Vedä ja pudota -kauneus: Saumaton verkkosuunnittelu kahdella napsautuksella

Sinun kaltaisesi mahtavat ihmiset tukevat lukijaani sisältöä. Mikä tarkoittaa, että voisin ansaita palkkion. Lisätietoja täältä!


Sokkelo

Web-suunnittelu on kasvanut niin nopeasti kuin Internet on sen sallinut. Uusi tekniikka yhdessä nerokkaiden verkkokehitysryhmien kanssa on johtanut helpoihin ja edullisiin, joskus jopa ilmaisiin tapoihin perustaa verkkosivusto muutamassa minuutissa.

Uusien verkkosivustojen omistajien tai kiireisten kehitysryhmien ei tarvitse olla taitavia ohjelmoimaan tai edes tietämään paljon web-suunnittelusta, jotta luodaan kauniita verkkosivustoja tekniikan avulla, kuten vetämällä ja pudottamalla verkkosivustojen rakentajat.

Selainpohjaisena web-suunnittelutyökaluna vetämällä ja pudottamalla verkkosivustojen rakentaminen toimii kuten rakennuspalikoita, joissa voit järjestää, sijoittaa ja mukauttaa omaa sivustoasi helposti.

Siellä on tonnia erilaisia ​​verkkosivustojen rakentajia, joista osa sisältyy hosting-pakettiisi, mutta vetämällä ja pudottamalla -menetelmä antaa käyttäjille todella nähdä heidän mielestään ja koota kotisivun ja alasivut muutamassa sekunnissa..

Nämä ovat vain muutamia tapoja, joilla ihmiset vetävät ja pudota -menetelmää käyttävät saumattomien verkkosivujen kokoamiseen.

Se on käyttäjäystävällinen

Riippumatta siitä, mitä kokemuksiasi web-suunnittelusta, vedä ja pudota -sivuston rakentajien avulla käyttäjät voivat ladata tyhjän kankaan, vedä sitten esimerkiksi widgetit, grafiikat, kalenterit, blogitila, otsikot ja alatunnisteet tarkalleen mihin he haluavat olevansa.

Tämä antaa suunnittelijalle täyden hallinnan web-suunnittelussa tarvitsematta tietää yhtä asiaa siitä, kuinka nämä widgetit koodattiin. Haluatko Twitter-widget WordPress-blogiisi? Vedä se vain sivupalkkiin.

Sivustojen luojat, kuten Wix ja Weebly, todella antavat käyttäjille mahdollisuuden ottaa täydellisen hallinnan ja käyttää erilaisia ​​vaihtoehtoja värimaailmien, kuvien, tekstin ja kuvakkeiden suhteen..

Valinnaisuus vaihtoehtoja

Yksi asia, jota täytyy etsiä vetämällä ja pudottamalla -rakentajassa, on vaihtoehdot. Useimmat tätä menetelmää käyttävät ihmiset haluavat jotain nopeaa ja käyttäjäystävällistä, joka ei vaadi paljon tietoa taustalla tapahtuvasta, eli ohjelmoinnista.

Hyvällä vedä ja pudota -rakentajalla on widgetit ja laajennukset melkein mitä haluat vetää etusivullesi ja alasivuillesi.

Voit esimerkiksi integroida sosiaalisen median sivustoja, kuten Twitter, näyttämällä tweetitsi suoraan sivustosi etusivulla. Voit halutessasi olla ylhäällä näyttökuva, joka muuttuu hiiren osoittimen kanssa.

Näiden lisäasetusten lisäksi verkkosivustojen rakentajilla on oltava laaja valikoima värejä, taustoja, kuvia, kuvakkeita ja teemoja.

Päästä alkuun

Jos sinulla ei ole liikaa kokemusta verkkosivujen suunnittelusta tai vetämisestä ja pudottamisesta, aloita ilmaisella verkkosivustojen rakentajalla, joka käyttää vedä ja pudota -menetelmiä. WordPress, Wix, Google-sivustot, Weebly ja Yola ovat vain muutamia ilmaisista vedä ja pudota -sivustojen rakentajista..

Jos haluat ostaa oman verkkotunnuksesi ja rakentaa ammattimaisen sivuston, valitse isäntä, jolla on verkkosivustojen rakentaja, kuten GoDaddy.

Ennen kuin suunnittelet omaa sivustoasi, katso muita sivustoja samalla tavoin kuin ideasi, nähdäksesi, mitkä värit, muoto ja tekstisijoittelu ovat tällä hetkellä suosittuja.

Sinun ei tarvitse välttämättä noudattaa samaa muotoa, mutta on hyvä idea, että sinulla on samoja elementtejä.

Voit piirtää paperiarkille mallin, joka sisältää laatikot, mihin haluat sijoittaa kuvia, linkkejä, tekstiä ja muuta.

Sekoita oma sisältösi

Kun sinulla on idea vedä ja pudota -menetelmän käytöstä ja olet löytänyt inspiroivia suunnitteluideoita, voit siirtyä verkkosivustojen rakentajaan ja aloittaa sivustosi suunnittelun.

Suunnittelija antaa sinun järjestää tekstiä ja kuvia minne tahansa haluat kotisivullesi ja alisivuillesi, mutta haluat myös sekoittaa omia kuviasi ja tekstiäsi.

Voit esimerkiksi vetää muuttuvan kuvaruudun etusivusi yläosaan, mutta sinun on ehkä luotava 800 x 600 pikselin kuvia lisätäksesi. Lisäksi, jos sivusto on tarkoitettu yrityksellesi, saatat tarvita oman logon.

Kokeile aluksi yksinkertaisempaa kahden tai kolmen sarakkeen asettelua, jonka teksti on keskellä ja linkit sivupalkissa.

Päivitetään sisältöäsi

Vedä ja pudota -sovelluksen avulla on helppo järjestää web-suunnittelu uudelleen tai muuttaa sitä kokonaan.

Jos haluat päivittää verkkosivustosi ulkoasua, siirry vain vetämällä ja pudottamalla -sovellukseen, poista vanhemmat elementit ja lisäämällä uusia, määrittämällä alkuperäiset kuvat ja teksti uuteen rakennukseen.

Vedä ja pudota -sivustot ovat erittäin joustavia muokkaamiseen, ja voit tehdä sen mistä tahansa, koska rakentaja isännöidään verkossa eikä sitä ladata tietokoneellesi.

Toivottavasti nautit tästä artikkelista ja huomaat, että kenellä tahansa on toivoa luoda ja ylläpitää verkkosivustoa helposti. Kannustan sinua jatkamaan sivuston ympärillä etsimistä joillekin yrityksille, jotka saattavat saada sinut aikaan TÄNÄÄN verkossa.

Kuvahyvitys: Cyberslayer

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    latest articles
    Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

    Комментарии закрыты.

    Adblock
    detector