8 Vinkkejä mobiilisovellusten parantamiseen

Ajan myötä mobiilisovellusten hyödyntämisessä tapahtuu eksponentiaalinen lisäys. Internet-linkitettyjä mobiililaitteita on nyt enemmän kuin ihmisiä maan päällä.


Mobiilisovelluksia voi yleensä käyttää online-sovellusten jakelijoiden, kuten Google Play Store, Apple App Store, Windows Store, jne. Kautta, ja ne ovat pääasiallinen tapa antaa sisältöä ja kustannuksia matkapuhelinten käyttäjille maakunnassa. Organisaatiot ja globaalit yritykset ovat myös omaksuneet mobiilisovelluksia työntekijöiden tuottavuuden parantamiseksi yhdistäen itsensä nuorempiin, entistä paremmin kytkettyihin työntekijöihin.

Mobiilisovellusten suojaus & Sen tarve

Useimmat ihmiset eivät todellakaan ajattele mobiilisovellusten turvallisuutta harjoittaessaan puhelintansa maksamaan cappuccinoa Starbucksissa tai urheilemalla viimeisintä peliä lyhentäessään tai suorittaessaan verkkotoimintaa mobiilipankkisovelluksessaan. Siksi sovelluksen rakentajana suurimman ratkaistavan kysymyksen, ennen kuin päätät julkaista sovelluksen, pitäisi olla – Kuinka suojaan sovellustani kaikilta vahingollisilta tarkoituksilta?

Mobiilisovelluksesta tulee hyvä tutustumisprosentti sen toteuttamiseksi: siellä on itse ohjelmakoodi, taustajärjestelmän ja asiakaspuolen ongelmalogiikka, tietokannat, sovellusten välittävät sovellusliittymät, laite ja sen käyttöjärjestelmä, ja käyttäjä. Jokaisella on tärkeä rooli sovelluksen turvallisuudessa. Yrityksille, joiden mobiilisovellukset ovat suolla, kilpailevilla markkinoilla, vankan tietoturvan nouto voi olla arvokas erottaja.

Sovellusten valmistajat voivat ottaa muutaman askeleen ratkaistakseen sovellusten tietoturvaongelmat oikein. Katso ne alla:

Mennä turvallisuusjoukkueelle

8 vaihetta mobiilisovellusten parantamiseksi

Jos pidät sovelluksesi tietoturvasta, se on hieno ratkaisu integroida suojausryhmä ensimmäisestä ajanjaksosta alkaen. Tee selväksi, että varaat riittävät resurssit turvallisuuteen. Aloita suunnittelemasi tietoturvamenetelmät nimetyn ryhmän kanssa. Lisäksi joka päivä tapahtuu muutos tehdä sovelluksesta tai tehdä huomattava muutos suunnitelmaan, tehdä selväksi harkita turvallisuusryhmää, jotta he tunnistavat, mitä tehdä, jos jotain odottamatonta tapahtuu.

Ole huolestunut sovellusliittymistä

Sovellusohjelmointirajapinta, tai voidaan sanoa API, on olennainen osa taustaohjelmien kehittämistä ja tukee sovelluksia kommunikoimaan keskenään. Mutta koska ne ovat kestäviä, ne voivat olla turvallisuusongelmia. Tässä on yksityiskohtaista tietoa siitä, miksi ja kuinka suojata sovellusliittymä.

Ole turvattu taustapuhelimella

Huomattava määrä back-end-sovellusliittymiä edellyttää, että tuskin sovellus, jonka on ilmoitettu käyttävän sitä, voi saavuttaa sen. Tosiasia on tosin kaukana siitä. Taustapääpalvelimissa tulisi olla suojausjärjestelmiä, jotka suojaavat haitallisilta hyökkäyksiltä. Siksi sinun on varmistettava, että kaikki sovellusliittymät todennetaan sen matkapuhelinalustan perusteella, jonka olet odottanut koodaavan, koska kuljetusprosessit ja sovellusliittymien todennus voivat vaihdella käyttöjärjestelmästä toiseen.

Siirry tokenien käsittelyyn istunnoissa

Tunnus on ”pieni laitteisto, jonka käyttö on mukautettu valtuuttamaan pääsy järjestelmätilille”. Nykyisessä sovellusmaailmassa kehittäjät käyttävät rahakkeita käsittelemään käyttäjäistuntoja tehokkaammin. Voit yksinkertaisesti kääntää tunnuksen.

Korkean tason todennus on pakollinen

Kuten edellä on keskusteltu, monet tietoturvaloukkaukset johtuvat heikosta todennuksesta. Siksi vahvemman todennuksen käyttäminen on muuttumassa tärkeämmäksi. Todennus liittyy usein salasanoihin. Sovellusten valmistajan velvollisuutesi on tukea käyttäjiäsi huolehtimaan salasanoista. Havainnollistamiseksi voit luoda sovelluksesi siten, että se hyväksyy vain vahvat aakkosnumeeriset salasanat, jotka voidaan palauttaa kolmen kuukauden välein.

8 vaihetta mobiilisovellusten parantamiseksi

Kaksitekijäinen todennus on myös loistava idea mobiilisovelluksen turvaamiseksi. Jos sovelluksesi sallii kaksifaktorisen todennuksen, aiemmin käyttäjää pyydetään syöttämään tekstiin tai sähköpostiin toimitettu koodi kirjautumisen yhteydessä. Jos puhumme enemmän nykyaikaisista todennusmenetelmistä, se sisältää biometriset tiedot, kuten verkkokalvotunnistuksen. ja sormenjäljet.

Suorita parhaat salausvälineet ja tekniikat

Tärkein tehtävä vahvemman salauksen tekemiseksi on avainten hallinnan valitseminen. Säilytä avaimet turvallisissa astioissa. Älä koskaan laita niitä paikallisesti palvelimelle.

Ota käyttöön pääsykäytännöt

Leikkaa sovelluksesi hyökkäyspinta vähentämällä sen vahvuutta käyttää vain suojattuja kirjastoja ja kehyksiä. Tekemäsi sovelluksen tulisi olla yhdenmukainen organisaation IT-päälliköiden tai Google Playn ja Applen App Storen toteuttamien yhteisten käytäntöjen kanssa..

Ohjelman testaaminen

Yllättävää on, että monet kehittäjät eivät tarkista koodiaan. Se on välttämätön osa laatusäännön kehittämistä. Siksi vain prosessin sovellusten suojausosa ohjataan loistavan mobiilisovelluksen luomiseen.

Turvallisen sovelluksen saamiseksi ryhmän tulisi arvioida koodi säännöllisesti ja analysoida tietorikkomuksissa mahdollisesti ilmeneviä tietoturvallisuusaukkoja.

johtopäätös

Matkapuhelimen käyttö lisääntyy usein, kun hakkerit haluavat yrittää varastaa arkaluontoisia tietoja ja vaarantaa sovelluksen turvallisuuden. Vahvan mobiiliturvallisuusstrategian ja huippuluokan matkaviestinnän kehittäjän avulla, joka pystyy tukemaan sinua reagoimaan nopeasti uhkiin ja virheisiin, sovelluksesi on turvallisempi, luotettavampi paikka käyttäjille ja suojaa heidän uskollisuuttaan (ja apuasi) tulevaisuus.

Sovellusten valmistajien on omaksuttava verkkoturvallisuusuhkien ja tietorikkomusten aiheuttamat riskit tekeessään mobiilisovelluksiaan. Suorittamalla yllä mainitut mobiilisovellusten suojausmenetelmät ne pystyvät turvaamaan sekä sovellukset että sisällä olevat tiedot. Näiden menetelmien toteuttaminen ei ole haastavaa. Sovellusten valmistajat ja kehittäjät edellyttää, että noudatetaan kokonaisvaltaista lähestymistapaa sovellusten kehittämiseen, ja niiden on käsiteltävä kaikkia olosuhteita, jotka vaikuttavat sovellusten turvallisuuteen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map