Преглед на GreenGeeks

Преглед на GreenGeeks


Посетете GreenGeeks.com

Преглед на GreenGeeks

GreenGeeks започна през 2006 г. и оттогава се разраства до обслужване на над 150 страни с възможностите си за уеб хостинг. Базиран в Лос Калифорния, Калифорния, уебсайтът им се появи преди десетина години, въпреки че имат над 40 години опит в предоставянето на уеб хостинг.

Те наблягат на "зелен" в GreenGeeks, защото те използват кредити за вятърна енергия. Това е основната им точка за продажба и това, което ги отличава от другите доставчици на уеб хостинг. Обслужването на клиентите им е широко, предоставя 24-7-365 помощ за всички свои клиенти по имейл или по телефона.

Функции на GreenGeeks

GreenGeeks е екип от опитни лица, предоставящи уеб хостинг услуги само с най-добрия хардуерен сървър и най-модерните софтуерни програми, така че уебсайтът ви да може да се стартира и работи толкова бързо, колкото можете да управлявате. Сред предлаганите им услуги са:

Достъпни планове

Неограничена честотна лента

Неограничено пространство на диска

24/7/365 Поддръжка

30 дни гаранция за връщане на парите

Това прави техните услуги привлекателни за почти всеки, който може да иска уебсайт за свои услуги.

Споделени хостинг планове

Планове за хостинг на дистрибутори

VPS хостинг планове

Те твърдят, че техните сървъри ще поддържат вашия сайт постоянно, с възможно най-малко време за престой поради висококачественото си оборудване. Това оборудване включва 24 GB DDR3 Ram, Intel Dual Quad Core Xeon процесори, RAID-10 масиви за съхранение и Gigabit свързаност към техните комутатори.

GreenGeeks

GreenGeeks също се стреми да осигури превъзходно обслужване на клиентите на всеки отделен човек, който ги използва за хостинг. Те предоставят постоянни, 24-7 възможности за връзка с компанията по телефон или имейл и 30-дневна гаранция за връщане на парите, ако по някаква причина не сте доволни от тях.

Основната функция на GreenGeeks е в тяхното име. Те смятат да бъдат а "зелен" компания. Това означава, че те купуват много кредити за вятърна енергия, за да компенсират екологичните щети, които Интернет нанася на Земята. Гаранцията им за всички техни клиенти е, че те винаги ще заменят три пъти количеството енергия, което излагат.

На много клиенти ще бъде успокояващо да знаят, че когато използват своя уебсайт и печелят пари, те също ще помогнат на околната среда, избирайки GreenGeeks. Всъщност вашият въглероден отпечатък всъщност ще бъде отрицателен, повече от изместване на щетите, които може да нанесете с електрическата си консумация.

Обслужването на клиентите си заслужава да се отбележи отново като част от техните основни характеристики, защото е лесно да се мисли за уеб хостинг услуга като просто парцел, на който плащате, за да поставите собствените си недвижими имоти, а собствениците често отсъстват. Това не е така при GreenGeeks. Те са много нетърпеливи да угодят и се ангажират с факта, че удовлетвореността на клиентите е основата на бизнеса им.

Uptime & производителност

GreenGeeks приема ъптайм много сериозно. Както бе посочено по-горе, те закупуват най-доброто в хардуерните и софтуерни възможности, така че да намалят времето за престой и да елиминират почти всички непланирани прекъсвания в обслужването. Те поддържат клиентите нисък брой на сървър, вместо да препълват сървърите само за да печелят повече пари. Това позволява на всяко сървърно пространство да "дишам" така че никога да не се претоварва.

Все пак се подготвят за най-лошото, за всеки случай. Тяхната политика включва нощни резервни копия на всички клиентски данни, така че в случай на повреда или неочакван срив, клиентите могат да получат най-много – ако не цялата – информация и да вземат мястото, където са останали.

Резултати от ефективността на началната страница на GreenGeeks:

Началната страница се зарежда за 2,1 секунди

Началната страница е напълно заредена за 3,2 секунди

(Тестов регион на сървъра: Лос Анджелис, САЩ. Връзка: Кабел (5/1 Mbps с помощта на Chrome). Дата: 10 март 2014 г.)

Гарантирано връщане на парите

С GreenGeek клиентите са свободни да закрият своите акаунти по всяко време, без да плащат за това. Компанията предлага и 30-дневна гаранция за връщане на парите за нови хостинг акаунти и няма да намерите скрити такси.

Поддръжка на клиенти

Трябва ли да кажем повече по темата? Очевидно е, че поддръжката на клиентите е един от най-важните приоритети и гордост на GreenGeeks. Това вдъхва голяма увереност в репутацията и ефективността на компанията.

Със своята 24-7-365 поддръжка, удължени часове за обслужване на телефона, квалифицирани техници и 30-дневна гаранция за връщане на парите изглежда почти абсурдно да не им се доверите.

GreenGeeks липсва само в чата на живо онлайн. Другите им функции за обслужване на клиенти и надеждната им отзивчивост по имейл може да компенсират този дефицит. GreenGeeks е чудесен алтернативен енергиен ресурс за уеб хостинг, който прави добре както от Земята, така и от клиентите си.

GreenGeeks кодове за купони

Тук ще намерите GreenGeeks кодове на купони (Актуализация за 2015 г. – тествана и работеща), за да Ви спести пари от хостинг планове от GreenGeeks. Използвайте този код за купони на GreenGeeks и вземете 20% отстъпка.

Вземете 20% отстъпка от всички хостинг планове GreenGeeks. Пакети за едва 3,96 долара на месец!

Щракнете тук, за да активирате кода

За GreenGeeks

GreenGeeks вземат сериозно изменението на климата. Зеленият уеб хостинг не е някаква форма на маркетингова измама. За всеки 1x захранващ блок GreenGeeks вземат от мрежата, те закупуват 3x кредити от вятърна енергия и я изпращат обратно към мрежата, за да компенсират въглеродния си отпечатък.

Източник: greengeeks.com/green-hosting

GreenGeeks в Twitter

Отзиви от GreenGeeks

Наистина солидни, страхотни функции и добра цена за хостинг на WordPress. Близо до оценка 5 от 5! (Оливър – 18 май 2015 г.)

Обичайте факта, че допринасям за околната среда, страхотните услуги и цената също е бонус :) (Трейси – 18 юли 2014 г.)

GreenGeeks ме привлече благодарение на техния ангажимент за уеб хостинг. Кодът на купона за спестяване на пари също беше допринасящ фактор хаха. (Хосе – 1 май 2014 г.)

Страхотна компания, мощни функции и страхотни цени. Много щастлив. Плюс това помагам на околната среда. (Кен – 23 март 2014 г.)

Не знам много за компютрите, но успях да вдигна блога си. Винаги, когато имам проблем с техническата поддръжка, служителите на Green Geeks са там, за да ми помогнат. (Фиона – 5 март 2014 г.)

Средният рейтинг на GreenGeeks.com е

4,5 от 5.
Въз основа на 5 отзива.

GreenGeeks планове & Ценообразуване

GreenGeeks предлагат мощен и богат на функции хостинг, на споделени, дистрибуторски и VPS хостинг планове.

Съхранение на дискове

неограничен

Домакини неограничени домейни

Безплатно име на домейн за живота на акаунта

Безплатен сайт за начинаещи

Безплатна миграция на сайтове

Безплатно създаване на плъзгане и пускане на сайта

POP3 / POP3 Безопасна поддръжка по електронна поща

неограничен

IMAP / Secure IMAP Поддръжка по електронна поща

неограничен

Гигове на трансфер на сайта

неограничен

Препращане на имейл акаунти

неограничен

Електронна поща

неограничен

Домейни за добавки

неограничен

Паркирани домейни

неограничен

поддомейни

неограничен

Допълнителни FTP акаунти

неограничен

MySQL Бази данни

неограничен

CGI-Bin

Достъп до уеб поща

CGI библиотека

Сървърна страна Включва

Frontpage 2000/2002 Разширения

Контролен панел на акаунта

FTP достъп

SSH (Shell) достъп

Отмяна на поддръжката .htaccess

Анонимен FTP

Регистрационни файлове + статистика на сайта

Персонализирани страници за грешки

Уеб базиран файлов мениджър

Персонализирани Cronjobs

Защита срещу спам

Фантастико & Softaculous 1-Click Installer

24/7/365 Северноамериканска поддръжка

30 дневна гаранция за връщане на парите

Обобщение на прегледа на GreenGeeks

И така, дали Зелените Geeks са полезни??

ДОБРОТО: 30-дневна гаранция за връщане на парите. Евтини цени. Щедри функции. Екологичен. Безплатна миграция на уебсайтове.

НЕ-ДОБРОТО: Поддръжката на клиентите не винаги е най-подходящата за абсолютно начинаещи.

Ако грижата за околната среда е на първо място в дневния ви ред, тогава не е необходимо да получите зелен хостинг от GreenGeeks. Те са единствената уеб хостинг компания с мисия за компенсиране на въглеродните емисии. Но GreenGeeks не е само екологосъобразната опция при закупуване на уеб хостинг. GreenGeeks също е компания, която предлага мощен, богат на функции и достъпен уеб хостинг.

Компанията предлага набор от хостинг пакети, за да отговори на нуждите на всеки клиент, било то личен блог или уебсайт за малък бизнес. Техните щедри функции, достъпни цени и солидна репутация в индустрията прави GreenGeeks препоръчителна компания за използване в бюджета за уеб хостинг пространство.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map