Miksi tarvitset suojatun verkkosivuston

Sinun kaltaisesi mahtavat ihmiset tukevat lukijaani sisältöä. Mikä tarkoittaa, että voisin ansaita palkkion. Lisätietoja täältä!


Lukittu ovi
Suojaa verkkosivustosi

Verkkosivukauppa kaikenlaisessa liikenteessä. Olipa sinulla tuhansia lukijoita päivässä, muutama asiakas tai kävijä
etsiessään tietoa, heidän on oltava tuntea olonsa turvalliseksi selatessasi ja vuorovaikutuksessa verkkosivustosi kanssa. Sivuston online-menestys liittyy suoraan suunnitteluun, turvallisuuteen ja toimintaan.

Tietoverkkorikollisuudesta on tullut kansainvälinen ongelma, ja tietojen vaarantaminen voi vahingoittaa suuresti yrityksen mainetta. Nämä riskit vähenevät dramaattisesti, kun sinulla on turvallinen sivusto. On joitain eri tapoja, joilla voit suojata verkkosivustosi estääksesi hyökkäykset ja tietovaaran.

Mitkä uhat vaativat tietoturvaa

Tietoverkkohyökkäykset ovat pahimpia hyökkäyksiä, koska ne tunkeutuvat sivustosi tietoihin ja voivat aiheuttaa erilaisia ​​riskejä asiakkaillesi. He voivat välittää henkilökohtaisia ​​tietoja häikäilemättömille osapuolille tai he voivat olla alttiita sivustoosi asennetulle haittaohjelmalle, joka latautuu heidän tietokoneelleen.

Ne voivat myös tuhota SEO-sijoituksia ja mainostaa käyttäjille laitonta sisältöä, kuten viruksia tai tietyntyyppistä pornografiaa. On välttämätöntä tunnistaa nämä uhat ja ryhtyä toimiin estääksesi ketään tunkeutumasta verkkosivustoosi ja ottamaan haltuunsa.

Mistä aloittaa verkkosivustoturvallisuus

Voit luoda tietokoneellesi turvallisemman ilmapiirin muutamalla asialla. Yhden tapauksessa voit ladata WordPressin, antivirusten ja Windowsin uusimmat versiot ja päivitykset. Palveleva käyttöjärjestelmäsi olisi päivitettävä niin paljon kuin mahdollista, ja sinun tulisi myös päivittää kaikki sivustosi ohjelmistot, kuten sisällönhallintajärjestelmät tai foorumit. Hakkerit etsivät tietoturva-aukkoja hyödyntääkseen.

Jos käytät hallittua isännöintiratkaisua, suuri osa tästä tehdään jo sinulle, mutta jos sivustollesi on asennettu minkä tahansa tyyppisiä kolmannen osapuolen ohjelmistoja, sinun tulee lukea ja soveltaa kaikkia suojauskorjauksia.

Avoimen lähdekoodin skriptit, kuten Drupal, Joomla, Magento ja WordPress, ovat tehokkaita ja päivitetään jatkuvasti. Heillä on myös tonnia tukea takanaan. Sinun ei tarvitse joutua saaliin, koska myös sivustosi on kirjoitettu huonosti. Lisäksi sinun ei tarvitse rakentaa tyhjästä. Sen sijaan voit jo käyttää testattuja ja suoritettuja skriptejä ja muokata niitä haluamallasi tavalla.

Kuinka vahva salasanasi on

Salasanat ovat yhtä vanhoja kuin Internet, ja hakkereilla on tietokantoja, jotka ovat täynnä yleisimpiä. Ei ole hienoa käyttää ”yksisarvista123”, koska se on ”salasana123”, koska on hakkereita, jotka etsivät yhden sanan merkkijonoja salasanoista. Salasanojen ei pitäisi heijastaa haluamiasi asioita tai faktoja sinusta, kuten syntymäpäiväsi tai kadusi, jossa olet kasvanut.

Niiden tarkoituksena on pitää asiat turvassa, minkä vuoksi verkkosivustosi vaatii korkean suojauksen salasanan. Sinun tulee aina käyttää numeroiden, aakkosten ja erikoismerkkien yhdistelmää salasanan luomiseen. Kaikkien salasanojen tulee olla vähintään 10 merkkiä pitkä. KeePass on salasanageneraattori, jolla on maine vaikeasti murto-salasanojen luomisessa.

Kuinka suojata sivustosi sähköposti

On muutamia erilaisia ​​asioita, jotka sinun on otettava huomioon sähköpostiosoitteissa. Yhden osalta et halua järjestelmänvalvojan sähköpostiosoitetta yleisön silmissä. Tätä sähköpostiosoitetta käytetään kirjautumiseen verkkopalvelimeesi, tietokantaan tai CMS: ään, eikä sitä tule näyttää millään sivustosi sivustolla.

Sinun tulisi käyttää täysin erilaista sähköpostiosoitetta yhteystietosivullesi. Hakkerit käyttävät sivustoosi pääsyä usein hyvämaineisiin yrityksiin peiteltyinä tietojenkalasteluviesteissä, ja he siirtyvät verkkosivustollesi julkisesti näytettyyn sähköpostiosoitteeseen..

Jotkut muut avainkohdat

* Lisäksi sinun tulisi käyttää SSL-sähköpostia sähköpostien lähettämiseen. Jos lähetät jatkuvasti sähköpostia arkaluontoisiin tietoihin, sinulla on joka tapauksessa oltava SSL.

* On hyvä idea asentaa myös SSL-varmenteet sivustoosi, koska se edistää sitä, että sinulla on turvallinen ja varma verkkosivusto.

* On olemassa monia asioita, jotka voit tehdä parantaaksesi sivustosi turvallisuutta. Nämä ovat muutamia perusasioita, jotka luovat paremman tavan pitää tietosi turvassa ja kävijät suojassa.

Kuvahyvitys: Alexandre Dulaunoy

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    latest articles
    Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

    Комментарии закрыты.

    Adblock
    detector