Web-hosting 101: tutustu tosiasioihin

Sinun kaltaisesi mahtavat ihmiset tukevat lukijaani sisältöä. Mikä tarkoittaa, että voisin ansaita palkkion. Lisätietoja täältä!


Web-hosting ja palvelimet

Web-hosting on minkä tahansa verkkosivuston selkäranka.

Kun luot verkkosivustoa ja kehität sivuston painopistettä ja sisältöä, verkkoisäntällä on paljon painoa siihen, mitä voit tehdä ja saavuttaa verkkotunnuksessasi.

Ennen kuin valitset verkkopalvelun, on tärkeää päättää, mitä aiot tehdä verkkosivustosi kanssa.

Jos haluat vain ystävien ja perheen ystävällisen blogin lukea tai haluat perustaa yrityksen, jolla on toimiva myymälä, asiakastuki ja kasvumahdollisuudet, haluat erityyppisiä hosting-tarkoituksiasi.

Siellä on ilmaisia ​​web-isäntä satojen isäntäyritysten lisäksi, jotka veloittavat 4–500 dollaria kuukaudessa isännöinnistä.

Isännöinnin aloittaminen on ensimmäinen askel onnistuneen paikan luomiseen verkossa.

Web-hosting-kuva

Päästä alkuun

Web-isännät tarjoavat palvelun niille, jotka haluavat luoda ja rakentaa paikan verkossa. Ne antavat sivustosi kaikkien silmien saataville ympäri maailmaa ja tarjoavat Internet-yhteyden ihmisille pääsyäsi verkkotilaasi.

Web-palvelimet tarjoavat lukemattomia palveluita yksinkertaisesta isännöinnistä verkkosivustojen rakentamiseen ja verkkokauppojen hallintaan.

Pienimmällä tasolla web-isäntä tarjoaa verkkosivun ja pienen tiedostojen isännöinnin, jossa voit lähettää tiedostoja tietokoneeltasi verkkoon näytettäväksi ja käytettäväksi verkkosivustollasi.

Web-koneiden tyypit

Kuten edellä mainittiin, on ilmaisia ​​verkkoisäntäjä. Tämäntyyppiset isännät eivät yleensä veloita mitään siitä, että tarjoat sinulle tilaa verkossa, mutta et välttämättä pysty käyttämään haluamaasi verkkotunnusta, ja sinun on myös suostuttava isännöimään heidän mainoksia verkkosivullesi..

Tämä saattaa olla hyvä idea jokaiselle, joka vain aloittaa verkkopalvelun tai henkilökohtaisen sivuston perustamisen, mutta se ei ole ihanteellinen jokaiselle, joka haluaa aloittaa pitkäaikaisen yrityksen tai haluaa paremman hallinnan tapaan, jolla heidän sivustonsa näyttää ja on vuorovaikutuksessa niiden kanssa. vierailijat.

Joitakin Web-isäntävalintaa harkitsevia asioita ovat seuraavat:

* Onko heillä sivustojen rakennusjärjestelmä, jossa on malleja, tai vetämällä ja pudottamalla?

* Tarjoavatko he minkäänlaista tukea??

* Käytävätkö he cPanelia, ispCP: tä tai ISPConfigia sivuston asennuksen helpottamiseen??

* Mitkä ovat hosting-paketit ja hinnasuunnitelmat? Sisältyvätkö ilmaiset ilmaisimet??

* Kuinka paljon kaistanleveyttä tai tallennustilaa isäntä tarjoaa?

* Voitko perustaa oman sähköpostisi verkkosivustosi verkkotunnuksen kautta?

Helppo sivustonrakennustyökalut

Monet nykyaikaiset web-isännät tarjoavat sivustonrakennustyökaluja. Tämä tarkoittaa, että vaikka sinulla ei olisi kokemusta verkkosivuston rakentamisesta, voit luoda sivuston helposti isännän vetämällä ja pudottamalla -työkaluilla tai malleilla.

Voit lisätä kuvia, sivupalkkeja, tekstiä, sovelluksia, widgettejä, toimintoja ja paljon muuta sivustollesi näiden kaikkien sivustonrakennustyökalujen avulla.

Jotkut isännät vaativat lisämaksuja työkaluistaan, kun taas toiset isännät sisältävät ilmaisia ​​sivuston rakennustyökaluja rekisteröinnin ja isäntäostojen kanssa.

Haluat myös etsiä tietyntyyppisiä asennustyökaluja, kuten cPanel, ispCP tai ISPConfig.

Nämä ovat vakiona nykyaikaisten sivustojen rakentajien keskuudessa ja auttavat sinua luomaan dynaamisia verkkosivustoja.

Asiakaspalvelu

Kuten aina, verkkoisäntien tulisi tarjota asiakaspalvelunumero ja muutama eri tapa tavoittaa yhteys tukihenkilöstöön.

Jos sinulla on kysyttävää, tarvitset apua työkaluihin tai et yksinkertaisesti ymmärrä pakettivaihtoehtoja, yhteydenpidon tukijäseneen on oltava helppoa saadaksesi selville kaikista kysymyksistä.

Haluat lisäksi palveluntarjoajia, joilla on laadukas asiakaspalvelu ja jotka ovat osoittautuneet auttavan asiakkaita suojaamaan sivustojaan ja niille myös tallennettuja tietoja.

Isännöintipaketit ja vaihtoehdot

Aina on paljon vaihtoehtoja, kun valitset hosting-suunnitelman ja päätät siitä tarvitsemasi kaistanleveys ylläpitää verkkosivustoa.

Jos olet aloittamassa pienestä ja haluat vain tehdä jotain henkilökohtaista, sinun tulee toimittaa perus hosting-paketti ja pieni kaistanleveys tallennustila.

Niille, jotka suunnittelevat suuria asioita tai jotka ovat jo vakiintuneita, kannattaa suunnitella suurempia säilytys- ja isäntävaatimuksia.

Lisäksi on parasta, jos asetat sähköpostin, joka on linkitetty suoraan verkkotunnukseesi.

Useimmat web-hosting-palvelut tarjoavat tietyn määrän sähköpostiosoitteita jokaisella hinnoittelupaketilla. Joissain tapauksissa voit lisätä tarvittaessa sähköpostiosoitteita.

Kokeile ennen ostamista

Monet isännät tarjoavat ilmaisen kokeiluversion työkalujen tarkistamiseen. Tämä on loistava tapa perustaa sivusto ja tutustua web-isäntän käytettävissä oleviin lataustyökaluihin.

Haluat varmistaa, että on helppo luoda verkkosivusto ja hallita sitä myöhemmin.

Lisäksi tämä antaa sinulle tarkan tutkimuksen siitä, miten pystyt kommunikoimaan tukihenkilöstön kanssa mahdollisilla kysymyksilläsi.

Yleisesti ottaen web-isäntien tulisi tarjota FTP hallintaohjelma helpottaa tietojen lähettämistä ja tarjoaa koulutustyökaluja, joiden avulla ymmärrät FTP-järjestelmän käyttöä.

Sivuston toiminnan seuranta

On joitain ylimääräisiä asioita, joita on syytä etsiä verkkoisäntäyrityksiltä, ​​kuten sivuston liikenteen ja toiminnan seuranta.

Sinun pitäisi pystyä kirjautumaan pääkäyttäjätiliisi ja vastaanottamaan raportteja sivustosi menestyksestä ja samoin Alexa sijoitus ja liikenteen maantiede.

Nämä ovat hienoja työkaluja sisällön ja sivustosuunnittelun suunnitteluun.

Näiden web-hosting-vinkkien lisäksi on välttämätöntä ilmoittautua isäntänä, joka on turvallinen ja luotettava.

Sinun tulisi aina tarkistaa minkä tahansa web-hosting-palvelun arvostelut ennen ostamista ja varmistaa, että voit varmistaa luottokorttitietojesi varmistamisen, että verkkosivustolla on haluamasi ominaisuudet..

Voit aloittaa tarkastelemalla suosikki blogejasi ja sivustoitasi, tarkistaa niiden isännöintipalveluntarjoajat ja nähdä, mitkä näistä yrityksistä tarjoavat kattavimmat palvelut.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    latest articles
    Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

    Комментарии закрыты.

    Adblock
    detector