Halpa Web-hosting

Halpa Web-hosting

Jos tämä on sinun Ensimmäinen kirjautuminen web-hosting-palveluun, saatat tuntea olevani hieman turmeltunut siellä olevan tiedon merestä. Tiedän, että tunsin varmasti kalan vedestä, kun ensimmäistä kertaa jouduin tuijottamaan lukuisia vaihtoehtoja siellä. Tai ehkä huono kokemus on etsinyt vaihtoehtoa vanhalle verkkopalvelullesi ja haluat varmistaa, ettet ole pettynyt toisen kerran. Joka tapauksessa, olemme saaneet sinut peitettynä.


halpa web-hosting

Opas luotettavaan & Halvin Web-hosting

Mitkä ovat luotettavan ja halvan web-hosting-palvelun indikaattorit? Tarvitsetko huippuluokan ratkaisun vai riittääkö budjettisuunnitelma päästäksesi sinut alkuun??

Ensikertalaisille tai jos aiot perustaa uutta yritystä, suosittelen ehdottomasti menemään yhden edullisemman isännöintipalveluntarjoajan kanssa aloittamaan kasvupohjasi ja arvioimaan niitä ajan myötä.

Tämä pikaopas opastaa sinut valintaprosessin läpi ja työntää sinut oikeaan suuntaan eksymättä joukkoon teknistä žargonia.

Tässä on 6 asiaa, jotka on pidettävä mielessä luotettavan web-hosting-palvelun suhteen, joka ei maksa käsivartta ja jalkaa:

Luotettavuus palvelimen suorituskykyyn

Halvin hosting-palvelu ei tee sinulle paljon hyötyä, jos palvelimet kaatuvat jatkuvasti ja sivustosi lataa ikuisesti. Uptime on loppujen lopuksi avain sivustoosi. Toistuva palvelinkatkos johtaa sivustosi johtajien menettämiseen, mikä väistämättä riistää potentiaaliset tulot tai lukijakunnan tavoitteistasi riippuen.

Varmista aina isännöintipalveluntarjoajan tulokset online-arvostelujen tai riippumattomien arvostelujen avulla. Esimerkkejä ovat seuraavat:

a) Esimerkiksi ilmainen web-isäntän käyttöaikavalvontapalvelu netcraft.com

b) Esimerkiksi web-hosting-yritysten arvostelut, lue täällä sivustolla olevat arvostelut

Käytämme vertailukohtana Bluehostia ja HostGatoria kahta edullisemmasta web-palveluntarjoajasta, jotka tunnetaan hyvästä palvelustaan ​​ja luotettavuudestaan. Löydät vertailukohdat näiden kahden välillä. Halvalla, tarkoitan alle 5 dollaria / kuukausi, vaikka usein on olemassa kelluvia erikoistarjouksia, jotka johtavat hintaan jopa alhaisempaan hintaan (lisätietoja vähän).

Sekä Bluehost että HostGator ylpeillä a 99,9% käyttöaika asiakkaille. Arvioi kuitenkin riippumatta siitä, mihin lopetat "käyttöaika etukäteen" peukalosääntönä.

Riittävä tila ja kaistanleveys

Useimmat web-palveluntarjoajat tarjoavat rajoittamaton tila ja kaistanleveys nykypäivän suunnitelmissaan, vaikka muutama heistä kuitenkin asettaa rajoituksia. Totuus on, että kukaan palveluntarjoaja ei voi taata rajoittamatonta kaistanleveyttä tai levytilaa, koska molemmat maksavat rahaa.

Hyvä uutinen on kuitenkin, että suurin osa verkkosivustoista vie hyvin vähän tilaa. Jos olet vasta aloittamassa, etkä ennakoi massiivista liikennettä sivustoosi lähitulevaisuudessa, sinulla ei ole mitään hätää. Jos tarpeesi muuttuvat tulevaisuudessa ja tarvitset enemmän tilaa kasvaa, voit aina päivittää suunnitelmasi vastaavasti, saadaksesi pienen palkkion.

Useimmat isännät tarjoavat helpon päivityksen suurempiin suunnitelmiin, jos volyymi ylittää alkuperäisen tarpeen / suunnitelman.

100% tyytyväisyystakuu

Kuka ei rakasta tyytyväisyystakuuta? Aina etsiä yritystä, joka on riittävän luottavainen palveluihinsa, jotta hänellä olisi varmuuskopio a rahat takaisin takuu.

HostGator suhtautuu rohkeasti tarjoamalla 45 päivän rahaa takaisin takuu; käytäntö, joka ylittää alan keskimääräisen 30 päivän takuun, jota useimmat isännöintipalveluntarjoajat yleensä tarjoavat.

Toisaalta Bluehostin avulla asiakkaat saavat milloin tahansa rahat takaisin -takuun. Peruuttaminen ensimmäisen sisällä 30 päivää myöntää asiakkaille täyden hyvityksen, mutta heillä on myös lisäjoustavuus suhteessa hyvitettyyn palautukseen, jos he päättävät peruuttaa milloin tahansa alkuperäisen 30 päivän jakson jälkeen.

Käyttäjäystävällinen ohjauspaneeli

Jos olet muu kuin tekninen käyttäjä, arvostat yksinkertaista, käyttäjäystävällistä käyttöliittymää, jonka kanssa on helppoa työskennellä. Haluat saada verkkosivustosi valmiiksi ja ajaa prontoa, jotta pääset takaisin liiketoimintaan. Sen tulisi olla käyttäjäystävällinen ja intuitiivinen tarpeitasi varten.

cPanel on alan standardin mukainen ohjauspaneeli joka yksinkertaistaa web-isännöinnin hallintaa, erittäin suositeltavaa uusille käyttäjille, joilla ei ole tuntemusta Web-komentosarjojen, kuten WordPress, Joomla, Magento, asentamiseen..

Haluat ehkä tarkistaa HostGator cPanel -demo ja Bluehost cPanel -demo saadaksesi kuvan siitä, miten ne toimivat. Molemmissa cPanel-versioissa on joukko toiminnallisia lisäominaisuuksia, kuten WordPress-teemat, Weebly ja goMobi, mainitsemalla muutama.

Kaikki mitä tarvitset verkkosivustosi ylläpitämiseen ja käyttämiseen (mukana käteviä oppaita) on siellä, sormenpäässäsi.

Ostopaikka parhaan mahdollisen tarjouksen löytämiseksi

Olet tehnyt tutkimuksen ja kaventanut ylin valintasi. Olet osumassa "maksaa" painiketta. Mutta pidä kiinni. Oletko tehnyt asianmukaista huolellisuutta parhaan mahdollisen tarjouksen valitsemallesi web-palvelulle?

Tein tämän virheen kirjautuessani ensimmäiseen isännöintipalveluihini. Kiireellisyydessäni vain saada se toimeen ja tehdä, päädyin maksamaan enemmän kuin minun pitäisi. Web-hosting on erittäin kilpailukykyinen toimiala, mikä tarkoittaa paljon myynninedistämistarjouksia kelluu koko ajan; et halua missata niitä. Luottakaa minua tähän.

Lisää vastinetta rahallesi – ylimääräisiä etuja

Yksi Bluehostin liittymiseen liittyvistä lisäominaisuuksista: heidän 200 dollaria ilmainen mainonta tarjoaa Google Adwords-, Facebook-mainoksia ja muita johtavia sivustoja viedäksesi yritystäsi pidemmälle.

Samoin HostGator heittää sisään 100 dollaria Google Adwords -luottoa kun kirjaudut heidän kanssaan. Mikä olisi parempi tapa saada etumatka uuden liiketoiminnan mainostamiseen? Saat myös mielelläni tietää, että HostGator on sertifioitu vihreän web-palveluntarjoajan palvelu – heidän jaetut ja jälleenmyyjäpalvelimet ovat 130-prosenttisesti tuulivoimaisia. Kyllä, luit oikein!

Tämän pitäisi antaa sinulle hyvä idea mitä etsiä etsiessään halpaa, luotettavaa web-hosting-palvelua.

HostGator isännöi yli 9 miljoonaa verkkotunnusta, kun taas Bluehost valtaa 2 miljoonaa verkkosivustot maailmanlaajuisesti. Edullinen web-hosting voi olla yhtä hyvä kuin premium-palveluntarjoajat. Se riippuu vain tarpeistasi ja prioriteeteistasi.

Mitä tehdä seuraavaksi?

Olet tehnyt tutkimuksen ja kaventanut ylin valintasi. Nyt on aika lähteä tarkistamaan ja valitsemaan tarpeitasi ja budjettiasi sopiva web-isäntä.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    latest articles
    Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

    Комментарии закрыты.

    Adblock
    detector