10 oikolukityökalua, jotka tekevät blogikirjoituksesi jakamiseen

Jaettavat viestit ovat arvokkaita kaikissa sosiaalisen median kampanjoissa. Sisällön entistä jakavammaksi saaminen johtaa tehokkaampaan kampanjaan.


Viestisi leviää nopeammin, ja käytät vähemmän. Kyse on kaikesta saavuttaa suurempi yleisö nopeasti ilman lisäkustannuksia!

Tästä syystä on kehitetty useita strategioita ja tekniikoita. Yhä useammat bloggaajat käyttävät niitä päivittäin blogin kirjoittamiseen enemmän jaettavissa.

Bloggaajat suorittavat yleensä erilaisia ​​tehtäviä varmistaakseen, että heidän sisältö on korkeaa. Tällaisia ​​ovat esimerkiksi suunnittelu, kirjoittaminen, oikoluku, muokkaaminen ja julkaiseminen, ja ne voivat olla vaivaa jongloida kerralla..

Sisällön laatu määrää suurimman osan ajasta miten jaettavissa blogiviestisi olemme.

Korkealaatuinen sisältö houkuttelee eliittiyleisöä; joka määrittää kuinka ja missä viestisi julkaistaan ​​ja jaetaan. Käytä erilaisia ​​sisältöä parantavia työkaluja parantaaksesi sisältösi laatua.

Käyttämällä ammattimaista oikolukupalvelua verkossa voit vapauta hetki keskittyä levysi vaativampiin tehtäviin. Tällä tavalla blogisi skaalautuvat sosiaalisen median alustoilla, kuten bush fire.

On melkoisen pettymys, jos viesteilläsi ei ole mitään järkeä pienten virheiden takia, jotka olisi voitu välttää kokonaan. Viesteilläsi on oltava virtaus ja järkevä. Oikolukujen on tarkoitus auttaa sinua tässä.

1. Fiverr

Fiverr antaa sinulle pääsyn kansainväliseen klusteriin, jossa on ammattimaisia ​​oikolukijoita ja -toimittajia. Kun keskityt kirjoittamiseen, saat muut viestit oikolukuun ja muokattavaksi.

Voit keskittyä enemmän laadukkaan sisällön luominen koska sinulla on enemmän aikaa käsilläsi, kun olet vapauttanut aikataulun.

Antaa lahjakkaat oikolukijat kiillottaa viestisi erinomaisella taskuystävällisellä maksulla. On hyvä turvajärjestelmä, joka varmistaa, että sijoituksesi on suojattu riippumatta siitä, kuinka pieni se on.

Tämän ansiosta Fiverristä on tullut yksi luotettavimmista freelancer-verkkosivustot internetissä.

Aartekaa tätä sivua uusille bloggaajille ja ulkoistakaa se täällä mahdollisimman usein. Jopa kokeneille bloggaajille on vaikuttunut siitä, kuinka paljon arvoa he voivat lisätä sivustoilleen käyttämällä palveluita Fiverr.

2. Ulysses

Odysseus on loistava työkalu, joka on tarkoitettu bloggaajille ja jolla parannetaan heidän tuottavuuttaan liikkeellä ollessa. Bloggaaminen tarkoittaa paljon poistumista toimistosta kerätäksesi tietoja blogiisi.

Haaste syntyy, kun et voi saada kirjoitusta kentällä. Et voi kaapata joitain hienompia yksityiskohtia, jotka sisällytetään työhösi.

Kirjoita tämä sovellus kenttään kirjoittamalla kaikki yksityiskohdat, kun ne ovat tuoreita mielessäsi tai vielä paremmin edessäsi. Tällä tavalla sisältösi tulee olemaan houkuttelevampi yleisölle, ja tarinasi on elävä ja ilmeikäs.

cross-platform Tämän sovelluksen kyvyt varmistavat, että et ole rajoitettu laitteesi tyyppiin. Voit viedä työsi myös useisiin muotoihin, kuten PDF, tai viedä sen suoraan WordPressiin.

3. Helppo Word Count

Kun kirjoitat, sanamäärän muistaminen on tärkeää. Ammattikirjoittaja kertoo, että he eivät osaa kirjoittaa ottamatta huomioon sanamäärää.

Vaikka et muista kuinka kauan kirjoittamasi osoittautuu, sinulle annetaan aina rajoitus sanamäärälle jokaiselle blogitekstille.

Siksi on tärkeää tietää, kuinka pitää tasapaino täällä. Voit tietää, kuinka monta sanaa käytetään kohtaa kohden ja riviä kohden. Helppo Word Count tulee tarkasti kerro kuinka monta sanaa olet kirjoittanut.

Liitä teksti sovellukseen ja se antaa sinulle heti sanamäärän ja muut parametrit. Useat bloggaajat ovat luottaneet siihen jo pitkään, joten uudet bloggaajat voivat käyttää sitä ilman huolta.

4. Plagioinnin tarkastaja

Plagioinnin tarkastaja pienillä SEO-työkaluilla on kokoelma oikoluku- ja editointityökaluja, jotka ovat erittäin käteviä tekemisissään ja jotka voivat tarjota korkealaatuisia palveluita ilmaiseksi.

On huomionarvoista, että plagioinnin tarkistaja on erittäin tehokas tarkistamaan wokisi plagiointia verkossa. Tämä varmistaa, että annat aitoja töitä, vaikka sinäkin lainaa tietoja artikkeleista verkossa.

Vältä noloa, että työsi lopetetaan plagioinnin takia. On vaikea poistaa piraattien aiheuttamaa tahraa ammattiblogger-maineestasi. Paeta tämä käyttämällä tätä ilmaista työkalua ammattimaisen laadun varmistamiseksi.

Liität tekstin tähän, ja se korostaa, missä työsi näyttää olevan samankaltainen joidenkin online-asiakirjojen kanssa. Voit muokata työtäsi verkossa, kun se tarkistaa sen uudelleen. Alkuperäisen sisällön saaminen tekee siitä todennäköisemmin jaetaan eliittilukijoiden joukossa ja jotka eivät haluaisi tätä yleisöä?

5. WriteRack

Onko sinulla pitkää viestiä, jonka haluat jaa Twitterissä saadaksesi nopeasti aikaan sirinä online-verkkoasi? Tämä työkalu on silloin kätevä. Se tekee siitä, että se poistaa monotonisen lähettämisen taakan, joka voi olla melko ärsyttävää.

Ainoa mitä antaa, antaa sille työsi, ja se jakaa sen enimmäisrajojen kokoisiin bitteihin ja lähettää sen peräkkäin ilman puuttumistasi. Twitter on hieno ideoiden jakamiseen, mutta se ei anna sinun jakaa pitkiä viestejä.

Sinulla on vain 140 merkkiä lausunnon tekemistä varten.

Käyttää WriteRack kun sinulla on paljon sanottavaa Twitterissä. Hyödynnä tätä työkalua “ajoittaa”Viestejäsi, jotta voit keskittyä uusien viestien tekemiseen – blogipyrkimyksesi ovat juuri tullut helpommaksi!

6. Kielityökalu

Jaettavimman postin on oltava monien kielioppisääntöjen mukainen. Sinun on joko palkattava ammattimaisia ​​oikolukijoita tai opittava nämä säännöt. Tämä työkalu ratkaisee tämän haasteen sinulle tarkistamalla työsi yli 20 kieltä.

Niille, jotka eivät kirjoita englantia, älä huolestu, työsi tarkistetaan sekä englanniksi että muilla kielillä. Liitä vain työsi LanguageTool, ja se tarkistaa välittömästi työsi ja antaa sinulle välitöntä palautetta.

7. Hemingway-toimittaja

Hemingway-toimittaja on loistava tapa parantaa kirjoitustaitojasi. Sen avulla voit tunnistaa puutteet kirjoittaessasi. Työtäsi analysoidaan, ja sitten virheet korostetaan eri väreillä ja esitetään oikealla puolella empiiristen yksityiskohtien kanssa.

Tämän yksityiskohtaisen analyysin avulla pystyt ymmärtämään mitä ja miten säätää vastaavasti. virheiden monivärinen esitys on hyödyllinen erityyppisten virheiden korostamisessa, jolloin voit selvittää, minkä tyyppiset virheet vaikeuttavat sinua.

Tämän työkalun avulla pystyt tietämään tarkalleen mihin voit keskittää pyrkimyksesi – ominaisuus, jota tavalliset tekstieditorit eivät tarjoa.

8. Quill

Kun käytät Sulkakynä, sinulle annetaan näytteitä heidän työstään. Tämä on harjoittelumallisi oikolukuasi varten. Kun olet suorittanut jokaisen tehtävän, sinulle annetaan erittely suorituskyvystäsi.

Missä olet oikeassa, meni pieleen tai tarvitset lisäapua, kaikki sivustot analysoivat ja osoittavat sinulle automaattisesti.

Esimerkkitekstit ovat vain tekstitekstejä, joita voidaan käyttää useita kertoja, kun järjestelmä nollaa ne jokaisen istunnon jälkeen. Voit jatkaa tämän tekemistä, kunnes taidot ovat täydellisiä ja pystyt käsittelemään haluamiasi tehtäviä.

9. Inkiväärin ohjelmisto

Inkiväärin ohjelmisto on työkalukokoelma, joka on erittäin houkutteleva jokaiselle bloggaajalle. Se tarjoaa joustavuuden, kun kaikki oikolukutyökalut ovat samassa paketissa tekstieditorin kanssa, jotta voit suorittaa tehtäviä, joiden luulet olevan mahdotonta kirjallisesti.

Tässä oleva tekstieditori korjaa kirjoitusvirheet automaattisesti kirjoittamisen aikana. Tämän lisäksi se voi lukea artikkelisi ääneen ja varoittaa yleisimmin käytetyistä lauseista.

Tämä tekee teoksestasi nykyisen ja siten mielenkiintoisen lukijoillesi. Tämä on korvaamaton työkalu ja parantaa huomattavasti tehokkuutta. Luo tällä työkalulla houkutteleva viesti ja vangitset lukijoidesi mielikuvituksen.

10. 1Tarkistus

Haluatko ylellisyyttä saada tekstin tarkistaa missä tahansa ilman, että sinun tarvitsee siirtää sitä sovelluksesta toiseen? 1Checker on kyky tarkistaa, mitä kirjoitat, riippumatta siitä, missä se on – tekstieditorit tai online-selaimet.

Kyky tarkistaa työsi millä tahansa alustalla on kuin kyky liikkua. Koet vähimmäisen hätää tarkistaessasi viestejäsi, ja niiden arvo kasvaa. Sisällön, jopa sosiaalisen median viestien, laadun parantaminen välittömien, kattavien työkalujen avulla voi parantaa merkittävästi viestien jakamista.

johtopäätös

Nämä työkalut ovat tehokas tapa parantaa viestien laatua. Tämä ei ole kattava luettelo, koska siellä on monia muita työkaluja, jotka voivat toimia sinulle. Vaikka kaikkien työkalujen ei voida taata toimivan, tärkeintä on tapa, jolla niitä käytetään.

Siellä ei ole jumalasovellusta, joka voisi suorittaa kaikki toiminnot. Tehokkain tapa saada irti näistä työkaluista on käyttää niitä yhdessä. Yksi sovellus minimoi toisen haitat, kun taas toiset lisäävät toistensa korkeita pisteitä.

Eikö mitään työstä, joka on toiminut sinulle, ei luetella täällä suuresti? Pettyikö jokin tässä luetelluista vai ei toiminut vaaditulla tavalla? Osallistu tähän aiheeseen ja jaa mielipiteesi siitä, kuinka heidän voi tehdä blogiviestit ovat enemmän jaettavissa.

Kirjoittanut Lory

Lori Wade on freelance-kirjoittaja Kukoistava kirjoittaja joka on kiinnostunut monenlaisista aloista koulutuksesta ja verkkomarkkinoinnista yrittäjyyteen. Hän on myös innostunut ohjaaja, joka pyrkii saattamaan koulutuksen toiselle tasolle kuten me kaikki. Jos olet kiinnostunut kirjoittamisesta, löydät hänet Viserrys tai Google+ tai etsi hänet muusta sosiaalisesta mediasta. Lue ja ota vastaan ​​Lorin hyödylliset oivallukset!

Tunnisteet:

  • SEO

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map