Opas sovellusten (sovellusten) isännöintiin

Opas sovellusten (sovellusten) isännöintiin


Yksi monipuolisimmista ja joustavimmista tavoista verkkosovelluksen käyttöönottamiseksi on yhden napsautuksen verkkosovellusten asennusohjelman käyttö. Softaculous on tehokas yhden napsautuksen asennusohjelma, joka tulee mukana 250 ilmaista sovellusta ohjelmisto, josta voit valita. Softaculous tekee kaiken raskaan nostamisen sovelluksen käyttöönoton ja käytön suhteen, suorittamalla kaikki kulissien takana olevat tekniset tehtävät, kuten tiedostojen määrittäminen, tietokantojen luominen ja sovelluksen valmisteleminen käytettäväksi.

Softaculous tarjoaa monia erilaisia ​​web-sovelluksia, jotka voit asentaa sivustollesi, mukaan lukien blogiympäristöt (esimerkiksi WordPress) ja sisällönhallintajärjestelmät (esim. Joomla), etusivukehykset (esimerkiksi Bootstrap), verkkokauppa ja ostoskärryt (esim. Magento), wikit (esim. MediaWiki), foorumit (esim. phpBB) ja enemmän. Tässä on luettelo suosituimmista sovelluksista, joita voit luoda Softaculous-ohjelmalla, täydelliseksi luetteloksi mene tänne.

Useimmat kaikki Web-isännät nykyään kuten GreenGeeks mukana tulee asennettuna Softaculous. Joten siirry verkkoon ja kirjaudu verkko-isäntään tänään saadaksesi sovelluksesi käyttöösi.

Mene: WordPress Magento Joomla Drupal PrestaShop Laravel OpenCart TYPO3 Järjestelmäviesti phpBB

WordPress-logo

WordPress-hosting

WordPress on yksi tunnetuimmista sovellusten hosting-ratkaisuista. Itse asiassa lähes 20% kaikista Internet-sivustoista ja blogeista on WordPressin ylläpitämiä. Sen avulla voit luoda oman verkkosivustosi ja antaa sille ulkoasun, joka on puhdas, selkeä ja ammattimainen. WordPressissä on helppo navigoida aloittelijoille.

Määrä ilmaisia ​​laajennuksia ja teemoja, joita voidaan käyttää, on ylittämätön, ja sitä tukee maailmanlaajuinen käyttäjäyhteisö. Haluatpa luoda oman blogin tai upouuden verkkosivuston, WordPress on yksi parhaista alustoista, josta projekti käynnistää.

Magento-logo

Magento-hosting

Magento voi olla todellinen etu niille, jotka harjoittavat verkkokauppaan liittyvää liiketoimintaa. Sovellus voidaan helposti räätälöidä sopimaan yrityksesi tapaan, ja se tarjoaa sellaisen vakauden, jota tarvitset päivittäisiin toimintoihin. Magentoa käyttää tällä hetkellä yli 200 000 verkkokauppaa. Se on luja osoitus sovelluksen helppokäyttöisyydestä ja skaalautuvuudesta.

Jos olet uusi yrittäjä, sinun tulee aloittaa matkasi kokeilulla ja luotetulla alustalla. Jos olet kokeneempi, sinun kannattaa miettiä vakavasti Magento-isännöinnin käytön etuja.

Joomla-logo

Joomla-hosting

Joomla on avoimen lähdekoodin sisällönhallintajärjestelmä (CMS). Sen avulla voit käyttää melkein mitä tahansa määrää ilmaisia ​​laajennuksia ja teemoja. Joomla hallitsee lähes 2,7 prosenttia Internet-sivustoista, joten se on melko suosittu.

Jos haluat, että sivustosi pääsee älypuhelimiin, Joomla on hyvä tapa edetä, koska se on mobiilivalmis. Tämä sovellus on saatavilla, dynaaminen ja helppo käyttää.

Drupalin logo

Drupal-hosting

Verkkotarpeisiisi sopivan ratkaisun löytäminen tarkoittaa työskentelyä sovelluksen kanssa, joka vastaa haluamiasi toimia. Drupal hosting on yhteisön tukema CMS, jolla on yli miljoona käyttäjää ja kehittäjää.

Liiketoiminnan ammattilaiset, jotka johtavat sekä paikallisia että globaaleja yrityksiä, käyttävät Drupalin isännöintiä moniin eri tarkoituksiin. Sovelluksella on omistettu tietoturva-asiantuntijoiden ryhmä, ja se sisältää erittäin monia teemoja, moduuleja ja laajennuksia.

PrestaShop-logo

PrestaShop-hosting

Verkkokaupan rakentaminen vie aikaa, energiaa ja omistautumista. Se vie myös oikeat verkkotyökalut. PrestaShop hosting tarjoaa sinulle keinot tarjota asiakkaillesi tehokasta ja luotettavaa palvelua.

Sillä on edistyneet välimuistivaihtoehdot ja ainutlaatuinen tilien eristäminen turvallisuuden vuoksi. PrestaShopin palvelutuki sisältää jatkuvan reaaliaikaisen seurannan.

Laravel -logo

Laravel-hosting

Laravel on avoimen lähdekoodin PHP-verkkosovellus. Se on ilmainen ja on suunniteltu mallinäkymän ohjaimen verkkosovellusten kehittämiseen. Se on yksi käsityöläisten suosituimmista verkkosovelluksista.

Jos olet mukana yksin- tai ryhmäprojektissa, joka liittyy web-suunnitteluun ja -kehitykseen, Laravel voi olla sinulle sopiva pilvisovellus käytettäväksi.

OpenCart-logo

OpenCart-hosting

Verkkokaupan maailma muuttuu entistä kilpailukykyisemmäksi. Kuluttajat eivät vain etsi parhaita tarjouksia tuotteista, vaan he ovat myös vaativampia odotettavissa olevassa palvelussa. OpenCart hosting on avoimen lähdekoodin PHP-ostoskori, joka sopii moniin mukautuksiin.

Tämän sovelluksen avulla pääset myös laajaan verkkoyhteisöön, joka on valmis auttamaan sinua ratkaisemaan ongelmia. OpenCart-hosting sisältää rakenteen, joka edistää useiden laajennusten, laajennusten ja mallien käyttöä ja kehittämistä.

Typo3-logo

Typo3-hosting

TYPO3 isännöinti on pilvipalvelin, jota voidaan käyttää virran saamiseksi kaikenlaisissa verkkotoiminnoissa. Typo3-hosting tarjoaa paljon arvoa riippumatta siitä, kiinnostaako meitä globaali kauppa tai paikallisempaa toimintaa.

Tukipalvelun tukikeskus on vakaa, ja lippujen vastaamiseen on vajaat 15 minuuttia odotusaikaa. Sinut on suojattu myös vikoilta ilmaisella päivittäisellä varmuuskopiolla.

MediaWiki-logo

MediaWiki-hosting

Jos haluat luoda verkkosivuston, joka toimii tiedon, tietämyksen ja tietoisen analyysin lähteenä, niin Järjestelmäviesti voi olla hyvä sovellus sinulle. Se käyttää samaa ohjelmistoa, joka antaa voiman kaiken hallitsevalle ja suositulle Wikipedialle.

MediaWiki antaa sinun jatkuvasti tarkistaa ja laajentaa sisältöäsi, johon olet laittanut. Ohjelmisto on helppo asentaa ja päivittää, ja se on jo tuhansien valinta, jotka ylläpitävät yksittäisiä Wiki-sivustoja.

phpBB-logo

phpBB-hosting

Tämä on yksi parhaista avoimen lähdekoodin ilmoitustaulun ohjelmistoratkaisuista. Jos tavoitteesi on rakentaa verkkoyhteisö tai koordinoida tiettyä hanketta, phpBB isännöinti voi tarjota sinulle erinomaisen alkua. Tämä sovellus on laajimmin käytetty laatuaan.

Siinä on erittäin yksityiskohtainen hallintopaneeli, joka helpottaa kykyäsi mukauttaa ja hallita aluetta. Sinun on myös helppo skaalata, kun yhä useammat jäsenet liittyvät yhteisöösi.

Mene ja hanki verkkosovelluksesi verkossa, kirjaudu verkkopalvelun kanssa ja avaa sovelluksesi.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    latest articles
    Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

    Комментарии закрыты.

    Adblock
    detector