Значението на намирането на ниша за вашия уебсайт

Моето съдържание е поддържано от читатели от страхотни хора като вас. Което означава, че бих могъл да спечеля комисионна. Научете повече тук!


Нищо, свързано със съдържание Bulls Eye
Съдържание на ниши

Нишовите сайтове са изградени с цел предвид. Обикновено тази цел е да печелите пари.

Работейки в рамките на набор от ключови думи, нишовите уебсайтове са насочени към достатъчно малък пазар, че се отнасят до по-фокусирана група от посетители.

Нишовите сайтове са изградени около привличане на внимание за продукт, услуга, мисъл или идея, които ще станат по-авторитетни, защото са известни с това, че са „експертен“ или „идеен“ сайт за определени материали. Изграждането на нишов сайт е лесно, ако знаете какво правите. За един всичко започва с ключова дума.

Намиране на перфектна ниша

За един, никоя ниша не е перфектна и зависи от вас колко успешна е наистина ниша. Един от начините хората да започнат е, като правят списък на това, което им харесва и тестват ключовите думи, свързани с тези харесвания, чрез търсене в Google.

Но става въпрос за нещо повече от това, което харесвате. Трябва също така да направите списък с проблеми, с които се сблъсквате, или със страховете, които имате.

Хората реагират на пазарите на ниши въз основа на това, което имат нужда или искат да прочетат, така че започвайки със страстните идеи, които се движат, ще ви помогне да намерите правилната ниша.

След като получите списък, се ограничете до пазари, които наистина ви открояват, и извършете още няколко търсения.

Има сайтове за пазарни ниши за услуги и продукти, както и блогове. Ако целта ви е да бъдете номер едно в Google, тогава се уверете, че вашите ключови думи и домейн са достатъчно специфични и уникални, за да се открояват в резултатите от Google.

Изграждане на сайт за динамична ниша

Следващото нещо е да изградите своя нишов сайт, така че да е привлекателен и авторитетен да се счита за добър източник на съдържание.

От една страна, трябва да имате добри познания за изграждането на съдържание или поне да разберете как да възлагате съдържание.

Първо обаче първо: изберете правилния уеб дизайн. WordPress е популярен начин за създаване на нишови сайтове и също така е чудесен за отговорен дизайн, като ви позволява лесно да адаптирате сайта за тези, които сърфират в движение или на таблети.

Важно е сайтът ви да е чист, достъпен, но и интересен.

WordPress предлага много различни теми, но има и няколко безплатни теми, които са създадени за конкретни сайтове в ниши, независимо дали се занимавате с фотография, бизнес, съвети за запознанства, новини от списания или други видове сайтове и много от тези теми могат да се променят.

Можете да добавите собствено лого, снимки, текст и връзки. Освен това е сравнително евтино да създадете сайт, като използвате услугата за създаване на сайтове, като например 1&1 или GoDaddy.

Разработете нишово съдържание

Нишовите сайтове наистина могат да страдат от това да изглеждат твърде фалшиви, ако съдържанието ви не е естествено и органично. Писането на органични публикации и измислянето на собственото ви съдържание отнема време и е особено трудно, ако не искате да пишете.

Въпреки това, след като изберете ниша от списъка с харесвания, проблеми и страхове, съставете друг списък за това какви проблеми, страхове и харесвания произтичат от вашата тема.

Това са въпроси, отговори, продукти, услуги и други възможности за ключови думи, които можете да използвате за управление на съдържанието и изграждането на връзки.

След като получите теми за вашите статии за съдържание, можете да отделите време сами да пишете съдържанието или да потърсите статии в един от многото уникални сайтове за генериране на съдържание, като постоянно съдържание.

Съществуват обаче две правила, чрез които да живеете:

1. Съдържанието трябва да предоставя полезна и полезна информация.
2. Изследователско съдържание, което ще ви забележи и класирате по-високо в търсачките.

Освен това разберете какво търсят и пишат хората с тези ключови думи.

Можете да използвате инструменти като Пазарен самурай или Google Adwords инструмент за ключови думи, за да разберете ключови думи или да разгледате видеоклипове за изследване на ключови думи, ако не сте сигурни как да намерите най-добрите ключови думи за вашия ниша.

В допълнение, друг трик за намиране на свързани ключови думи е да въведете символа tilde или „~“ преди стандартна ключова дума и Google търси ключови думи за синоним, които ще бъдат посочени удебелено в резултатите.

Освен това използвайте скоби „[]“ от външната страна на стандартната си ключова дума или фраза, за да намерите синоними за точната фраза. Например, [~ животно ~ фотография] ”ще ви помогне да намерите всички синоними, свързани с тази фраза, и ще ви помогне да изградите по-добро съдържание на ниша.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

    Комментарии закрыты.

    Adblock
    detector