PHP-hostingplattformer med høy ytelse for små til store applikasjoner

PHP er superenkelt å distribuere. Men det betyr ikke at noen vertsplattform vil gjøre det – spesielt når du er seriøs når det gjelder forretninger.


På mange måter PHP overtok mantelen fra Perl – det var et enkelt skriptspråk som kunne legge seg rett innenfor HTML (eller legge inn HTML i seg selv, avhengig av hvordan du vil se på det), ble støttet av populære open source webservere ( * hoste * Apache), og hadde bindinger til populære relasjonsdatabaser (yup, MySQL).

Men i motsetning til Perl, var PHP flink nok til å innovere raskere når det gjaldt å holde seg relevant – HHVM var en trussel som var stor nok til at Zend droppet alle planer for PHP 6 og hoppet til PHP 7 (noe som resulterte i en 200% ytelsesøkning), og akkurat da det så ut som om utviklingsscenen i PHP handlet om monkey coding eller make-your-own-framework, droppet Laravel et bombeskall.

Poenget med at PHP i dag ikke er i nærheten av den fra i går – den har horn, vinger, skyter lasere med øynene, og kan løsne et tre eller to uten problem. De som stakk av med det (selv inkludert, hovedgrunnen til å være latskap :-P) har nå et moderne, utmerket verktøy for å bygge webapplikasjoner.

Noe som bringer oss til et annet pinlig fortidsområde – hosting. Ja, PHP-hostingleverandører er fortsatt et titalls tusenvis, og mange av dem ble bygget for å påføre den intetanende offentligheten lidelse, men like sant, det er nå alle slags robuste og utmerkede alternativer tilgjengelig.

Dette innlegget er for utvikleren eller alle som bryr seg om kvalitet, frihet og ytelse; den som gyser ved tanken på FTP-opplastinger og CPanel (selv om han vet hvordan man jobber med dem!).

DigitalOcean

Det er sannsynlig at du har hørt om det DigitalOcean allerede, men hvis ikke, er dette en utrolig kostnadseffektiv og kraftig plattform for hosting av applikasjonene dine.

I hovedsak er DigitalOcean kjent for Virtual Private Servers (VPS) som tilbyr veldig god ytelse og kontroll for DevOps-teamet. Med denne friheten kommer selvfølgelig også ansvar – du er ansvarlig for å optimalisere, administrere og sikre din infrastruktur. Hvis du har en moderne PHP-app, er det mest sannsynlig det du leter etter.

DigitalOcean har flere fantastiske funksjoner, som nesten gjør det til en mini-AWS for utviklere:

 • Ett-klikk installasjoner for populære PHP-apper
 • Verktøy som Load Balancers, Private Networking, etc..
 • Objektlagring, blokklagring, SSD-lagring, osv.
 • Flere typer servere avhengig av behov – generelt formål, høy CPU eller høy RAM
 • API-basert infrastrukturstyring for enkel skalering opp eller ned
 • Rik overvåking og bruk og statistikk
 • Markedsplass, tilpassede OS-bilder, sikkerhetskopier osv.
 • Vertsbaserte databaser (PostgreSQL fra skriving, men MySQL og andre kommer snart)

DigitalOcean er det jeg bruker til å være vertskap for klientprosjekter, WordPress-nettsteder, kommandolinjens PHP-skript og hva ikke, og jeg har aldri hatt et eneste problem med ytelse eller sikkerhet. Sterkt anbefalt for dem for pålitelighet og fleksibilitet.

A2 Hosting

A2 Hosting er en stor og pålitelig hosting-tjeneste som spesialiserer seg på PHP. Hvis du er lei av ytelsesproblemene med de nåværende vertsplattformene dine og fortsatt ønsker å holde utgiftene under nøye kontroll, er A2 Hosting verdt å sjekke ut.

Som du kan se, er planene nydelige, men det er ingen markedsføringsplan – A2 Hosting leverer. En rask sammenligning av planer avslører at du får en server med 2 GB RAM, to kjerner og optimalisert maskinvare for under $ 10 i måneden.

A2 Hosting utmerker seg i enkle, tradisjonelle PHP-hosting – WordPress, Magento, enkle rammer, skripts på en side, etc., men gir mye mening når diskytelse er en bekymring.

Smi

Laravel er den hotteste og mest populære PHP-rammen, og vil trolig forbli “den” i lang, lang tid. Noe som betyr at hvis du er en PHP-utvikler, er sjansen stor for at du koder i Laravel.

Nå er Laravel et krevende rammeverk, og spørsmålet om distribusjon blir komplisert; jo mer funksjonsrik blir appen din. Hvis du er i den båten og vil bli kvitt alle problemer relatert til distribusjon (ja, jeg mener alle), Smi er det du mangler.

Men først ting først – Forge har ikke servere eller hosting å tilby. Snarere er det et nettbasert grensesnitt for distribusjon og overvåking av PHP-applikasjonene dine på populære hostingtjenester som DigitalOcean (dekket over), Linode, AWS, etc. Dette er hva Forge kan tilby Laravel-team:

 • Horisontal skalering
 • Lastbalansering
 • SSL-ledelse
 • Enkle køer og cron-ledelse
 • Nettstedsadministrasjon og autooppdateringer
 • Tilpasset distribusjonsskript

For bare $ 20 per måned kan du administrere ubegrensede servere gjennom Forge, og det er årlige rabatter. Ærlig talt, det blir ikke bedre enn dette!

Heroku

Heroku har tradisjonelt vært assosiert med Ruby on Rails og Python-økosystemer (for sin kjærlighet til PostgreSQL og enkle, nesten-kunstneriske distribusjoner). Men nå kan PHP-utviklere også glede seg!

Enten det er vanlig PHP, Laravel, Symfony, HHVM eller en hvilken som helst annen variant / pakke, gjør Heroku det hele med en enkel git-push som virker for god til å være sann, men faktisk er. Skalering blir ivaretatt automatisk, og det er flere Heroku-tjenester (tillegg) for å gjøre distribusjonslivet enklere.

Heroku er blant de dyrere hostingplattformene for PHP der ute, men den er bunnsolid og kommer med et stort rykte for kvalitet og stabilitet.

Cloudways

Det er mulig du ser fordelene ved hostingplattformer som DigitalOcean, Linode, etc., men du mangler et pålitelig team som gjør DevOps-tingene. I så fall, Cloudways er et flott alternativ som vil administrere PHP-applikasjonen din på en plattform du velger.

Det betyr selvfølgelig at prisingen går opp. Jeg gjorde en rask og skitten sjekk av prisplanene, og som hovedregel betaler du dobbelt av det du vanligvis ville betalt til disse vertsplattformene. Som ærlig talt er en ganske søt avtale, hvis du spør meg, spesielt med tanke på at Cloudways tilbyr gratis migrasjonshjelp for nettstedet ditt.

For mindre enn $ 50 i måneden kan du betjene en e-handelsbutikk som genererer tusenvis av dollar salg per måned og håndterer pigger veldig bra.

Du får alle de fine funksjonene som drømmeplattformen din tilbyr, og du får trygghet. Hva mer kan man be om? ��

Nodechef

Nodechef? Ja, det var det jeg trodde.

Samtidig som Nodechef er kjent for Node-native hostingløsninger, de ser ut til å ha omfavnet PHP og tilbyr en ganske søt plattform.

Det vil du være betale alt fra $ 100 til $ 200 i måneden for en anstendig server, men poenget er at viktige tjenester som MongoDB, MySQL, Redis, etc. allerede er bakt inn og vil skalere uanstrengt. Betalt støtte er også tilgjengelig, og starter på $ 300 i måneden.

Verdt det? Ja, hvis du har spesifikke behov og ønsker pålitelighet og rask løsning av problemer.

Runcloud

Noen ganger trenger du både – en administrert hostingløsning for PHP (for designteamene dine som gjør grunnleggende markering og PHP-funksjoner i enkle skript), og et fleksibelt miljø (Docker-basert, ElasticSearch-støttet, hyperlokal PHP-applikasjon, kanskje?).

I de tilfellene, Runcloud er en søt avtale.

Runcloud erstatter cPanel, WHM og andre slike verktøy med sitt eget tilpassede instrumentbord, som ærlig talt er ute av verden:

Du administrerer alt gjennom dette vakre grensesnittet, som inkluderer alt du kan tenke på – PHP-versjon, Supervisor-konfigurasjon (forresten, dette ser ut til å være den første PHP-verten som pakker Supervisor), logger, database, alt.

Igjen, Runcloud tilbyr ikke egne servere, men for så lite som $ 15 i måneden, vil du la deg koble til og administrere ubegrensede servere. Det er til og med en gratis plan hvis du trenger å administrere og enkelt servere og ikke vil ha klokkene og fløytene!

Platform.sh

Hvordan begynner jeg å beskrive Platform.sh? �� OK, la oss prøve dette – du har sannsynligvis hørt om Symfony (det mest robuste PHP-nettverket der ute), Magento (e-handelsplattformen når det gjelder tunge løft) og TYPO3 (en kompleks, veldig modulær CMS) , Ikke sant?

Vel, alle disse har Platform.sh som deres PHP-hosting valgfritt.

Årsaken er at Platform.sh går utover call of duty, og gir alt som trengs i en moderne PHP-applikasjon – fra støtte for siste PHP-versjoner til enkel distribusjon med ett klikk for mikroservices.

Hvis du har en stor, seriøs virksomhet som kjører på PHP, bør Platform.sh være nr. 1 på radaren din.

Og det er ikke som om det koster en formue. For $ 270 i måneden (sammenlign planer her), kan du kjøre et nettsted som enkelt håndterer et par millioner sidevisninger i måneden. Nå er jeg enig i at $ 270 høres mye ut, spesielt når PHP-hosting er tilgjengelig for, for eksempel, $ 5 i måneden. derimot, Platform.sh er en spillveksler for spillskiftere, og skal ikke tas lett på. ��

Google App Engine

Dra nytte av Googles nettverksinfrastruktur med lav latens.

Google App Engine er administrert serverløs plattform som lar deg kjøre PHP, Nodejs, Python, C # applikasjoner. Det beste er at du ikke trenger å bekymre deg for administrasjon av infrastruktur – Google gjør det for deg.

Du betaler for det du bruker og skalerer automatisk for å imøtekomme trafikantrekk.

Konklusjon

Det er ingen mangel på PHP-hostingleverandører i markedet. Bare ett Google-søk, så drukner du valgene. Imidlertid er det ikke alle vertsleverandører som er verdt å velge, uansett hvor bra nettstedskopien deres er eller hvor utrolige planene deres.

Skrekkhistorier om tilbakevendende feil, hacks og uløste ytelsesproblemer er altfor vanlige blant “populære” PHP-hostingleverandører, og det er grunnen til at denne artikkelen fokuserer på de mindre kjente men morderne..

Håper det hjelper! ��

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector