Verkkotunnuksen peruslaajennusten tunteminen

Sinun kaltaisesi mahtavat ihmiset tukevat lukijaani sisältöä. Mikä tarkoittaa, että voisin ansaita palkkion. Lisätietoja täältä!


Verkkotunnuksen laajennukset
Tutustu verkkotunnuksen laajennuksiin

Monet meistä menevät sivustoille, jotka sijaitsevat WWW: ssä (World Wide Web), ja lopussa me yleensä kirjoitamme lopussa .com, tunnetuimman laajennuksen siellä. Mutta olen varma, että törmännyt muihin, kuten .org tai .net, ja ajattelin miksi siellä on niin paljon. No ajattelin, että olisi hienoa eritellä niiden tarkoitus, jotta sinulla olisi parempi käsitys siitä, milloin kutakin voidaan käyttää.

Iso juusto – .COM

Ei ole yllättävää, että jokainen haluaa maistaa .COM-puomista. Jos sinulla on .COM-laajennus, saat todennäköisesti enemmän liikennettä. .COM-laajennus on tunnetuimmin. Jopa ihmiset, jotka eivät tunne Internet-laajennuksia kovin hyvin, ymmärtävät, mitä .COM tarkoittaa. Useimmat ihmiset maksavat paljon saadakseen kuvitteellisen .COM-nimen, mutta mitä se oikeastaan ​​tarkoittaa? .COM-laajennus todella tarkoittaa kaupallista. Useimmat yritykset haluavat .COM: sta juuri tästä syystä. Se on osa Web-läsnäoloasi ja yksi parhaista tavoista saada ihmiset suoraan sivustoosi. Tietenkin on vaihtoehtoja, mutta ihmiset muuttavat jopa yrityksensä nimen saadakseen hyvän .COM-verkkotunnuksen.

Pikku juusto – .NET

Yksi .COM: n yleisimmistä vaihtoehdoista on .NET, joka tarkoittaa verkkoa. Useimmat Internet-palveluntarjoajat käyttävät .NET-vaihtoehtoa vaihtoehtona. Löydät myös paljon web-hosting- ja Internet-yrityksiä, jotka käyttävät myös .NET-verkkoa. .COM on kuitenkin edelleen suositeltavampi, koska se on tunnetuin laajennus. Jos sinulla on yritystä, joka on suoraan sidoksissa Internet-palveluun, .NET on arvokas vaihtoehto.

Suosikkivaihtoehto – .ORG

Joissain tapauksissa .ORG on loistava laajennusvaihtoehto käytettäväksi, jos et voi saada .COM-tiedostoa. Jos sivustosi on kuitenkin yritystoimintaa, .ORG näyttää tavallaan hämärältä. Tämä johtuu siitä, että .ORG on lyhyt organisaatio. Useimmat .ORG: tä käyttävät sivustot ovat voittoa tavoittelemattomille ja kaupallisille ryhmille, mutta tämä verkkotunnus voi toimia myös henkilökohtaisissa sivustoissa, informaatiosivustoissa, klubeissa ja urheilujoukkueissa..

Luotettava lähde – .EDU

Jotta saat .EDU-laajennuksen, sinun on oltava akkreditoitu koulutuslaitos. Tämä johtuu siitä, että .EDU on rajoitettu verkkotunnus. Muut laajennukset, kuten .COM, .NET, .ORG ja .BIZ ovat sponsoroimattomia ja rajoittamattomia verkkotunnuksia, mikä tarkoittaa jaa se sovellus että vaikka sinulla olisi voittoa tavoittelevaa yritystä, sinulla voi olla .ORG-verkkotunnus. Näin ei ole .EDU-laajennuksen tapauksessa. Lisäksi .EDU on tarkoitettu lähinnä keskiasteen jälkeisille oppilaitoksille, kuten yhteisöopistoille ja yliopistoille. Suurinta osaa .EDU-sivustoista pidetään arvovaltaisina resursseina.

Mikään vika sen kanssa – .BIZ

Useimpien hyvien .COM-verkkotunnusten kanssa .BIZ kehitettiin toiseksi kaupalliseksi laajennukseksi yrityksille. Siitä on kuitenkin tullut vääriä tai epämääräisiä verkkosivustoja. On kuitenkin olemassa joitain hienoja .BIZ-verkkosivustoja, jotka tarjoavat laillisia palveluita ja tuotteita, joihin ei ole liitetty viruksia. Suurin osa ihmisistä menee verkkosivustollesi, jos sillä on .BIZ-laajennus, mutta ihannetapauksessa tarvitset .COM yrityksellesi.

Komentava upseeri – .GOV

.GOV-laajennusta käyttävät vain Yhdysvaltojen hallintoelimet. Kukaan ei voi rekisteröidä .GOV-laajennusta, elleivät he ole Yhdysvaltain hallituksen yksikköä. .GOV: tä pidetään myös arvovaltaisena resurssina ja melko arvokkaana mainitakseen artikkeleita ja lehtiä, joita löytyy kaikkialta verkosta.

Mikä tämä on – .MOBI

Suurimmalla osalla yrityksiä on .MOBI-sivusto. Tämä laajennus on tarkoitettu erityisesti sivustoille, jotka on optimoitu pääsyä varten mobiililaitteilla. Kun älypuhelimet eivät pääse web-selaimiin, yrityksesi tarvitsi ehdottomasti .MOBI-laajennusta, jotta puhelimet pääsivät sivustoosi. Internet on kuitenkin useimmissa tapauksissa ylittänyt .MOBI-tarpeen. Jos sinulla on iso yritys, erillisen .MOBI-sivuston omistaminen ei voisi haittaa.

Lyhyt, suloinen ja live – .TV

Vaikka laajennus voi olla .TV, se on tosiasiassa kaikille mediarikkaille tai viihdesisällöille, jotka sisältävät paljon kuvia, videoita ja suoratoistoja. Useimmat viihde- ja musiikkiteollisuuden yritykset voivat käyttää .TV-laajennusta ja ovat silti erittäin suosittuja. Itse asiassa on melkein suositeltavaa, että harjoittaessasi tätä yritystä olette .TV-laajennuksen kuin .COM sijaan, koska se tarkoittaa, että tarjoat enemmän videoita ja suoratoistoja.

Ajatuksia?

Kirjoittanut Christopher Pontine ja Cynthia Adams
Kuvahyvitys: ivanpw

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    latest articles
    Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

    Комментарии закрыты.

    Adblock
    detector