Преглед на DreamHost

Преглед на DreamHost


Посетете DreamHost.com

Преглед на DreamHost

От своето скромно начало през 1997г DreamHost се разшири, за да хоства над половин милион домейна. Компанията е създадена в Калифорния от четири специалности по компютърни науки и сега има персонал от 50 служители на пълен работен ден, което ги прави един от водещите играчи в индустрията за уеб хостинг.

Въпреки растежа, Dream Host продължава да поставя силен акцент върху обслужването и поддръжката на клиенти. Пълната прозрачност на компанията по отношение на решаването на проблеми и ангажирането с клиенти им спечели лоялна клиентска база и звездна репутация сред уебмастърите.

Функции на DreamHost

DreamHost е друг много опитен уеб хост, който стартира през 1997 г. и тихо се разраства и разширява своята клиентска база до днес през 2015 г. нещо по-сигурно и гъвкаво.

100% гаранция за ненавременна работа

Неограничена честотна лента

Неограничено пространство на диска

Неограничени хоствани домейни

97 дни гаранция за връщане на парите

Ако искате споделен хостинг план, можете да получите всичко необходимо в DreamHost за $ 8,95 на месец. Това включва неограничено пространство за съхранение и честотна лента, колкото искате домейни и 24/7 техническа поддръжка. DreamHost също така ви позволява да изпробвате техния хостинг за 2 седмичен пробен период.

DreamHost се опита да запази личната си връзка в своите бизнес отношения, за което свидетелстват небрежните и забавни бюлетини, които изпращат всеки месец. Третирането на клиентите като хора, а не като статистика, даде DreamHost опора, която има в бранша.

Dream Host разполага с впечатляващ хардуер, който да допълни тяхната най-добра услуга. Техният център за данни съдържа стотици мултипроцесорни сървъри на Debian Linux, хостващи 500 000 домена, които са натоварени. Множество излишни гигабитни интернет връзки, резервен генератор и UPS система гарантират, че системата остава работеща и работи винаги.

DreamHost Cpanel

DreamHost предлага голямо разнообразие от планове за задоволяване нуждите на всеки уеб администратор.

В административния панел на всички техни хостинг планове ще намерите инсталация с едно щракване за допълнителни скриптове като WordPress, Joomla, MediaWiki и phpbb. Списъкът с наличните приложения не е толкова стабилен като Fantastico, но повечето популярни скриптове са там, а приложенията, които не са включени, могат лесно да бъдат инсталирани ръчно.

DreamHost 1 Щракнете Инсталатор

Подробностите за техните хостинг пакети са дадени по-долу:

Споделен уеб хостинг план:

Това е най-основното хостинг пакети на DreamHost и е подходящо за повечето уеб администратори, споделеният хостинг на DH включва:

Неограничена честотна лента, дисково пространство и уебсайтове за хостване

Неограничени имейл акаунти, IMAP и SMTP активирани

Пълна поддръжка на SFTP / FTP и SSL

Debian Linux OS

cPanel Контролен панел с инсталиране на софтуер с 1 щракване

При $ 8,95, пакетът е с висока цена за споделен хостинг, но това е разбираемо, тъй като DreamHost гарантира 100% време на работа, а неограничените ресурси предоставят достатъчно място за растеж, преди да се наложи да надстроите до по-здрав пакет. Има и пробен режим, който позволява на уеб администраторите да оценят плана, преди да се ангажират.

DreamHost VPS хостинг планове:

За уебсайтове, които получават голям трафик и изискват специални ресурси, VPS (виртуален частен сървър) хостинг е идеалната опция. A VPS е виртуален частен сървър, разделен на физическия си сървър, който предоставя някои от звънчетата на специален сървър без натрупаната ценова марка.

Няма споделяне на ресурси с други клиенти на VPS поради разделянето между виртуални сървъри. Това води до повече надеждност, по-бърза скорост на сървъра и специализирани ресурси.

Специализирани планове за сървър:

За уебмастъри с добре утвърдени сайтове, изискващи максимална скорост, ресурси и гъвкавост, посветен хостинг на сървъри е върхът на хостинг опциите. Както подсказва името, клиентът получава цял сървър, посветен на техните сайтове. Не се споделят ресурси и сървърът може да бъде напълно конфигуриран, за да отговори на нуждите на клиента.

Както можете да видите, разнообразието от специални опции, които DreamHost предлага, позволява на уеб администраторите да плащат само за процесора, дисковото пространство и паметта, от които се нуждаят. Всички специализирани сървъри поддържат стандартните езици за скриптове CGI, Ruby и PHP4 & PHP 5. CRON е достъпен и за стартиране на скриптове по автоматичен начин, а пълният достъп до сървъра е включен с всички сървъри.

Uptime & производителност

DreamHost е един от много малкото хостове, които предлагат 100% гаранция за продължаване. Независимото тестване показва, че това не е просто празно обещание, тъй като множеството съкращения, вградени в системата, ви поддържат във всеки един момент.

Как DreamHost архивира това смело обещание? Ако вашите сайтове, имейл, бази данни, FTP или SSH се понижат в резултат на каквато и да е грешка в системата, получавате кредити с един безплатен ден на хостинг за всеки час прекъсната услуга. Съобщава се, че сривовете са изключително редки.

При избора на уеб хостинг компании производителността е основен индикатор и решаващ фактор, затова решихме да направим някои тестове на производителността сами. Тествахме времето за зареждане на страницата на началната страница на DreamHost.

Резултати от DreamHost:

Началната страница се зарежда за 4,7 секунди

Началната страница е напълно заредена за 7,8 секунди

(Тестов регион на сървъра: Далас, САЩ. Връзка: Кабел (5/1 Mbps, 30ms). Дата: 11 август 2013 г.)

Поддръжка на клиенти

Техническата поддръжка на споделените планове се предоставя чрез система от билети и на повечето запитвания се отговаря в рамките на 12 часа. Екипът за поддръжка е дружелюбен, търпелив и компетентен.

Понастоящем DreamHost разширява екипа си за поддръжка, за да намали времето за реакция на билети за помощ. Отсъствието на поддръжка на чат на живо за споделен хостинг е отклонение от това, което предлагат повечето компании и може да се разглежда като малък динг срещу компанията, но като цяло поддръжката на споделените акаунти е напълно адекватна.

VPS и специалните планове включват набор от месечни обратни обаждания за клиенти, пребиваващи в САЩ, което осигурява почти незабавни отговори на технически проблеми.

Има също форум за поддръжка на клиенти и уики за клиентите на DreamHost, за да намерят процедурни и ръководства за отстраняване на проблеми, които решават често срещани проблеми с хостинга. Информацията тук е доста изчерпателна, което я прави отличен допълнителен ресурс за поддръжка.

DreamHost кодове за купони

Тук ще намерите кодовете на купони на DreamHost (актуализация за 2015 г. – тествана и работеща), за да спестите пари от споделен хостинг от DreamHost.com. Използвайте тези кодове на купони и ще получите 40 $ отстъпка от годишните си разходи ($ 119.40 $ 79.40).

Отидете на DreamHost.com

Използвайте код на талона: TAKE40DOLLARSOFF

За DreamHost

През 1997 г. четирима студенти по компютърни науки в Harvey Mudd College в Клеърмонт, Калифорния започнаха DreamHost на един уеб сървър Pentium 100 (наречен Destro), използвайки споделена честотна лента по T1 линия.

Източник: dreamhost.com/about-us

DreamHost в Twitter

Отзиви за DreamHost

Нищо, освен похвала за Dreamhost, страхотни функции, поддръжка и наистина евтино също. Наздраве! (Лари – 15 май 2015 г.)

Регистрирайте се, след като видяхте, че DreamHost има най-дългия пробен период, 97-дневна гаранция за връщане на парите! (Лука – 23 юли 2014 г.)

Уау благодаря, не сте сигурни как можете да си позволите да останете в бизнеса, след като раздадете тези $$$ спестяващи кодове на купони. Току-що спестих малко богатство! (Кати – 2 март 2014 г.)

Може би не е най-евтиният вариант сред алтернативите на ниска цена, но Dream Host го компенсира, когато става въпрос за функции и време за работа. (Омар – 4 януари 2014 г.)

Като няма нищо друго освен похвала за Dreamhost. Ето уеб хост, който се грижи за своите клиенти (Том – 22 октомври 2013 г.)

Обичайте инсталатора с едно щракване, който DreamHost предлага, успях да задейства и стартира моя сайт WordPress за нула време. (Сара – 4 август 2013 г.)

Малко по-скъпи от другите хостове, но разбрах, че получавате това, което плащате с DreamHost. Това е безпроблемно хостинг, страхотни функции и супер приятелски екип за поддръжка. (Xavier – 29 юни 2013 г.)

Средният рейтинг на DreamHost.com е

4 от 5.
Въз основа на 7 отзива.

DreamHost планове & Ценообразуване

DreamHost предлага три вида хостинг решения; Споделени планове за уеб хостинг, VPS и специален сървър. По-долу е преглед на най-популярния им план, техния споделен уеб хостинг план.

DreamHost споделен хостинг

 • $ 8,95 на месец
 • Осигуряване на срок за доставка след покупка: Незабавно
 • Ресурси на процесора: споделени
 • Ресурси на RAM: Споделени
 • MySQL Бази данни: Неограничен
 • Корен достъп (чрез sudo) и отдалечено рестартиране: Не
 • Уникален IP адрес: наличен
 • Съхранение на диска: Неограничен TB
 • Лични резервни копия: 50GB
 • Месечна честотна лента: Неограничен TB
 • Хоствани домейни: Неограничен
 • Операционна система: Debian Linux
 • IMAP / POP / SMTP достъп: Да
 • Уеб базиран имейл достъп: Да
 • Филтриране по пощата: Да
 • Филтриране на спам: Assamin Spam
 • Gmail за yourdomain.com: Да
 • Адреси за електронна поща: Неограничен
 • Списъци за обяви: Неограничен
 • Списъци за дискусии: Неограничен
 • Ваканционни автоматични отговори: Неограничен
 • Безплатна регистрация на домейни (.com, .net, .org или .info): Да
 • Поверителност на безплатен домейн WHOIS: Да
 • Хоствани домейни: Неограничен
 • Хоствани поддомейни: Неограничен
 • Пренасочени / огледални домейни: Неограничен
 • Персонализиран DNS: Да
 • XCache: Не
 • Контрол чрез нашия API: Не
 • Ruby on Rails: Да
 • Поддръжка на Perl: Да
 • PHP5 Поддръжка: Да
 • SSL Secure Server (req. Уникален IP): Да
 • Подобрена уеб сигурност: Да
 • WebDAV: Да
 • Резервно копие на данните: Да
 • Статистика за ежедневния достъп: Да
 • Достъп до необработени файлове на журнала: Да
 • DreamBook.com без банери: Да
 • RealAudio и Video (http stream): Да
 • Защитени с парола директории (.htaccess): Да
 • Анонимен FTP сървър (необходим уникален IP): Да
 • Jabber Chat Server: Да
 • Google AdWords Кредит (до $ 75): Да
 • Инсталатор с едно кликване за приложения: Да
 • Популярни уеб базирани приложения като WordPress: Да
 • 24/7 Техническа поддръжка чрез чат на живо: Не (вижте надстройките по-долу)
 • 24/7 Техническа поддръжка по електронна поща: Да
 • 100% гаранция за неограничено време на мрежата: Да
 • 97-дневна гаранция за връщане на парите: Да
 • Уеб базиран панел за управление на акаунта: Да

Регистрирайте се сега – Без риск – 97 дни гаранция за връщане на парите

Резюме на преглед на DreamHost

И така, дали Dream Host е полезен??

ДОБРОТО: гаранция за връщане на парите 97 дни. 100% гаранция за ъптайм. Включено е безплатно име на домейн. 1 щракнете инсталатор на софтуер. Солидна репутация.

НЕ-ДОБРОТО: Не е най-евтиното. Без 24/7 техническа поддръжка чрез чат на живо (надстройка).

DreamHost изгради заслужена репутация на солиден хост с надеждни сървъри и персонализирана услуга. Те имат планове за хостинг, които да отговарят на всичко – от малък личен блог до утвърден сайт за електронна търговия с милиони посещения месечно.

Двуседмичният пробен период позволява на клиентите да оценят хостинг плановете преди да се ангажират с пакет, а ценообразуването е доста ниско за VPS и специализирани пакети спрямо индустриалния стандарт.

На всичкото отгоре 97-дневната гаранция за връщане на парите е знак за увереност, а 100% гаранцията за продължаване на времето гарантира, че вашите сайтове ще работят и работят денонощно.

Преглед на DreamHost от Хостинг Кралство. Последна актуализация на 4 ноември 2015 г..

Начало ›Отзиви› DreamHost Review

Резюме на преглед на DreamHost

И така, дали Dream Host е полезен??

ДОБРОТО: гаранция за връщане на парите 97 дни. 100% гаранция за ъптайм. Включено е безплатно име на домейн. 1 щракнете инсталатор на софтуер. Солидна репутация.

НЕ-ДОБРОТО: Не е най-евтиното. Без 24/7 техническа поддръжка чрез чат на живо (надстройка).

DreamHost изгради заслужена репутация на солиден хост с надеждни сървъри и персонализирана услуга. Те имат планове за хостинг, които да отговарят на всичко – от малък личен блог до утвърден сайт за електронна търговия с милиони посещения месечно.

Двуседмичният пробен период позволява на клиентите да оценят хостинг плановете преди да се ангажират с пакет, а ценообразуването е доста ниско за VPS и специализирани пакети спрямо индустриалния стандарт.

На всичкото отгоре 97-дневната гаранция за връщане на парите е знак за увереност, а 100% гаранцията за продължаване на времето гарантира, че вашите сайтове ще работят и работят денонощно.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map