Kuinka lisätä sosiaalinen todiste sivustolla lisätä tuloksia?

Sosiaalisen todistuksen lisääminen voi lisätä tuloksia huomattavasti.


Se antaa potentiaalisille asiakkaille tunteen, että he eivät ole yksin. Se kertoo heidän olevan koko joukko ihmisiä, jotka luottavat tuotemerkkiin ja käyttävät sitä hyödykseen. Joten se antaa heille monta syytä olla käyttämättä sitä myös itse.

”Sosiaalisen todisteen” määritteleminen helpoimmalla tavalla tarkoittaa osoittamalla potentiaalisille asiakkaillesi, että brändiin luottaa on paljon ihmisiä, ja heidän pitäisi myöskin. Se pelaa heidän mielensä (hyvällä tavalla) laukaistakseen tunteen tarpeestasi tuotteillesi / palveluillesi.

Tässä on yksi esimerkki Netflixin käyttämästä sosiaalisesta todisteesta:

Kun laskeudut elokuvan / sarjan sivulle, näet arvosteluita. Näkemällä nämä arvostelut tiedät, että monet ihmiset ovat katselleet sitä ja (todennäköisesti) RAKASTAVAT sitä, joten nyt haluat katsoa myös sitä.

Tässä on toinen esimerkki Buzzsumosta:

He ovat kotisivullaan esitelleet joitain palveluistaan ​​suurimpia tuotemerkkejä. Näkemällä tämän asiakkaat voivat helposti vakuuttaa, kuinka hyvä heidän palvelunsa on, jos nämä suuret tuotemerkit käyttävät sitä.

Aivan kuten nämä kaksi esimerkkiä, on niin monia muita tapoja toteuttaa sosiaalinen todiste. Voit joko aivoriihiä itse tai vielä paremmin, käyttämällä alla mainittuja ratkaisuja prosessin helpottamiseksi. Nämä ratkaisut auttavat sinua integroimaan sosiaaliset todisteet monin tavoin ja tarttumaan potentiaalisesti suurimpaan osaan potentiaalisia asiakkaita.

Jos se kuulostaa mielenkiintoiselta, hyppäämme suoraan sisään. ��

ProveSource

Erinomainen lisäämään luottamusta, tuloksia ja uskottavuutta, ProveSource on useita tapoja integroida sosiaalinen todiste liiketoimintaasi. Voit näyttää ostoilmoitukset, asiakasarviot, live-kävijöiden määrän, asiakkaiden kokonaismäärän ja paljon muuta.

He pysyvät uskollisina palveluilleen, minkä vuoksi huomaat, että heidän kotisivunsa on täynnä sosiaalisia todisteita, ja se toimii täysin. ProveSourcella on yli 18 000 tyytyväistä asiakasta, ja se integroituu moniin erilaisiin käyttöympäristöihin, mukaan lukien WordPress, Shopify ja Clickfunnels.

Notifia

100% GDPR-yhteensopiva, Notifia on yli 30 widgetistä ja laajennuksista koostuva paketti, joka lisää markkinointipeliäsi nopeasti. Asennus vie vain muutaman minuutin ja näet siitä eksponentiaalisen kasvun. Sillä on työkaluja luottamuksen saamiseksi, tulosten lisäämiseksi, käyttäytymisen seuraamiseksi ja niin edelleen.

Voit mukauttaa ne ja valita yli 180 kielestä. Mielenkiintoinen asia on, että widgetit eivät hidasta sivustosi ollenkaan. Ne on optimoitu suorituskykyä varten.

Notifia integroituu useiden sovellusten ja alustojen, kuten WordPress, Slack, Stripe ja Shopify, joukkoon.

TrustPulse

Yksinkertainen mutta erittäin toimiva, TrustPulse on melkein kuin all-in-one-markkinointi (sosiaalista näyttöä käyttävä) alusta. Voit asettaa sen 5 minuutin kuluessa ja mukauttaa sitä haluamallasi tavalla. Sen avulla voit näyttää reaaliaikaisen asiakastoiminnan, olipa kyse sitten ostoista tai ilmoittautumisista.

Koodaustietoa ei tarvita, joten kuka tahansa voi alkaa käyttää tätä. Hienoa on, että sen on luonut OptinMonster-tiimi, joten sen on pakko olla hyvä. TrustPulse voidaan integroida eri alustoihin, kuten Blogger ja Weebly.

VocalVideo

Kanssa VocalVideo, voit helposti luoda sosiaalisen näytön videoiden muodossa. Se voi olla suosittelut, arvostelut ja muut asiantuntijakampanjat, joissa käytetään heidän upeita esivalmistettuja malleja.

Respond Software -niminen yritys käytti tätä ratkaisua ja keksi tämän valmista videon:

Tämän ratkaisun avulla saat ohjausta lähtökohdasta loppuun, joten sinun ei tarvitse tehdä paljon itse. Esimerkiksi, saat valmiita malleja tavoittaaksesi ihmisiä, joilta tarvitset videoleikettä, ja sitten myös komentosarjoja parhaasta käyttäjän luomasta videosta.

Upottaminen ja julkaiseminen mille tahansa alustalle on myös yksi VocalVideon yksinkertaisista tehtävistä, koska se vie vain muutaman napsautuksen. Kun olet julkaissut videon, voit analysoida esitystä ja parantaa alueita, joilla sitä tarvitaan.

Voit rekisteröityä ja aloittaa ilmaiseksi.

FOMO

Erittäin älykäs ja käyttäjäystävällinen, FOMO soveltaa koneoppimista löytääksesi verkkosivustollesi sopivimmat muunnosasetukset. Voit näyttää mukautettuja ilmoituksia myynnistä, ilmoittautumisista, toimituksista ja muista todisteista, jotka ovat pakollisia muuttamaan kävijöitä.

Voit määrittää tämän nopeasti ja integroida yli 80 sovellukseen, kuten Zapier, MailChimp ja Instagram. Sillä on paljon houkuttelevia arvosteluja, ja jotkut heistä jopa haluavat, ettei kenenkään muun pitäisi löytää tätä työkalua, koska se on heidän pieni salaisuutensa menestykseen. Se on hyvää!

Lisäksi se on GDPR-yhteensopiva.

Sosiaaliset todisteet

Voit valita yli 200 esivalmistetusta mallista näyttääksesi erilaisia ​​ilmoituksia kävijöillesi käyttämällä Sosiaaliset todisteet. Nämä mallit voivat auttaa sinua tuottamaan tilaajia, lisäämään myyntiä, lisäämään sitoutumista ja jopa luomaan kiireellisyyden kaikista oikeista syistä.

Se on mobiiliystävällinen, ja voit mukauttaa sen suuressa määrin. Voit integroida tämän käyttöjärjestelmiin, kuten WordPress, Shopify ja MailChimp.

Aloita ilmaiseksi ja aseta se jopa 60 sekunnissa.

Nextsale

Nextsale voit lisätä myyntiilmoituksen, poistua ponnahdusikkunoista, yläpalkin alennukset ja promo-ruudut. Se käyttää sosiaalista näyttöä täysimääräisesti ja purkaa parhaan mahdollisen muuntokurssin sinulle. Voit myös luoda suppiloja ja vähentää hankintakustannuksia.

Asennus on helppoa ja nopeaa. Se vie vain muutaman minuutin, riippumatta siitä, minkä integrointiympäristön valitset. Se voidaan integroida:

 • WordPress
 • Shopify
 • BigCommerce
 • WooCommerce
 • Muokatut verkkosivustot

Tarvitset vain seurantapikselin, joka lisätään verkkosivustoosi, ja voit aloittaa sen käytön.

Pulssi

käyttämällä Pulssi, voit näyttää ilmoitukset vierailijan suorittamista toimista. Jotkut suurimmista tuotemerkeistä, kuten Speedo, Harry’s ja KlientBoost, luottavat siihen. (Katso kuinka se on sosiaalinen todiste!)

Paljon testauksen jälkeen he ovat tulleet tarjoamaan tämän ratkaisun, joten voit olla varma, että näet suuren muuntamisprosentin heti lepakkosta. Kaiken kaikkiaan se on nopea, helppo asentaa ja antaa sinun tarkastella perusteellista analytiikkaa.

Voit myös tehdä A / B-testin saadaksesi kaiken irti ja muuttaaksesi kunkin kampanjan eri asetuksia. Vakuutan, Pulse integroitui suosikkiympäristöihisi ja sovelluksiisi.

Vaikutus

Rajoittamattomilla mukautuksilla ja yli 50 integrointiympäristöllä, Vaikutus vaatii vain yhden koodirivin tulosten ja myynnin lisäämiseksi. Voit näyttää:

 • Viimeaikaiset henkilökohtaiset käyttäjän toiminnot
 • Viimeaikainen joukkotoimenpide
 • Live-vierailijoiden määrä
 • Asiakkaiden arvostelut

Asennus on helppoa ja se tukee yli 100 eri kieltä. Voit aloittaa heidän ilmaisen kokeilunsa käytön.

WPfomify

Täysin reagoiva maailmanluokan tuella, WPfomify on loistava WordPress-laajennus sosiaaliseen todisteeseen. Voit integroida sen muihin suosittuihin laajennuksiin ja sähköpostimarkkinointipalveluihin, kuten WooCommerce, MailChimp ja EasyDigitalDownloads..

Siinä on paljon suunnitteluvaihtoehtoja, ja voit käyttää UTM-kenttiä seurataksesi tuloksiasi Google Analyticsilla. Lisäksi se on reagoiva ja antaa sinulle täyden hallinnan siitä, kuka näkee sosiaaliset todisteet ilmoituksesi, kaikki rakeisen kohdistuksen ansiosta.

On tärkeää pitää mielessä, että tämä laajennus toimii vain itse isännöimässä WordPress-sivustossa.

SocialProve

SocialProve voi auttaa sinua vähentämään hankintakustannuksiasi näyttämällä käyttäjäystävällisiä sosiaaliturvallisia ponnahdusikkunoita. Hyvä asia tässä ratkaisussa on, että ilmoitukset eivät kata merkittävää näytön palaa. Se vie pienen tilan, mutta hyödyntää sitä parhaiten.

Erityyppisiä ponnahdusikkunoita ovat:

 • Live-aktiviteettimäärä
 • Live-vierailijoiden määrä
 • Vierailijoiden määrä viimeisen 24 tunnin aikana
 • Aktiivisuuslaskelma viimeisen 24 tunnin aikana

Voit kokeilla tätä ratkaisua ilmaiseksi seitsemän päivän ajan kokeiluvaihtoehdollaan.

Beeketing

Voimanlähteenä AI-tekniikka, Beeketing on tarkoitettu verkkokaupan tulosten korottamiseen. Se on periaatteessa online-kauppojen all-in-one-markkinointiympäristö, jonka avulla voit:

 • Seuraa asiakkaiden käyttäytymistä
 • Selvitä asiakkaiden kiinnostus kaupastasi
 • Hyödynnä erilaisia ​​sovelluksia sosiaalisiin todisteisiin, kiireellisyyteen ja asiakastukeen

Siinä on paljon ominaisuuksia varmistaaksesi, että myymälä toimii sujuvasti ja noutaa parhaat vaihtokurssit jokaisesta nurkasta, jopa kassasivuilla. Voit integroida Beeketingin WooCommerce-, BigCommerce- ja Weebly.

Nudgify

Voit näyttää reaaliaikaiset ostot ja vierailijoidesi aktiviteetit Nudgify. Siinä on vetämällä ja pudottamalla -työpaikka ja massiivinen kokoelma valmiita malleja, joista voit valita. Voit mukauttaa niitä, lisätä napsautettavia elementtejä ja integroida muihin työkaluihin toimintojen parantamiseksi edelleen.

Riippumatta siitä, onko sinulla verkkokauppaa, SaaS-tuotetta tai melkein mitä tahansa verkkosivustoa, Nudgify voi auttaa sinua hyödyntämään kaikkia vierailijoitasi parhaalla mahdollisella tavalla..

johtopäätös

Sosiaalinen todiste on välttämätön muistuttamalla uusia vierailijoita ja potentiaalisia asiakkaitasi yrityksesi uskottavuudesta. Nämä yllä olevat ratkaisut voivat auttaa sinua tekemään sen erittäin helposti.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map