6 työkalua, jotka auttavat sinua luomaan lisää liidejä verkkosivustollesi

Verkkosivustosi muuttaminen a onnistunut lyijynmuodostustyökalu on haastava tehtävä.


Kun murtaat koodin, matkasta tulee sujuva purje.

Yritysten omistajat kokeilevat edelleen eniten innovatiivisia ratkaisuja loukkuun niin monta johtoa tulosuppiloon kuin mahdollista.

Kestää aikaa yrittää kokeilla kultaista työkalua, jolla on potentiaalia antaa muunnos myynnillesi.

Aion esitellä myyntitiimillesi sellaisia ​​työkaluja, jotka voivat täysin mullistaa myyntiprosessisi:

1. Aktiivinen kampanja

Digitaalisen markkinointistrategian menestys riippuu pitkälti sähköpostimarkkinointistrategian tehokkuudesta.

https://www.activecampaign.com/prototype/ac-hero.mp4

Sähköposti on yksi suosituimmista välineistä viestien lähettämiseen yleisölle. Jos et voi segmentoida liikennettä henkilöiden perusteella ja käyttää sähköpostimarkkinointia vastaavasti, et käsittele liidisiä oikealla tavalla.

Ihmiset rakastavat vastaanottaa henkilökohtaisia ​​ilmoituksia postilaatikkoonsa, ja yrityksellä, joka lähettää heille räätälöityjä viestejä, on suuremmat mahdollisuudet saada heidän huomionsa.

Voit muuntaa liidit maksavista asiakkaista lähettämällä asianmukaisen toimintakehotuksen sähköpostiuutiskirjeeseesi.

Aktiivinen kampanja on yksi parhaista sähköpostimarkkinointityökaluista, joita koskaan törmännyt Internetissä. Se huolehtii segmentointiprosessista ja työskentelee automaatioperiaatteiden mukaisesti.

Sen avulla käyttäjä voi seurata jokaista verkkosivuston johtoa heti, kun se laskeutuu verkkosivuston sivuille.

Myöhemmin tätä reittiä käytetään laukaisemaan sähköpostimarkkinointikampanjasi työkalu. Se voi lähettää suoran ilmoituksen myyntitiimillesi, kun lyijy on laskeutunut sivustosi sivuille.

Työkalu auttaa sinua seuraamaan näitä johtoja lähettämällä heille segmentoituja viestejä ja pitämään kylmät johdot silmukassa tarkistamalla niitä säännöllisin väliajoin..

On hyvä tarkistaa käyttämättömät käyttäjät ja lähettää heille asianmukaisia ​​viestejä palauttaaksesi ne verkkosivustollesi.

2. Myyntikaveri

Jos yrityksesi on verkossa, sinun on käytettävä sitä Salesmate kaikille myyntisi CRM-tarpeillesi.

Nykypäivän nopeatempoisessa teknologiamaailmassa tarvitset epätoivoisesti työkalua, joka voi tarttua yritykseesi johtamiin ja työskennellä taustalla keskittyessäsi kriittisempiin liiketoimintatehtäviin.

Salesmate on älykäs myyntityökalu, jolla on monenlaisia ​​ominaisuuksia tämän päivän myyntitiimille. Voit tuoda liidit yritykseesi käyttämällä tätä työkalua ja muuntaa ne sitten älykkäästi maksaville asiakkaille.

Tässä on muutamia myyntimiehen parhaimmista ominaisuuksista:

 • Putkilinjan hallinta
 • Seurataan käyttäjän toimintaa verkkosivustolla
 • Sähköpostin seuranta
 • Myynti putkilinjan malli
 • Sähköpostimallit
 • Älykkäät sähköpostit
 • Yhteyshallintaohjelmisto
 • Myyntiä koskevat tiedot
 • Myynnin ennustaminen, jotta voit toimia vankan tiedon perusteella arvaamisen sijasta
 • Integrointi suosituimpiin sovelluksiin
 • Google-sovellusten integraatiot
 • Turvallisuus ja luotettavuus

3. Johtava oikeuslääketiede

Jos etsit älykästä alustaa, joka voi ansaita yrityksellesi laadukkaita viitteitä, Johtava oikeuslääketiede on työkalusi. Sadat ihmiset vierailevat verkkosivustossasi päivittäin, mutta vain harvat vievät aikaa lomakkeen täyttämiseen.

Vaikka käytät ohjelmistoa varmistaaksesi, että jokainen kävijä täyttää lomakkeen, jotkut liukuvat halkeamien läpi. Kuinka houkutella nämä liidit ja saada ne pysymään?

Lead Forensics, yksi markkinoiden tyylikkäimmistä lyijynmuodostustyökaluista. Työkalu käyttää käyttäjän IP-osoitetta tarkistaaksesi, mitkä yritykset ja ihmiset käyttävät verkkosivustoasi, vaikka he eivät täytä lomaketta.

Voit laatia taistelusuunnitelman tämän tärkeän tiedon perusteella.

Seuraavaksi myyntitiimisi voi ottaa roolin ja kerätä tietoja verkkosivustoasi käyvistä yrityksistä ja tuotemerkeistä.

Keskustele markkinointipäälliköiden tai muun asiaankuuluvan henkilöstön kanssa ja keskustele heidän kanssaan ideoista. Tällä strategialla on hyvät mahdollisuudet ansaita sinulle vahvoja viittauksia, koska ihmisten, joihin otat yhteyttä, on jo oltava tietoisia yrityksestäsi.

4. Sisäpuhelin

Sisäpuhelin on myyntitiimin unelma.

Se on myös yksi innovatiivisimmista lyijyn sukupolven työkaluista. Tämän työkalun avulla voit ottaa suoraan yhteyttä ja olla yhteydessä viesteihisi, kun he vierailevat verkkosivustollasi.

Voit huolehtia viestintäprosessista asettamalla viestit, jotka vierailija näkee, kun he täyttävät tietyt sivun vaatimukset.

Jos esimerkiksi vierailija viettää yli 30 sekuntia verkkosivustosi hinnasivulla, voit lähettää hänelle ponnahdusikkunan, joka lukee jotain:

Hei siellä!

Oletko kiinnostunut tietämään hinnoittelutarjouksistamme? Autan mielelläni!

Tämä viesti voi kiinnittää käyttäjän huomion, ja hän vastaa saadakseen lisätietoja yrityksesi hinnoittelutiedoista.

Tärkeintä on olla asiaankuuluva ja kuulla vierailijan ajatuksia. Voit perustaa Intercomin parhaalla mahdollisella tavalla tutkimalla sivustosi kävijöitä ja heidän usein käymiäsi kohteita sivustolla.

Kun vierailija vastaa viestiin, kuka tahansa myyntitiimisi edustaja voi kommunikoida heidän kanssaan ja ohjata heitä edelleen.

Se on hyvä strategia, koska lyijy kulkee useiden kanavien läpi, mutta pysyy sujuvimmilla poluilla muuntamiseen yrityksesi kanssa.

Tällä työkalulla on valtava potentiaali kerätä johtoja ja arvokasta palautetta asiakkailta. Ennen kuin päätät tulla asiakkaaksi, sinun on ensin tarkistettava se ymmärtääksesi sen potentiaalin.

5. Google-trendit

Google on upea alusta, johon on sijoitettu suuri joukko innovatiivisia myyntityökaluja digitaaliajan yritysomistajille.

Google-työkalujen etuna on antaa käyttäjille tarkalleen mitä he haluavat – enemmän viittauksia ja enemmän näkyvyyttä yhdellä tämän päivän massiivisimmista hakukoneista.

Ensin tässä luettelossa on Googlen avainsanojen suunnittelija. Avainsanojen suunnitteluvaihe on hankala vaihe monille verkkosivustojen omistajille, koska he eivät tiedä mistä aloittaa ja mitä avainsanoja markkinointistrategiassaan pitää ottaa huomioon.

Googlen työkalu ehdottaa sinulle täydellisiä avainsanoja yrityksellesi, jotka voit sisällyttää verkkosivustosi kopioon mahdollisimman luovasti.

Seuraava on Google-trendit. Tämä työkalu on välttämätön lyijyn muodostamiselle, koska voit pysyä ajan tasalla Internetin uusimmista suuntauksista luodaksesi sisältöä, joka resonoi Internetin käyttäjien kanssa joka päivä.

6. Menestyvät teemat

Käytätkö WordPressiä?

Thrive Themes toimii vain WordPressin kanssa ja sai loistavia ominaisuuksia luomiseen. Menestyvät teemat sai joukon markkinointiin ja muuntamiseen keskittyviä laajennuksia.

Esim:

 • Lyijyjen luominen
 • Aloitussivujen luominen
 • Tietokilpailujen rakentaminen
 • Kauniita WordPress-teemoja
 • Älykkäät widgetit
 • Otsikoiden optimointi
 • Vähämarkkinointi
 • Suositukset

Jos aiot rakentaa sähköpostilistaa nopeammin, niin kassalle Menestyvät johdot. Yksi parhaimmista lead-sukupolven WordPress-laajennuksista, jossa voit luoda kaikenlaisia ​​opt-in-lomakkeita.

Toivon, että yllä olevat työkalut auttavat sinua luomaan lisää viittauksia yrityksellesi.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map