14 best vertsbaserte Wiki-plattform for din virksomhet

I dagens verden forventer alle rask tilgang til informasjon.


Og for å fortsette tilgangen til dette, er det ikke mange av dem som er villige til å ringe et nummer og komme på en telefonsamtale. De forventer å finne svaret umiddelbart, og det er derfor du trenger et kunnskapsgrunnlag.

En kunnskapsbase opprettet ved hjelp av wiki kan øke kundetilfredsheten og også hjelpe teamet ditt med å organisere viktig innhold.

For dere som ikke vet hva en “wiki” er, er det et serverprogram / nettsted som hjelper brukere effektivt å samarbeide og strukturere innhold effektivt. Akkurat som hvordan Wikipedia er bygd, kan du også bygge en lignende, men for forretningsformål.

Du kan enten gå for en vertsbasert (SaaS) wiki-plattform eller en selvhostet en, men jeg foretrekker den førstnevnte. Her er grunnen.

Ingen stress med å sette opp ting

Hvis du noen gang har satt opp noe fra bakken null, vet du det harde arbeidet det tar. Med en self-host wiki-løsning, må du finne ut din egen vei for å konfigurere alt riktig. Mens en hostet løsning derimot er ferdigbygd med alt du trenger, så det er ingenting du trenger å sette opp.

Sparer tid og energi

Det er et klart faktum at det å lage noe fra bunnen av tar mye mer tid enn å ha det rett foran platen. Med en hostet løsning kan du avslutte den tidkrevende installasjons- og vedlikeholdsdelen og direkte hoppe til det som er viktig – ved å bruke plattformen.

En lysere side av dette er at du kan bruke den ledige tiden til å gjøre noe produktivt for bedriften din.

Nye oppdateringer og feilrettinger

Med en self-host wiki-løsning, må du ta vare på din egen oppdatering og feilretting, om noen. På den annen side tar en hostet løsning seg av alt det. Det eneste du gjør er å bruke plattformen og kanskje finpusse ting litt her og der for bedre å matche din forretningsstil. Det er det.

DokuWiki av Kamatera

Kamatera er ganske sjenerøs her ved å tilby Dokuwiki for en 30-dagers gratis prøveperiode. Det er en wiki-plattform skrevet i PHP, slik at du kan distribuere den uten en database. Denne open source-programvaren fungerer på ren tekstfiler, og jeg vil si at syntaksen er ganske identisk med hva Mediawiki bruker, noe som er utmerket.

Jeg har brukt @dokuwiki i nesten et tiår for det meste av mitt personlige & profesjonelle dokumentasjonsbehov. Jeg har gitt penger til det tidligere.

I går sendte jeg inn min første PR for prosjektet. Forhåpentligvis først av mange. Føles fantastisk å gi tilbake!#Hacktoberfest #php

– SyntaxSeed (Sherri W) (@SyntaxSeed) 3. oktober 2019

Etter at den gratis prøveperioden er over, kan du velge en betalt plan avhengig av dine behov.

Zoho Wiki

Hvis du har veldig spesifikke og spesifikke behov for teamet ditt, da Zoho Wiki er flott for det. Det gjør kunnskapsledelse for team bokstavelig talt til en lek. Den lar deg bygge arbeidsområder og sider, tilordne brukere spesifikke oppgaver og til og med finpusse portalen etter dine behov.

Alt i alt kan du lage et kunnskapsgrunnlag, holde innholdet ditt godt sikret, matche merkevaren din og bruke deres robuste redaktør til å lage innhold og forskjellige widgets enkelt.

Siteground

Siteground har hele tiden vært en pålitelig hostingkilde for markedsførere og bedriftseiere over hele verden, og med deres Wiki-hosting kan du knapt gå galt. Som nettstedet deres sier, er det laget nøye for overlegen ytelse.

Uansett hvilken Wiki-plattform du går for, kan du være trygg på at SiteGround kan håndtere belastningen med letthet.

A2Hosting

En annen veldig kjent hostingleverandør, A2Hosting s wiki-løsning, kan hjelpe deg med å danne din valgte wiki-plattform, for eksempel MediaWiki, DokuWiki eller TikiWiki. Denne vertsleverandøren er kjent for sine raske, raske servere fordi de vet at enda en forsinkelse i lastetiden kan påvirke avvisningsfrekvensen din.

De er også rimelig sammenlignet med de andre hostingleverandørene der ute. Absolutt verdt å sjekke ut.

XWiki

Med XWiki s cloud hosting, trenger du ikke å bekymre deg for hosting, oppgraderinger, vedlikehold og sikkerhetskopieringer. Alt dette blir ivaretatt av dem. Du kan komme i gang med deres minste plan og oppgradere når du går når kravet blir høyere.

Den er åpen kildekode og har funksjoner som:

 • 24/7 overvåking
 • Rettidig sikkerhetskopiering
 • Ingen sky-lock-in
 • Mulighet for å lage tilpassede apper etter dine behov
 • Klarer millioner av sider
 • Ekspertstøtte

Vi har sjelden noen problemer med oss @xwikiorg nettsted – og når vi gjør det, er det vanligvis brukerfeil (hoste … hoste … @massonpj). Men når vi har et spørsmål eller trenger hjelp, besetningen kl @XWiki er alltid raske med et svar, grundige i sin løsning og tålmodige med våre ansatte. Takk skal du ha!

– OpenSourceInitiative (@OpenSourceOrg) 11. februar 2020

XWiki brukes av noen av de store navnene som Amazon.

Nuclino

Hvis du legger mye vekt på produktivitet, da Nuclino kan være den du leter etter. Firmaets wiki gjør det superenkelt og gjennomførbart å få tilgang til dokumenter og informasjon innen en plattform.

Akkurat som alle andre wiki-plattformer, hjelper Nuclino å koble kunnskap på tvers av alle teammedlemmer med bruk av interne lenker. Det er langt bedre enn å ha separate mapper, filer eller dokumenter alle spredt rundt.

Med hjelp av klynger, også kjent som hierarkiske koder, kan du vise den samme siden på forskjellige søk, slik at det blir lettere å finne dem. Denne løsningen generelt er rask og gjør samarbeid til en total bris.

Confluence

Atlassian s Confluence kan være avgjørende for å danne teamarbeid og samarbeide effektivt. Ved å bruke den kan du lage et superenkelt kunnskapsgrunnlag for teamet ditt for å finne svar under ett tak. Bortsett fra det kan du lage møtenotater, prosjektplaner og etablere ditt fullt funksjonelle arbeidsområde.

Til gjengjeld kan teamet ditt gi kunngjøringer og motta tilbakemeldinger fra alle. Dette hjelper til med å validere verdige ideer og konsepter. En ting jeg liker mest med denne tjenesten er at den har maler for nesten alle formål. Du trenger ikke skrive og dele noe fra bunnen av. Bare bruk maler, fyll ut detaljene dine, så er du god til å gå.

Confluence brukes av over 40 000 kunder, som inkluderer Audi, Hubspot, og blanding.

Forestillingen om Wikis

Kompatibel med Mac, Windows, Mobiles og Web, Forestillingen om Wikis er et annet flott alternativ for lag og enkeltpersoner. Det være seg dokumenter, notater, mål eller firmapraksis, du kan lagre alt for enkel tilgang.

Med dra-og-slipp-redigeringsprogrammet kan du øyeblikkelig legge til filer, multimedia og mye mer. Denne tjenesten passer for alle og enhver fordi du ikke trenger en eneste teknisk kunnskap. Og det samme er samarbeidsseksjonen deres. Du kan legge til kommentarer, nevne medlemmer, dele filer og til og med bringe alle sammen for å diskutere viktige detaljer.

Muligheten til å legge inn over 50 forskjellige apper gjør det til et kirsebær på toppen.

Papyrs

En annen tjeneste som tilbyr dra og slipp editor, Papyrs er en som er tøff å slå på denne listen. Det er lurt å si at funksjonene deres er nøye laget for ikke å bøye deg for andre tjenester, fordi de bokstavelig talt har alt du måtte se etter.

Du kan dra og slippe notater, filer, dokumenter, skjemaer og andre elementer til medlemmene dine. På slutten av dagen kan du problemfritt se rapporter og analysere arbeidsflyten.

Søkefunksjonen deres er et hendig verktøy for å finne ut hvor filene dine befinner seg og få tilgang til dem til enhver tid. Totalt sett er det bare for mye for det, og du kan prøve dem alle med deres 15-dagers gratis prøveversjon.

AllAnswered

Et overveldende alt-i-ett-kunnskapsstyringssystem, AllAnswered går under navnet deres. Den svarer på alle spørsmålene dine med deres tjeneste. Du kan ha styrken til et fellesskap, wiki, Q & En seksjon, og arbeidsflyten alle sammen moset i ett enkelt system. Og den beste delen? Du kan få tilgang til dem for en rimelig pris.

For å oppsummere det, kan du dele kunnskap, være vert for spørsmål og svar, lage ny og oppdatert informasjon og til slutt spare opp massevis av tid ved hjelp av deres kunstige intelligens.

Før du forplikter deg til den betalte planen, kan du bruke gratis prøveperiode.

Kipwise

Med evnen til å integrere seg med Slack, Kipwise legger samarbeid om steroider. Den raske søkefunksjonen din lar deg finne ønskede ting alt mens du snakker eller til og med mens du svarer på en billett, og sparer deg enormt mye tid.

Noen andre funksjoner inkluderer:

 • Mulighet for å minne lagkamerater med et stykke om bruken av søkefunksjonen før du stiller spørsmål
 • Tildel spesifikke spørsmål til bestemte medlemmer å håndtere
 • Tildel medlemmene til å gjennomgå innhold for å gjøre det oppdatert
 • Lag imponerende strukturert innhold
 • Få tilgang til maler for å spare oppetid
 • Bygg inn elementer fra en rekke kilder

Med alle disse fantastiske funksjonene er det ganske vanskelig å ikke planlegge en produktdemo.

Slab

Slab lar deg organisere innholdet ditt og feste de viktigste til toppen for enklere tilgang. Teammedlemmer kan kommentere, lage nytt innhold og holde diskusjoner i sanntid.

En strålende funksjon som er verdt å snakke om er WYSIWYG-redaktøren. Ikke bare er det superenkelt å bruke, men det gjenkjenner også duplikatinnhold og forhindrer at det skapes flere kopier ved et uhell selv om to forskjellige medlemmer treffer “lagre” på samme tid. Det er veldig lite rom for feil med plate.

Med søkefunksjonen deres kan du raskt se etter viktige data og integrere en rekke tredjepartsapper for forbedring av funksjoner.

Archbee

Brukt av selskaper som Portfolio box og ColorElephant, Archbee gir en håndfull interessante og nyttige funksjoner som bare vil gjøre virksomhetssamarbeidet ditt enklere. Redaktøren deres ligner Slabs, og den forhindrer konflikt med å lagre den samme filen av forskjellige medlemmer.

Dessuten kan du:

 • Legge inn diagrammer
 • Del dokumenter
 • Access code editor for å komme med programmer i sanntid
 • Søk umiddelbart etter filer og informasjon
 • Vis statistikk for hvert medlem

Du kan komme i gang gratis.

SlimWiki

SlimWiki skiller seg ut fra mengden fordi de legger mye vekt på design og brukeropplevelse, og hjelper deg med å konsentrere deg mer om virksomheten. Vanligvis, når vi hører ordet “wiki”, kan det sannsynligvis sees en kjedelig visualisering. Slik er det imidlertid ikke med SlimWiki.

De har en fantastisk layout og typografi som massivt kan øke produktiviteten blant medlemmene. Ikke bare det, men du kan også dele filer og se side redigeringshistorikk. Hver enkelt del av dataene dine holdes sikre og private, så det er ingenting å bekymre seg for.

SlimWiki jobber med både mobil og desktop.

Konklusjon

Jeg håper listen over Wiki-hostingløsninger kan hjelpe deg med å bestemme bedre hva som er best for bedriften din. Noen av dem har fullverdige samarbeidssystemer, mens andre ikke. Avhengig av dine behov, skal du enkelt finne kampen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map