Lær dine grundlæggende domæneudvidelser at kende

Mit indhold understøttes af læser af fantastiske mennesker som dig. Hvilket betyder, at jeg kunne tjene en provision. Lær mere her!


Domæneudvidelser
Lær domæneudvidelser at kende

Mange af os går til websteder ude i WWW (World Wide Web), og i slutningen indtaster vi normalt en .com i slutningen, den mest kendte udvidelse derude. Men jeg er sikker på, at du støder på andre, f.eks .org eller .net og tænkte, hvorfor er der så mange derude. Jeg troede, det ville være rart at gøre en oversigt over, hvad de betyder, så du har en bedre forståelse af, hvornår hver enkelt kan bruges.

Den store ost – .COM

Det er ingen overraskelse, at alle ønsker en smag af .COM-boom. Hvis du har en .COM-udvidelse, vil du sandsynligvis få mere trafik. .COM-udvidelsen er den mest kendte. Selv folk, der ikke er meget fortrolige med internetudvidelser, vil forstå, hvad en .COM betyder. De fleste mennesker vil betale meget for at have et fancy .COM-navn, men hvad betyder det egentlig? Udvidelsen .COM står faktisk for kommerciel. De fleste virksomheder ønsker en .COM netop af den grund. Det er en del af din web-tilstedeværelse og en af ​​de bedste måder at få folk direkte til dit websted. Der er selvfølgelig alternativer, men folk vil endda ændre navnet på deres forretning for at have et godt .COM-domæne.

Den lille ost – .NET

Et af de mest almindelige alternativer til .COM er .NET, der står for netværk. De fleste internetudbydere bruger .NET som et alternativ. Du finder også en masse webhosting og internetvirksomheder, der bruger .NET også. .COM foretrækkes dog stadig, fordi det er den mest kendte udvidelse. Hvis du har en virksomhed, der er direkte tilknyttet en internettjeneste, er .NET imidlertid en værdifuld mulighed.

Det foretrukne alternativ – .ORG

I nogle tilfælde er .ORG et godt udvidelsesalternativ at bruge, hvis du ikke kan få et .COM. Hvis dit websted imidlertid er til en virksomhed, synesORG. En slags fiskig. Det er fordi .ORG er en forkortelse for organisering. De fleste websteder, der bruger .ORG er til almennyttige grupper og erhvervsgrupper, men dette domæne kan også fungere for personlige websteder, informationswebsteder, klubber og sportshold.

En autoritativ kilde – .EDU

For at få en .EDU-udvidelse skal du være en akkrediteret uddannelsesinstitution. Det er fordi .EDU er et begrænset domænenavn. De andre udvidelser såsom .COM, .NET, .ORG og .BIZ er usponsorerede og ubegrænsede domænenavne, hvilket betyder del det app at selvom du er en for-profit virksomhed, kan du have et .ORG-domænenavn. Det er ikke tilfældet med en .EDU-udvidelse. Derudover er .EDU mest for post-sekundære uddannelsesinstitutioner som samfundsskoler og universiteter. De fleste .EDU-websteder anses for at være autoritative ressourcer.

Intet galt med det – .BIZ

Med de fleste gode .COM-domænenavne allerede taget, blev .BIZ udviklet som en anden kommerciel udvidelse for virksomheder. Det er dog blevet tilknyttet falske eller uhensigtsmæssige websteder. Der er dog stadig nogle gode .BIZ-websteder derude, der tilbyder legitime tjenester og produkter uden virus tilknyttet. De fleste mennesker vil stadig gå til dit websted, hvis det har en .BIZ-udvidelse, men ideelt set har du brug for et .COM til en virksomhed.

Den øverstbefalende – .GOV

.GOV-udvidelsen bruges kun af De Forenede Staters regeringsenheder. Ingen kan registrere en .GOV-udvidelse, medmindre de kvalificerer sig som en amerikansk regeringsenhed. .GOV betragtes også som en autoritativ ressource og en ganske værdifuld en til at citerer for artikler og tidsskrifter, der findes overalt på nettet.

Hvad handler det om – .MOBI

De fleste virksomheder har et .MOBI-sted. Denne udvidelse er specifikt til websteder, der er optimeret til adgang på mobile enheder. Når smarttelefoner ikke kunne få adgang til webbrowsere, havde din virksomhed absolut brug for en .MOBI-udvidelse til telefoner for at få adgang til dit websted. Internettet er imidlertid i de fleste tilfælde gået ud over behovet for .MOBI. Hvis du har en stor virksomhed, kan det ikke skade at have et separat .MOBI-sted.

Kort, sød og live – .TV

Selvom udvidelsen kan være .TV, er den faktisk til ethvert medierigt eller underholdningsindhold, der indeholder en masse billeder, videoer og live-streams. De fleste virksomheder i underholdnings- og musikindustrien kan bruge en .TV-udvidelse og stadig være meget populære. Faktisk er det næsten at foretrække, hvis du er i denne forretning at have en .TV-udvidelse snarere end .COM, fordi det betyder, at du tilbyder flere videoer og live-streams.

Nogen tanker?

Skrevet af Christopher Pontine Og Cynthia Adams
Billedkredit: ivanpw

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  latest articles
  Sådan starter du en blog
  Ingen kategori
  89
  Vejledning til hosting (app)
  Ingen kategori
  70
  Billig webhosting
  Ingen kategori
  31
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector