Hur lära sig digital marknadsföring online?

Varför ska du lära dig digital marknadsföring??


Ingen kan förneka det faktum att digital tillväxt har medfört en paradigmförändring i det sätt marknadsförare har revolutionerat sin praxis för att öka konverteringar och öka publikens engagemang.

Självklart talar jag om utvecklingen av digital marknadsföring. Jag skulle inte ha något emot att betrakta digital marknadsföring som en konst, eftersom den fylldes med innovation, ny taktik och total kreativitet.

Har du ett kunnande för cybervärlden, men avskyr du samtidigt komplex programmering och matematik? Låt mig blint rekommendera dig att lära dig digital marknadsföring online!

Roger att vi är i samma båt och tro mig, det är en gyllene möjlighetsväska, en ny och imponerande skicklighet. Allt jag kan förutsäga är att det finns en extremt hög framtidspotential och chansen att bygga en framgångsrik karriär drastiskt hög. Låt mig därför rekommendera några av de bästa universiteten och deras kurser för att lära dig digital marknadsföring online.

Online-utbildning har sina förmåner, utan motstycke till campusinlärningen där du har rätt till faktor i praktik som omlokalisering, bostäder, budgetar och transport. Internationella universitet utökar allt mer sina kurser i en onlinemiljö, vilket gör fjärrutbildning mer genomförbart och att föredra.

Digital marknadsföring är en mycket kompatibel kurs, som kan undervisas på distans.

Först, låt oss utforska några av de bästa universiteten som erbjuder digital marknadsföringskurser online.

University of Illinois

Coursera har ett partnerskap med det prestigefyllda Illinois University; därför är kursens trovärdighet aldrig en fråga. Även om denna kurs behandlar flera intressanta ämnen som produktstrategier, marknadsföringsmix och mobilmarknadsföring, misslyckas den aldrig med grundläggande faktorer som SEO och sociala medier.

Att ha praktisk praktisk erfarenhet på den här kursen är som ett körsbär på kakan!

University of Vermont

University of Vermont har flera globala ackrediteringar som gör det till ett känt universitet i USA och över hela världen. Det erbjuder ett fantastiskt program riktat mot absoluta nybörjare som vill lära sig digital marknadsföring online. Kursen på 8 veckor kallas Online Professional Marketing Fundamentals Professional Certificate.

De viktigaste aspekterna som omfattas av detta program är sökmotoroptimering, PPC, webb- och marknadsanalys, e-postmarknadsföring, marknadsföring av sociala medier och Capstone. Dessa åtta veckor kan ge dig en fantastisk kick-start med din digitala marknadsföringskarriär i en bra start.

Studieavgiften för denna kurs är ansluten till $ 1695; Du kan dock njuta av flera rabatter och stipendier om du är en amerikansk medborgare.

Jag rekommenderar starkt att du registrerar dig för den här digitala marknadsföringskursen om du är intresserad av att bygga en grund för din vidareutbildning inom samma område.

University of Toronto

University of Toronto är ett av de ledande globala universiteten som erbjuder en mängd olika program. Intyg i Digital marknadsföringshantering är en sådan, där studenter måste täcka tre kärnmoduler. Dessa moduler inkluderar grunden för digital marknadsföringshantering, marknadsföring av sökmotorer och strategi för sociala medier. Dessa begrepp undervisas väl i detalj!

Detta universitet är känt för sin fakultet i världsklass, och jag är säker på att detta program inte är något undantag!

Den bästa delen av detta program är dess flexibilitet, där du har tiden på 3 år att genomföra alla moduler och vara kvalificerade för certifiering. Om du vill uppleva kanadensisk kultur kan du också ta en modul på campus. En digital marknadsföringscertifiering från University of Toronto kommer verkligen att lysa på ditt CV.

University College Berkely

UC Berkely har ett högt rykte och är ett elituniversitet i USA. Ändå har den också hög ranking över hela världen. UC Berkely erbjuder ett robust certifikatprogram inom digital marknadsföring som gör det möjligt för studenter att få exponering av hög kvalitet.

Marknadsföring, forskning, strategi och sociala medier marknadsföring utgör kärnan i denna kurs, vilket gör det idealiskt för en mellanliggande att tillämpa. Universitetet är känt för sin fakultet för företagsekonomi, och detta program har föreläsningar och handledning av några av de bästa lärarna som är professionella inom sina respektive områden.

Helst kan denna kurs avslutas på mindre än två akademiska år, vilket inkluderar 150 undervisningstimmar. Programmet är flexibelt, där du kan schemalägga din online-föreläsningsströmning, undersökningar och andra komponenter enligt din bekvämlighet. Sist men inte minst kan du också planera att ta klasser på det vackra campuset i San Francisco.

University of Pennsylvania

UPEN eller University of Pennsylvania är populärt för sin Wharton Business School.

En kurs som heter Program för digital marknadsföringscertifikat här erbjuds på distans för studenter av alla nationaliteter. Du kan bli förvånad över en mängd olika kursämnen du får studera för att lära dig digital marknadsföring online. Dessa alternativ är inriktade på olika grundläggande faktorer som ‘Marketing Analytics and Tools’, ‘Customer Relationships’, ‘Selling Ideas’ och ‘Social Media & E-handel.’

Hela kursen tar 24 veckor att slutföra, och enligt min mening är det en bra kurs om du överväger digital marknadsföring som din vanliga karriär.

Ett certifikat från UPEN är tummen för ditt CV. Du måste dock notera att kursavgiften är knuten till 2340 $, vilket kan vara högt för vissa studenter. Därför är det viktigt att investera i denna kurs efter överväganden och jämförelser med andra listade kurser.

Cornell University

Vi har hört alla beröm om Cornell University, eller hur??

Cornell University är känt för sin användning av banbrytande teknik och bäst inom klassens fakultet. Nu erbjuder det också en lysande online digital marknadsföringskurs. Hela programmet är indelat i fyra moduler, och färdigställandetiden är bara två månader. Även om denna kurs riktar sig till framtida entreprenörer och marknadschefer för deras professionella utveckling, kan alla som har ett stort intresse på detta område ta den. Denna kurs har en övre kant när det gäller praktisk exponering, eftersom dess modul är helt fokuserad på implementering av digitala marknadsföringsstrategier.

Universitetslektorn / handledaren på denna kurs är en Harvard Alumni, vad behöver du mer?

Det säger sig självt att ett certifikat från Cornell mer liknar en prissatt besittning, vilket kan övertyga många rekryterare till din fördel. Med utmärkta fördelar, kursavgifter för denna kurs prissätter till $ 3600, men dess rykte gör det värt vartenda öre.

University of Washington

Sist men inte minst kommer det eftertraktade University of Washington på vår lista. Detta universitet är populärt i Förenta staterna och kan skryta med skickliga fakulteter. Certifikat för berättelse och innehållstrategi är den huvudrätt som erbjuds av dem.

Som namnet antyder är denna kurs mer inriktad på att bygga en student kreativa skriv- och copywriting-färdigheter och effektivt marknadsföra den till blivande kunder. Det bästa med den här kursen är den praktiska upplevelsen den erbjuder, där en student kan utföra varumärkesrevisioner, skapa innehållsstrategier för riktiga kunder och lära sig bemästra användningen av webbaserade verktyg som Google Analytics. Det är faktiskt en teknisk kurs!

University of Washington erbjuder stipendier för berättigade studenter. Denna kurs är utformad för att pågå i åtta månader och kan tas både online och på universitetet i Washington i den livliga staden Seattle. Jag kommer definitivt att rekommendera den här kursen om du är väl insatt i grunderna eller har tagit gratis onlinekurser.

Vad sägs om att lära GRATIS eller till en lägre kostnad?

Listan som nämns ovan består huvudsakligen av betalda universitetscertifieringar som underlättar inlärningen av digital marknadsföring online. Ja, undervisningsavgiften kan vara extremt hög för vissa, medan vissa hobbyister som bara vill experimentera med sina intressen. Därför skulle jag också vilja introducera några digitala marknadsföringskurser online som är kostnadseffektiva och vissa är helt gratis.

Google Digital olåst

Det finns inget mer berikande än att lära sig om en målning från sin konstnär själv! På samma sätt, om du är en fräschare, handlar digital marknadsföring om att vinna över Google och dess policyer. Det kan inte finnas någon bättre lärare än google!

Google erbjuder ett certifieringsprogram över 25 kurser inom digital marknadsföring. Jag rekommenderar med säkerhet den här kursen om du letar efter ett enkelt sätt att lära sig online.

Udemy

Udemy är en känd plattform för att lära sig grundläggande och koncept snabbt. Följande kurs är imponerande för en början och för att skapa en bra grund. När det gäller kursinnehållet kan det förstås att de täcker ett brett spektrum av ämnen, från webbplatsmärke till social media-strategi. Därför är det ett utmärkt val för nybörjare.

Udacity

Udacity’s Digital Marketing Nanodegree är en fantastisk kurs för studenter som försöker gå in i de professionella områdena. Det täcker flera ämnen som sociala medier, hantering av sökmotorer och personlig varumärke. Men det som gör denna kurs unik är dess inställning till digital marknadsföring som ett legitimt karriäralternativ.

De ger stöd med intervjuer, CV, länkade och arbetsgivarförbindelser.

Youtube

Det finns mer än 1,3 miljarder videor på Youtube! Förvånad? Varje minut laddas upp 300 timmars video. Med mer än en otrolig 50 miljoner innehållsskapare, Jag är säker på att du hittar din kille som har en fantastisk portfölj av digitala marknadsföringsstudier!

Första erfarenheter av skaparna inspirerar vanligtvis YouTube-tutorials; därför är det ett utmärkt sätt att fördjupa sig i praktiska aspekter av digital marknadsföring. Skapare ger tips och hacks som ofta inte diskuteras i vanliga utbildningskurser. Därför kolla in YouTube. Låt mig rekommendera några bra kanaler:

Gary Vaynerchuk

Gary är en fantastisk skapare som är välkänd för att skapa gratis videor för att lära sig digital marknadsföring online. Som en självsäker talare är Gary känd för att imponera på alla tittare han någonsin har haft.

Neil Patel

Youtube-kanal för digital marknadsföring

Neils Youtube är känt för sina beskrivande videor om marknadsföringstrender. Som ägare till ett populärt gratis digitalt marknadsföringsverktyg, Uber Suggest, kan jag garantera att den här killen har fått en enorm erfarenhet inom detta område. Om det inte imponerar dig är jag säker på att hans attraktiva miniatyrbilder kommer att göra det!

Hogan Chua

Hogan Chua kanske inte är så känd som föregångarna i branschen, men du kan inte underskatta denna skapare. Australiensbaserade Hogan har en nischpublik av unga studenter som vill se länge engagerande videor om WordPress, e-handel och SEO-tekniker. Hans timme-långa videor täcker alla väsentliga ämnen med praktiska exempel och live-demonstrationer

Slutsats

Sammanfattningsvis finns det många sätt att lära sig digital marknadsföring online, både gratis och betald. Utan tvekan är betalda kurser mer kända och detaljerade. Men det är klokt att ta en gratis kurs först och bedöma ditt intresse för ämnet innan du gör en betydande investering.

Sammanfattningsvis vill jag önska dig lycka till ditt företag att lära dig digital marknadsföring online. Det finns ingen raketvetenskap involverad i att förvärva dessa färdigheter, och det är ganska enkelt att hitta en lämplig kurs online. Det är ett spännande område och extremt lukrativt om man behandlar allvar och engagemang.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map