Wix Vs Shopify Për eCommerce [2020] Krahasimi (Duhet të lexoni)

Përmbajtja ime mbështetet nga lexuesit nga njerëz të mrekullueshëm si ju. Që do të thotë se mund të fitoja një komision. Mësoni më shumë këtu!


Wix Vs Shopify Për Tregëti Elektronike

OH, debati për Shopify Vs Wix Për Dyqane eCommerce

Të gjithë pyesin dhe kërkojnë përgjigjen e…..

Cilin duhet të përdor për të ndërtuar Uebfaqen time të eCommerce?

Me të vërtetë, me shumë mundësi keni një ide në kokën tuaj ndoshta.

Dua të them, në fund të fundit, nëse po kërkoni terma si

 • Shopify vs Wix
 • Wix eCommerce Vs Shopify

Po filloni ta ngushtoni.

Le të shkojmë përpara dhe të kontrolloni të dy tani.

Contents

A nuk do të lexosh? Këtu është ajo që do të bëja.

Nëse po ndërtoja një uebfaqe të thjeshtë të tregtisë elektronike, unë personalisht do të zgjidhja Planin e Shopify 29 $ ose Planin Wix eCommerce

tani:

Nëse qëllimi im do të rritet në mënyrë të vazhdueshme dhe të shkallëzojë biznesin tim eCommerce do të shkoja me Shopify.

Arsyeja që është Shopify është vendosur në vend që të përfitojë vetëm një klient eCommerce me shkallë në mendje.

Shtë mirë të dini se në një vit keni nevojë për më shumë, ju mund të shkallëzoni me planet e Shopify.

Gjithashtu:

Po sikur të doni të transferoni dyqanin tuaj Wix në Shopify?

Fatmirësisht, ka Aplikacione Shopify si psh Migracioni Për Shopify e cila mund të ndihmojë në kryerjen e punës me lehtësi.

Por, fatmirësisht Shopify e prishet plotësisht.

Për ta mbajtur të thjeshtë.

1.Shtypni për një gjykim falas së pari. <- Bëni jetën lehtë dhe bëjeni këtë të shpejtë shpejt.

 1. Pastaj, lexoni përmes tyre faqe migracioni për t’ju ndihmuar.

Filloni Gjyqin Tuaj 14 Dyqan Falas ose Ndërtoni sitin tuaj të tregtisë elektronike me Wix

ose:

[tqb_quiz id = ‘4085 ′]

Dallimi midis Wix dhe Shopify

Kur krahasoni dy shërbimet, Wix dhe Shopify, ka një numër të gjërave që duhet të merren parasysh.

Për shembull, kostoja është qartë një shqetësim për pronarët e biznesit. Disa janë në gjendje të përballojnë shpenzime më të mëdha ndërsa të tjerët përpiqen të mbajnë në fund të fundit sa më shumë që të jetë e mundur.

Faktorizimi në shërbimet e produktit, aksesueshmëria në celular dhe shërbimi ndaj klientit është një nga mënyrat më të lehta për të vendosur midis Wix dhe Shopify për nevojat tuaja të tregtisë elektronike. Wix ofron më shumë mundësi falas sesa Shopify.

Shopify, megjithatë, ofron një shumëllojshmëri të karakteristikave të paguara që përdoruesit e paguar Wix nuk i konsiderojnë të vlefshëm.

Në një vështrim, të dy shërbimet duken të ndara në botë. Kjo konfirmohet nga ndryshimi i gjerë në diapazonin e çmimeve.

Shopify është qartë më i shtrenjti nga të dy me planin e tij të nivelit më të lartë që kushton përdoruesve 299 dollarë në muaj. Mundësia më e kushtueshme e Wix është 25 dollarë në muaj, e cila është në mënyrë dramatike më pak se konkurrenti i saj.

Në rregull, le ta prishim këtë edhe më larg tani:

Linja e poshtme është Shopify është gjithçka juaj në një platformë të vërtetë të shitjes në eCommerce. Kjo është ajo që bëjnë dita-ditës.

Wix, nuk është në të vërtetë një platformë plotësisht e dedikuar eCommerce. Ata ofrojnë plane dhe karakteristika për të ndihmuar një biznes të vogël të shesë në internet.

Linja e Fundit:

Nëse super seriozja juaj dhe planifikoni të rriteni me kalimin e kohës Shopify është më e besueshmja.

Nga ana tjetër, nëse thjesht keni nevojë për një dyqan të thjeshtë të përgjithshëm për biznesin tuaj të vogël Wix do të funksionojë shumë për ju.

Si për lehtësinë e përdorimit?

Procesi i regjistrimit për të dyja këto është një copë tortë.

Pasi të jeni në pult, është një histori tjetër.

Për mua, unë mendoj se Wix bëhet më shumë për ju kur të regjistroheni.

Për shembull, ndërsa jeni duke u regjistruar, do t’ju duhet të zgjidhni një shabllon eCommerce me një ton opsionesh.

Përpara, kjo ju bën të lumtur dhe që keni bërë shumë punë tashmë.

Me Shopify, do të ndiheni paksa të mërzitur sepse thjesht keni më shumë gjëra që mund të bëni.

Ju e dini atë ndjenjën që unë po flas drejt?

Gjë është se ju dëshironi një ton opsionesh dhe veçorish.

Kështu që, do të merrem me kohën shtesë personalisht, sepse e di se është thjesht më shumë të mësoj se cilat janë përfitimet e dyqanit tim.

Mendimet e mia për lehtësinë e përdorimit

Unë mendoj se do të keni një kuptim më të fortë në Wix brenda disa orësh për shkak të zvarritjes dhe rënies së thjeshtë.

Aty ku mendoj brenda një dite të qëndrueshme do ta kuptoni plotësisht platformën e Shopify.

Një arsye pse:

Shopify ofron shumë sende dhe mundësi të përparuara për të cilat natyrisht ka një kurbë më të gjatë të të mësuarit.

Rezultatin e përgjithshëm do ta quaj një barazim sepse një ofron lehtësi afatshkurtër të përdorimit por Shopify do ta mbajë atë lehtësinë afatgjatë të përdorimit.

Për shkak se:

Ju nuk do të duhet të gjuani për të gjetur një pjesë tjetër të softuerit për të shtuar në faqen tuaj.

Mimi për të dy Wix dhe Shopify

Wix ofron 3 plane eCommerce për ju.

Le të shikojmë një fotografi të shpejtë

Plane Wix e Prmimeve të Tregtisë

Këtu janë nivelet e ndarjes në lidhje me mënyrën se si ju mund të paguani.

Mujore, vjetore, apo edhe më gjatë:

 • Wix Business Basic – (28 dollarë mujorë) – (Nëse paguhet çdo vit – Shkon deri në 23 $ Mujore) – (2 vjet të paguar – Arrin deri në 20 $ në muaj) – (3 vjet të paguar – Vjen deri në 18 $ në muaj)
 • Wix Business Pafund – (33 dollarë mujorë) – (Nëse paguhet çdo vit – Shkon deri në 27 $ Mujore) – (2 vjet të paguar – Vie deri në 23,50 $ në muaj) – (3 vjet të paguar – Vjen 22 $ në muaj)
 • VIP Wix Business – (56 dollarë në muaj) – (Nëse paguhet çdo vit – Arrin deri në $ 49 Mujor) – (2 vjet të paguar – Arrin deri në 42 $ në muaj) – (3 vjet të paguar – Arrin në 38,50 $ në muaj)

Ifymimi i Shopify

Planet e çmimeve të Shopify variojnë nga 29 – 299 dollarë në muaj. Planet quhen Shopify Basic, Shopify dhe Advanced Shopify.

Ekziston një provë 14-ditore falas për shërbimin, në mënyrë që të mund ta “provoni” atë për të parë nëse funksionon për ju dhe biznesin tuaj.

Themelore është zgjidhja e eshtrave të zhveshur për pronarët e bizneseve të interesuar të merren me tregtinë elektronike.

Ajo ofron më pak kambana dhe bilbila, por është një mundësi e përballueshme për njerëzit që duan të rendisin sende të pakufizuara për shitje dhe nuk e keni mendjen të paguajnë një tarifë më të lartë për transaksione.

Kartat e kreditit ngarkohen me 2.9% + 30 cent në internet dhe 2.7% personalisht.

Shopify është plani i çmimeve të intervalit mesatar. Tarifat e kartës së kreditit janë 2,6% + 30 cent në internet dhe 2.4% personalisht.

Bizneset kanë qasje në pesë llogari të stafit, në krahasim me dy llogaritë e stafit të Planit Themelor.

Opsionet e kartave të dhuratave, raportet profesionale dhe rikuperimi i braktisur i karrocave janë disa karakteristika që e bëjnë këtë plan çmimesh të veçohet. Listimet e pakufizuara janë gjithashtu pjesë e ofertave të Shopify.

Advanced Shopify ofron gjithçka që përfshijnë dy planet e tjera të çmimeve. Ai ngarkon tarifat më të ulëta të transaksionit të kartës së kreditit për të tre opsionet si online dhe personalisht.

Përdoruesit shohin një ndryshim me 2.4% + 30 cent në internet dhe 2.2% në tarifa të personave, veçanërisht nëse ata po shesin produkte të mjaftueshme për të merituar të paguajnë 299 dollarë në muaj për zgjidhjet e tregtisë elektronike të Shopify..

Bleni Planin e icingmimeve të Dyqanit Online

Zbritje për ifymimet e Shopify

 • Zbritjet e Planit Themelor të Shopifikimit – Prmimet e Planit Vjetor – Kontrata 1-vjeçare – 312 $ e cila mesatarisht $ 26 mujore – Kontrata 2-vjeçare – 558 $ e cila mesatarisht është 23.25 $ mujore – Kontrata 3-vjeçare – 783 $ e cila mesatarisht 21,75 $
 • Shopify Plan ualmimet Vjetore – Kontrata 1-vjeçare – 852 $ e cila mesatarisht 71 $ në muaj – kontrata 2-vjeçare – 1.518 $ e cila mesatarisht 63.25 $ mujore – Kontrata 3-vjeçare – 2.133 dollarë që mesatarisht $ 59.25
 • Shopify Planet Vjetore të Avancuara – Kontrata 1-vjeçare – 3,192 $ e cila mesatarisht $ 266 $ në muaj – kontrata 2-vjeçare – 5.640 $ e cila mesatarisht është 235,00 $ kontrata mujore 3-vjeçare – 7,884 $ e cila mesatarisht 219 $ $

Mendimet e mia mbi çmimet e tyre

Shopify është mënyra më transparente në çmimet.

Nëse shikoni pamjen e ekranit më lart.

Wix, po tregon se ata janë paguar çdo vit.

Ndërsa, Shopify po tregon planin e tyre aktual nga muaji në 29 dollarë

Pra, nëse zgjidhni Wix në një muaj në muaj duke kërkuar 28 dollarë në muaj.

Ejani Wix, unë e di se kompanitë e bëjnë atë.

Por, thjesht ndihmoni një person jashtë.

Pra, në thelb, ato janë me të njëjtin çmim.

Por, mbi këtë, marrja e më shumë veçorive me Shopify.

Kështu që, duke marrë këtë parasysh, zbuloj se ka më shumë vlerë në fundin e Shopify.

Filloni ndërtimin e faqes tuaj me Shopify plotësisht falas për 14 ditë

Karakteristikat e produkteve

Karakteristikat e Wix Produktit

Karakteristikat e Wix ndryshojnë me secilin plan çmimesh. Përdoruesit e lirë nuk kanë qasje në të njëjtat karakteristika që përdoruesit Premium kanë.

Disa nga opsionet më të reja për përdoruesit e Wix përfshijnë Wix ADI, Dizajnët e Menusë Mobile, Dizajnët e Hartave të Google, Efektet e Shkarkimit të Ri, Galeria Wix Pro dhe Slideshows.

Ekziston gjithashtu një numër i Aplikacioneve në dispozicion për të përmirësuar përvojën e një përdoruesi të tregtisë elektronike.

Ndër më të spikatur janë Zbritjet e ID-ve, Marrësi i Marrëveshjeve, Facebook Live Messenger, dhe Renditja e trajnerit.

Opsione shtesë ekzistojnë pasi që Karakteristikat dhe Aplikacionet azhurnohen rregullisht.

Wix gjithashtu lejon përdoruesit të krijojnë një faqe në internet Shopify dhe ta shtojnë atë në raftin e tyre virtual. Dy ofruesit e shërbimeve të tregtisë elektronike punojnë krah për krah në këtë mënyrë, duke u dhënë përdoruesve më shumë fleksibilitet, dhe më të mirët nga të dy botët.

Disa njerëz janë të interesuar për këtë lloj të operacioneve të biznesit, por në mënyrë të panevojshme kështu.

Farëdo që i mungon Wix, Shopify ofron dhe anasjelltas.

Blerje Karakteristikat e Produkteve

Shopify ofron nëntë kategori të ndryshme të veçorive të produktit.

Ato janë Storefront, Shporta e Shportave, Menaxhimi i Dyqaneve, Marketingu & SEO, Produkte, Web Hosting, Analytics, Shopify Mobile, dhe Mbështetje 24/7.

Ndër tiparet më të dukshme përfshijnë shumëllojshmëri të gjerë të temave të Wix, opsionin e tij të Blogging, aftësinë për të pranuar kartat e kreditit, mënyrën se si automatikisht figuron në taksë për cilindo produkte të vendit ku po dërgohen, shabllonet e postës elektronike dhe aftësia e tij për t’u lidhur me qendrat e përmbushjes siç janë Amazon dhe Shipwire.

Përmbushja e rendit me një klik është gjithashtu një mundësi shumë tërheqëse që kursen një kohë të jashtëzakonshme të ditës.

Mendimet e mia për tiparet për blerje dhe wix

Kur i krahason të dy, Wix mban të vetën kur merr parasysh çmimet e tij dhe një listë të gjatë të veçorive të produktit.

Ajo që ofruesi i shërbimit të tregtisë elektronike nuk e ofron më vete, shpesh ofrohet përmes dyqanit të Aplikimeve përmes kompanive të palëve të treta.

Kjo do të thotë që për një kosto shtesë në muaj ose vit, ju mund të keni të njëjtat shërbime të ofruara nga Shopify për më pak.

Filloni ndërtimin me Shopify ose Wix

Karakteristikat e Shportave të Shportave

Karakteristikat Wix Shporta Blerëse

Wix ofron veçori të karrocave të palëve të treta. Ajo nuk ka opsionin e vet të shportës së blerjeve.

Përdoruesit zgjedhin veçorinë që ka kuptimin më të mirë për ta nga Wix App Market. Nga atje, ata janë në gjendje të përdorin tipare të ndryshme.

Karakteristikat e Shportës së Blerjeve të Shopify

Karakteristikat e shportave të blerjeve të Shopify përfshijnë falas Certifikatë SSL, aftësia për të pranuar kartat e kreditit, hyrjen në mbi 70 porta pagese, oferta transporti falas për klientët tuaj dhe transportim automatik në arka për një numër të transportuesve të ndryshëm.

Kjo u jep njerëzve që blejnë nga ju përvojën më të mirë të shërbimit ndaj klientit, sepse ju prireni me shpejtësi dhe plotësisht ndaj nevojave të tyre.

Shikoni këtë video Shopify për të shkuar atje veçoritë e karrocave

Përfundim Shporta Blerëse për të dy

Disa njerëz preferojnë të kenë mundësinë të zgjedhin veçorinë e shportës së blerjes, pasi ndjehen se funksionon më mirë për nevojat e tyre.

Me Wix, ju duhet të vendosni se kush ju ofron këtë shërbim.

Me Shopify, veçoria është pjesë e çmimit që ju paguani për të përdorur ofruesin e shërbimit të tregtisë elektronike.

Nëse jeni me pak kohë dhe keni besim në aftësitë e Shopify për të trajtuar trafikun e biznesit tuaj, nuk do të ketë shumë rëndësi për ju cilat ofrues të palëve të treta janë në dispozicion.

Filloni ndërtimin me Shopify ose Wix

Menaxhimi i inventarit për të dy

Të dy Wix dhe Shopify ofrojnë një ndërfaqe të thjeshtë me menaxhimin e inventarit.

Ju mund të keni një ekran në produkt pasi të thuhet “jashtë tregut”

Cili është i dobishëm.

Një gjë më pëlqen në lidhje me Shopify, veçanërisht pasi të rritet inventari juaj.

Theshtë aftësia për të kërkuar inventarin tuaj në vend që të skanoni.

Karakteristikat e celularit

Karakteristikat e celularit me Wix dhe Shopify

Wix bën të mundur që klientët tuaj të blejnë uebfaqen tuaj përmes pajisjeve të tyre mobile.

Nga sa u përmend në faqen e internetit të kompanisë, megjithatë, nuk ka ndonjë aplikacion për përdoruesit e Wix.

Kjo do të thotë që Shopify ofron një veçori superiore duke ju lejuar të merrni kontrollin e biznesit tuaj ndërsa jeni në lëvizje.

Wix ofron një dyqan të plotë me aplikacione që punon me faqen tuaj të internetit por me sa duket nuk e ka as promovon aplikacionin e vet celular.

Sinkronizoni të gjitha të dhënat tuaja me lehtësi me veçoritë mobile të Shopify. Qasuni në pultin tuaj celular ndërsa jeni në lëvizje, në mënyrë që të jeni në gjendje të mbani biznesin si filozofinë e zakonshme që keni zhvilluar.

Trajtoni kërkesat e klientit me telefon ose email me veçorinë e celularit. Gjithashtu, mbani gjurmët e inventarit në mënyrë që të mos keni mungesa ose surpriza ndërsa nuk jeni duke trajtuar gjëra të tjera.

Shopify ofron qartë aftësi më të mira celulare për klientët e saj. Kjo ju jep liri më të madhe për të udhëtuar dhe trajtuar çështje që lidhen me biznesin menjëherë.

Megjithëse Wix ofron zgjidhje mobile që përdorin klientët tuaj, nuk do t’ju japë shumë fleksibilitet kur bëhet fjalë për drejtimin e faqes tuaj të internetit.

Karakteristikat e Web Hosting

Karakteristikat Wix Hosting

Wix ofron një pritje falas në internet në planet e saj falas dhe premium të çmimeve.

Kjo do të thotë që ju nuk duhet të gjeni një kompani tjetër për të mbështetur faqen tuaj të tregtisë elektronike. Ky është një opsion shumë tërheqës për përdoruesit.

Pagesa për aftësitë shtesë të mbajtjes së faqes në internet çon deri në fund të fundit.

Duke marrë parasysh sa kushton pak edhe për planin më të kushtueshëm të çmimeve në Wix, kjo mund të jetë pika e shitjes që nënshkruan marrëveshjen për ju.

Blerje Karakteristikat e Hosting

Shopify ofron bandë të pakufizuar, përcjellje të postës elektronike, rezervë ditor dhe 99.99% me kohë me monitorim të vazhdueshëm.

Ju nuk duhet të shqetësoheni për uebfaqen që do të bjerë poshtë dhe duke marrë dyqanin (dhe biznesin) tuaj me të.

Karakteristikat e mbajtjes në internet gjithashtu përfshijnë çertifikatat SSL dhe azhurnimet e menjëhershme. Ju keni qasje në opsionet më aktuale që janë në dispozicion nga Shopify automatikisht.

Filloni Gjyqin Tuaj 14 Ditor Falas me Shopify ose Filloni të Ndërtoni Me Wix

Wix Vs Shopify Për SEO & Karakteristikat e marketingut

Wix

Disa njerëz janë dezinformuar në lidhje me motorët e kërkimit, veçanërisht Google, duke mos njohur faqet e internetit Wix kur klientët kryejnë kërkime.

Kjo nuk është plotësisht e vërtetë pasi Udhëzimet e Webmasterit të Google adresojnë dukshmërinë e faqeve Wix.

Ju do të gjeni përmbajtjen që ju nevojitet duke lexuar seksionin “Ndihmoni Google të Kuptoni Faqet tuaja”.

Wix lejon përdoruesit të bashkëveprojnë me klientët përmes rrjeteve në mediat sociale.

Ofruesi i zgjidhjes së tregtisë elektronike ofron veçori që funksionojnë pa probleme me Facebook, Twitter, Pinterest dhe YouTube.

Ju mund të shfaqni postimet e mediave sociale nga të gjitha llogaritë tuaja në faqen tuaj të internetit.

Wix gjithashtu ofron zgjidhje të marketingut që drejtojnë trafikun në faqen tuaj të internetit. Një mënyrë është përmes një URL të personalizuar.

Në vend që të përdorni markën Wix, ju jeni në gjendje të përfshini emrin e biznesit tuaj ose një lloj frazë tërheqëse që përshkruan produktet dhe shërbimet që ju ofroni.

Marka e vazhdueshme ndihmon faqen tuaj të internetit të dalë nga të tjerët.

Shikoni këtë video Wix të vendosur së bashku në SEO

Shopify

Siç u përmend më lart, Shopify ofron SEO dhe një numër karakteristikash tërheqëse që i bëjnë përpjekjet e marketingut efektive dhe efikase.

Për shembull, integrimi i mediave sociale ju jep mundësinë që të përfshini llogaritë tuaja të mediave sociale në Facebook, Pinterest, Instagram dhe Twitter midis vendeve të tjera për të ndihmuar në ndërtimin e një vijimi dhe angazhimi të klientëve tuaj.

Ju gjithashtu keni mundësinë të krijoni, shisni dhe pranoni kartat e dhuratave, si dhe të lëshoni kode dhe kuponë zbritje.

Shikoni këtë video nga Shopify në SEO për tregti elektronike 

Karakteristikat e dyqaneve në internet

Karakteristikat e rreshtit të dyqaneve Wix krijojnë dhe administrojnë shpejt një dyqan të tregtisë elektronike.

Ai rregullon procesin duke u dhënë përdoruesve mundësinë të drejtojnë operacionet e tyre pa mundim nga një kompjuter ose pajisje celulare.

Krijimi i koleksioneve të artikujve ndihmon në rritjen e numrit të shitjeve për transaksione dhe zbritje të veçanta marrin klientët që nuk do të kishin porositur zakonisht nga ju një nxitje për të blerë tani ndërsa një artikull zbritet.

Karakteristikat e dyqaneve në internet të Shopify përfshijnë hyrjen në mbi 100 tema tërheqëse, të personalizueshme.

Kjo ju lejon të markës në mënyrë të vazhdueshme për të tërhequr klientët. Ju gjithashtu duhet të zgjidhni emrin e domain.

Përdoruesit e lirë të Wix nuk marrin një URL të personalizuar, por përdoruesit premium e bëjnë.

Menaxhimi i dyqanit

Menaxhimi i dyqanit Wix

Wix nxjerr supozimet nga menaxhimi i dyqanit tuaj virtual. Kompania e bën këtë në një numër mënyrash.

Ajo që bie në sy është opsioni i faqeve të produktit. Ju jeni në gjendje të azhurnoni inventarin tuaj me madhësi dhe ngjyra për t’u tërhequr më mirë klientëve.

Një veçori tjetër që vlen të përmendet është opsionet e shumta të pagesës. Wix nuk merr një komision duke e bërë atë një alternative shumë të denjë dhe tërheqëse të Shopify.

Ju mund të pranoni kartat e kreditit, pagesa offline, PayPal dhe më shumë.

Mund të mos ketë aq porta pagese, por duke marrë parasysh që paguani një përqindje të transaksioneve të kartave të kreditit dhe një tarifë shtesë për transaksionet në internet, nuk mund të ketë shumë rëndësi për ju nëse buxheti juaj është i ngushtë.

Transporti dhe taksat në të gjithë botën janë të parashikuara për çdo transaksion dhe si Shopify, ju keni mundësinë të krijoni kuponë dhe stimuj personalë për klientët tuaj.

Nëse doni të ofroni çmime shitjeje ose zbritje, ju jeni në gjendje të përdorni përmes funksionit të menaxhimit të dyqanit.

Menaxhimi i dyqanit të Shopify

Shopify e bën menaxhimin e dyqaneve një fllad. Ai u jep përdoruesve qasje në profilet e klientit dhe gjithashtu inkurajon krijimin e llogarisë së klientit.

Kjo ju lejon të gruponi klientët sipas vendndodhjes së tyre gjeografike dhe historisë së blerjes.

Kjo ju lejon të vendosni në mënyrë më efektive demografinë tuaj të synuar dhe gjithashtu t’i bëni klientët një herë të përsërisin klientët me lehtësi.

Dropshipping është gjithashtu një tjetër tipar tërheqës që shumë pronarë të biznesit kërkojnë në një ofrues të tregtisë elektronike.

Shopify lidh përdoruesit me Ordoro, Burimin e Inventarit dhe eCommHub. Mjete si kjo e bëjnë menaxhimin e një lokali virtual më efikas.

Shopify u jep përdoruesve të saj mundësinë për të ofruar rimbursime të plota dhe të pjesshme, përmbushjen e porosive brenda sekondave me një mundësi të klikimit të shpejtë dhe ka mundësinë e përdorimit të celularit.

Marrja e biznesit tuaj kudo që të shkoni ju ofron një fleksibilitet më të madh sepse nuk ju kufizon në mënyrën se si një dyqan tulla dhe llaç do të.

Ndihma për klientët & Mbështetja e klientit Arrijnë

Unë shkova përpara dhe arrita të dyja këto në mënyrën më të shpejtë që mund të gjeja.

Le të kontrollojmë se çfarë ndodhi:

Blerja e Ndihmës së Konsumatorëve Arrij jashtë

Unë kam qenë në gjendje të marr një veçori të mbështetjes së klientit VIA chat VIA në 46.25 sekonda me dikë që më përgjigjet me qenë i 5-ti në radhë.

Për mua, kjo ishte më shumë se norma normale në sytë e mi.

Unë personalisht u hutova nga kjo. Më të shpejtë kam pasur.

Mbështetja Wix e Konsumatorëve Arrijnë jashtë

Për Wix, rruga më e shpejtë, apo rruga që mund të gjeja ishte bileta e ndihmës VIA. Vendosa një në 02:49 të mëngjesit dhe mora një përgjigje përsëri në 7:21 të mëngjesit.

Mendimet e mia për shërbimin e klientit:

Në fund të fundit, Shopify i fitoi lehtësisht këto duar.

Nuk kam gjetur shumë kompani që afrohen. Ju mund të thoni, ata nënkuptojnë biznes me mbështetjen e tyre.

Bleni 10 nga 10

Wix 7 nga 10

Disa shembuj të ndërtuesit të faqes elektronike eCommerce nga Shopify & Wix

E kuptova se do të ishte mirë të shohim se çfarë saktësisht mund të duket një faqe interneti eCommerce për të dy.

Le ta kontrollojmë së pari Wix

Pjesë e Historisë

Shembull Uebsajti i Tregtisë me Tregti elektronike

Bashkë me peshqirin origjinal të çajit

Shembull Wix eCommerce

Tani, Le të Shikojmë Disa shembuj të dyqanit të blerjeve

Unë dua t’ju tregoj se dëshironi nga një markë e madhe dhe gjithashtu një më pak e njohur.

Faqja e internetit e blerjeve të markave më të vogla

Poo-Pourri

Bleni Dyqanin e Tregtisë

Tesla Motors

Tesla Duke përdorur Shopify

Mos harro ta bësh këtë

Shkoni kontrolloni këto dyqane dhe provojini ato.

Dofarë të pëlqen dhe çfarë nuk të pëlqen.

Shtë mirë të lundroni nëpër një të lënduar, sepse këto janë funksione që dyqani juaj mund të ketë nëse zgjedh Shopify ose Wix

Reagime nga lexuesit në krahasimin e blerjeve & Wix

Me siguri i provoj dhe i fut vet 2 cent

por:

Në fund të ditës më pëlqen shumë të dëgjoj ato që lexuesit duhet të thonë dhe përvojat e tyre që ata kishin në dorën e parë.

Unë i gjej ato mjaft të njëanshme, por këto nuk janë fjalët e mia

James – Ne ndryshuam nga Wix në Shopify dhe zbuluam që Shopify ngarkon sitin shumë më shpejt. Kjo dhe të punosh me tregtar të Google ia vlen vetëm.

Wix Vs Shopify Për Përfundim në Tregtinë Tregtare

Wix dhe Shopify të dy ofrojnë një ton të veçorive të tregtisë elektronike për këdo që shet në internet.

Shopify për mua duket se thjesht e mban të vetën edhe pse në një shkallë më të madhe.

Për ta thënë të thjeshtë

Wix do të jetë e shkëlqyeshme për një biznes më të vogël me një pikë çmimi të shkëlqyeshëm.

Shopify edhe pse mbulon çdo bazë nga fillestari dhe lart.

Më lejoni ta prish edhe një herë.

Nëse po ndërtoja një faqe në internet eCommerce që synoja të mbaja të vogla do të testoja Shopify dhe Wix.

nëse:

Kam planifikuar që të ndërtoj një faqe në internet eCommerce për t’u rritur me kalimin e kohës duart poshtë shkojnë me Shopify për shkak të të gjitha tipareve të fuqishme që ka për një biznes në çdo nivel.

Filloni me Shopify Falas ose Filloni të Ndërtoni Me Wix

Cilat janë mendimet tuaja për të dyja këto?

Ose, keni ndonjë pyetje për të cilën ju duhet të përgjigjeni?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector