De 22 bästa verktygen på YouTube för att öka publiken, intäkterna och mer

Kan det vara någon bättre känsla än att se din YouTube-kanal växa?


YouTube är den näst största sökmotorn i världen och översvämmas med hundratusentals kanaler. Och några av dem genererar kontinuerligt lysande innehåll varje dag. Konkurrensen om att vara en topp Vlogger eller YouTuber är därför på väg upp.

Så om du inte gör något, är de utmärkta chansen att din kanal kommer att bli ett offer för främling. Men med rätt YouTube-verktyg vid din sida kan ingenting vara omöjligt.

För att hjälpa dig att undkomma en sådan situation har vi tagit dig en lista med resurser som hjälper dig att öka din publik och intäkter samtidigt som vi erbjuder lysande sätt att öka din produktivitet.

Filmora

Wondershare Filmora är en av YouTube-videoredigeringsprogramvaran som sitter på en viss position på marknaden. De tillgängliga redigeringsalternativen är mycket olika, där du kan klippa, klippa eller dela videon, ändra videoinställningarna, lägga till filter, text, musik eller övergångar till videon.

Improvisa ditt ljud med verktyg som keyframing, borttagning av bakgrundsljud och en ljudutjämnar. Du kan också skapa nya världar med kompositionering genom att klippa i lager. Med Filmora kan du nu använda upp till 100 lager medier för att enkelt skapa komplexa men unika berättelser. Filmora fixar också vanliga kamproblem som fisheye & kameraskakning, lägg till effekter som slow motion & omvänd. Med detta fantastiska verktyg kan du nu ändra din estetiska video med bara ett klick.

Camtasia

Camtasia av TechSmith är ett lysande verktyg som hjälper dig att spela in och redigera videor för din YouTube-kanal som en professionell. Det fungerar på både MAC och Windows, Camtasia gör det enkelt för dig att skapa obegränsade videor för dina tittare. Du kan inte bara skapa dina videoklipp utan också redigera dem.

Från att lägga till effekter, musik och ljud, skapa frågesporter, importera presentationer och mer är det här verktyget perfekt för alla YouTubers.

tjäna pengar på YouTube, techsmith, YouTube-verktyg

Du kan prova gratisversionen innan du väljer premiumversionen. Med den enda licensen kan du installera på två maskiner.

Vidiq

Vidiq är ett fantastiskt verktyg för YouTubers som du kan växa din kanal genom att lägga in mycket mindre tid och ansträngning som det annars skulle kräva. Det är ett komplett paket som kommer att erbjuda dig allt du behöver för att din kanal ska visas på topplistan med dina konkurrenter.

tjäna pengar på YouTube, vidiq, YouTube-verktyget

Från produktivitet, nyckelordforskning, analys och mer Vidiq har laddats med massor av fantastiska funktioner som du säkert kommer att älska.

Du kan också få en snabb bild av din kanals resultat på sociala webbplatser utan att behöva logga in på någon annan plattform. Vidiq tar hand om din SEO och ger dig kontinuerligt feedback om din kanals prestanda. Så nu kan du fixa det rätt när du tror att det finns ett problem.

Inte bara det, det analyserar också din video och pekar på poäng som din tagg får. Dessutom kommer det att föreslå taggar som du kan använda på dina videoklipp för bättre synlighet.

Tubebuddy

Tubebuddy är en lysande webbläsarförlängning som hjälper dig enkelt att köra din YouTube-kanal. Det bästa är att det minimerar all din ansträngning att driva din kanal genom att erbjuda dig en allt-i-ett-lösning under ett enda tak. Från att hantera din produktivitet, bulkkampanj, video-SEO, data & forskning och mer, detta verktyg är en fantastisk resurs för alla YouTubers där ute.

tjäna pengar på YouTube, vidiq, tubebuddy, YouTube-verktyg

Produkten har hittills använts och älskats av mer än en miljon användare, vilket i sig är ett betydande antal. Du kan prova gratisversionen först och, om du är nöjd, uppgradera den till en premiumversion. De betalda versionerna är tillgängliga till ett mycket fickvänligt pris och erbjuder naturligtvis många funktioner som inte finns tillgängliga i den gratis.

Du kan köpa dessa versioner från $ 9 till $ 49 per månad, beroende på dina krav.

Semrush

Semrush är ett högst rankat verktyg som digitala marknadsförare inte kan sluta gnälla med. Det är en one-stop-lösning för SEO, PPC, konkurrenskraftig forskning, sociala medier och innehåll. Du kan också använda analysverktyget för att få en översikt över din webbplatsprestanda.

Produkten levereras med många tillagda verktyg som kan användas för att jämföra konkurrenskraftig domän, uppskatta svårigheter för sökord och mer.

tjäna pengar på YouTube, semrush

Du kan använda den för att göra en nyckelordsanalys genom att gruppera nyckelordet i segment baserat på dina ämnen också. Du kan också välja de bästa nyckelorden och spara dem i Nyckelordanalysator. Inte bara det. Semrush låter dig göra en komplett webbplatsrevision, spåra prestanda på sociala medier, spåra bakåtlänkar, ha en organisk trafikinsikt och göra mycket mer.

Sökordsverktyg

Testa det här YouTube sökordsverktyg och kolla vilka nyckelord som kan få fler visningar för din nya video. Du kan prova fraser och ord på flera språk och identifiera nyckelordsidéer som annars är svåra att ta reda på utan ett SEO-verktyg.

Med det här verktyget vid din sida kan du nu säga adjö till alla gissningar när det gäller att arbeta med dina nyckelord. Sökordsverktyg är en perfekt plattform som hjälper dig att vara mer exakt och arbeta i rätt riktning. Den goda nyheten är att det här verktyget är kostnadsfritt.

Headliner

Skapa nu dina videor mer effektivt med det fantastiska Headliner verktyg.  Det ger dig det enklaste sättet att konvertera dina idéer till videor, lägga till animationer, gifs, musik eller något annat du vill. Exportera och dela nu din video med världen med bara ett musklick.

tjäna pengar på YouTube, headliner, YouTube-verktyg

Du kan publicera hela avsnittet, som kan vara upp till två timmar och låta folk veta om musiken genom vågformerna som kan läggas till. Detta är ett utmärkt sätt att locka människor och hålla dem engagerade med ditt innehåll. Verktyget har väl optimerats för att vara kompatibelt med olika sociala medieplattformar som Facebook, Twitter, Instagram, Snapchatt osv.

Liksom ovanstående verktyg är det här också tillgängligt gratis. Så vad du väntar på, kom igång nu.

Smartzer

Skapa engagerande videor, tjäna pengar på din plattform, öka engagemanget, samla djupanalys och gör mycket mer med Smartzer. Denna plattform har vunnit en enorm popularitet bland e-handelsplattformar på grund av massor av enkla och praktiska sätt den erbjuder för att generera mer försäljning.

tjäna pengar på YouTube, smartzer, YouTube-verktyg

Utvecklarna av Smartzer har alltid hållit ett enkelt användargränssnitt och design som produktens kärnelement. Detta säkerställer att du aldrig blir besviken över båda dessa element. Med Smartzer kan du inte bara göra alla dina videor interaktiva utan också tjäna pengar på ditt innehåll på webbplatsen.

Detta kan göras på alla plattformar eftersom verktyget automatiskt optimerar dina videor så att de passar på skärmen som det har spelats på.

Duk

Duk är det ultimata verktyget för att designa banners, presentationer, affischer etc. Att skapa ett YouTube-banner är inget undantag.

Det kommer med massor av fantastiska förbyggda mallar som lätt kan användas eller anpassas för din kanal. Dessa mallar finns i både gratis- och premiumversioner, så det är lättare för dig om du inte vill spendera för mycket på att skapa dessa banners.

tjäna pengar på YouTube, Canva

Även om du kanske tror att de betalda versionerna har bättre design, är sanningen att de gratis är lika tilltalande. Du kan också skapa ditt banner från början och lägga till dina bilder om du vill. Det erbjuder många anpassningsalternativ, så det finns ett stort utbud av att komma på något iögonfallande och tilltalande om du kan använda din kreativitet väl.

JTV Digital

Om du befinner dig inom musikområdet finns det några goda nyheter för dig. Du kan nu sälja din musik direkt från ditt hem och tjäna pengar varje gång den har använts på en YouTube-uppladdning. Detta har möjliggjorts av JTV Digital – ett fantastiskt verktyg som låter dig tjäna pengar på dina låtar direkt efter utgivningen.

tjäna pengar på YouTube,

Inte bara det. Du kan till och med tjäna en royalty för varje uppladdning som den får på en YouTube-video. Du måste välja spåret som du vill tjäna pengar med ditt innehålls-ID. Detta ID används sedan av verktyget för att identifiera ditt spår varje gång det används. Du kommer då att tilldelas royalty, som reflekteras i din försäljningsbalans.

Adrev

Har andra använt din musik utan ditt tillstånd eller en giltig licens? Oroa dig inte mer. Adrev är här för att hjälpa dig få betalt för allt ditt hårda arbete. Det här verktyget hjälper musikägarens ägare att tjäna pengar på sin musik när den används på en YouTube-video utan tillstånd eller giltig licens.

Agenterna hos Adrev arbetar 24 * 7 för att se upp för att skydda ditt innehåll. I det ögonblick den upptäcker plagiering identifierar den källan och hjälper dig att få tillbaka dina rättigheter. Inte bara det här. Det låter dig också strategisera och hantera din YouTube-kanal så att du kan köra en framgångsrik och lönsam kanal.

Frihet

Växa din YouTube-kanal snabbare och tjäna på ditt innehåll för att uppnå ekonomisk frihet. Med Frihetsverktyg, kan du publicera dina YouTube-videor över sociala plattformar och ansluta och bygga en stark publikbas.

tjäna pengar på YouTube, frihet

Inte bara detta, du kan också använda deras tjänster för att utveckla anpassade mobilspel, anpassad musik osv. Så testa det här verktyget nu.

CDBaby

Detta är ett annat YouTube-verktyg som hjälper dig att tjäna pengar varje gång din musik används på en annan video.

tjäna pengar på YouTube, cdbaby

Detta är möjligt även om din musik spelas upp i 5 sekunder. Det fungerar också för att låta dig tjäna genom sociala medieplattformar. Med CDBaby du kan växa din publik, locka mer engagemang, optimera ditt innehåll och sedan tjäna på det.

Låter fantastiskt?

Youtube Studio

YouTube Studio är YouTubes officiella videoredigerings- och flerkanalshanteringsprogram. YouTube Studio tillåter övervakning av kanal- och videoprestanda med användarvänlig analys, filter och svarar på kommentarer. Få ett meddelande om en viktig händelse för ditt videoinnehåll.

tjäna pengar på YouTube, flodhästvideo, trint, YouTube-studio, YouTube-verktyg

Uppdatera videodetaljer, inklusive miniatyrbilder, intäktsinställningar och schemalägg datum, hantera spellistor och mycket mer.

Vigo Video

Vigo Video är en video socialt nätverk plattform för att dela ditt dagliga liv med dina vänner, familj och andra från hela världen. Du kan spela in dina roliga korta videor med vår specialeffektkamera och skapa unikt innehåll med massor av söta klistermärken.

tjäna pengar på YouTube, flodhästvideo, trint

Upptäck och anslut med roliga användare med liknande intressen medan du delar dina livsmoment. Med Vigo kan du visa dina talanger för världen, oavsett vilket område det är. Det kan vara dans, matlagning, skönhet, konst, komedi, musik, husdjur och mer.

Vigo Videos realtidsförskönhetskamera slätar ut din hud med dess inbyggda effekter, blir av med fläckarna, jämnar ut dina hudtoner och förstorar dina ögon under inspelning och direktuppspelning. Ge din korta video en felfri & perfekt utseende.

Trint

Trint är en expert när det gäller transkript. Det har potentialen att analysera och förstärka ditt audio-videoinnehåll i sökbar data, vilket också spelar en massiv roll i SEO-förbättringen av ditt innehåll.

Trint använder världens överlägsna automatiserade tal-till-text-algoritmer för att generera exakta transkript. Den enkla att använda Trint Editor fäster text till det ursprungliga ljudet och videon så att du kan söka, verifiera och vid behov korrigera ditt transkript utan att lämna Trint Editor.

tjäna pengar på YouTube, trint, YouTube-verktyg

Trint är kompatibelt med språkmodeller för engelska (alla accenter), europeiska spanska, europeiska franska, tyska, italienska, portugisiska, ryska, polska, finska, ungerska, holländska, danska och svenska.

Flodhästvideo

Flodhästvideo är ett verktyg som låter dig få ut det bästa av ditt videoinnehåll genom videohosting, personliga videokampanjer, videoförsäljning etc. Med Hippo Video kan du ansluta till dina användare och kunder och få en större uppsökning för ditt varumärke genom att leverera ett exakt meddelande.

tjäna pengar på YouTube, flodhästvideo, YouTube-verktyg

Samla informativa och uppskattande videoupplysningar från dina användare och lägg upp dem på din webbplats, som också arbetar för att få användarnas uppmärksamhet. Du kan också spåra prestandan hos videon och arbeta för att få en god avkastning på din investering, säkerställa snabbare leadgenerering via videor, och du kan också söka försäljning för dina produkter eller tjänster.

Premium Beat

PremiumBeat, ett Shutterstock-företag som tillhandahåller dedikerade spår och ljudeffekter av hög kvalitet för användning i nya och traditionella medieprojekt, inklusive videor, filmer, appar, spel och TV-programmering.

tjäna pengar på YouTube, premiumslag, YouTube-verktyg

Så om du behöver ett musikresultat för din video, är det denna dörr du bör knacka på. Biblioteket hos PremiumBeat erbjuder royaltyfri aktiemusik som ger dig en smidig känsla av de stora produktionshusen. Processen med åtkomst till spåren är enkel. Bläddra igenom spåren, förhandsgranska och köpa en licens online med ett kreditkort eller Paypal-konto. Ladda sedan ner din musik omedelbart. Licenserna hedras över hela världen och gäller i evighet.

När du väljer PremiumBeat kommer inte bara ditt projekt att låta extraordinärt, utan du kan sätta upphovsrättsfrågor i efterhand. Välj rätt licens för dig själv, så är du bra att gå.

Vidooly

Vidooly är ett mätverktyg för videoprestanda som gör det möjligt att övervaka din publiks beteende över stora videoplattformar Vidooly tillhandahåller exakta analyser om olika aspekter som genrer, publikintressen och innehållstrender. Du kan använda det för att skapa bättre innehåll för att få kontakt med dina tittare. Våra månatliga rapporter & rankningar är också allmänt accepterade i medie- och reklambranschen.

tjäna pengar på YouTube, vidooly, YouTube-verktyg

Många av världens mest kända namn inklusive TVF, OML, Fine Brothers, VideoGyan, GroupM, Mindshare, Tankeväckande medier, WebTV Asia, etc. förlitar sig på Vidooly och har gynnats av att använda våra end-to-end-lösningar för att lyckas med onlinevideo , förstå & växa sin publik och utveckla ett innehåll & mediestrategi.

YouTube-skapare

Det här är en annan videouppläggning och redigering programvara som gör ett utmärkt jobb med att hjälpa dig att visa världen från dina ögon.

tjäna pengar på YouTube, YouTube-skapare, YouTube-verktyg

Lär dig de komplicerade processerna för att skapa förstklassiga, innehållsdrivna, underhållande videor som drar publiken och håller dem fängslade under hela videotiden. Skapa videor som överensstämmer med YouTube-standarden och riktlinjerna medan du uttrycker känslor, åsikter, delar dialoger med absolut frihet att uttrycka och vara kreativ.

Det låter dig också dela information som kan vara lönsam för en annan tittare. Du kan också stelna din närvaro i en viss filmgenre och få kontakt med likasinnade människor och växa när det gäller kunskap och färdigheter.

Hootsuite

Hootsuite är nästa YouTube-verktyg som hjälper dig att spara tid medan du arbetar på din YouTube-kanal och gör dig mer produktiv genom att ta ett stort tryck från axlarna.

tjäna pengar på YouTube, hootsuite,

Med Hootsuite kan du enkelt schemalägga & dela YouTube-videor över alla dina sociala nätverk. Du kan också använda Hootsuites säkra plattform för att arbeta som ett team, vilket hjälper dig att hantera flera YouTube-konton utan risken att dela lösenord. Inte bara det, du kan övervaka YouTube-aktivitet tillsammans med dina lagkamrater, måttliga kommentarer och dela höga femmor.

Hootsuite låter dig också mäta abonnentens tillväxt, analysera engagemangsnivåer och kartlägga trafikkällor med appen Channelview Insights. Med Hootsuite kan du enkelt växa och engagera din YouTube-publik var som helst och när som helst. Med Hootsuite mobilapp kan du svara på kommentarer och vara där för dina kunder.

Cameleon Live

Cameleon Live driver dig mot en obehindrad förmåga att strömma live till Facebook och Youtube samtidigt. Du kan till och med starta din livestream och sätta på / stänga av dina nätverk i farten. Du kan sända till stora sociala nätverk, RTMP-mediaservrar, med alla konfigurationer och komplikationer via dina iOS-, macOS- och Windows-enheter.

Cameleon, tjäna pengar på YouTube,

Du kan också utföra liveströmning med flera kameror och ansluta till nästan alla kameror oavsett märke eller modell. För Apple-enheter är Cameleon Live gratis, om du behöver verktyget för Windows och RTMP Live Streaming är det bara 10 dollar.

Slutsats

Detta var några av de bästa Youtube-verktygen som hjälper dig att växa din YouTube-kanal. Alla verktyg i listan är enkla att använda och ger ett mycket effektivt resultat. Så prova dem och berätta för oss genom dina kommentarer nedan vilken som gillade dig bäst.

Och om du behöver hjälp med att starta kanalen och växa dem, kolla in detta YouTube masterclass.

TAGGAR:

  • SEO

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map