25 företag som erbjuder GRATIS tjänster under Covid-19

COVID-19-utbrottet har stört hela världen, inklusive miljoner företag.


Många företag har gått upp och ned och kämpar för att hantera vad som händer över hela världen. För vanliga människor kan praxis att karantärisera och stanna hemma vara lite skrämmande eftersom de flesta av oss inte är vana att göra det här länge.

Under dessa försök är det bara klokt och tillrådligt att använda vår tid på att stanna inomhus för att göra något som vi inte skulle ha gjort annat. Tack och lov lånar många företag och marknadsförare sina händer och underlättar för oss alla.

De erbjuder sina betalda verktyg, tjänster, kurser och olika andra resurser kostnadsfritt. Här är en sammanfattning av några av de bästa jag hittat.

CloudFlare

En lysande och mest populär lösning för att skydda och påskynda din webbplats, CloudFlare gör sina företagsegenskaper tillgängliga för dig utan kostnad.

Du får också en 30-minuters onboarding-session med en av deras experter. Fyll bara i formuläret och komma igång.

Indusface

Världen kämpar med COVID-19-pandemin och många delar av världen är i låsning. Indusface tror även om alla flyttar hemifrån att det inte finns någon förändring i risken för dina webbplatser och applikationer. Faktum är att online-transaktioner kommer att öka och det är tider att vara ännu noggrannare och vidta proaktiva åtgärder för att skydda dina digitala tillgångar. Indusface har redan en gratis evighetstjänst för att tillhandahålla säkerhetsbedömning för dina webbplatser och du kan ombord inom några minuter.

Utöver detta erbjuder Indusface ytterligare en månads användning av sin betalda tjänst under denna period.

De produkter som erbjuds under Indusface COVID-programmet är:

Indusface WAS – Advance

 • Indusface Webbsökning gör det möjligt för organisationer att upptäcka sårbarheter i webbapplikationer, skadlig programvara och logiska brister genom daglig eller on-demand omfattande och intelligent skanning.
 • Den hanteras av certifierade säkerhetsexperter och hjälper organisationer att identifiera och upptäcka affärseffekterna av logiska brister med detaljerade demonstrationer genom proof-of-concept.
 • Gör det möjligt för organisationer att proaktivt förstå sin riskställning och beredskapen i deras ansökan att offentliggöra.

Indusface AppTrana – Advance

 • AppTrana erbjuder kontinuerlig och robust webbplatssäkerhet med
 • Intelligent webbapplikationsskanning
 • Hanterad och omfattande brandvägg för webbapplikationer (WAF)
 • Content Delivery Network (CDN) som minimerar åtkomst till originalservrarna genom cache och säkerställer innehållsleverans som är snabb, säker och pålitlig
 • DDoS-skydd med flera lager och dygnet runt.

Google Hangouts

Om du är en befintlig kund för G-Suite och / eller G-Suite Enterprise for Education är du berättigad att ta tag i deras avancerade Hangouts Möt videokonferensfunktioner. Detta erbjudande gäller till 1 juli 2020. Så om du är en student eller ett företag som är i videokonferenser bör du definitivt kolla in det här.

Zoom

Videokonferenser kan vara väldigt viktiga för skolor, och det är därför Zoom lyfter sin 40-minuters tidsbegränsning på gratis baskonton. Det betyder att det inte kommer att bli något avbrott mellan kommunikation med studenter. Du kan bara ta detta erbjudande om du är en skola.

1Password

En av de säkraste lösenordshanterarna där ute, 1Password för att underlätta situationen för alla, har tagit bort sin 30-dagars provperiod och infört sex månaders gratisplan istället.

Om du alltid har velat använda en lösenordshanterare för att lagra alla dina lösenord är det dags.

HubSpot

HubSpot gör en hel del saker för att ge sitt stöd i denna kris, inklusive:

 • Sänker priset för deras Starter Growth Suite från $ 112,50 USD / månad till $ 50 USD / månad
 • Öka gränserna för att skicka e-post och ringa minuter
 • Erbjuder betalda funktioner gratis, såsom möten, offert, e-tecken & 1-1 video
 • Erbjudande av kommissionens förskott för lösningspartners

Och ett gäng andra coola erbjudanden.

Digital Marketer Lab

Förmodligen den bästa källan för marknadsföringsrådgivning, Digital marknadsförare erbjuder sitt betalda medlemskap som kallas DM Lab till slutet av mars. Detta medlemskapssamhälle har över 10 000 marknadsförare och grundare som alla samman kommer att krossa dessa marknadsföringsmål.

Så om du vill ta ditt marknadsföringsspel till nästa nivå, glöm inte att ta detta.

Smart passiv inkomst

Pat Flynn från Smart passiv inkomst erbjuder ett stort bibliotek med online-affärsresurser, inklusive ett gäng podcasts, guider och hans kurser. Kurserna inkluderar:

 • Börja från Scratch: Hitta en vinnande affärsidé och landa din första kund
 • Bygg ditt eget varumärke: En 5-dagars utmaning att bygga ditt varumärke och webbplats
 • 0-100 E-postutmaning: Gå från 0-100 e-postprenumeranter på 3 dagar

Pat Flynn är känd för att ha dödat online, särskilt via marknadsföring via e-post och e-post. Så du måste definitivt lära dig hans hemligheter.

Brit.co

Vill du lära dig rita, illustrera, redigera och andra kreativa saker? Så här är några goda nyheter. Brit.co erbjuder alla sina klasser gratis när du använder koden “EGENVÅRD” under kassan. De har riktigt coola där ute som du inte vill missa.

måndag

Om du är en ideell organisation kan du använda det måndagens komplett plattform utan kostnad. Du får också erforderligt stöd för att ställa in saker och springa. Bara helt enkelt nå ut till dem och ta ditt medlemskap.

Airtable

Perfekt för att hålla ditt arbete organiserat, Airtable gör sina proplaner gratis utan absolut ingen tidsgräns. Du kan utnyttja detta erbjudande om du antingen är en student eller en icke-politisk humanitär grupp som arbetar med hjälp av COVID-19.

.@airtable har varit helt ovärderligt för att organisera våra ansträngningar att få #MasksNow i händerna på alla som behöver dem. @masksnoworg har tredubblat vår volontärbas under de senaste dagarna, och vi kunde inte göra det utan de verktyg vi har kunnat distribuera. Tack!

– Joe Cooter (@jcooter) 29 mars 2020

Inte bara det, utan de har också öppnat sin livliga utbildning för alla för alla.

Appian

Appian hjälper dig smidigt att hantera dina anställdas hälsa och säkerhet. Som svar på utbrottet erbjuder de sin lösning utan kostnad för alla, inklusive organisationer med över 1 000 anställda.

Under denna tid skulle en lösning som denna vara mer praktiskt för alla företag.

Calendly

En kraftfull och funktionspakad schemaläggningsprogramvara, Calendly erbjuder för närvarande gratis zoom- och GoToMeeting-integration för att hjälpa alla att hålla kontakten även på distans. Om du har varit en kalenderanvändare och ville ha den här integrationen, bör du använda detta just nu.

arbetsplatsen

arbetsplatsen är en fantastisk lösning från Facebook som hjälper dig att samarbeta med team och förbättra arbetsflödet massivt. Vanligtvis börjar arbetsplatsens prisplaner från $ 4 / månad / användare, men för närvarande erbjuder de sin avancerade plan kostnadsfri för räddningstjänster och myndigheter i 12 månader.

Freshworks

För de kommande sex månaderna, Freshworks erbjuder sina kundinitiativverktyg, Freshchat och Freshcaller, utan kostnad för små företag med mindre än 50 anställda. Detta verktyg gör att du enkelt kan arbeta hemifrån med dina anställda och fortsätta ditt normala arbetsflöde.

Hootsuite

Ett av de mest populära verktygen för marknadsföring på sociala medier, Hootsuite, ger bort sin professionella plan gratis fram till 1 juli 2020. Tillsammans får du ett enormt videobibliotek med träningsvideor för att få ut det mesta av dina marknadsföringsinsatser.

Jag rekommenderar Hootsuite om du behöver hantera sociala medier förutom att du inte vill använda varje app en och en. Hootsuite låter dig använda varje app med en. Strålande, verkligen. pic.twitter.com/saxEQ0X7tI

– Jupiter8Ronin (@bond_next) 30 mars 2020

Du kan antingen komma igång direkt, eller om du inte vill ange kreditkortsuppgifter kan du fylla i en separat applikation på deras sida, som du hittar när du bläddrar nedåt.

MailChimp

Du kan få ett gratis standardkonto på MailChimp om du är en berättigad grupp som skickar kritisk information om folkhälsa om COVID-19 till och med 30 juni 2020. E-postmarknadsföring är verkligen viktigt för att växa ditt företag, och det kan vara rätt chans att dra nytta av det.

Moz Academy

Med över 15 SEO-kurser, Moz Academy gör allt tillgängligt gratis. Logga bara in eller registrera dig gratis och använd koden “vi har det här” under kassan för att lösa in erbjudandet. SEO är fortfarande super enormt inom marknadsföring, och om du kämpar med det bör du ta tag i den här.

Ahref Academy

Ahref Academy’s kurs som heter Blogging for Business är gratis tillgänglig under en begränsad tid. Den här kursen visar hur du växer dina bloggposter 100K månatliga besökare och förvandlar dem till betalande kunder. Den är över fyra timmar lång och har berömts av Brian Dean och Kyle Byers.

Codecademy

Om du är student kan du ta tag Codecademy s Pro-medlemskap och få tillgång till en mängd kurser i ämnen som webbutveckling, mobilutveckling och datavetenskap. Det fantastiska är att du har tillgång till dem resten av skolåret.

14 dagars scriptutmaning

Om du regelbundet rullar ut videor eller har planerat, men kämpar med manuset, ringde den här kursen 14 dagars scriptutmaning är allt du behöver. Den normala kostnaden för denna kurs är $ 197, men du kan få den gratis från och med nu. Du behöver inte ange kreditkortsuppgifter. Gå bara med på social distans, och du är bra att gå med.

Techsmith

Du kan ta tag Techsmith s skärminspelningsverktyg som heter Snagit och även deras återkopplingsverktyg för samarbete som heter Video Review gratis fram till juni 2020. Även om gratis användning inte kommer att vara permanent, kan du under dessa månader bestämma bättre om dessa två verktyg är bra för dig eller inte.

Facebook-bidrag

Känd för att alltid ha stigit upp i krisetider, Facebook erbjuder $ 100 miljoner i kontantbidrag och annonskrediter för upp till 30 000 kvalificerade småföretag i över 30 länder de verkar i. Om du är berättigad kan du använda det för att hålla ditt arbetsflöde starkt, betala din hyra, täcka nödvändiga kostnader, och till och med nå fler kunder.

Du kan registrera dig på deras sida och bli meddelad när detta blir tillgängligt.

Zoho på distans

Gratis fram till 1 juli 2020; du kan använda Zoho på distans för att hålla ditt företag igång i den här situationen. Denna allt-i-ett-svit har webb- och mobilappar som hjälper dig sömlöst att samarbeta, kommunicera och få mer gjort.

CXL

Om du har tappat jobbet eller om din karriär har påverkats negativt av detta utbrott är du berättigad att ta tag i CXL s Tillväxtmarknadsföring Minidegree gratis i 12 veckor. Detta hjälper dig att bygga en efterfrågan och få ett nytt fjärrjobb.

När du är klar får du ett certifikat och du kan sedan gå vidare i deras andra kurser om du vill.

Slutsats

Med den globala låsningen är det lätt att skjuta upp och bli borta när du är hemma. För att undvika detta och förhoppningsvis uppnå mer än någonsin tidigare rekommenderar jag starkt att jag tar tag i resurserna ovan som passar dig.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector