windows

Σχέδια φιλοξενίας μεταπωλητών

Φιλοξενία εικονικού ιδιωτικού διακομιστή (VPS)

Φιλοξενία Windows / ASP

Όλα τα σχέδια του HostGator έχουν ανταγωνιστικές τιμές και προσφέρουν εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής, για να μην αναφέρουμε ότι γίνονται όλο και πιο προσιτά χάρη στην φιλική προς τον προϋπολογισμό επιλογή πληρωμών κάθε μήνα. Έτσι, είτε ξεκινάτε είτε είστε καθιερωμένος webmaster, οι μηνιαίες πληρωμές είναι η τέλεια λύση για καλύτερη διαχείριση ταμειακών ροών.

Επιπλέον, το HostGator σας επιτρέπει να αναβαθμίσετε ή να υποβαθμίσετε το πρόγραμμα φιλοξενίας σας ανά πάσα στιγμή, ώστε να ταιριάζει στις μεταβαλλόμενες ανάγκες σας.

Κοινή φιλοξενία

Μπορείτε να περιμένετε όλες τις τυπικές δυνατότητες ενός κοινόχρηστου προγράμματος φιλοξενίας με το HostGator, όπως απεριόριστο χώρο στο δίσκο και απεριόριστο εύρος ζώνης. Δύο από τα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας τους περιλαμβάνουν απεριόριστους τομείς, δευτερεύοντες τομείς και δεσμευμένους τομείς. Επιπλέον, όλα τα σχέδια του HostGator περιλαμβάνουν το πάντα δημοφιλές back-end cPanel που σημαίνει ότι ακόμη και τα νεότερα webmasters μπορούν να δημιουργήσουν έναν καλά διαμορφωμένο ιστότοπο με ευκολία.

HostGator Controlpanel

Με το HostGator μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα έχετε όλες τις απαραίτητες εφαρμογές στα δάχτυλά σας, όπως WordPress, Drupal και Joomla. Για όσους έχουν ανάγκες ηλεκτρονικού εμπορίου – καρότσια αγορών και ιδιωτικό SSL δεν έχουν ξεχαστεί.

Για λιγότερο από 5 $ το μήνα, μπορείτε να ξεκινήσετε με ένα κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας που περιλαμβάνει απεριόριστο χώρο στο δίσκο και εύρος ζώνης, 99,9 τοις εκατό uptime, βάσεις δεδομένων MySQL, λογαριασμούς email, καθώς και μια ισχυρή βιβλιοθήκη σεναρίων, όλα έτοιμα για εγκατάσταση.

Απεριόριστοι τομείς και χώρος στάθμευσης τομέα είναι επιπλέον που περιλαμβάνονται στο δημοφιλές Baby Plan. Η αναβάθμιση στο πολύ προσιτό Επιχειρηματικό Σχέδιο σας επιτρέπει να αποκτήσετε μια αποκλειστική διεύθυνση IP και έναν αριθμό τηλεφώνου χωρίς χρέωση. Τέλος, για να ολοκληρώσετε το ήθος της HostGator με την αξία για τα χρήματα, θα λάβετε κουπόνι 100 $ για το AdWords για να ξεκινήσετε τη διαδικτυακή διαφημιστική σας καμπάνια.

Πράσινη φιλοξενία

Το HostGator είναι μια περιβαλλοντικά συνειδητή εταιρεία που επενδύει σε πιστώσεις ανανεώσιμης ενέργειας. Στηριζόμενη στην αιολική ενέργεια για την τροφοδοσία και την ψύξη των διακομιστών τους, είναι σαφές ότι το HostGator έχει πραγματικό ενδιαφέρον για τη φροντίδα του περιβάλλοντος.

Ώρα & Εκτέλεση

Εξυπηρετώντας σχεδόν μισό εκατομμύριο πελάτες μέσω δώδεκα χιλιάδων μεμονωμένων διακομιστών, η απόδοση των διακομιστών HostGator είναι υψίστης σημασίας για τη συνεχή επιτυχία της.

Όταν δοκιμάστηκε από το Pingdom, ο μέσος χρόνος λειτουργίας ήταν 99,99 τοις εκατό και ο χρόνος απόκρισης ήταν εκπληκτικός 0,247 δευτερόλεπτα. Η καθημερινή δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και η παρακολούθηση των διακομιστών τους όλο το εικοσιτετράωρο αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της δέσμευσης του HostGator να προσφέρει εξαιρετική απόδοση uptime.

Η απόδοση είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη κατά την επιλογή ενός παρόχου φιλοξενίας ιστοσελίδων. Για το σκοπό αυτό, αποφασίσαμε να πραγματοποιήσουμε τη δική μας δοκιμή απόδοσης στον χρόνο φόρτωσης της σελίδας της αρχικής σελίδας του HostGator.

Αποτελέσματα HostGator:

Η αρχική σελίδα φορτώνεται σε 2,4 δευτερόλεπτα

Η αρχική σελίδα φορτώνεται πλήρως σε 4,2 δευτερόλεπτα

(Περιοχή δοκιμαστικού διακομιστή: Ντάλας, ΗΠΑ. Σύνδεση: Καλώδιο (5/1 Mbps, 30ms). Ημερομηνία: 11 Αυγούστου 2013)

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων

Για την απόλυτη ηρεμία σας, το HostGator προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών χωρίς νόημα για νέους λογαριασμούς φιλοξενίας. Επιπλέον, τα προγράμματα του HostGator κάθε μήνα μπορούν να ακυρωθούν ανά πάσα στιγμή χωρίς ποινή.

Χαρακτηριστικά

Η διαχείριση του ιστότοπού σας από τα παρασκήνια γίνεται εύκολα με τη διαισθητικά διευθετημένη διεπαφή cPanel. Θα βρείτε συντομεύσεις κατάλληλα οργανωμένες σε παρόμοιες κατηγορίες με όλες τις σημαντικές επιλογές υποστήριξης και χρέωσης που βρίσκονται στο πάνω μέρος του παραθύρου σε κοντινή απόσταση. Περιλαμβάνονται αυτόματες ανακοινώσεις ανανέωσης και ενημέρωσης, έτσι ώστε οι εγκαταστάσεις σας να είναι πάντα ενημερωμένες.

Η βολική ενότητα Λογισμικού και Υπηρεσιών επιτρέπει την εύκολη εγκατάσταση βοηθητικών προγραμμάτων, και οι πιο προχωρημένοι χρήστες θα απολαύσουν πρόσβαση σε βιβλιοθήκες Perl, PHP και Ruby on Rails. Επιπλέον, το μενού QuickInstall περιλαμβάνει δεκάδες περισσότερες επιλογές λογισμικού.

Το λογισμικό γκαλερί εικόνων, η κοινωνική δικτύωση, τα ιστολόγια, τα φόρουμ, οι επιλογές ηλεκτρονικού εμπορίου και CMS περιλαμβάνονται στις ολοκληρωμένες επιλογές μενού cPanel. Εφαρμογές όπως το WordPress, το PrestaShop και το Drupal 7 μπορούν όλα να εγκατασταθούν μέσα σε λίγα λεπτά με μερικά μόνο κλικ.

Η συμπεριλαμβανόμενη εφαρμογή SiteBuilder επιτρέπει την κατασκευή τόσο απλών όσο και σύνθετων ιστότοπων χωρίς ειδικές δεξιότητες κωδικοποίησης, ενώ τα εργαλεία επεξεργασίας και τα προκαθορισμένα πρότυπα παρέχουν στους χρήστες την ευελιξία να δημιουργούν προσαρμοσμένες και πλήρως λειτουργικές ιστοσελίδες μέσα σε λίγα λεπτά..

Επιπλέον, για βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης μπορείτε να εγγραφείτε με το Attracta απευθείας μέσω του πίνακα ελέγχου. Από εκεί μπορείτε να εξαργυρώσετε το κουπόνι σας στο Adwords και να αρχίσετε να στέλνετε επισκεψιμότητα πληρωμής ανά κλικ στον νέο ιστότοπό σας μόλις τεθεί σε λειτουργία.

Το ολοκληρωμένο σύνολο εργαλείων για webmaster του HostGator καθιστά τη ρύθμιση του ιστότοπού σας και την εκτέλεση μιας αρκετά απλής διαδικασίας, ωστόσο, εάν χρειάζεστε βοήθεια, η ομάδα υποστήριξης είναι πάντα σε κατάσταση αναμονής.

Απεριόριστη MySQL και POP3

Η πλειονότητα των παρόχων φιλοξενίας ιστοσελίδων περιορίζει τον αριθμό των βάσεων δεδομένων MySQL και των λογαριασμών email POP3 που επιτρέπονται, ωστόσο, με το HostGator και οι δύο είναι απεριόριστοι, γεγονός που αποτελεί σημαντικό όφελος για όποιον σχεδιάζει να δημιουργήσει μεγάλους και περίπλοκους ιστότοπους.

Επιμόρφωση προσωπικού

Δεδομένου ότι το HostGator προσφέρει τα πάντα, από τον πιο βασικό κοινόχρηστο λογαριασμό φιλοξενίας έως έναν αποκλειστικό διακομιστή, η αναβάθμιση του λογαριασμού σας όταν χρειάζεστε αυξημένους πόρους δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη. Κάθε σχέδιο φιλοξενίας έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε καθώς μεγαλώνετε τον ιστότοπό σας, μπορείτε εύκολα να αλλάζετε ταχύτητες στο απαιτούμενο επίπεδο. Αυτά τα καλά μελετημένα σχέδια σημαίνουν ότι δεν θα χρειαστεί ποτέ να πληρώσετε για λειτουργίες που δεν χρειάζεστε και το πιο σημαντικό είναι ότι ο ιστότοπός σας δεν θα ξεπεράσει ποτέ τις δυνατότητες του HostGator.

Τεχνική υποστήριξη

Η υποστήριξη είναι η ειδικότητα του HostGator και τίποτα παραπάνω "τεχνικός" υποστήριξη. Με τα μέλη της ομάδας υποστήριξης που είναι έτοιμα 24/7, τυχόν τεχνικά ζητήματα που χρειάζεστε μπορούν να επιλυθούν γρήγορα. Είτε πρόκειται για email, τηλέφωνο ή ζωντανή συνομιλία, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε την υποστήριξη που χρειάζεστε. Μαζί με το φόρουμ βοήθειας και ένα ηλεκτρονικό σύστημα εισιτηρίων υποστήριξης, το HostGator παρέχει επίσης μια βιβλιοθήκη χρήσιμων εκπαιδευτικών βίντεο και άρθρων.

Το προσωπικό υποστήριξης είναι πάντα φιλικό και ευγενικό και το πιο σημαντικό είναι πολύ πεπειραμένο. Μπορείτε να περιμένετε να μιλήσετε μέσω λύσεων για τυχόν τεχνικά ζητήματα που προκύπτουν και τυχόν προβλήματα που θα αντιμετωπιστούν πλήρως. Αν και όλα τα κανάλια υποστήριξης προσφέρουν άριστη εξυπηρέτηση, η επιλογή ζωντανής συνομιλίας είναι γνωστό ότι είναι ο γρηγορότερος τρόπος επίλυσης προβλημάτων.

Κωδικοί κουπονιών HostGator

Εδώ θα βρείτε κωδικούς κουπονιών HostGator (ενημέρωση 2015 – δοκιμασμένος και λειτουργικός) για εξοικονόμηση χρημάτων σε κοινόχρηστη φιλοξενία και άλλα σχέδια από το HostGator. Χρησιμοποιήστε αυτούς τους κωδικούς κουπονιών HostGator και κερδίστε έως και 25 τοις εκατό έκπτωση και θα εξοικονομήσετε χρήματα.

Πάρτε ένα επιβλητικό 30% έκπτωση όλα τα σχέδια φιλοξενίας ιστού HostGator, συμπεριλαμβανομένων αποκλειστικών διακομιστών!

Έκπτωση 30% – Χρησιμοποιήστε τον κωδικό κουπονιού: HOSTINGKINGDOM

Αντιγράψτε τον κωδικό και μεταβείτε στο www.hostgator.com και επικολλήστε το κατά την ολοκλήρωση της αγοράς.

Σχετικά με το HostGator

Γνωρίζατε ότι το HostGator ιδρύθηκε το 2002 από τον τότε φοιτητή Brent Oxley στην κοιτώνα του στο Florida Atlantic University χρησιμοποιώντας μόνο τρεις διακομιστές ιστού (σήμερα το HostGator έχει πάνω από 12.000 διακομιστές).

Πηγή: hostgator.com/company

HostGator στο Twitter

Μαρτυρίες HostGator





Πραγματικά περήφανος για τον εαυτό μου που ανέβασε το πρώτο μου blog και το Hostgator ήταν εξαιρετικά χρήσιμο σε κάθε περίπτωση να το κάνει αυτό δυνατό (Alicia – 12 Μαΐου 2015)





Το Hostgator τρώει σίγουρα τον ανταγωνισμό, πραγματικά πολύ φτηνό web hosting! Εξαιρετικές δυνατότητες και πολύ εύκολο να εγκαταστήσετε ένα blog wordpress (Lucas D – 29 Σεπτεμβρίου 2014)





Πήρε λίγο χρόνο για να δημιουργήσω τον λογαριασμό μου, αλλά αυτή είναι η μόνη κριτική μου ΣΑΝ! (Camille – 22 Ιουλίου 2014)





Λίγο απογοητευμένος που έχασα την τελευταία πώληση promo του HostGator, εγγραφώ ούτως ή άλλως και μέχρι στιγμής (πολύ) καλή. (Στάν – 30 Μαρτίου 2014)





Το Host Gator τρώει πραγματικά τον ανταγωνισμό όταν έχει την φθηνότερη τιμή! (Τζάκσον – 4 Ιανουαρίου 2014)





Η φθηνή τιμή ήταν ο αποφασιστικός παράγοντας για μένα. Υποθέτω ότι η φήμη ήταν επίσης. Μέχρι εδώ καλά! (Fred – 20 Σεπτεμβρίου 2013)





Είμαι χαρούμενος. Ο John από την υποστήριξη του HostGator με βοήθησε πραγματικά να δημιουργήσω το blog μου στο wordpress. Δεν μπορώ να σας ευχαριστήσω αρκετά! (Leila – 2 Αυγούστου 2013)





Περιηγητήκαμε και συγκρίναμε διαφορετικούς κεντρικούς υπολογιστές και δεν μπορούσα να βρω έναν άλλο οικοδεσπότη που θα μπορούσε να νικήσει τις τιμές του HostGators. Εντυπωσιάστηκε και με τα χαρακτηριστικά τους. (Λιάμ – 5 Ιουλίου 2013)

Η μέση βαθμολογία του HostGator.com είναι

4.5 στα 5.
Βασισμένο σε 8 κριτικές.

Σχέδια HostGator & Τιμολόγηση

Το HostGator προσφέρει τρία διαφορετικά προγράμματα φιλοξενίας κοινόχρηστων διακομιστών. η προσφορά ενός βασικού, premium και επιχειρηματικού προγράμματος φιλοξενίας.

Εκκολαπτήριο

Μωρό

Επιχείρηση

Τιμή

3,96 $ ανά μήνα

6,36 $ ανά μήνα

10,36 $ ανά μήνα

Χώρος στο δισκο

Απεριόριστος

Απεριόριστος

Απεριόριστος

εύρος ζώνης

Απεριόριστος

Απεριόριστος

Απεριόριστος

Επιτρεπόμενοι τομείς

1

Απεριόριστος

Απεριόριστος

Ο δικός σας αριθμός χωρίς χρέωση

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ

Δωρεάν αποκλειστική IP

Δωρεάν ιδιωτικό SSL

Υποστήριξη 24×7

Στιγμιαία αντίγραφα ασφαλείας

Χωρίς συμβόλαιο!

Εγγύηση άσκησης 99,9%

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών

Google AdWords

100 $ πίστωση

100 $ πίστωση

100 $ πίστωση

Δωρεάν / Άμεση εγκατάσταση

Addon / Parked Domains

Απεριόριστος

Απεριόριστος

Ανώνυμο FTP

Υποτομείς

Απεριόριστος

Απεριόριστος

Απεριόριστος

Λογαριασμοί FTP

Απεριόριστος

Απεριόριστος

Απεριόριστος

Φιλοξενία WordPress

Βάσεις δεδομένων MySQL

Απεριόριστος

Απεριόριστος

Απεριόριστος

CGI

Γρήγορο CGI

PHP 5

Ruby On Rails

SSH

Perl

Πύθων

SSI

Cron

Εξώφυλλο

Μπούκλα

GD 2

Εικόνα Magick

Ροή ήχου / βίντεο

Εγκατάσταση δωρεάν μονάδας

Λογαριασμοί POP3

Απεριόριστος

Απεριόριστος

Απεριόριστος

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

E-mail Ψευδώνυμο

Αυτόματα ανταποκριτές

Λίστες αλληλογραφίας

Πιάσε όλα

Spam δολοφόνος

Προώθηση αλληλογραφίας

Υποστήριξη IMAP

SMTP

Soholaunch

Προστασία Hotlink

Διευθυντής άρνησης IP

Προσαρμοσμένες σελίδες σφαλμάτων

Στιγμιαία ιστολόγια

Στιγμιαίες πύλες

Στιγμιαίο PHPnuke

Στιγμιαία φόρουμ

Άμεσο βιβλίο επισκεπτών

Στιγμιαίος μετρητής

Instant FormMail

Ανακατεύθυνση URL

Διαχείριση αρχείων με βάση το Web

Προστατευμένοι κατάλογοι PW

phpMyAdmin

AWStats (Ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο)

Webalizer

Διαχείριση ακατέργαστων αρχείων καταγραφής

Αρχεία καταγραφής αναφοράς

Καταγραφές σφαλμάτων

Ο δικός σας αριθμός χωρίς χρέωση

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ

Επιτρέπεται ιδιωτικό SSL

Περιλαμβάνεται

Αφιερωμένη IP

2,00 $ / μήνα

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ

Κοινόχρηστο SSL

osCommerce

ZenCart

Καλάθι κύβου

Σύνοψη κριτικής HostGator

Είναι λοιπόν καλό το HostGator?

Το ΚΑΛΟ: Φιλική υποστήριξη πελατών 24/7. Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών. Φτηνά πακέτα φιλοξενίας. Περιλαμβάνονται δυνατότητες φιλοξενίας. Αξιόπιστο χρόνο λειτουργίας.

The NOT-SO-GOOD: Μόνο εβδομαδιαία αντίγραφα ασφαλείας διακομιστή. Κάπως ακριβές καταχωρήσεις τομέα.

Το HostGator ιδρύθηκε πριν από μια δεκαετία και ξεκίνησε με μόνο τρεις διακομιστές. Έκτοτε έχουν εξελιχθεί σε έναν παγκοσμίου φήμης γίγαντα στη βιομηχανία φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Η εταιρεία προσφέρει πακέτα φιλοξενίας για να καλύψει τις ανάγκες κάθε πελάτη, και οι δυνατότητές τους, οι τιμές και η υποστήριξη τους καθιστούν τον οικοδεσπότη Ιστού για χιλιάδες χιλιάδες webmasters.

Το θεμέλιο της επιτυχίας του HostGator βασίζεται σε γρήγορους, αξιόπιστους και σταθερούς διακομιστές – προσφέροντας πλήρως προσαρμόσιμες λύσεις που ταιριάζουν στις ανάγκες κάθε πελάτη. Με την εξαιρετική τεχνική παράδοση του HostGator σε συνδυασμό με τα κορυφαία επίπεδα εξυπηρέτησης στον κλάδο, πραγματικά δεν μπορείτε να κάνετε λάθος. Και για απόλυτη ηρεμία έχετε την εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών.

Μια ανασκόπηση του HostGator από το Hosting Kingdom. Τελευταία ενημέρωση στις 4 Νοεμβρίου 2015.

Αρχική Σελίδα ›Κριτικές› Κριτική HostGator

Σύνοψη κριτικής HostGator

Είναι λοιπόν καλό το HostGator?

Το ΚΑΛΟ: Φιλική υποστήριξη πελατών 24/7. Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών. Φτηνά πακέτα φιλοξενίας. Περιλαμβάνονται δυνατότητες φιλοξενίας. Αξιόπιστο χρόνο λειτουργίας.

The NOT-SO-GOOD: Μόνο εβδομαδιαία αντίγραφα ασφαλείας διακομιστή. Κάπως ακριβές καταχωρήσεις τομέα.

Το HostGator ιδρύθηκε πριν από μια δεκαετία και ξεκίνησε με μόνο τρεις διακομιστές. Έκτοτε έχουν εξελιχθεί σε έναν παγκοσμίου φήμης γίγαντα στη βιομηχανία φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Η εταιρεία προσφέρει πακέτα φιλοξενίας για να καλύψει τις ανάγκες κάθε πελάτη, και οι δυνατότητές τους, οι τιμές και η υποστήριξη τους καθιστούν τον οικοδεσπότη Ιστού για χιλιάδες χιλιάδες webmasters.

Το θεμέλιο της επιτυχίας του HostGator βασίζεται σε γρήγορους, αξιόπιστους και σταθερούς διακομιστές – προσφέροντας πλήρως προσαρμόσιμες λύσεις που ταιριάζουν στις ανάγκες κάθε πελάτη. Με την εξαιρετική τεχνική παράδοση του HostGator σε συνδυασμό με τα κορυφαία επίπεδα εξυπηρέτησης στον κλάδο, πραγματικά δεν μπορείτε να κάνετε λάθος. Και για απόλυτη ηρεμία έχετε την εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map