15 tietoa kaupasta, joka pitää sinut yöllä (2020)

Sinun kaltaisesi mahtavat ihmiset tukevat lukijaani sisältöä. Mikä tarkoittaa, että voisin ansaita palkkion. Lisätietoja täältä!


verkkokauppatilastot

Kun mietit verkkokauppaa, kuvaa todennäköisesti verkkokauppaa, joka mainostaa jatkuvasti uusia tarjouksia, tuotteita, palveluita ja niin edelleen.

Verkkokauppaan sisältyy paljon enemmän strategiaa markkinoijan näkökulmasta.

Vaikka jotkut markkinoijat etsivät suuria voittoja muilta markkinoilta, verkkokaupan markkinoilla on paljon potentiaalia.

Internet-yritykset ovat helppoja aloittaa ja kasvavat edelleen näiden tosiasioiden ja tilastojen mukaan.

Vaikka verkkokauppa on edelleen suhteellisen uusi tekniikka ja myyntimuoto, verkkokauppa tarjoaa sinulle tasaisen määrän tuloja, ja jos olet pieni tai suuri jälleenmyyjä, jolla on fyysinen sijainti, voit parantaa myynnin kasvua lisäämällä vain tämän online elementti myyntisuppiloon.

Seuraavat 15 tosiasiaa saavat sinut paitsi parantamaan verkkokauppaa, vaan myös tarjoamaan inspiraatiota monille muille online-tulotuotteille.

Suurin osa kuluttajista haluaa tehdä ostoksia verkossa monista syistä.

Joitakin näistä ovat:

 • Aikaa säästävä
 • Vähemmän veroja
 • Helppo verrata hintoja
 • Ei väkijoukkoja
 • Lisää erilaisia

Lisäksi monet ostajat mieluummin etsivät tuotteita ensin verkossa ja saavat kuvan hinnasta ennen kuin käyvät fyysisessä paikassa.

Jos tarjotaan nopeaa ja ilmaista kuljetusta, monet ostajat mieluummin ostavat verkossa kuin käyvät kaupassa tavaroita varten, jotka eivät vaadi sinun näkevän tavaraa ensin.

Ostokset ovat kuitenkin vähemmän todennäköisiä, että ne tekevät online-sopimuksia, jotka vaativat enemmän tutkimusta henkilökohtaisesti.

Ostajat voivat esimerkiksi käydä kaupassa etsimään kenkiä, mutta he voivat silti ostaa verkkokaupasta, jos he löytävät edullisemman kaupan selatessaan puhelimiaan myymälässä..

Huomautus mobiili verkkokaupasta

Mobiili verkkokauppatieto tulevaisuuden kasvua varten

Kuten seuraavat tilastot osoittavat, mobiili verkkokauppa on erittäin tärkeä vähittäiskauppiaille, jotka päättävät tarjota verkkokauppoja.

Jos sinulla ei ole kauppaa, johon pääsee puhelimen kautta tai joka on optimoitu mobiililaitteelle, sinulla on paljon vaikeampaa saada ihmiset ostamaan tavaroita myymälästäsi, varsinkin jos se on tavara, jonka he voivat löytää toiselta jälleenmyyjä.

Mobiililaitteille optimoiduissa verkkokaupoissa on nopeaa ja helppoa kassat, yhdellä napautusnavigaattorilla, isommat kuvat ja intuitiiviset käyttöliittymät, jotka vastaavat kosketusvieritykseen.

Luomalla verkkokaupan, johon pääsee tablet-laitteella tai älypuhelimella, tavoitat todennäköisesti tuhansia uusia asiakkaita joka kuukausi.

Aloitetaan perusteista

1. Verkkokauppa alkoi tosiasiallisesti vuonna 1979. Michael Aldrich yhdisti kotimaisen televisiopuhelimen puhelinlinjalla luodakseen verkkokauppoja takaisin, mikä kukoisti 1980- ja 1990-luvuilla ennen Internetin käyttöönottoa..

2. Amazon julkaistiin vuonna 1995. Amazon ei kuitenkaan aloittanut voittojen tuottoa vasta vuonna 2003. Amazonin keskimääräinen tilausarvo vuodesta 2012 on 47,31 dollaria, ja tietysti Amazon tunnetaan yhtenä suurimmista verkkokaupoista..

3. Netflix ei ollut ensimmäinen DVD-tilauksien online-jälleenmyyjä. Blockbuster loi Blockbuster.com-sivuston vuonna 2004, mutta ei ole selvää, milloin palvelu alkoi, kuten Netflix. Viime kädessä Redbox ja Netflix johtivat kaatumiseen siihen, mikä oli tapana käyttää kotivideoviihteen suurinta nimeä.

4. Vuoden 2012 kolmannesta neljänneksestä alkaen 4 423 dollaria kauppoja tapahtui Paypalin kautta sekunnissa. Paypal on laajentunut viime vuosina, ja siitä on tullut tunnetuin tapa maksaa verkossa joutumatta luopumaan luottokorttitiedoista.

5. Groupon erosi Googlelta kauppaa 6 miljardia dollaria vuonna 2010. Verkkokaupan välittäjästä tuli IPO ensi vuonna.

Kuinka sosiaalinen media vaikuttaa verkkokauppaan

6. Zappo ansaitsee rahaa sosiaalisen median lähettämistä. Verkkokauppiaan hinta on 0,75 dollaria Pinterestistä, 2,08 dollaria Facebookista ja 33,66 dollaria Twitteristä.

7. 46 prosenttia verkko-ostajista laskee sosiaalisen median päättäessään ostaa jotain verkossa.

8. 47 prosenttia ostajista sanoo, että Facebookilla on suurin vaikutus heidän ostamiinsa tuotteisiin.

9. 54 prosenttia Facebook-jäsenistä käyttää puhelimiaan selatakseen. Ei ole epäilystäkään siitä, että mobiili sähköinen kaupankäynti on kasvanut nopeasti ja tuo edelleen miljardeja dollareita vähittäiskauppiaille, joilla on mobiililaitteilla saavutettavat verkkokaupat.

10. Polyvorella on suurin keskimääräinen tilauksen arvo, joka on 66,75 dollaria per tilaus.

Tietoja verkkokaupan kasvusta

11. Yli 80 prosenttia verkkoväestöstä on käyttänyt Internetiä tavaroiden ja palvelujen ostamiseen.

12. 50 prosenttia väestöstä verkossa on tehnyt ostoksia Internet-jälleenmyyjissä useammin kuin kerran.

13. Verkkokaupan myynti kasvaa yli 19 prosenttia vuodessa ja nousee lähes 1,4 biljoonaan dollariin vuoteen 2015 mennessä.

14. Verkkokaupan kasvavin maa on Intia, jota seuraavat Saudi-Arabia, Indonesia, Australia ja Filippiinit. Verkkokaupoissa kasvu on vähiten Latviassa, Ukrainassa ja Ranskassa.

15. eMarketer-arvioiden mukaan verkkokaupan vähittäismyynti oli 2,3 biljoonaa dollaria vuonna 2017, mikä on 23,2 prosenttia enemmän kuin edellisenä vuonna

Jotkut muut verkkokauppaa koskevat tilastot

Yllä olevan perusteella on selvää nähdä, että mobiili- ja sosiaalisen median yhdistäminen yhdessä verkkokaupan kanssa on välttämätöntä näkyvyyden ja kasvun suhteen verkkokauppiaan kanssa.

Voit kuitenkin oppia paljon seuraavista tilastoista, mukaan lukien mitkä ovat suurimpia verkkokauppoja, mitkä ikäryhmät rakastavat verkkokaupoissa tekemistä ja minkä tyyppisten maksujen avulla asiakkaiden on helpointa ostaa verkosta.

Suurin osa verkko-ostajista käyttää maksamiseen pankkisiirtoja tai luottokortteja. Itse asiassa 40 prosenttia verkkoostoksista tehdään luottokortilla. Paypal kuitenkin kasvaa nopeasti 35 prosenttiin.

Pohjois-Dakotan ostajat kuluttavat eniten rahaa verkossa. Tyypillisesti tämän valtion asukkaat käyttävät 16,17 prosenttia tuloistaan ​​verkkoostoksiin.

Nyt suurin verkkokauppa on Amazon. Toinen on eBay, jota seuraavat Apple, Walmart ja The Home Depot.

Verkkokauppiaat ikäryhmissä 31–44 ja 55–65 kuluttavat eniten rahaa verkkoostoksiin 68 prosenttia.

Verkkokauppiaat käyttävät vuosittain 1 200–1 300 dollaria ostoksiin, jotka tehdään Internetissä.

Pizza Hut oli ensimmäinen pizzaketju, joka tarjosi online-tilauksia vuonna 1994.

Suurin osa ostajista, 71 prosenttia, uskoo löytävänsä edullisemman kaupan ostaessaan verkkoon kuin liikkeelle.

Verkkoasiakkaiden odotetaan kasvavan 201 miljoonaan vuoteen 2015 mennessä.

Tällä hetkellä 195 miljoonaa online-kuluttajaa ostaa asioita joka minuutti verkkokauppojen kautta.

Ennusteita verkkokaupalle vuonna 2019 ja sen jälkeen

Suurin osa näistä tilastoista viittaa siihen, että sähköinen kaupankäynti on jo paras tapa yrityksille laajentaa varastonsa ja myynnin kasvua.

Seuraavan vuosikymmenen aikana on todennäköistä, että verkkokaupoissa kasvaa dramaattisesti siihen pisteeseen, että suurin osa ostoista tehdään verkossa jopa sellaisista tuotteista, jotka ovat ehkä vaatineet ensin näkemistä.

Tämä johtuu uudesta tekniikasta, nopeammasta kassasta ja helposti vertailtavista tavaroiden hinnoista. Yhä useammat ihmiset ovat huolissaan myös verkkokaupoissa tapahtuvasta turvallisuuden puutteesta.

Koska suurten vähittäiskauppiaiden, kuten Target, Home Depot ja Neiman Marcus, verkkoturvallisuudessa on useita rikkomuksia, ihmiset etsivät turvallisempia tapoja maksaa verkossa, jotka eivät edellytä heidän antavan luottokorttinumeroa suoraan.

Sähköisen kaupankäynnin seuraavien vaiheiden on muututtava turvallisen, nopean ja mobiilin ostoksen ympärille.

Jos vähittäiskauppiaat voivat varmistaa, että heidän ostajansa saavat miellyttävän kokemuksen tekemällä ostoksia verkossa, ostajille ei ole mitään syytä mennä kauppaan.

Lähteet lähtevät

https://blog.paymill.com/social-media-ecommerce/
http://www.factbrowser.com/tags/ecommerce/
http://mashable.com/2012/11/06/ecommerce-statistics/
http://getlevelten.com/blog/julie-miller/10-shocking-e-commerce-facts
http://www.internetretailer.com/

Joten, erottuuko jokin näistä tilastoista sinulle? Tai näet mahdollisesti tilastot, jotka todella erottuvat? Minulle se oli se, että “4 423 dollaria kauppoja tapahtui Paypalin kautta sekunnissa”.  Melko hullu kuulla sen.

Joten saatat ihmetellä tämänkin!!

Kuinka aloitat verkkokauppasivuston?

Haluan antaa sinulle 2 resurssia.

1 täällä ollessa, joka on 5 parasta verkkokauppasivustojen rakentajaa

Tai a Loistava Shopify-liiketoiminnan lähtökohta täällä

Kuvahyvitys: Lainauspöytäkirja 
Kirjoittanut ja julkaissut Christopher Pontine

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  latest articles
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector