InMotion хостинг преглед

InMotion хостинг преглед


Посетете InMotionHosting.com

InMotion хостинг преглед

InMotion хостинг е много популярна уеб хостинг компания с лоялна клиентска база, която включва над 300 000 уебсайта на клиенти. Подобно на всички останали прегледани компании тук, IMH предлага няколко различни споделени уеб хостинг планове, подходящи за всяка нужда от сайт.

Една от характеристиките, които отличават InMotion хостинг, е тяхната технология Speed ​​Zone. Те имат множество центрове за данни и можете да изберете най-близкия до вас. Това позволява по-бързо и по-ефективно обслужване. Те имат и зони за максимална скорост, които могат да се похвалят със скорост до шест пъти по-бърза от средната.

Функции за хостинг на InMotion

InMotion е основана през 2001 г. и от днес до днес през 2015 г. се утвърди като първокласен доставчик на уеб хостинг услуги. Компанията предлага всичко – от основен споделен хостинг до напълно конфигурируеми специализирани сървъри.

Технологии, спечелени с награди

Неограничена честотна лента

Неограничено пространство на диска

99,9% време за изпълнение & надеждност

90 дни гаранция за връщане на парите

InMotion има всички основи, покрити с високоефективни сървъри на Dell, множество безплатен софтуер и скриптове, 99,9 процента време за работа и 24/7 поддръжка.

Компанията също така направи големи стъпки към намаляване на въглеродния отпечатък на своите операции, като използва зелени центрове за данни и строги програми за рециклиране. Освен това те намалиха въглеродния си обем с 2000 тона годишно, като използват външна система за охлаждане на въздуха – което също намалява разходите им с близо 70 процента.

InMotion също си партнира с „Дървета за бъдещето“ и осигури финансиране за засаждането на 5000 дървета. Това ниво на екологична осведоменост и ангажираност е трудно да се съпостави.

InMotion предоставя на клиентите възможност за местоположение на сървъра с центрове за данни в Лос Анджелис и Вашингтон. Сървърите се наблюдават денонощно, за да се гарантират най-високите нива на производителност. Те използват зони за максимална скорост, които използват пиърсинг обмени и множество центрове за данни, за да оптимизират скоростта на мрежата.

InMotion предлага три различни типа хостинг планове:

Бизнес хостинг (споделен хостинг)

Хостинг на виртуален частен сървър (VPS)

Специален хостинг на сървър

Споделен хостинг

И така, какви са предимствата от използването на InMotion за вашите уеб хостинг нужди?

С девет различни хостинг пакета всеки уеб администратор може да избере план, който най-добре отговаря на текущите им нужди и да се надстрои, тъй като нуждите на сайта им го налага. Начинаещите с прости сайтове и минимален трафик могат да получат стабилен хостинг пакет само за няколко долара на месец. Дори специализираните сървъри на InMotion са на конкурентни цени и достъпни за уебмайстори със създадени сайтове.

90-дневната гаранция за връщане на парите ви позволява да дадете на InMotion дълъг пробен период, преди да се ангажирате с техните услуги. Това говори до степента на доверие, която компанията има в своите услуги, тъй като никой уеб хост не предлага по-дълъг период на възстановяване. Ставките за възстановяване на суми са невероятно ниски, тъй като InMotion е напълно ангажиран да удовлетвори клиентите си.

InMotion хостинг контролен панел

Потребителите имат възможност да променят и управляват уеб страници, използвайки резервния софтуер cPanel. Популярни CMS приложения като WordPress и Joomla могат да бъдат инсталирани само с няколко щраквания. MySQL бази данни, FTP акаунти, имейл акаунти и CRON задания също могат да бъдат конфигурирани с помощта на менютата cPanel.

InMotion е добре утвърдена компания, която съществува повече от десетилетие. Новите хостинг доставчици идват и си отиват през цялото време, така че винаги е риск да поставите вашия сайт в ръцете на недоказана хостинг компания. Това със сигурност не е така с IMH, те са надеждна компания, която издържа на бурите от хостинг бизнеса в продължение на 10 години и продължават да са силни.

Приложения & Софтуер

InMotion хостинг пакетите поддържат пълна линия от приложения като системи за управление на съдържанието до пълно издут бизнес софтуер, включително:

Avactis

AbanteCart

AlegroCart

BoxBilling

CubeCart

Хостинг инструментът

Magento

OpenCart

OsCommerce

PHP монета

PHP Точка за продажба

PrestaShop

QuickCart

TomatoCart

ZeusCart

Дзен количка

WHMCS

WordPress

Това са удобни приложения за блогове и сайтове за електронна търговия, които позволяват лесно интегриране на множество различни функции.

Uptime & производителност

Уникалните функции на InMotion го правят надежден избор за вашия бизнес уебсайт. Зоните с максимална скорост драстично увеличават скоростта на зареждане и производителност на вашия сайт, което е чудесно за клиентите и подобрява класирането на търсачките.

99,9 процента гаранция за продължаване на времето означава, че вашият сайт почти винаги ще бъде готов и работещ. Изборът на център за данни е друг голям плюс, тъй като позволява на сайта ви да работи по-бързо и по-ефективно.

InMotion си партнира с редица пиърсинг обмени и доставчици на услуги, така че те могат да осигурят директен обмен на данни и надеждно по-бързи интернет връзки.

Как ще работи вашия сайт на хост сървърите е важен фактор, който трябва да вземете предвид при избора между доставчици на уеб хостинг. Тествахме времето за зареждане на страницата на началната страница на хостинга InMotion.

Резултати от хостинг на InMotion:

Началната страница се зарежда за 3,3 секунди

Началната страница е напълно заредена за 5,1 секунди

(Тестов регион на сървъра: Далас, САЩ. Връзка: Кабел (5/1 Mbps, 30ms). Дата: 11 август 2013 г.)

Техническа поддръжка

Хостинг доставчиците живеят и умират от тяхната подкрепа, а InMotion има всички основи, обхванати тук. Те осигуряват денонощна поддръжка чрез имейл, чат на живо и телефон (безплатно).

InMotion хостинг вложи много пари и ресурси в създаването на техния високодостъпен и приятелски екип за поддръжка.

Има активен форум на общността, където членовете могат да задават технически въпроси и да ги дадат отговор. На разположение е и пълна библиотека за помощ със статии, уроци и видеоклипове.

За хостинг на InMotion

Знаете ли, че InMotion хостинг има класа за клас А с Better Business Bureau (БББ) от близо 5 години. InMotion също е сертифициран доставчик на услуги на CNET повече от 10 години.

Източник: inmotionhosting.com/about-us

InMotion хостинг в Twitter

InMotion хостинг препоръки

При хостинг на движение, предлагащ твърди дискове, беше решаващият фактор за мен, наистина съм щастлив и не мога да препоръчам достатъчно момчета! (Дарън Е – 6 май 2015 г.)

Феноменални функции и услуги, Inmotionhosting определено е лидер, когато става дума за споделен хостинг. (Хауърд – 30 юни 2014 г.)

Първокласната поддръжка на клиенти в Motion Host беше основната причина да реша да се регистрирам при тях. Дотук добре. Благодаря ти. (Карън – 5 януари 2014 г.)

Имах доста ужасно изживяване с предишния си домакин. Трябва да кажа, че и аз не очаквах толкова много от InMotion. Момче сгреших InMotion надмина очакванията ми! (Тома – 6 август 2013 г.)

Не най-евтиният хост там, но техните функции (избор на местоположение на сървъра, благодаря !!) и поддръжка на клиенти е най-доброто, което преживях. (Линда – 6 юни 2013 г.)

Малко престой миналия месец, но InMotion доказа защо са водещ доставчик, когато тяхната приятелска поддръжка на екипажа за поддръжка ме подпомогна при миграцията на моя блог от блогър към WordPress. (Стивън – 14 май 2013 г.)

Средната оценка на InMotionHosting.com е

5 от 5.
Въз основа на 6 отзива.

InMotion хостинг планове & Ценообразуване

InMotion хостинг на споделен хостинг на сървър или хостинг в бизнес класа, както го нарича IMH, се предлага като три различни плана; Стартиране, Power и Pro хостинг планове.

хвърлям

мощност

професионалист

Цена

$ 5,59 на месец

$ 7,19 на месец

$ 13,99 на месец

Дисково пространство

неограничен

неограничен

неограничен

Разрешени хоствани уебсайтове

2

6

25

Месечна честотна лента

неограничен

неограничен

неограничен

Поддомейни

25

100

UNLIMITED

Паркирани домейни

6

26

UNLIMITED

24×7 Поддръжка за безплатни телефони

Безплатни резервни копия на данни

неограничен

неограничен

неограничен

Безплатна регистрация или прехвърляне на имена на домейни

MySQL Бази данни

2

50

200

Уебсайт строител

Cpanel Control Panel

280+ 1-Кликнете Инсталиране на приложения

Софтуер за блогове

Управление на съдържанието

Софтуер за електронна търговия

Които не са включени

Премиум уебсайт

Софтуер за форум

Книга за гости

Галерия с изображения

Google Checkout

Уеб календар

Споделен SSL

Безплатни кредити за Google AdWords

$ 275

$ 300

$ 300

90 дневна гаранция за връщане на парите

Резюме на прегледа на хостинг на InMotion

Така че, предлага ли хостинг в движение някаква стока?

ДОБРОТО: 90 дни гаранция за връщане на парите. Най-добра подкрепа в индустрията. 99,9% гаранция за продължаване Избор на местоположението на сървъра.

НЕ-ДОБРОТО: Ограничен брой хоствани домейни. Не е най-евтиното. Без незабавно активиране на акаунта.

Като цяло InMotion е сред най-реномираните и надеждни хостинг доставчици на пазара. Те предлагат здрави хостинг функции, много възможности за избор и конкурентни цени.

Независимо дали сте начинаещ уеб администратор с малък сайт или по-опитен собственик на сайт, който се нуждае от специализиран сървър, InMotion ви обхвана.

90-дневната им гаранция за връщане на парите означава, че те имат предвид бизнеса и че могат да подкрепят претенциите си за водещ и надежден хостинг доставчик от световна класа. Казваме, че ги пуснете, тъй като IMH няма да ви остави разочаровани.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map